Seven7een Νέο Μακιγιάζ και Lookbook S/S 2020

 

Λαμπερό, juicy, girly και σέξι είναι το μακιγιάζ που προτείνει για τη νέα σαιζόν η Seven7een Cosmetics με μούσα του νέου lookbook τη νεαρή ηθοποιό Κλέλια Ανδριολάτου.

 

Μέχρι να ανοίξουν τα καταστήματα καλλυντικών και να πάρετε στα χέρια σας το lookbook ας ρίξουμε μια ματιά στα προϊόντα που προτείνει η μάρκα με τα οποία δημιουργήθηκαν τα πέντε makeup looks που θα δείτε παρακάτω.

 

Βασικός πυλώνας του μακιγιάζ οι νέες 4 limited edition multi  παλέτες

 

 

 

Natura

 

NATURAMulti Palette: Σε universally flattering αλλά και λαμπερά γήινα χρώματα μια παλέτα που περιλαμβάνει ρουζ, highlighter και 6 σκιές σε  καφέ, σοκολά, μπεζ και ivory αποχρώσεις  για να δημιουργήσεις εύκολα  τα πιο natural και  πετυχημένα “no makeup looks”.

 

 

 

 

Spring Desire

 

SPRING DESIRE Multi Palette:  παλέτα που εμπνέεται από τους ρομαντικούς παστέλ τόνους της Άνοιξης. Αποχρώσεις από πέταλα λουλουδιών, ροδακινί, ροζ, peach  σέξι λάμψη στα ζυγωματικά και αισθησιακή  ζεστασιά στα μάτια,  μέσα από ένα ρουζ, ένα highlighter και 6 σκιές, σε αυτές τις υπέροχες ακαταμάχητες αποχρώσεις.  

 

 

 

 

Bronze Me!

 

GLOW BRONZER Palette: Mε αυτή την ολοκληρωμένη παλέτα για το πρόσωπο που περιλαμβάνει highlighter, bronzer και ρουζ,  το highlighting, το strobing και το contouring γίνεται παιγνιδάκι και εσύ απολαμβάνεις τη ζεστασιά του λαμπερού sun kissed look από το πρωί έως το βράδυ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pop Glow

 

 

 

 

 

Celebrate

 

 CELEBRITY Eye Shadow Palette: Η εποχή της ανέμελης έκρηξης  των συναισθημάτων είναι επιτέλους εδώ και εσύ την γιορτάζεις με τα πιο εντυπωσιακά makeup looks! Σύμμαχός σου η Celebrity Palette που θα σε βοηθήσει να κάνεις τους πιο μοναδικούς και ατελείωτους συνδυασμούς χρωμάτων μέσα από 12 matte και glitter αποχρώσεις. 

 

 

 

 

 

Ροζ, μοβ, φούξια οι νέες αποχρώσεις των κραγιόν Matlischious

 

 

 

 

 

 

Kαι έκρηξη χρώματος, μοναδικό pop of color στα βερνίκια νυχιών, Studio Rapid Dry Long Lasting Color. Αν κάτι μου έχει λείψει αυτόν τον καιρό είναι ένα όμορφο ανοιξιάτικο επαγγελματικό μανικιούρ και πεντικιούρ, αφού εδώ και δυο μήνες έχω αφήσει τα νύχια μου να ξεκουραστούν.

 

 

 

 

 

16 Σχόλια
  1. Seventeen! Από τις αγαπημένες μου μάρκες. Απίθανα τα χρώματα στα νέα κραγιόν και νομίζω η πρώτη αγορά μου και μένα θα είναι το δεύτερο βερνίκι στην κίτρινη απόχρωση. Θέλω χρώμα!

  2. Καλά το είπες. Χρώμα, η λέξη κλειδί. Στα ρούχα, στα αξεσουάρ, στα παπούτσια, στο μακιγιάζ παντού!! Αρκετά με τη «μουντίλα» μεταφορικά και κυριολεκτικά!

  3. Υπέροχα προϊόντα από μια αγαπημένη εταιρεία! Έκρηξη χρωμάτων στην διάθεσή μας! 🥰💗🥰

  4. Καλημερα
    Χρωμα και νεανικη διαθεση
    Ετσι δεν ειναι ομως, τα νεα κοριτσια βαφονται πιο πολυ απο μας τις μεγαλυτερες, και ειναι φυσιολογικο αυτο
    Παντως εχω να πω τα καλυτερα για τις υφες των προιοντων που εχουν ξεφυγει απο το ” φτηνο” τα τελευταια χρονια
    Τα βερνικια νυχιων ειναι εξαιρετικα και κρατανε πολυ περισσοτερο απο αλλα
    Τα χρησιμοποιω συχνα το καλοκαιρι που βρισκομαι στο χωριο και δεν ειναι εφικτο να τα φτιαχνω σε επαγγελματιες με ημιμονιμα
    Τα χρωματα τους παντα πολυ ομορφα

  5. Πολύ παλιά & αγαπημένη εταιρεία! Αυτό που μου αρέσει πιο πολύ είναι το Natura. Καθόλου βαρύ, φυσικό, όπως το θέλω!
    xx

  6. Ωραία χρώματα στα βερνίκια νυχιών…πολύ φωτεινά…περισσότερο μου άρεσαν τα μεντί και γαλάζιο….
    Το brand Seventeen θα εχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου πάντα…. Seventeen ήταν το πρώτο makeup που αγόρασα με το χαρτζηλίκι μου και φόρεσα…πρέπει να ήμουν γύρω στα 14-15…..

  7. Όλες μας με seventeen ξεκινήσαμε! Πάντα συγκινούμαι όταν βλέπω, ότι συνεχίζει η μάρκα ακάθεκτη!

  8. @STELLA ακόμα θυμάμαι μια πούδρα σε σκόνη ιριδιζουσα που ειχα αγοράσει …με χρυσόσκονη πρέπει να ήταν…κι η καημενούλα δεν γνώριζα τότε και την άπλωνα με το πινέλο σε όλο το πρόσωπο …λαμπύριζα από δω ως το φεγγάρι….

  9. Εχει και παρα πολυ καλη αντηλιακη σειρα!!κυριως η αντηλιακη πουδρα της HIGH PHOTO AGEING PROTECTION COMPACT POWDER SPF30 εχει αντικαταστήσει την shiseido 😊

  10. Seventeen η μάρκα της εφηβείας μου!!! Κλασική αγαπημένη μαρκα τόσα χρόνια τώρα!! Πολύ καλοκαιρινα, νεανικά και χαρούμενα χρώματα, τέλεια για τα κορίτσια!

  11. @SOFIAT αλήθεια είναι τόσο καλή η HIGH PHOTO AGEING PROTECTION COMPACT POWDER;;Θα πρέπει να την δοκιμάσω….

  12. Bronze Me για μένα!!! Υπεροχοτατο!!!! 💙❤💚💛💜💙❤💚💛💜 Άντε να ανοίξουν τα μαγαζιά να πάω για ψώνια 💚❤💛💙💜 Δεν μου αρέσει να παραγγέλνω online. Θέλω να πηγαίνω εκεί, να δοκιμαζω προϊόντα, να μυρίζω τις κολωνιες, να μιλάω με τις πωλήτριες και να με ενημερώνουν για ότι νέο κυκλοφορεί…. Σαν να με έπιασε μια μελαγχολία Πρωτομαγιατικα. Ααααα και καλο μήνα να έχουμε bbgirls!!!!!

  13. Αγαπημένη μάρκα των νεανικών μας χρόνων!Ωραία χρώματα!

  14. Υπεροχες παλετες και χρωματα στα βερνικια, @SOFIAT πολυ ενδιαφερον αυτο αλλη μια αγορα λοιπον χιχι

  15. Τέλεια τα βερνίκια νυχιών!
    Μουτςς

  16. Ναι η seventeen από τις πιο πολύ διαδεδομένες θα έλεγα μάρκες καλλυντικών που είχαμε στην εφηβεία ίσως να ήταν κ παλιότερα..βέβαια κ η maybelline ήταν λιγο αργότερα..είναι όντως όμορφο να βλέπεις εταιρείες να συνεχίζουν ακόμη κ τώρα που ομολογουμένως έχουν αυξηθεί κατα πολύ κ οι μάρκες καλλυντικών, κ βγαίνουν ολοένα κ περισσότερα νέα καλλυντικά που τότε δεν υπήρχαν κ φυσικά υπάρχουν κ εξίσου οικονομικές εταιρείες με εξαιρετική ποιότητα προιόντων οπότε ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος!!Πάντα τα seventeen μου βγάζουν αυτό το κοριτσίστικο τα χρωματακια κάτι το ανάλαφρο κ χαρούμενο..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.