Candy Rose Body Butter: Με ισχυρή αντικυτταριτιδική δράση!

 

Χθες μάθαμε κάποια πράγματα για το dry body brushing και πόσο μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της κυτταρίτιδας. Σήμερα θα μιλήσουμε για την κρέμα σώματος Candy Rose Body Butter  και θα δούμε ότι αυτό το combo δηλαδή body brushing και μια ισχυρή και αποτελεσματική κρέμα  σώματος μπορούν να κάνουν θαύματα στη σιλουέτα μας.

 

 

Πριν μερικές μέρες σας μίλησα για το υπέροχο CANDY ROSE PERFUME HAIR & BODY PERFUME OIL με τη φυσική φρεσκάδα και ευωδιά από αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο και γνήσιο, φυσικό εκχύλισμα ροδοπέταλων.

 

Σήμερα θα σας παρουσιάσω το δεύτερο προϊόν το Body Butter που έρχεται να προστεθεί στα CANDY ROSE, της σειράς προϊόντων φροντίδας μαλλιών και σώματος των Stella’s Recipy την Ηair & Body Bliss.

 

Ένα Body butter που προσφέρει ολοκληρωμένη φροντίδα σώματος και το άρωμα του, όπως και στο Hair & Body oil,  δίνει την αίσθηση της τριανταφυλλένιας πούδρας. Τριαντάφυλλο έτσι όπως μυρίζει το ίδιο το μαγιάτικο άνθος κι όχι τα συνθετικά αρώματα.  Διακριτικό, φίνο, αέρινο, πουδρένιο.  Το CANDY ROSE Body Butter περιέχει επίσης αιθέρια έλαια γιασεμί, σανδαλόξυλο, κέδρο, λεβάντα, άρκευθο, παλμαρόζα, θρεπτικό έλαιο τζοτζόμπα, βούτηρα αβοκάντο, καριτέ και αλόη και ενεργά συστατικά και βιταμίνες, δημιουργώντας μια μοναδική σύνθεση.

 

 

 

 

Κι αφού η άνοιξη είναι εδώ και σιγά σιγά φτάνει το καλοκαίρι, μετά την καραντίνα χρειαζόμαστε την ανάλογη φροντίδα για να φορέσουμε τα ανάλαφρα ρούχα μας και να αναδείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας.

 

Το Candy Rose Body Butter, είναι αυτό που χρειαζόμαστε γιατί πέρα από το ανοιξιάτικο, αισιόδοξο άρωμα ανανέωσης προσφέρει ισχυρή αντικυτταριδική δράση και σύσφιξη σε σώμα και στήθος. Είναι ιδανικό για βαθιά ενυδάτωση, τόνωση, φροντίδα και προστασία στην ξηροδερμία, τις κλιματικές αλλαγές και τις μεταβολές της θερμοκρασίας.

 

Ένα αδιόρατο φιλμ προστασίας (όχι όμως λιπαρότητας) μένει στο σώμα όλη τη μέρα.  Χωρίς γλυκερίνες, χημικά και πρόσθετα, τη χαρακτηριστική λιπαρότητα της χημικής υφής καθαρό, ποιοτικό, πλούσιο, συμπυκνωμένο και θρεπτικό, χωρίς. Μια ελάχιστη ποσότητα αρκεί.  Δεν βαραίνει το δέρμα, ούτε φράζει τους πόρους.  Θα δείτε το δέρμα σας να ρουφά τα συστατικά, να μεταμορφώνεται, ν’ αναγεννιέται και να λάμπει.

 

Τα προϊόντα Candy Rose δεν χρειάζονται ψυγείο, αλλά συνιστάται να μείνουν σε δροσερό μέρος, μακριά από ήλιο, ζέστη και υγρασία.

 

Περισσότες πληροφορίες για το Candy Rose Body Butter στο [email protected] , και στο https://stellasrecipy.gr/

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Καλημέρα! Με όλη αυτή τη περιγραφή ένιωσα τριανταφυλλενια αρώματα να με κατακλύζουν από παντού!
    xx

  2. Εξαισιο αρωμα και ισχυρη δραση κατα της κυτταρίτιδας αλλα και σύσφιξη σε σωμα και στήθος νομιζω ότι αυτα το κανουν το απολυτο
    προιον για το καλοκαιρι και οχι μονο!!! @Στελλα σε ευχαριστούμε❤❤❤❤

  3. Το ιδανικό προϊόν εφοσον ειναι για όλο το σώμα και προσφέρει αντικυτταριδικη θεραπεία, ενυδάτωση και συσφιξη συν το παραδεισένιο άρωμα που σίγουρα θα ευφραίνει τις αισθήσεις!

  4. Φαίνεται ενδιαφέρον το προιόν της Στέλλας..το σημαντικότερο οτι δεν αφηνει λιπαρότητα κ φανταζομαι κανει καλή δουλειά!!

  5. Χμ, ενδιαφέρον φαίνεται. Αν και το τριαντάφυλλο και η υφή body butter δεν θα με έκαναν να σκεφτώ αντικυτταριδικό προιόν, μια και όλα αυτά τα προιόντα για αυτή τη δουλειά που ξέρω έχουν υφή τζελ. Πάντως, πιστεύω ότι θα κάνει δουλειά, μια και το πιο καλό αντικυτταριδικό που ‘χω χρησιμοποιήσει ήταν του Fresh Line, με διάφορα αιθέρια έλαια.

  6. Συσφιξη και τριανταφυλλο μαζι ακουγεται super

  7. Οτιδήποτε φέρει την υπογραφή της Στέλλας μας αποτελεί εγγύηση.Μπράβο!
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.