Review: Δοκίμασα το Jade Roller και το Guasha για τέλεια επιδερμίδα!

 

 

Καλημέρα bb girls! Σημερα θα σας μιλήσω για δυο trends τα οποία δεν εχουν σχέση με την μόδα αλλα με την ομορφιά. Το ενα λέγεται Jade roller και το αλλο Guasha.

 

Και τα δυο ειναι οι νέες μανίες των beauty addicts γίνεται μεγάλος ντόρος στο Instagram γ’ αυτά  και πολλές διάσημες οπως η Gwyneth Paltrow, Victoria Beckham, ,Kim Κardashian κ.λ.π τα χρησιμοποιούν ευλαβικά.

 

Ας τα πάρουμε με την σειρα και θα ξεκινήσουμε με το Jade roller το οποίο ειναι ενα εργαλείο με 2 η 1 roller τα οποία ειναι φτιαγμένα  κυρίως απο νεφριτη, ή ροζ χαλαζία .

 

Εγω διάλεξα τον νεφρίτη ο οποίος ειναι ένας θεραπευτικός ημιπολύτιμος λίθος που το χρησιμοποιούσαν στην ιατρική απο τα αρχαία χρόνια. Το ανακαλύπτουμε συχνά στην κινεζική ιατρική εδω και αιώνες γιατι βοηθάει στην καλη λειτουργία του λεμφικού συστήματος και στην σωστή κυκλοφορία του αίματος.

 

 

 

 

-Ειναι μια πέτρα αποτοξίνωσης και καθαρισμού.

-Δυναμώνει το ανοσοποιητικό σύστημα και επιφέρει ισορροπία στον μεταβολισμό.

-Ηρεμεί το νευρικό σύστημα,φέρνει χαλάρωση και ηρεμία.

-Ηρεμεί πονοκεφάλου και νευραλγίες.

-Θεωρείται οτι φέρνει ευτυχία,υγεια, γαλήνη μόλις έρθει σε επαφή με το δερμα .

 

 

Άρα καταλαβαίνουμε οι τι κάνοντας μασάζ με το Jade roller στο προσωπο,  βοηθάμε την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα να διεγείρονται τα αιμοφόρα αγγεία μια διαδικασια που χαρίζει λαμπερή επιδερμίδα μειώνει τις λεπτές γραμμές , μειώνει την φλεγμονή, συσφίγγει  τους πόρους και μειώνει το πρήξιμο κατω απο τα ματια. Βοηθάει όλα τα προιοντα – όπως κρέμες, σέρουμ, essences,  να απορροφώνται σωστά στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Η κυλιόμενη κίνηση που ασκείται στο πρόσωπο χαλαρώνει και μειώνει το στρες προσφέροντας μια αίσθηση ευεξίας.

 

 

 

 

Η χρήση είναι πολύ απλή. Πρώτα καθαρίζουμε το προσωπο μας με ενα φυσικό σαπούνι και κατόπιν βάζουμε την κρεμα μας.Το Jade roller χάρη στον νεφριτη ειναι απο μονο του δροσερό αλλα εάν θέλετε κάτι περισσότερο που θα αναζωογονήσει πιο πολυ το δερμα, μπορείτε να το βάλετε για λίγα λεπτα στο ψυγείο. Τωρα πάρε το roller και αφήστε το να κυλίσει απαλά πάνω στο προσωπο σας- δεν θελουμε έντονες πιέσεις. Να θυμάστε ότι οι κινήσεις πρέπει να ειναι ανοδικές και προς τα έξω χωρις βιασύνη. Η μεγαλη πλευρά του roller ειναι για το μέτωπο, πιγούνι, λαιμό, μάγουλα, χείλη. Η μικρή ειναι ιδανική για την ευαίσθητη περιοχή των ματιων.

 

Δείτε στη φωτό εδώ τις κινήσεις:

 

 

 

 

Παντα στο τέλος πρέπει να καθαρίζεται το roller σας,  ειδικά εάν έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο λαδακι. Εγω το πλένω με σαπούνι ελαιολάδου και το σκουπίζω με ενα πανάκι.

 

 

Τωρα αφου μάθαμε για το  Jade roller πάμε να μάθουμε για το Guasha, μια θεραπευτική απόξεση με λείες πλάκες που  εχει χαρακτηριστεί ως το “Botox της Ανατολής”, όχι τυχαία αλλα χάρη στις αποδεδειγμένες αντιγηραντικές δράσεις του.

 

 

 

 

-Αποτοξινωνει το δερμα του προσωπου και του λαιμού.

-Θρέφει τα κύτταρα του δέρματος χάρη στην αυξημένη παραγωγή αίματος και οξυγόνου .

-Τα κύτταρα ενεργοποιούνται και παράγουν κολλαγόνο.

-Χαλαρώνουν οι σφιγμένοι μύες .

-Συσφίγγει τους ιστούς και ετσι έχουμε ανόρθωση στο περίγραμμα  του προσωπου.

-“Γεμίζει” το δερμα και ετσι λειαίνονται οι ρυτίδες.

-Κανει λιγότερο έντονες τις καφέ κηλίδες.

-Βελτιώνει τους μαύρους κύκλους.

 

 

Πως κάνουμε την θεραπεία.

 

Αφου καθαρίσουμε το προσωπο μας βάζουμε ενα λαδακι για να βοηθήσουμε να γλιστρά  καλύτερα η πέτρα. Πρώτα απο όλα κάνουμε ανοδικές κινήσεις γιατί στόχος μας ειναι να ενεργοποιηθούν οι λεπτοί μυικοι ιστοί για να πετύχουμε την ανόρθωση .Οι κινήσεις ειναι ανοδικές απο το κέντρο του προσωπου προς τα έξω.

 

Κάνουμε ήρεμες ρυθμικές κινήσεις με  την κατάλληλη πίεση, τόση ώστε να φέρει το επιθυμητό αποτελεσμα,  αλλα όχι έντονη ώστε να τραμαυτιστει το δερμα του προσωπου.Λιγο κοκκίνισμα ειναι αποδεκτό. Αυτο δείχνει οτι ενεργοποιείται η λεμφος. Γιατι οπως το Jade roller, ετσι και το Guasha  στηρίζεται στην λεμφικη αποστράγγιση .

 

Παντα πλένουμε την πέτρα μετά απο κάθε χρήση.

 

 

 

 

Μπορείτε να βρείτε online πολλα βίντεο που δείχνουν την διαδικασια και των δυο εργαλείων. Τα δικά μου τα προμηθεύτηκα απο φαρμακείο αλλα θα τα βρείτε και σε ξένα σάιτ σε μεγαλη ποικιλία.

 

 

 

Πιστευω να σας άρεσαν αυτά τα δυο νεα beauty trends, που δοκίμασα και με ενθουσίασαν.

 

SofiaT

 

 

53 Σχόλια
  1. Τέλειο τέλειο τέλειο post αυτό το Guasha θέλω να το δοκιμάσω!!!!Πες μου Σοφία μερικές λεπτομέρειες που το βρίσκουμε?Τι λαδάκι βάζουμε? Κ μετά για να μην είμαι με το λαδάκι πλένομαι κ συνεχίζω κανονικά την ρουτίνα η μένω με το λάδι? Επίσης πόσες φορές το κάνω μέσα στην εβδομάδα?

  2. Υπεροχα ολα αυτα,αλλα να μην ξεχναμε οτι παντα συμβουλευομαστε τον δερματολογο μας για οτι θελουμε να τοποθετησουμε στο προσωπο μας ο οποιος ως γιατρος ξερει την ανοχη του δερματος μας.Οχι αισθητικο,ουτε blog expert,ουτε utuber,ουτε influencer,ουτε οτι να’ναι….μονο ΓΙΑΤΡΟ!!!

  3. @ ΕLEFTHERIA T: Είχες κάποια άσχημη εμπειρία και το γράφεις αυτό; Πολύ θα με ενδιέφερε να την ακούσω. Σε ρωτάω γιατί ειδικά όσο αφορά το roller – μικρά rollers υπάρχουν και στις συσκευασίες ακριβών προιόντων φροντίδας για την καλύτερη εφαρμογή και απορρόφηση των προιόντων. Δηλαδή για να απλώσεις την κρέμα σου με τη βοήθεια ενός roller, ή για να κάνεις κάποιο λεμφικό μασάζ, ή ας πουμε κάποια yoga προσώπου, πρέπει να πάρεις τηλέφωνο τον δερματολόγο; Περιμένω απάντησή σου γιατί πρέπει να μαθαίνουμε από όλες τις εμπειρίες της κάθε μιας μας.

  4. Καλημερα!!
    @Τζενη Κασαπιδου το jade roller και το gua sha
    τα βρισκουμε στην ελλαδα σε ενα online φαρμακειο το οποιο εχει καλη τιμη σε σχεση ποιοτητος αλλα και σε online καταστηματα αν θελεις μπορω να σου πω ποια ειναι😁
    Τωρα οσο για την διαδικασια ειναι πολυ απλη.
    Το jade roller μπορεις να το κανεις αμεσως μετα οταν βαζεις δηλαδη την κρεμα ημερας/νυχτας ,οταν βαζεις το σερουμ γιατι οπως ειπα βοηθαει να εισχωρήσουν πιο βαθια τα προιοντα!Τωρα αν θελεις να κανεις αποκλειστικά μασαζ θα ακολουθησεις την εξης διαδικασια
    1 πλενεις το προσωπο με ενα φυτικο σαπουνι
    2 βαζεις καποιο φυτικο λαδακι οπως αμυγδαελαιο,
    Ελαιο τζοτζομπα,ελαιο αργκαν αναλογα της αναγκες της επιδετμιδας σου.
    3 παιρνεις το jade roller και απλα το ρολαρεις απο το κεντρο του προσωπου προς τα εξω ολες οι κινησεις να ειναι ανοδικες!
    Τωρα το Gua sha ειναι πιο “προχωρημενο” το χρησιμοποιεις και αυτο μετα την βραδινη κυριως ρουτινα αφου εχεις κανει καθαρισμο εχεις βαλει την κρεμα μετα βαζεις οπως ειπαμε το λαδακι και προχωρεις σρο μασαζ .
    Δεν χρειαζεται να ξεβγαλεις το λαδι στο τελος ,θελει λιγη ποσοτητα απλα για να γλιστραει το gua sha αν μετα νιωθεις καποια λιπαροτητα απλα ταμποναρεις το προσωπο😁

  5. @Eleftheria και εγω θελω να μαθω την εμπειρια σου!!Γιατι και εγω πιστευω οτο τοjade roller και το gua sha ειναι ενα απαλο μασαζ προσωπου που στηριζεται στην λεμφο.Να σκεφτεις το gua sha στο εξωτερικο το εχουν αποδεχτει οι δερματολογοι!Γιαυτο το λενε και μποτοξ της ανατολης😁

  6. Καλημέρα κορίτσια του bb!!Θέλω πολύ να τα δοκιμάσω,εχω διαβάσει πολλά αλλά δεν μου δόθηκε η ευκαιρία.Να ακούσουμε γνώμες.

  7. @Marianna μου να το δοκιμασεις!!Κυριως το jade roller!!Εγω εχω εθιστει και το χρησιμοποιω πολυ συχνα!!Μολις θελω να χαλαρωσω η να νιωσω ομορφα αρπάζω αμεσως το jade roller και ξεκιναω την διαδικασια 😁ειναι σαν να πηγαινεις σε ενα spa😁

  8. @SOFIAT άλλαξα γνώμη το roller θα δοκιμάσω γιατι με τα λαδάκια πάνω από τις κρέμες είτε λίγο είτε πολύ δεν τα θέλω καθόλου..θα το δοκιμάσω για να εισχωρούν καλύτερα τα προιόντα να κάνει κ μασάζ..θεωρείς εσύ που σε βλέπω μέσα στα πράγματα ότι το συγκεκριμένο είναι το top ή έχεις κ καλύτερη πρόταση??

  9. @Μarianna: Είναι αυτός ακριβώς ο λόγος που η SofiaT έγραψε το post. Γιατί το έχει δοκιμάσει η ίδια και άρα το post της δεν είναι απλά ενημερωτικό είναι βιωματικό. Η ίδια πάντως μου είπε ότι είναι ενθουσιασμένη με το αποτέλεσμα.

  10. @Τζενη Κασαπιδου ναι να δοκιμασεις το jade roller ειναι πιο ευκολο!!αφου δεν θελεις τα λαδακια.Πολλες beauty guru το χρησιμοποιουν οταν βαζουν την εμποτισμένη μασκα προσωπου (sheet musk).
    Θα σου προτεινα αν θελεις πιο πολυ ευεξια να το βαλεις για λιγο στο ψυγειο 3-5 λεπτα!!Η δροσια και η κινηση του πανω στο δερμα ειναι καταπληκτικη!

  11. @Τζενη Κασαπιδου ειναι εξαιρετικο και για τα πρησμενα ματια η τους μαυρους κυκλους! Η μικρη πλευρα του ρολερ ειναι ακριβως για αυτα τα σημεια.

  12. Δεν το πιστευω !! πριν 2 μερες μου ρθε το πακετο-ηταν το δωρο για τα γενέθλια μου, από μένα σε μένα- με jade roller and guasha το ροζ ομως (καινουριας σχετικα εταιρειας καλλυντικων)…. δεν ηξερα οτι εβγαινε κ με αλλο ορυκτο. Δεν το χω ακομα ξεκινησει, αλλα εναν εθουσιασμο τον εχω. Λιγο με δυσκολευουν οι 2 πλευρες του guasha: ποια παει που κ πως. Θα βαλω βιντεακι να δω.

  13. @Elsa καταπληκτικο!!! Ναι το ροζ κουαρτζ ειναι ο κρυστάλλος της αγαπης!!Γιατι το jade roller ειναι εκτος απο μασαζ και κρυσταλοθεραπεια😁
    Ποια εταιρεια παρεγγελες τα δικα σου?

  14. Υπέροχο post! Θα’θελα και γω να δοκιμάσω αυτά τα δύο νέα beauty trends!! 🥰 @SOFIAT Σοφία μου, ποιο είναι αυτό το online φαρμακείο που έχει καλύτερη τιμή; 😉

  15. Καλημερα @Sofia και κοριτσια του bb
    Εγω εχω τις εξης αποριες που αν μπορεις σε παρακαλω απαντησε μου
    Αφου το χρησιμοποισες τα αποτελεσματα που ειδες ειναι….πιο καλα ενυδατωμενο δερμα γιατι τα καλυντικα που βαζεις αποροφονται καλυτερα,
    Εχεις λιγοτερες η τουλαχιστον απαλοτερες ρυτιδες,
    Εχεις πιο ανορθωμενο περιγραμμα
    Και τελος δεν υπαρχει κινδυνος για ευρυαγγειες χρησιμοποιωντας το
    Εγω τον μεγαλυτερο φοβο τον εχω για την τελευταια απορια
    Και οπως ειχα γραψει και στο παρελθον στην Τζουλια οταν μας παρουσιασε το ηλεκτρικο βουρτσακι καθαρισμου παντα φοβαμαι τους τραυματισμους του δερματος που ειναι και πολυ λεπτο εξαλλου

  16. @Elena ειναι το Dpharmacy.Το οποιο φερνει jade roller και gua sha .Απο σχεση ποιοτητας και τιμης ειναι καλο.Υπαρχει με πολυ καλα προιοντα στην Ελλαδα και το doscosmetics το οποιο οπως ειδα εχει πολυ καλη ποιοτητα .Αυτα εχω βρει στην Ελλαδα στο εξωτερικο ειναι τεραστια η αγορα.
    Προσοχη θελει στην τιμη εαν βρειτε κατι πολυ φθηνο δεν ειναι νεφριτης η ροζ κουρτζ κ.λ.π Υπαρχουν πολλες απομιμήσεις.

  17. @Sofiat Το έψαξα το βρήκα σε ένα κατάστημα στην Θεσσαλονίκη 10 λεπτά δρόμος χαχα αν λέμε το ίδιο κατάστημα! Ειμαι που είμαι με την περιποίηση ό,τι καινούργιο μάθω μην χάσω να το πάρω όλο παίρνω κ όλο κάτι ανακαλύπτω..υπάρχουν μέρες που μπορεί να σκέφτομαι και ανελλειπώς τι scincare προιόντα θα αγοράσω..θα το πάρω κ αυτό το roller δεν μπορώ

  18. @Sofia μάλλον βρηκα την απομίμηση…

  19. @Ρανια το πρωτο αποτελεσμα που βλεπεις ειναι οτι απορροφάται αμεσα η κρεμα κ.λ.π αρα εχεις καλξτερη ενυδατωση.Το αμεσως δευτερο μετα απο καποιες μερες αναλογα και την κατασταση του δερματος ειναινοτι οι ποροι ειναι πιο μικροι.
    Τωρα για ανορθωση και ρυτιδες σιγουρα θελεις μεγαλύτερο χρονικο διαστημα.(για αυτο ειναι περισσότερο το gua sha) ΟΣΟ για τις ευρυαγγιες επειδη εχω μια μικρη στο μαγουλο το jade roller δεν εχει θεμα γιατι οπως ειπαμε οι κινησεις ειναι απαλες δεννπιεζεις δεν τρίβεις θελεις μονο να χαλαρωσεις .Για αυτο εαν εχεις το καλητερο για εσενα ειναι το jade roller😁

  20. @Τζενη Κασαπιδου θελει λιγο προσοχη οπως ειπα το jade roller ειναι κρυσταλλος!!και νομίζω ημιπολυτιμος.Γιαυτο θελει ψαξιμο δες το φαρμακειο που πηρα εγω τονδικο μου.

  21. Ειναι κατι που προβληματίστηκα και εγω μεχρι να βρω καποιο,γιατι το βρισκεις σε πολλες τιμες.

  22. @Sofia σε ευχαριστω για την απαντηση σου
    Ρυτιδες δεν εχω αλλα στο παρελθον χρησιμοποιωντας λαθος κρεμα εκανα κοκκινιλα στο προσωπο μου. Εφυγε μετα απο χρηση bio-oil και προιοντων που ταιριαζαν στην ηλικα του δερματος μου και οχι της ηλικιας της ταυτοτητας μου
    Παντως αν και θελω πολυ γιατι ολα τα καινουργια που βγαινουν με εξιταρουν δεν θα το αγορασω οπως δεν αγορασα και το ηλεκτρικο βουρτσακι
    Παντως αν δεν ημουν φοβιτσιαρα το ποστ που εγραψες ηταν αναλυτικοτατο και πολυ χρησιμο

  23. Εξαιρετικα φαίνονται και τα δύο!! Ειμαι βέβαια λίγο τεμπέλα και αδέξια και θα μου άρεσε να μου τα εφαρμοζε κάποιος άλλος πιο ειδικός ίσως αντί να τα βαζω εγω…

  24. @Maryl: Στη γέννα μας χώρισαν…….. αχαχαχαχαχααα 😂😂😂😂

  25. @Julia αυτο σκεφτηκα και εγω μολις εδωσε αυτη την απαντηση η@Maryl 😂😂😂😂😂😂😂
    Να της στειλω την απαντηση σου στο messeger🤣🤣🤣🤣🤣

  26. @Maryl @Julia χαχαχα παιδιά για εμάς τους ”τεμπέληδες” υπάρχει το νέο trend, οι μάσκες προσώπου για φωτοθεραπεία στο σπίτι.Κυκλοφόρησαν μάσκες για οικιακή χρήση σαν αυτές που υπάρχουν στα ινστιτούτα για φωτοθεραπεία(λάμπες led) και ανάλογα με τη θεραπεία που θέλουμε να κάνουμε ανάβουμε και το συγκεκριμένο χρώμα και καθόμαστε σαν τη μούμια του Φαραώ χωρίς να κουνάμε το δαχτυλάκι μας! Μια γνωστή μου αγόρασε την συγκεκριμένη μάσκα και πραγματικά δουλεύει σε αρκετά θέματα(ακμή-ρυτίδες-φωτεινότητα-λάμψη).Βέβαια η φθηνότερη κοστίζει 200 e και έχεις παράλληλα και το άγχος μην γείνει κανένα λάθος καθώς την συνδέεις με την πρίζα του ηλεκτρικού και βγείς σαν τον καλοψημένο οβελία😂😂😂

  27. @SofiaT: Αχαχαχαχαχα!!! Μη με βγάλεις στη φόρα αγαπημένη!!!!😂😂😂😂💕💕💕

  28. @Panos: 😂😂😂😂😂😂!!! Αχ αγαπημένε έπινα νερό όταν διάβασα το σχολιό σου και πνίγηκα από τα γέλια!!! Για πες παραπάνω πληροφορίες!!!

  29. Είμαι στη δουλεια σήμερα και μαζεύοντας τις εκκρεμότητες, τώρα δέησα να ανοίξω το ΒΒ και βλέπω αυτο το μεγαλειωδες ποστ!!!! Εξαιρετικά ενδιαφέρον και η αλήθεια είναι, ότι είχα δει τις διαφημίσεις, αλλά το προσπέρασα, δεν είχα μπει στη διαδικασία να το ψάξω. Με τους ημιπολύτιμους λίθους και δη το jade είμαι πολύ fun, οπότε δεν θα αφησω να περάσει έτσι….χα χα χα 😉 Εν τω μεταξύ σκεφτομαι, ότι ήδη με τα SR συμβουλεύω όλες τις κοπέλλες να κάνουν ελαφρύ μασαζ στο πρόπωπο τους, για καλύτερη απορρόφηση των αιθεριων ελαίων και ενεργών συστατικών, οπότε τι καλύτερο απο roller και guasha???
    Σοφία είσαι ΘΕΑ!!!! I love U!!!! 🙂

  30. @Stella θα σου πω την αληθεια!!Οσο εγραφα αυτο το ποστ ειχα στο μυαλο μου Εσενα!!
    Και ο λογος ειναι οτι το jade roller και το gua sha
    εχουν ακομα καλύτερα αποτελεσματα οταν τα προιοντα που χρησιμοποιούμε ειναι φυτικα!!!
    Και τι καλύτερο απο τα δικα σου εξαιρετικα φυσικα καλλυντικά ο απόλυτος συνδυασμός!!!!!!❤

  31. @Panos τωρα μου θυμισες την πλακα που ειχε κανει ο Μπουμπουρας best fear frends με τονΤρυφωνα χαχαχαχα μια τετοια μασκα ειχε και εκανε οτι ειχε παθει έγκαυμα.😁😁😁😁😁😁😁
    Παντως περα απο την πλακα νομιζω οτι αυτες οι μασκες στηριζονται στην φωτοθεραπεια και νομιζω οτι αυτες με τα 200e κατι θα κανουν😂

  32. @SOFIAT Δουλειά σίγουρα κάνουν αυτές οι μάσκες αλλά ανεβάζω παλμούς και μόνο που σκέφτομαι να είμαι καλωδιωμένος στην πρίζα και να έχω την led λάμπα στο πρόσωπό μου😂
    Χαχαχαχα αυτή την φάρσα θυμάμαι και ιδρώνω και μόνο στη σκέψη. Πολύ ωραίο το post σήμερα Σοφία,καλή ανάσταση να έχεις❤️
    @Julia Θα επιστρέψω σίγουρα με νεώτερα για το θέμα😁😁❤️

  33. @Panos αυτο ακριβως η καλωδίωση ειναι που με φρικάρει εχω παθει μερικες φορες ηλεκτροπληξία ως μαστροχαλαστης χαχαχαχ Φυσαω και το γιαούρτι τωρα😂😂😂😂
    Καλη Ανασταση να εχεις😁😁😁

  34. Το Jade roller το βλέπω παντού στο Instagram εδώ και αρκετό καιρό… θα ήθελα να το δοκιμάσω!!!! 💜❤💙💛💚💜💛💙💚❤❤💛💜💙❤💚💜💛💙❤💚💜💛💙❤💚💛💜💙❤💚💜💛💙❤💚💜💛💙❤💚💜💛

  35. @Julia @panos: στη δουλειά ήμουν που κατάφερα να διαβάσω τα σχόλια σας, δεν μπορώ γέλαγα μόνη μου, καλά που δεν είχα γραμμή, ναστε καλά αγάπες μου💕😅

  36. @Julia @Panos..τη μάσκα Led την είχε φέρει το ινστιτούτο που επισκέπτομαι, όταν την είδα ξετρελάθηκα, την έβαζε στην πρίζα η κοπέλα και άλλαζε χρώματα, είχα κλείσει 14 Μαρτίου ρντβ να μου την εφαρμόσει για σύσφιξη που πάντα θέλω, αλλά δεν πρόλαβα, έκλεισαν τα πάντα και έμεινα να ονειρεύομαι τη συσφιξη😊😊

  37. Μπράβο @SOFIAT! super & το σημερινό post! Δεν γνώριζα τίποτα για αυτές τις μεθόδους που βοηθούν στην ομορφιά μας. Λεμφικό μασάζ έχω κάνει, αλλά μόνο σε αισθητικό. Θα ήθελα να το δοκιμάσω, μου κέντρισαν το ενδιαφέρον και οι δύο μέθοδοι. Βέβαια, δεν ξέρω, αν τα χέρια μου θα είναι τόσο επιδέξια… η θα πρέπει να εμπιστευτώ -πάλι- την αισθητικό μου. @SOFIAT θα ήθελα να ρωτήσω αν εκτός από την αίσθηση spa που νιώθεις στην επιδερμίδα σου, βλέπεις άμεσα αποτελέσματα (λαμψη, καθαριότητα κ.α ) η πρέπει να περιμένεις λίγο καιρό; Βεβαια έχεις δώσει πολλές απαντήσεις, οπότε, έχεις απαντήσει..! Αυτά, @SOFIAT μόνο από το instagram τα ανακάλυψες; η το είχες δοκιμάσει και άλλου;
    xx

  38. @SofiaMarga Σοφακι μου τα ανακαλυψα ψαχνωντας για εναλλακτικές θεραπειες και
    για face yoga καμια σχεση με το instagram .Απλα εκει διαφημίζονται περισσοτερο.Σε αισθητικο οι μονες επισκεψεις που εχω κανει και αυτες με το ζορι ειναι για λειζερ αλεξανδριτη 😁

  39. Εχω και εγω roller αλλη μαρκα αλλα το εχω χρησιμοποιησει μια φορα το ειχα ξεχασει καλα που μου το θυμησατε

  40. Το έχω γλυκοκοιτάξει πολλές φορές το roller, αλλά όλο το άφηνα. Μετά από όλα αυτά που γράψατε και τα επαινετικά σχόλια της SofiaT πάω να ψάξω στο Dpharmacy. Για το Guasha δεν το συζητώ, καθώς είμαι λιγάκι έως πολύ άχρηστη με όλα αυτά. Ούτε και αισθητικός δεν έχει ακουμπήσει το πρόσωπό μου, εκτός από πριν από καμία δεκαετία που είχα χαρεί μία ελαφριά περιποίηση με προϊόντα Guerlain. Φοβάμαι κι εγώ το αποτέλεσμα… Καταλαβαίνετε ότι δεν θα δοκίμαζα ποτέ κάτι με ηλεκτρισμό στο σπίτι. Όχι επειδή δεν θα ψήσουμε φέτος αρνάκι να ψηθούμε εμείς.

  41. @SOFIA T Σοφάκι μου, μου έδωσες τρελή ιδέα! Μήπως όταν τελειώσει όλο αυτό να κάνουμε ένα βιντεακι με συνδυασμό του roller και των προϊόντων SR να μας δείξεις και τις κινήσεις και να συνδυάσουμε δυο τέλειες φυσικές μεθόδους περιποίησης για το πρόσωπο μας?

  42. Πολύ ωραίο και κατατοπιστικό το post της Σοφίας, εύγε! Έχει πάρει το μάτι μου και τις δύο πρακτικές, αλλά δεν είχα ασχοληθεί σε βάθος και τώρα κάθομαι και χαζεύω για το jade roller. Πάντως, να πω και εγώ τον πόνο μου: παρόλο που είμαι στο σπίτι ένα μήνα πια, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου, μα καθόλου με το μποτέ. Δεν έχω καμιά όρεξη, δεν ξέρω γιατί – μάλλον μ’ έχει ρίξει απίστευτα ψυχολογικά η όλη κατάσταση. Με το ζόρι βουρτσίζω τα δόντια μου και πλένω το πρόσωπό μου δυο φορές τη μέρα…

  43. @Stella μου θα ηταν τελεια η ιδεα αυτη!! Τι φοβερος συνδιασμος SR&jade roller !!Αλλα και εγω αποφευγω την καμερα σαν τρελη😂😁😁
    Μπορω να το δειξω σε εσενα μεσω βιντεοκλήσης
    Αλλα το μοντελο θα ειναι αλλο😁😁😁😁

  44. SOFIAT Κανένα πρόβλημα. Θα βρούμε τη φόρμουλα, θα βρούμε και το μοντέλο! Ας βγούμε από την καραντίνα κι όλα γίνονται!

  45. @Stella Στελλα μου ακριβώς έτσι 🥰🥰🥰🥰🥰♥️

  46. Jade roler εφαρμόζω στο πρόσωπο ,λαιμό και μέτωπο δυο χρόνια τώρα…το δικό μου είναι από ροζ χαλαζία…. όταν το είχα αγοράσει, διάλεξα το ροζ γιατί έδειχνε πολύ κοριτσίστικο αλλά μετά διάβασα και για τα οφέλη του… για το guasha δεν γνώριζα…. θα μελετήσω σχετικά και θα επανέλθω.

  47. @PANOS ,Να είσαι καλά… με το σχόλιό σου για τον καλοψημένο οβελία άλλαξα συκώτι από τα γέλια…να μπαίνεις πιο συχνά στο BB και να πετάς τέτοιες ατάκες….σου λέω ,πόνεσαν οι κοιλιακοί μου από τα γέλια…
    @JULIA @MARYL πιο τεμπέλες απο μένα αποκλείεται να είστε….
    @ΌΛΕΣ κορίτσια, προσέξτε τις φθηνές απομιμήσεις αμφιβόλου ποιότητας…γιατί είδα και σετ jaderoller+guasha με 5 δολλάρια….ok, φωνάζει από μακρυά ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ!!

  48. @Celia τι λες τωρα !!!!Να μας τα εκμυστηρευεσαι
    αυτα πιο συχνα!!! Πιστευω οτι ο ροζ χαλαζιας σου ταιριαζει γαντι μιας και ειναι ο κρυσταλος της αγαπης!!!!Ναι συμφωνω οπως ειπα θελει λιγο προσοχη στην επιλογη!

  49. Για την ώρα χρησιμοποιώ ημιπολύτιμους λίθους μόνο στα ενεργειακά μου κοσμήματα .Έχω roller το χρησιμοποίησα μια φορά μόνο καθότι γνωστή τεμπέλα.Δείχνει ενδιαφέρον το guasha θα το ψάξω.
    Μουτςς

  50. @SOFIAT Χαχαχαχα…. για τα σετ με τα 5δολλάρια λες;;; Μπες σς κινέζικα sites (aliexpress,banggood,wish κλπ) και θα τα δεις…τα ροζ quartz τα εχει λίγο πιο ακριβά από τα πράσινα ….

  51. @Stella & @SOFIAT ωραία η ιδέα του βίντεο! Θα περιμένω! 😉
    xx

  52. @Celia λεω οτι χρησιμοποιεις το jade roller😁😁😁 δεν μπαινω στ κινεζικα site γιατι δεν εχω και πολυ εμπιστοσύνη😊

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.