Επιχείρηση: Βαφή Μαλλιών στο Σπίτι, πανεύκολα!

 

Το post ξεκινά με αληθινό διάλογο:

 

 

– Τζούλια «Τα έβαψα»!

Stella «Μπράβο σου! Πολύ ωραία! Τι χρώμα;»

– Τζούλια «E, τι άλλο; Κόκκινα.»

Stella: «Κόκκινα; Πως και το αποφάσισες;»

– Τζούλια: «Τι πως το αποφάσισα; Το έθιμο είναι.»

Stella: «Πιο έθιμο καλέ;»

Tζούλια: «Για τι πράγμα μιλάς παιδί μου; Τα αυγά μου έβαψα»

Stella: «Aαα για τα αυγά μιλάς; Φυσικά νόμιζα στην αρχή ότι μιλάς για τα μαλλιά σου»

-Τζούλια: «Χχαχαχαχαχχαχαχαχχαχ!!!!…………..»

Stella: “Πρόσεξε μόνο μην μπερδέψεις τις βαφές, αν αποφασίσεις να βάψεις και το μαλλί».

 

 

 

 

 

 

Αυτός παραπάνω θα μπορούσε να είναι διάλογος από κωμική ταινία. Και όμως κυρίες μου.  Ήταν απλά ο διάλογος μεταξύ εμού και της Stella  την Μεγάλη Πέμπτη το μεσημέρι. Φυσικά γελούσα μετά δακρύων. Όχι πείτε μου: αν το βλέπατε αυτό το παραπάνω σε κωμική ταινία, δεν θα γελούσατε; Είδατε λοιπόν πως η πραγματική ζωή πολλές φορές ξεπερνάει τη φαντασία;  Πόσο μάλλον όταν είσαι ένα καθαρόαιμο bb girl,  aka beauty addict!

 

Μην τα πολυλογώ η Stella το έκανε! Μάλιστα το έκανε! Μην παρεξηγηθώ και εγώ τώρα, εννοώ το έκανε το βήμα στον γκρεμό,  το leap of faith και έβαψε τη ρίζα μόνη της!

 

Ακολουθεί από την ίδια η εμπειρία της:

 

 

Τα κατάφερα αγαπημένα μου bb girls! Τα κατάφερα κι έκανα Πάσχα με όμορφα βαμμένα μαλλιά, χωρίς γκρίζες ρίζες.  Θυμάστε βέβαια τον καημό και την απελπισία μου, σας τα είχα διηγηθεί αναλυτικά, αλλά και το γεγονός, ότι φοβόμουν πολύ να βάψω τα μαλλιά μου μόνη μου. Είχατε δίκιο λοιπόν όσες με προτρέπατε να το κάνω. Το έκανα και είμαι ευχαριστημένη.  

 

Για την επιχείρηση «βάφω μόνη μου τις ρίζες μου» αγόρασα ένα πλήρες kit της L’ Oreal Excellence  που μου φάνηκε βολικό γιατί τα περιλαμβάνει όλα και έτσι δεν  χρειάστηκε να αγοράσω κάτι  έξτρα, εκτός από μια χτένα για τις χωρίστρες. 

 

 

 

 

Οπότε η επιχείρηση «ρίζες» ξεκινάει ως εξής:

 

1.Διέλυσα τη βαφή στο μεγάλο λευκό σωληνάριο μέσα στο λευκό απλικατέρ, που περιέχει ήδη το οξυζενέ και  ανακίνησα καλά το μείγμα.  Βρήκα βολικό το ειδικό πινέλο σιλικόνης το οποίο έρχεται και βιδώνει πάνω στο απλικατέρ και δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο. Απλά περνάς τις ρίζες με αυτό και μετά απλώνεις λίγο καλύτερα την βαφή με τα δάχτυλα σου και φορώντας φυσικά τα γάντια, που επίσης περιέχονται στο κιτ.

 

 

 

 

 

2.Αφού αφήσεις την βαφή τον απαιτούμενο χρόνο για τα μαλλιά σου, (εγώ το άφησα 30λεπτά),  μετά κάνεις στο μπάνιο ένα απαλό μασάζ, με λίγο χλιαρό νερό, πάντα στις ρίζες και στη συνέχεια λούζεσαι.  Εγώ έχοντας ανταύγειες που ήθελα να διατηρήσω, δεν άπλωσα τη βαφή στα υπόλοιπα μαλλιά, παρά μόνο στις ρίζες.

 

3.Το kit περιέχει ένα ειδικό σαμπουάν για μετά την βαφή, αυτό που  βλέπετε στο κόκκινο σωληνάριο, το οποίο φτάνει άνετα για τα τρία λουσίματα που απαιτούνται.  Επίσης, περιέχει μια συσκευασία μάσκας θρέψης, αυτήν στο λευκό μπουκαλάκι, με την οποία ολοκληρώνεις την διαδικασία και η ποσότητα της μάσκας που περιέχεται, αρκεί και για τα επόμενα 3-4 λουσίματα.

 

4.Το μεγάλο tip που όλες εσείς που βάφετε τα μαλλιά σας μόνες σας γνωρίζετε πολύ καλά, αλλά εμείς οι πρωτάρες πρέπει να θυμόμαστε: Να χωριστούν πολύ καλά τα μαλλιά! Το μόνο πράγμα λοιπόν που αγόρασα εκτός του kit, ήταν αυτή η χτένα που βλέπετε στη φωτο και με την οποία έκανα πυκνές και καλές, ευδιάκριτες χωρίστρες για να απλώσω τη βαφή σωστά. Ομολογώ, ότι για την πίσω πλευρά του κεφαλιού επιστράτευσα το bb boy, το οποίο ανταποκρίθηκε άψογα. Όλη η επιτυχία λοιπόν κρίνεται από αυτό! Τις καλές χωρίστρες, που θα βοηθήσουν την σωστή εφαρμογή της βαφής.

 

 

 

 

 

Αγαπημένες  μου είμαι πολύ περήφανη που τα κατάφερα τόσο καλά μόνη μου  Για να πω την αλήθεια, ένιωσα μια απελευθέρωση και την αυτοπεποίθηση, ότι όσο κι αν κρατήσει η καραντίνα μπορώ να το ξανακάνω και να είμαι περιποιημένη, μέχρι να ξαναεπισκεφθώ κομμωτήριο. Kαι το λέω αυτό γιατί αγαπώ το κομμωτήριο, δεν είναι μόνο ότι βάφω τα μαλλιά μου, είναι όλη η διαδικασία του να κάνω λίγο  pampering στον εαυτό μου.

 

 

Last but not least, το kit στοιχίζει γύρω στα 10Ε αλλά αυτές τις μέρες, υποθέτω λόγω συνθηκών, τα περισσότερα σούπερ μάρκετ έχουν έκπτωση στις βαφές κι εγώ την πήρα με 50% έκπτωση δηλαδή περίπου 5€. 

 

Et voila το αποτέλεσμα…..

 

 

 

Σας φιλώ,

Stella

 

 

40 Σχόλια
  1. @Stella: Στο step 3 που λες ότι απαιτούνται 3 λουσίματα τι εννοείς; 3 χέρια λούσιμο το ένα μετά το άλλο; Ή 3 λουσίματα ανά 2 μέρες;

  2. @Julia Τρια λουσίματα το ένα μετα το άλλο, για να φύγει καλά η βαφή. Μετα τη βαφη καλο ειναι να περιμενεις 2-3 μερες πριν τα λούσεις για να δέσει καλυτερα. εγω αυτο το κάνω μόνιμα.

  3. Μπράβο Στελλα!Εγώ τα έβαψα με apivita.Πολύ ωραία βαφή,μυρίζει πολύ ωραία αλλά δεν μου κάλυψε καλά τα λευκά.Δεν ξέρω γιατί.Ίσως έπρεπε 5 λεπτά ακόμα.τα άφησα 40΄γιατί φοβόμουν για πρώτη φορά .Οι οδηγίες έλεγαν 40-45΄.15΄στη ρίζα και άλλα 30 στα μήκη.Τώρα πια,κομμωτήριο!

  4. @ΜΑΡΙΑΝΝΑ Κι εγω αν τα ξανακάνω μόνη μου θα τα αφήσω δέκα λεπτά παραπάνω. Αυτο, πιστεύω κι εγω, ότι πλέον θα ανοίξουν τα κομμωτήρια. Εκτός κι αν ο Χαρδαλιάς αλλάξει γνώμη γιατί με τον συνωστισμό που θα γίνει τον πρώτο καιρό….. 😉

  5. @Stella,θα έχει ραντεβού,περιορισμό ατόμων,μάσκες κ.α.ωραία!

  6. @MARIANNA Σίγουρα! Ασε που για να βρεις ραντεβου… Ηδη άρχισαν κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής – μανικιούρ κ.λ.π να κρατούν λίστα. Εμένα απο το πρωί μου έστειλαν μήνυμα, αν θελω να κρατησω θεση στη λίστα για νύχια και φυσικά το έκανα. Τωρα για τα μαλλιά ίσως έχω ένα θέμα, γιατί η κομμώτηρια μου έχει σταματήσει λόγω εγκυμοσύνης για λίγο καιρό και θα με συστησει αλλού, οπότε εκεί θα είμαι άγνωστη, για να έχω μια καλή θέση στη λίστα!!!! βρε που φτάσαμε… Πάντως θα γίνει της κακομοιρας για κανένα δεκαπενθήμερο – εικοσαήμερο, ειδικά αν δέχονται περιορισμένους πελάτες κάθε φορά κι ελπίζω μετά να έρθει το πράγμα στα ίσα του.

  7. @Stella,χρειάζομαι και κούρεμα επειγόντωςΥπομονή!χαχα!

  8. Καλημερα κοριτσια
    @Stella εξαιρετικα τα εκανες
    Και εγω αυτη την βαφη χρησιμοποιω χρονια τωρα ειναι η πιο καλη απο αυτες του εμποριου που κυκλοφορουν κατα την γνωμη μου
    Αφηνει πολυ αφρατα, μαλακα και με πολυ ωραια οψη και λαμψη μαλλια
    Ειδες τιποτα δεν ειναι δυσκολο. Βεβαια μιλω εκ του ασφαλους γιατι τα βαφω χρονια μονη μου με δυο η τρεις φορες το χρονο μονο σε κομμωτηριο.
    Για λογους που ειχα αναφερει στο ποστ που ειχες για την “ριζα” ειχα αβαφα τα μαλλια μου απο τις 20 Φεβρουαριου που συμπτωματικα τα ειχα βαψει ειχα στο κομμωτηριο
    Τα εβαψα μετα απο δυο μηνες σχεδον, το Μεγαλο Σαββατο.
    Εβγαλα τα συμπερασματα που ηθελα τα ξεκουρασα απο τις βαφες και θα σας πω οτι τα ειδα πιο πλουσια πιο ενυδατωμενα απο ποτε
    Προχωρησα και σε κατι αλλο ..εκοψα τις ακρες μονη μου καθολου ασχημα δεν θα το ελεγα
    Βεβαια βοηθαει το γεγονος οτι εχω σγουρα μαλλια κοντα που και μια αστοχια να κανω δεν φαινεται
    Στο καρε σου Στελλα ειναι απαγορευτικο
    Οσο για τον χρονο που πρεπει να τα αφηνετε ειναι τουλαχιστον 45 λεπτα οπως και στο κομμωτηριο που παω. Τοσο το αφηνουν

  9. Θα συνεχισω λεγοντας σας οτι διαβασα οτι απο τα προιοντα που αυξηθκε κατα 200% η πωληση τους ειναι οι βαφες μαλλιων και τα βερνικια νυχιων
    Για το πρωτο το καταλαβαινω για το δευτερο ομως μηπως επρεπε να τα αφησουμε και αυτα λιγο αβαφα να ξεκουραστουν και να φυγουν οι κιτρινιλες στα νυχια απο τα βαψιματα

  10. @StellaΜπραβο!!!!ειδες δεν ηταν τιποτα χαχαχχα
    Γενικα επειδη τα βαφω και εγω στο σπιτι να ξερετε οσες εχετε λευκα πανω απο 50% να τα αφήνετε λιγο παραπανω για να πιασουν τα λευκα! Και οποσδηποτε μαζι με την βαφη που διαλέγετε να παίρνετε και μια ακομα βαφη βαση δηλαδη εαν αγορασατε το π.χ 6.78 και εχετε πολλα λευκα οποσδηποτε πρεπει να παρετε και το 6.0 που ειναι το φυσικο/βαση γιατι μονο ετσι πιανουν τα λευκα και σε αναλογια 3/4 βαφη 1/4 βαση 😊 και ο χρονος αναμονης ειναι 30 λεπτα ριζα 10 λεπτα ακρες μαλλιων.

  11. Stella τι τέλειο μαλλί, τι ζωντανό λαμπερο χρώμα!! Μπράβοοο!!! Είδες τι απλό που είναι τελικά? (λέω εγώ που αν δεν μου τα βάψει η μεγάλη μου κόρη τα μαλλιά δεν τα βαφω μονη μου με τίποτα 😉).. Για κόψιμο όμως, θσ προτιμησω να γινω Ραπουνζελ παρα να αποπειραθω να τα κόψω μονη😊

  12. @ΡΑΝΙΑ @MARYL Καλά κορίτσια ως εκεί δεν το φτάνω να τα κόψω και μόνη μου και όντως το καρέ βοηθάει, γιατί τουλάχιστον μακραίνει ομοιόμορφα.
    @SOFIAT Αυτα που μας γράφεις τώρα, σόρυ φιλενάδα, είναι επιπέδου διδακτορικού ακόμα, κι εγω μόλις εβγαλα το νηπιαγωγείο…. 😉

    Πάντως αυτο που αξίζει πιό πολύ στη συγκεκριμένη βαφη, το πιο δυνατό της asset για μένα, ηταν το πινέλο που εφάπτεται στο απλικατέρ. Μόλις το είδα χοροπήδησα από ενθουσιασμό! Δεν ξέρω, μπορεί και άλλες να διαθέτουν κάτι αντίστοιχο, αλλά αυτο ήταν “μασημένη τροφή”

  13. Α, πάντως αφου λέμε για κούρεμα να σας πω, ότι ξύρισα το BBBoy μου, στα πλάγια και στο σβέρκο, που τα έχει μοϊκάνα α λα Μουζουράκη. Αυτός τουλάχιστον τα υπόλοιπα τα πιάνει πίσω αλογουρά, οπότε δεν τόλμησε να μου ζητήσει να του τα κόψω κι όλας. Μάλλον το σκέφτηκε καλύτερα… χα χα χα 😉

  14. Και να σας πω και κάτι βασικό για οποίες τολμήσουν και πάρουν μόνες του την βαφη πρεπει οποσδηποτε να γνωρίζουν τι σημαίνουν τα νούμερα πανω στο κουτί!!
    Το πρώτο αντίστοιχη στην βάση δηλαδή 1.0 μαυρο ,2.0 κάστανο πολυ σκουρο …5,0 κάστανο,6,0ξανθο σκουρο κ.λπ
    Το δεύτερο νούμερο μετα το κόμμα σημαινει εάν η βαφη εχει ρεφλε και αυτα ειναι
    1 Σαντρε
    2 ιριζε
    3 Ντορέ
    4 χάλκινο
    5 ακαζου
    6 κόκκινο
    7 πράσινο
    Εάν η βαφη εχει τρία νούμερα και τελειώνει σε 0 δηλαδή 6,60 σημαινει έντονο χρωμα!Εαν συμβαίνει το αντίστροφο δηλαδή 6,06 σημαινει οτι τελειώνει σε πιο φυσικό χρωμα 😄
    Πιστευω να βοήθησα 🤪🤪

  15. Πολύ ωραία βγήκαν τα μαλλιά σου @STELLA. Μπραβο! Εγώ τα βάφω ανέκαθεν μόνη μου Επειδή ειμαι 25 και έχω ελάχιστες άσπρες τριχουλες. Ειναι μαύρα οπότε περνάω την ρίζα μια φορά τον μήνα και είναι μια χαρά. @MARYL Και εγώ θα περιμένω να ανοίξουν τα κομμωτήρια για κούρεμα! Ωραία ήταν η Ραπουνζελ, θα γίνω και εγώ Ραπουνζελ με μαύρα μαλλιά! Χαχαχαχα

  16. @Stella. Τώρα είδα το σχόλιο χαχαχαχα φαντάζομαι να διαβάσεις το καινούργιο 😄
    Νομίζω μόνο η. L’Oréal. Eχει το χτένακι και όντως βοηθάει για όσες δεν το εχουν με το πινελο😁😁

  17. @SOFIAT Ναι, ναι το είδα! Εσυ το πας για υπερεντατικά χα χα χα! Ωραία τα έγραψες, γιατί πάντα είχα την απορία με τα νούμερα. Εγω πάντως πήρα ένα ξεκάθαρο 5 για τις ρίζες μου και είναι αυτο που μου βάζει κι η Σταυρούλα στη βαση, πριν περάσει το δαμασκηνί ombre. Πάντως έτσι όπως έχουν μακρύνει τα μαλλιά όλων μας, είναι μια μοναδική ευκαιρία να τα κάνουμε ότι θέλουμε. Καμμιά ιδέα σε bob κορίτσια? Ετσι για την ανανέωση?

  18. Και για να βοηθήσω για τυχόν απορίες 🤪1 Σαντρε σημαινει ψυχρό ξανθό
    2 ιριζε σημαινει βιολετί απόχρωση
    3 ντορε πάμε σε χρυσή απόχρωση
    4 χάλκινο
    5 ακαζου σημαινει έντονο κόκκινο
    6 κόκκινο
    7 πράσινο σημαινει σοκολατί αποχρωσεις
    Αυτο ξέχασα να συμπληρώσω. 8 περλέ,ασημί

  19. @Στελλα μια χαρα πήρες το 5 😄😄bob τα ειχα κόψει πέρσι και μπορω να πω μου άρεσε πολυ!!!αλλα τελικά τα άφησα να μακρύνουν ακομα δεν μπορω να αποχωριστω το μακρυ μαλλι😉

  20. @SofiaT : σωστή κομμώτρια, δεν ήξερα αυτό για τα νούμερα και μία ζωή βαφω τα μαλλιά σπίτι.. Βέβαια μία ζωή ενα χρώμα χρησιμοποιούσα το μαύρο μπλε, αλλά τα τελευταία χρονια που τα κάνω καστανα, ψιλοταλαιπωρουμαι μέχρι να βρω το καστανό που να μου αρέσει και με μπερδεύουν τα πολλά νούμερα

  21. @Stella!!!❤ Τα ” σπάει” το χρώμα!!! Το πέτυχες!!! Και είναι τέλειο!!!❤ Είδες που σου το έλεγα; Τα bbgirls όλα τα μπορούν!!! Και γω την ίδια βαφή χρησιμοποίησα της λορεαλ. Μπράβο, μπράβο!!!!❤ πολύ χαίρομαι για σένα!!!❤
    xx

  22. @Maryl ακριβώς έτσι για να βρω σωστή Καστάνη απόχρωση για εμένα είδα και έπαθα γιατι τα περισσότερα η έβγαιναν πολυ μαυρα η ειχα πολυ κόκκινο το να βρεις το σωστό κάστανο ειναι μεγάλο θέμα .
    Η βαφη που χρησιμοποίησε η @Stella. εχει βγάλει βαφη ακριβώς για καστανές ώστε να μην κοκκινίζει!

  23. @Maryl. Τα πιο πολλα τα ξέρω απο την κομμώτρια μου οταν πήγαινα να μου τα βάψει!! Τα υπόλοιπα με πολυ ψάξιμο ως συνήθως!,

  24. @Stella: Στέλλα μου δεν κάνω ποτέ καρέ το μαλλί γιατί δεν μου πάει, αλλά διάβασα ότι ειναι in το ασύμμετρο καρε, δηλ.το καρέ που ξεκινά κοντό πίσω και μακραίνει μπροστά.. Από ότι διάβασα αυτό το στυλ ταιριάζει στα περισσότερα πρόσωπα γιατί οι μακριές μπροστινες τουφες μπορεί να έρθουν στο μήκος που κολακεύει την καθε μια μας, επιπλεον δεν προσθέτει όγκο στο προσωπο και μπορεί να το χτενισει μόνη της και κάποια κοπέλα ακόμα και αν έχει σγουρά μαλλιά.. Είδα και κάποιες ανάλογες φώτο και μου άρεσαν τοσο που αν κάποια στιγμή αλλαξω το μαλλί, θα το κανω ασυμμετρο καρέ

  25. @SOFIAMARGA Οταν έγραψες στο προηγούμενο ποστ το σχολιο για τη L’oreal κι ότι την είχες κανει, ότι τα είχα κανει κι εγω!!! Το συλλογικό ασυνείδητο των BBgirls που λέγαμε…. 😉
    @SofiaT @maryl Μα είναι δυνατόν βρε κορίτσια? Υπάρχει πιο συνηθισμένο χρώμα από το καστανό?

  26. @MARYL Εντάξει τι να πω τώρα???? Αυτο ακριβώς σκεφτόμουν κι εγω να κάνω! Τζούλια διαβάζεις???

  27. @Stella: Διαβάζω, διαβάζω και τα έχω χαμένα. Ευτυχώς που το ξέρουμε εμείς το τι ισχύει εδώ μέσα, γιατί αν μπει σήμερα καμία νέα αναγνώστρια θα νομίζει ότι έχουμε συνεννοηθεί όλες μαζί!!😂😂😂

    @ SofiaT: Ούτε καν Proficiency. Το Diploma έχεις πάρει στις βαφές! Τι να λέμε τώρα, για τα πολλαπλά σου ταλέντα!!

  28. Το έχω πάρει κι εγώ αυτό το kit και το ενσωματωμένο πινελάκι στο μπουκάλι και δεν το βολεύτηκα…είναι θέμα συνήθειας…. αν δεν έχω το κλασσικό πινέλο, δεν…. Ευτυχώς που έχω μια καλή γειτόνισσα εδώ στην πολυκατοικία και αλληλοβαφόμαστε…μην σας πω πως θα το κρατήσουμε και μετά την καραντίνα (στο πνεύμα της οικονομίας…άχ,άτιμη κρίση)
    @STELLA ,εύγε για την προσπάθεια αλλά και για το αποτέλεσμα!! (αυτο το σύστημα με το πινέλο που εφάπτεται στο απλικατέρ είναι παλιό….το βγάζει χρόνια η Excellence) Δες το προσφατο story μου….στο αφιερώνω…
    @SOFIAT ,εξελίσσεσαι σε γκουρού των χρωματικών συνδυασμών…. (το 7 πράσινο σημαινει σοκολατί αποχρωσεις, δεν το κατάλαβα)

  29. @SOFIAT , τ’ωρα που πρόσεξα καλύτερα το σχόλιό σου με την βάση και τα ρεφλέ, σαν να αρχίζω να βγάζω άκρη…. εγώ χρησιμοποιώ 6.2 από επαγγελματική βαφή (ιώδες σκούρο ξανθό/ dark violet blond) με μια τόση δα ιδέα από φούξια (διαφορετικής μάρκας) …θα ήθελα να δοκιμάσω με λίγο μωβ αλλά το φοβάμαι λίγο…. εσύ τι προτείνεις;;; Επίσης, να σε ρωτήσω και κάτι ακόμα… το booster τί είναι;;; Πήρα κατά λάθος ένα σωληνάριο αλλά δεν έχει κάποιο νούμερο (πχ 6.0 , 6.2 κλπ)

  30. @Stella Συγχαρητήρια νομίζω είδες ότι δεν ήταν κ τρομερό τελικά..Ώντας εχω περάσει από όλες τις αποχρώσεις του ξανθού,όλες τις μείξεις του κόκκινου κ του βιολέ δαμασκηνί,σοκολατί κ καστανά κ εννοείται μαύρο μπλε που ήταν κ η πρώτη μου ολική βαφή.. θα σου πρότεινα αν επιχειρήσεις να τα ξανακάνεις να αναμείξεις το 6.66 με το 5.60 από majirel θα σου βγει ένα υπέροχο κόκκινο βαθύ, αν θέλεις ένα τσικ προς το δαμασκηνί σίγουρα από koleston το 55/66. Αν θέλεις googlaρε τα να τα τσεκάρεις..Εγώ από βαφές σε θέμα κάλυψης κ διάρκειας ξεχωρίζω την majirel κ την koleston perfect κ μετά igora.

  31. @Celia τα. Βooster δεν τα γνωριζω αλλα λογικα θα ειναι ενίσχυση χρωματος πρεπει να λεει κατι πανω στο σωληναριο…κυριως αυτα μπαινουν μαζι με την βαφη αλλα σε πολυ μικρη αναλογια περιπου 1/3 .Απο οτι καταλαβα βαζεις 6.2 ξανθο σκουρο/βιολετι το οποιο εχει ήδη μωβ αν θελεις πιο πολυ πρεπει να εχει διπλό το νουμερο 2 για πιο εντονο αποτελεσμα η να γραφει πανω στο κουτι το γράμμα F το οποιο δηλωνει το μωβ .Βεβαια εξαρταται και απο την εταιρια😊

  32. @ΤΖΕΝΗ ΚΑΣΣΑΠΙΔΟΥ Λες δηλαδή αν τα περάσω ολα, όχι μόνο τη ρίζα?
    Ευχαριστώ πολύ!!!

  33. Βασικά κορίτσια με έχετε αφήσει άφωνες με τις γνώσεις σας! Μπράβο σας και πάλι μπράβο σας!👍❤️💜🙂

  34. @Stella Ναι όλα! Θα σου είναι κ πολύ πιο εύκολο!Πέρνα την ρίζα όσο καλύτερα μπορείς κ μετά σκύψε κ χωρίς πινέλο τούφα τούφα με αρκετή ποσότητα πέρνα τα..τέλος κάνε μασάζ σε όλο το κεφάλι να σιγουρευτεις ότι πήγε παντού!! Το αποτελεσμα θα σε εκπλήξει! Αν κ δεν έχεις μακριά μαλλιά παρε 2 βαφές για σιγουριά για αρχή. Εγώ τουλάχιστον το αποτέλεσμα που βγάζω είναι μακράν καλύτερο από όσα κομμωτήρια είχα πάει παλιότερα..πιο παλιά πήγαινα κ ποτέ δεν μου εβγαζαν το χρώμα που περίμενα, μου ξεθώριαζαν εύκολα κ πλήρωνα κ το 40 αρι ε μετά λεω μονη μου πλέον..έτσι μπορείς να επιλέξεις τις καλύτερες βαφές για σένα,να βγάλεις το αποτέλεσμα που εσύ θες δοκιμάζοντας ότι θες κ φυσικα πολύ οικονομικότερα κ γρηγορότερα!!μόνο για αλλαγή από κόκκινο σε ξανθό ασ πούμε να πας κομμωτήριο..

  35. @ΤΖΕΝΗ ΚΑΣΣΑΠΙΔΟΥ Είσαι απίθανη! Ευχαριστώ πολύ!💜

  36. Χαχα κλαιω με τον διαλογο, εγω τα κανα ανταυειες οποτε μονη μου δεν μπορω να το κανω, περιμενω πως και πως να ανοιξουν

  37. Θεά,Θεά χαχαχαχαχα(κλαίω με το διάλογό σας)
    Μουτςς

  38. Κοριτσια μια ερωτηση!!το 6.22 με 5.60 τι χρωμα θα βγει περιπου???

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.