Radiant Professional: Μακιγιάζ SS 2020, νέα μούσα και lookbook.

 

 

Νέα μούσα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, για το ολοκαίνουργιο lookbook της Radiant Professional που κυκλοφορεί δυο φορές το χρόνο στα καταστήματα καλλυντικών και μας δίνει ιδέες για makeup looks καθώς και τον τρόπο αλλά και τα προϊόντα για να τα αντιγράψουμε εύκολα.

 

Αυτή τη φορά όλα τα μακιγιάζ έχουν δημιουργηθεί με τις δυο νέες limited edition multi παλέτες του brand την “Sunset Peach” και τη “Nude”. Για άλλη μια φορά είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε πόσο ωραία και διαφορετικά μακιγιάζ μπορείς να κάνεις με μόνο  μια multi palette όταν περιλαμβάνει και σκιές και προιόντα για το πρόσωπο. Πραγματικά ατέλειωτοι οι συνδυασμοί και – μη το ξαναπούμε- ειδικά για διακοπές ή μικρές αποδράσεις μια παλέτα σε σώζει. Και οι δυο παλέτες περιλαμβάνουν 4 σκιές ματιών και 3 προιόντα για την επιδερμίδα (bronzer, blush, highlighter), για all over glow.

 

 

 

 

Πρωταγωνιστικό ρόλο στα μακιγιάζ έχουν και τα νέα Advanced Care Lipstick “Glossy” σε 11 ζουμερές και λαμπερές αποχρώσεις με glossy υφή,  ιδανική γι αυτή την πιο ζεστή εποχή του χρόνου που βρίσκεται μια ανάσα μακριά.

 

 

 

Αν λοιπόν έχεις στο makeup bag, μια multi palette, ένα κραγιόν, μια καλή mascara και (προαιρετικά ) ένα μολύβι για τα μάτια ή αν προτιμάς για τα φρύδια, μπορείς να κάνεις ό, τι μακιγιάζ θέλεις.

 

Αυτά είναι τα έξι makeup looks που προτείνει η Radiant Professional

 

 

 

Alluring

 

 

 

Bombshell

 

 

 

Cheeky

 

 

Edgy

 

 

Graceful

 

 

 

Stylish

 

 

 

Και όπως πάντα η γνωστή ερώτηση:

 

 

 

 

 

25 Σχόλια
  1. Πολλά τα ωραία looks! Ψήφισα Bombshell γιατί μου άρεσε πολύ και το μεσογειακό ταπεραμέντο της Photo.

  2. Υπέροχα όλα τα looks και δυσκολεύτηκα να διαλέξω αλλά νομίζω ότι το bombshell… Όπως θα έλεγαν και οι γιοι μου… Τα σπαει6🤣🤣🤣

  3. Συμφωνώ με τη Στέλλα, πολύ ωραία τα looks και στο bombshell μου θύμισε αρκετά Penelope Cruz. Ωστόσο, ψήφισα το Edgy, αλλά μου άρεσε πολύ και το Graceful, μου φάνηκε αρκετά νεανικό και “ξεκούραστο”, ξέρετε, χωρίς να είναι βαρύ το μακιγιάζ στα μάτια.
    Καλημέρα, καλό μήνα και καλή εβδομάδα!

  4. Και γω δυσκολεύτηκα να διαλέξω… Όμορφη πολύ, και όμορφες προτάσεις από την Radiant. Αν και ομολογώ πως μου λείπει η Καγιά..
    xx

  5. Μεταξύ edgy και stylish προτίμησα το δεύτερο…. φρέσκο πρόσωπο η Ηλιάνα αλλά κι η Βίκυ δεν ξεχνιέται…εδώ κολλάει το ”ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παληός είναι αλλιώς….”

  6. Δυσκολεύτηκα μεταξύ cheeky και edgy αλλά βρήκα το πρώτο πιο ελαφρύ και ανοιξιάτικο. Σίγουρα η Καγιά δεν ξεχνιέται αλλά και η Ηλιανα νομίζω ότι θα αφήσει το στίγμα της, είναι και μελαχρινή!!

  7. Τι κούκλα η Ηλιαννα!!! Ημουν μεταξυ edgy & stylish και τελικά ψήφισα edgy, μου αρέσει τοσο το έντονο βλέμμα!

  8. Καλημερα ψηφισα το Cheeky αλλα μου αρεσε πολυ και το Bombshell
    Σε αυτη την φωτογραφια η Ηλιαννα μου θυμισε εμενα Μονικα Μπελουτσι
    Δεν με ενοχλει η αλλαγη που εγινε στο προσωπο της καμπανιας
    Δεν ακυρωνεται η προηγουμενη κυρια Καγια και δεν σημαινει οτι ειναι καλυτερη η Ηλιαννα απο εκεινη
    Καθε μια εχει την δικη της προσωπικοτητα
    Δεν μπαινω στην διαδικασια της συγκρισης των μοντελων
    Με νοιαζει μονο τα προιοντα να ειναι στις προτιμησεις μου…και που ναι ειναι
    Μου αρεσουν πολυ

  9. Αγαπημένη εταιρεία με υπέροχα προϊόντα! Όλα τα make up looks είναι φανταστικά και είμαι μεταξύ Alluring και Bombshell…. Τελικά θα ψηφίσω το Bombshell γιατί θέλω χρώμα!!

  10. Alluring δαγκωτό… Θα συμφωνήσω με τις προλαλήσασες… Ωραίες και οι δύο!!!

  11. Είναι όλα τέλεια αλλά ψηφίζω edgy …….

  12. @Celia! συμφωνώ! Παρ’οτι εγώ η ίδια υποστηρίζω πως καλό είναι να έρχονται και νέα πρόσωπα, να υπάρχει μια ανανέωση. Αλλά, η Καγιά νομίζω πως λόγω του χρώματος που έχει το δέρμα της, έχει πιο πολλές δυνατότητες να φανούν πάνω της τα διαφορετικά είδη /τάσεις μακιγιάζ. Νομίζω πως είναι σαν ενσς καμβάς οι ανοιχτόχρωμες γυναίκες. Και το λέω εγώ, που έχω σταρατη επιδερμίδα..! Είμαι καστανή, και μου αρέσει το φυσικό μου χρώμα . Όπως και της Ηλιάνας.
    xx

  13. @Stella: ανοίγουν τα κομμωτήρια! (άσχετο, αλλά ξέρω ότι θα χαρείς μ’αυτο το νέο και σε σκέφτηκα) ❤️ Και ξέχασα να συμπληρώσω ότι ψήφισα το Edgy

  14. @Sofia Marga έχω ήδη κλείσει ραντεβού για μαλλί και νύχια την Τετάρτη!!! Τέτοια χαρά έχω χρόνια να νιώσω. Από τις 2 το απόγευμα κι όσο πάει 😄💜🎆🤩😍

  15. Μετά από κάτι τέτοια ποστ μας συνηθίζεις σε διαγωνισμό οπότε κανόνισε!!! 💙❤💚💛💜💙❤💚💛💜Το έχουμε ανάγκη το δωράκι μας αυτές τις μέρες!!! Ψήφισα το edgy αλλα μου άρεσε πολύ το κραγιόν-lip gloss από το stylish!!! ❤💙💚💛💜 Η Ηλιάνα είναι κούκλα απλα με ψιλοχαλαει ή φράντζα που σε 2-3 λουκ μπαίνει μέσα στα μάτια της και δεν βλέπω καλά το μακιγιάζ των ματιών… Θα ήθελα δηλαδή να ήταν πιο “καθαρο” εκείνο το σημείο για να βλέπω το μακιγιάζ καλύτερα…. 💙❤💚💛💜

  16. Ψήφισα με την πρώτη ματιά το edgy μου αρέσει πολύ ο όγκος σε συνδιασμό με το μαύρο στα μάτια, ανάλογα κ με τον συνδιασμό των ρούχων(στυλ)κ το ανάλογο μακιγιάζ σε καθε περίσταση μπορεί να βγάλει κ παιχνιδιάρικο κ πιο κυριλέ κ sexy κ πιο sportive..για την φράτζα δεν είμαι σίγουρη..εμένα δεν θα μου πήγαινε πιστεύω αλλά την Ηλιάννα της πάει : -)

  17. Πολύ ωραίες προτάσεις. Εμένα μ άρεσαν πολύ το edgy και το graceful, τα οποία είναι νομίζω και σχετικά εύκολα. Οπότε ψηφίζω edgy. Θα συμφωνήσω όμως και με τις άλλες κοπέλες ότι δεν μ άρεσε που το μοντέλο έχει φράντζα, γιατί κρύβει τα μάτια και δεν φαίνεται καλά το μακιγιάζ. Όσο για την Καγιά, καλή ήταν, αλλά πώς θα φανεί το δυναμικό της Ελλάδας αν όλες τις θέσεις τις παίρνουν οι παλιοί;

  18. Ψήφισα το Edgy γιατί μου αρέσουν τα έντονα και μυστηριώδη μάτια! Όλα τα λουκς ειναι πολύ όμορφα, φορέσιμα στην καθημερινότητα και σχετικά εύκολα να τα κάνει οποιαδήποτε από μας. Η παλέτα έχει τα πιο ομορφα χρώματα που ταιριάζουν στις Ελληνίδες και πιστεύω όποιες κερδίσουν θα τα έχουν στο καθημερινό τους νεσεσέρ!!
    Καλή άνοιξη σε όλες!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.