Candy Rose: Hair & Body Perfume Oil με πουδρέ άρωμα τριαντάφυλλου.

 

 

Αν και «κορίτσι της πόλης» τις δύσκολες μέρες που περάσαμε στην καραντίνα, μου έλειψε  πολύ η φύση, ειδικά την περίοδο του Πάσχα που πάντα την περνάω εκτός πόλης.

 

Μου έλειψαν οι μυρωδιές, τα χρώματα, ο ήλιος που σε ζεσταίνει χωρίς να σε καίει, μου έλειψε αυτό το μοναδικό φως, αυτή η εξαίσια ελληνική άνοιξη  που σ΄ αυτή τη γωνιά της γης οργιάζει από νωρίς και μας χαρίζει ανεκτίμητη ενέργεια και ζωντάνια.

 

Επιπλέον αν και αγαπώ πολύ και τις μυρωδιές της οικιακής «καθαριότητας» έπιασα τον εαυτό μου να έχει κουραστεί από την αδιάκοπη οσμή  της χλωρίνης και του αντισηπτικού, που τόσο εκβιαστικά εισέβαλαν στο 24ωρό μου.

 

Ένοιωσα τη λαχτάρα να βάλω ξανά στη ζωή μου την παντοτινή άνοιξη, αυτήν που ανθίζει και ευωδιάζει και γεμίζει τον κόσμο μας ελπίδα, αναγέννηση, υγεία και ευδαιμονία.

 

Σήμερα γιορτάζουμε την 1 Μαΐου. Και σκέφτομαι: ποιο άλλο μπορεί να είναι το σύμβολο της Άνοιξης αν όχι το μαγιάτικο τριαντάφυλλο;

 

 

 

 

Kανένα άλλο λουλούδι  δεν έχει την ευωδιά, την τρυφερότητα, την καθαρότητα, την αιθέρια φρεσκάδα, μα και τη δύναμη της ανανέωσης. Το άρωμα του τριαντάφυλλου είναι ικανό να τονώσει την διάθεση και την αυτοπεποίθηση, να δημιουργήσει ευφορία και αισιοδοξία, να διώξει την κατάθλιψη και να απαλύνει τα αρνητικά συναισθήματα.  Είναι το λουλούδι βάλσαμο για σώμα, νου και ψυχή.

 

 

Kαι ειλικρινά πιστεύω ότι είναι αυτό ακριβώς  που όλοι μας  χρειαζόμαστε τούτη την περίοδο της επιστροφής και της διεκδίκησης των ζωών μας, της καθημερινότητας μας, αλλά και της απάλυνσης των δύσκολων στιγμών και των δυσάρεστων συναισθημάτων που βιώσαμε.

 

 

Πριν λίγες μέρες έφτασε στα χέρια μου  το νέο πολύτιμο έλαιο φροντίδας μαλλιών και σώματος CANDY ROSE από τα  Stella’s Recipy, της σειράς Hair & Body Bliss με φόρμουλα που αποτελείται  από 100% καθαρά, αγνά φυσικά συστατικά.

 

 

 

 

Αν και λαμβάνω αρκετά προϊόντα φροντίδας αυτόν τον καιρό οφείλω να ομολογήσω ότι έγινε το αγαπημένο μου. Είναι εξ’ ολοκλήρου φτιαγμένο από αέρινα, διακριτικά,  “καραμελωμένα” ανοιξιάτικα ροδοπέταλα και έχει αυτή τη μοναδική “πουδρένια” οσμή που αγαπώ.

 

Φυσική φρεσκάδα και ευωδιά από αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο και γνήσιο, φυσικό εκχύλισμα ροδοπέταλων που κάνουν το δέρμα και τα μαλλιά μου να λάμπουν.  Εδώ και περίπου μια εβδομάδα, το απλώνω κάθε μέρα και στα μαλλιά μου και μετά το ντους και στο σώμα μου.

 

Το άρωμα του γίνεται ένα με το δέρμα, δίνει την αίσθηση της τριανταφυλλένιας πούδρας, έτσι όπως την δίνει το ίδιο το άνθος κι όχι τα συνθετικά κατασκευασμένα αρώματα, διακριτικό, φίνο, αέρινο.  Good enough to eat! Ακόμα και κλεισμένη μέσα ένιωθα ακαταμάχητα!

 

Στη σύνθεση του  CANDY ROSE Hair & Body Οil βρίσκουμε  επίσης αιθέρια έλαια γιασεμί, σανδαλόξυλο, κέδρο, λεβάντα, άρκευθο, παλμαρόζα, θρεπτικά έλαια τζοτζόμπα, μακαντάμια καθώς και ενεργά συστατικά και βιταμίνες.

 

 

 

 

Στο σώμα προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, ευεξία, θρέψη και προστασία.  Κάνει το δέρμα ελαστικό, απαλό, μωριουδιακό,  χωρίς ξηρότητα και έχει εξαιρετική δράση ενάντια στην κυτταρίτιδα, τις ραγάδες, τις δυσχρωμίες, τα σημάδια του χρόνου.  Είναι επίσης  αντιγηραντικό και συσφικτικό σε σώμα και στήθος.

 

Στα μαλλιά, το Candy Rose Hair & Body oil τα κάνει δυνατά, ευκολοχτένιστα, λαμπερά, υγιή, ενυδατωμένα.   Αναδομεί, επανορθώνει, προστατεύει από τις χημικές επεξεργασίες και βαφές.  Χρησιμοποιείται είτε ως μάσκα, είτε ως έλαιο μαλλιών.

 

Τα μαλλιά και το σώμα ευωδιάζουν σαν την άνοιξη, σαν μαγιάτικο τριαντάφυλλο! Το πνεύμα κι η ψυχή γαληνεύουν και ηρεμούν κι η άνοιξη με την οργιώδη φύση της είναι πάντα εδώ, κάθε στιγμή που το επιθυμώ, όπου και αν βρίσκομαι.

 

Περισσότες πληροφορίες για το μοναδικό Candy Rose Hair & Body Oil στο [email protected] , και στο  https://stellasrecipy.gr/

 

 

Σας εύχομαι,  έναν Καλύτερο Μήνα.

 

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Καλο μηνα!!!!
    Δεν το συζητάω ελαιο τριανταφυλλο ,πουδρενια μυρωδια απο τα μαγικα χερια της @Στέλλας μας!!!
    Το θελω τωρα!!!!!!!

  2. Καλημέρα και Καλό μήνα BBGirls 😊🌹 Στέλλα μου τα καλλυντικά σου είναι εξαιρετικά και μοναδικά! Λατρεύω τα λουλούδια και ιδιαίτερα τα τριαντάφυλλα!🥰🌹 Σήμερα όμως με το Candy Rose, έχω ξετρελαθεί! 😍😍😍 Πολλά φιλιά 😘😘

  3. Θα το δοκιμάσω σίγουρα!! Με την επόμενη παραγγελία!! Αγαπάμε Στέλλα….😍

  4. Καλό μήνα! Ευωδιές και δημιουργίες να ομορφαίνουν τη ζωή μας!

  5. Καλό μήνα και καλή Εργατική Πρωτομαγιά 🌺🌹η μυρωδιά του Candy Rose ειναι σίγουρα μία ευφορία των αισθήσεων 🌺

  6. Kαλόν μήνα ,bb girls….τριανταφυλλένια πούδρα… και για σώμα και για μαλλιά… perfect combo!! 🌸🌸🌸🌺🌺🌹🌷🌷💐💐🌹🌺🌺🌸🌸

  7. @Celia: Όπως ακριβώς το έγραψες: The perfect combo! 🌺🌺🌺

  8. Καλό μήνα!! Σίγουρα μας έλειψαν πολύ οι μυρωδιές της άνοιξης ανυπομονώ να μούμε στους ρυθμούς μας σιγά σιγα με μια αισιόδοξη διάθεση: -)

  9. Καλό μήνα! Τι υπέροχα που γράφεις @Julia μου! Το τριαντάφυλλο, αντιπροσωπευτικό λουλούδι της Άνοιξης, πολύ πολύ αγαπημένο μου! Φτιάξαμε το Μαγιάτικο στεφάνι μας σήμερα, και εννοείται πως είχε και τριαντάφυλλα! Τώρα, με την δημιουργικότητα της @Stella θα εχουμε την ευκαιρία να τα απολαμβάνουμε στο σώμα & στα μαλλιά μας!
    xx

  10. Καλό μήνα!Δεν αμφιβάλλω ,η Στέλλα σίγουρα θα έκανε καλή δουλειά!!!

  11. Καλο μηνα, πουδρενιο, τριανταφυλλο ουαου θα ειναι τελειο

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.