Διάσημες μητέρες σε … καραντίνα!

 

Υπάρχει αμφιβολία ότι η μεγαλύτερη αγάπη, είναι η αγάπη της μητέρας για το παιδί της; Tι κάνεις όμως όταν σε ιστορικές  εποχές όπως αυτή που περάσαμε και περνάμε,  καλείσαι μέσα σε ένα 24ωρο να είσαι η μητέρα τους, η μαγείρισσα τους, η δασκάλα τους, η γυμνάστρια τους, ο κολλητός/ή τους (αφού οι δικοί τους κολλητοί είναι και αυτοί κλεισμένοι στα δικά τους σπίτια;)

 

 

Εντάξει, ας μη πούμε πολλά. Δεν το λες εύκολο. Όσες από εσάς έχετε παιδιά καταλαβαίνετε τι εννοώ, όσες από εσάς δεν έχετε, απλά πιστέψτε με.

 

 

Με αφορμή την αυριανή γιορτή της μητέρας και αφού οι νταντάδες τους και οικιακές τους βοηθοί έφυγαν από το κάδρο της καθημερινότητας, ακολουθούν αληθινές ατάκες από  διάσημες μαμάδες σε κρίση ειλικρίνειας και οι εμπειρίες τους κατά τη διάρκεια της καραντίνας με τα μικρά βλαστάρια τους.

 

 

Η Kim Kardashian μητέρα τεσσάρων παιδιών  παραδέχτηκε ότι για να βρει λίγες στιγμές ησυχίας κλειδωνόταν  στο μπάνιο της. (μάλλον ούτε και εκεί έβρισκε. Στο κάδρο παρακάτω η μεγάλη κόρη της την παρακολουθεί με άγρυπνο μάτι)

 

 

 

 

Η Drew Barrymore μητέρα δυο παιδιών, έξι και οκτώ ετών,  δήλωσε στο κανάλι NBC ότι «όλα ήταν καλά μέχρι που ξεκίνησε το σχολείο εξ αποστάσεως και έπρεπε να τα “διαβάσω”.  Κόντεψα να τρελαθώ. Έκλαιγα όλη μέρα, κάθε μέρα» . Φαίνεται.

 

 

 

 

Με μια κόρη ενός έτους και ένα γιο οκτώ,  μόνο μια λέξη βρήκε να πει η Hilary Duff «Εξάντληση». (καλωσόρισε, στον αληθινό κόσμο)

 

 

 

 

“Δεν έχω ούτε μια στιγμή ησυχίας! Πουθενά!”  Δήλωσε το μοντέλο Chrissy  Teigen και σύζυγος του John Legend, με δυο παιδιά ενός και τεσσάρων ετών. Και παραδέχτηκε ότι ακόμα και στην καραντίνα ζήτησε βοήθεια στο σπίτι. (τα πιάτα στο νεροχύτη,  ξεχειλίζουν στο μεταξύ.. χεχεχε)

 

 

 

 

Με τρια μικρά παιδιά στο σπίτι η Zoe Saldana το παραδέχτηκε ευθαρσώς: «Δεν πίστευα ποτέ ότι θα μου έλειπε τόσο πολύ η .. δουλειά μου!»

 

 

 

 

«Συγνώμη έχετε δει τα μαθηματικά που κάνουν τώρα τα 12χρονα στο σχολείο; Τι είναι αυτά; Δεν καταλαβαίνω τίποτα! Και για τις λέξεις ακόμα, χρησιμοποιώ λεξικό!»  παραδέχτηκε η Jennifer Lopez σε ένα επεισόδιο του «Ellen» show στην οικοδέσποινα Ellen DeGeneres, όταν της είπε ότι  προσπάθησε να βοηθήσει τα παιδιά της με την εργασία τους στα Μαθηματικά. (σε νιώθω απόλυτα Jennifer μου…)

 

 

 

Σας εύχομαι, Happy Mother’s Day!

 

 

19 Σχόλια
  1. Χρόνια πολλα σε ολες εμας τις μανούλες για αύριο, να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας💕

  2. Kαλημερα
    Δεν περιμενα τιποτα περισσοτερο απο γυναικες που δεν εχουν καμμια σχεση με την μητροτητα
    Αυτα που ειναι αυτονοητα για ολες μας εκεινες τα βλεπουν σαν αγγαρεια
    Ισως δεν ηξεραν καν οτι εχουν παιδια πριν τον εγκλεισμο
    Τα εβλεπαν μονο οταν θελαν να βγαλουν σελφι
    Μαμα γιεννιεσαι και δεν βαρυγκομας αν ειναι επιλογη σου να γινεις μητερα
    Ολα τα αλλα τα ακουω βερεσε
    Χρονια Πολλα στις ΜΑΝΟΥΛΕΣ

  3. @ΡΑΝΙΑ: συμφωνώ απόλυτα, ειναι για γέλια και κλαματα αυτά που λενε…

  4. Απο οτι φαίνεται ο κορονοιος τις προσγείωσε στην δικια μας πραγματικοτητα.Δεν μου κανει εντύπωση άλλωστε ο κοσμος της showbiz ειναι διαφορετικός απο τον δικο μας 😊
    Εγω παντως ειμαι απο τις τυχερες( μιας και εχει μεγαλωσει το δικο μου παιδι )να απολαύσω την παρεα του οσο ημασταν στην καραντινα 😁
    Χρονια μας πολλα!!!!

  5. Ετσι ειναι κοριτσια
    Οταν η Zoe Saldana προτιμα την δουλεια απο τα παιδια νομιζω οτι δεν μπορεις να πεις τιποτα αλλο
    Απλως το τερματισε

  6. Δυσκολίες έχουν και τα δύο, και η δουλειά και τα παιδιά, Ράνια. Βέβαια, με αυτή την ατάκα απλώς φανερώνεται ότι η κυρία αυτή, όπως και οι περισσότερες διάσημες εξάλλου, δεν ασχολείται στ αλήθεια με τα παιδιά της και τη βαριά δουλειά την κάνουν άλλοι. Κι εμένα, όσο διάβαζα το άρθρο, μου ερχόταν να καγχάσω και να τους πω “καλωσορίσατε στην πραγματικότητα”. Χρόνια πολλά λοιπόν σε όσες από εσάς είναι μαμάδες και στις δικές μας μαμάδες !

  7. Ας μην είμαστε τόσο αυστηρές βρε κορίτσια. Η διασημότητα όση βοήθεια και να έχεις, δεν αλλάζει την αγάπη. Καμία δεν είναι η τέλεια μητέρα, είτε είναι εκατομμυριούχος είτε όχι. Εγώ έχω ταυτιστεί με όλες τους πάντως.

    Φυσικά και όταν ο κύριος Ρωμανός ήταν μωρό, δεν έβλεπα την ώρα να μείνω μισή ώρα μόνη μου στο μπάνιο.

    Φυσικά και ένιωθα εξάντληση.

    Φυσικά στις πρώτες τάξεις του Δημοτικού ( και με τρεις γλώσσες)τα είχα δει όλα!

    Φυσικά και κάποια στιγμή και λόγω και της φύσης της δουλειάς μου με τα πολλά ταξίδια χρειάστηκα βοήθεια, φυσικά εκείνο το πρώτο εξάμηνο μου έλειψε πολύ η δουλειά μου (πάρα πολύ θα έλεγα) και φυσικά μπαστούνια τα βρίσκω και εγώ με τα Μαθηματικά του κυρίου Ρωμανου.

    Παρόλα αυτά εύχομαι και ελπίζω μα είμαι μια καλή – και φυσικά όχι τέλεια- μαμά.

  8. Aχαχαχα…τις καημενούλες…. 😊😋😅🤣😂😁
    @AMALIA , τρέχα να βοηθήσεις την JLo με τα μαθηματικά…χαχα…
    @JENNIFER (a.k.a. Julia) Ίσως κι εγώ ταυτιζόμουν με την ατάκα της JLo για τα μαθηματικά, αν το σπλάχνο μου ήταν μικρότερο….τι ίσως,δηλαδή;;Σίγουρααααα…..
    Χρόνια μας πολλά, bb moms!!!

  9. Σε αυτά που λες συμφωνώ κα Τζούλια. Αυτό που είπα εγώ προσωπικά είναι ότι αυτές οι γυναίκες πρόβαλλαν την εύκολη πλευρά της μητρότητας και τώρα που έμειναν χωρίς βοήθεια διαπίστωσαν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει οποιαδήποτε συνηθισμένη μαμά. Και φυσικά, ένιωσαν αυτά τα κατανοητά αισθήματα. Το θέμα είναι ότι πρόβαλλαν ως τώρα μια υπερβολικά ρόδινα εικόνα της μητρότητας, ειδάλλως είναι απόλυτα λογικό μια γυναίκα ιδίως όταν τα παιδιά είναι μωρά να νασταλγήσει τη δουλειά της και να δυσκολεύεται να συνδυάσει δουλειά και μητρότητα.

  10. Happy Mother’s Day!!Αμάθητες οι συγκεκριμένες τα βρήκαν σκούρα!

  11. @julia,συμφωνώ απόλυτα!έμαθα να κοιμάμαι νωρίς για να ξεκουραστώ!Αναλάμβανε ο μπαμπάς μέχρι να κοιμηθούν!Κι εμένα μου έλειψε η δουλειά μου τότε.Τώρα με την καραντίνα,που τα παιδιά είναι μεγάλα,πάλι πιεζόμουν και δούλευα και από το σπίτι.
    Δεν είναι όμως το ίδιο ζόρι.Τα μικρά είναι πιο απαιτητικά γιατί εξαρτώνται από εσένα.

  12. Kοριτσια
    Αγαπουσα παρα πολυ την δουλεια μου, αλλα οταν γυριζα στο σπιτι δεν εβλεπα την ωρα
    Τραγουδουσα στο δρομο τα τραγουδακια που τους αρεσαν και θα τους τα ξαναελεγα
    Αλλο η κουραση που εχουν τα παιδια με το διαβασμα και αλλο να προτιμω την δουλεια απο την μελετη τους
    Μαλλον ειμαι μειοψηφια
    Οσο για τα Μαθηματικα επειδη ημουν σε γνωσεις κατω του μηδενος το αναλαμβανε ο μπαμπας
    Οπου υπαρχει και ειναι παρων και συντροφος σε ολα, τα παντα βολευονται

  13. Καλησπέρα bbgirls και γλυκές μανούλες!!!❤ @Julia τι υπέροχη που είναι η φωτογραφία σου με το Ρωμανό μικρό!!! Η αγάπη σου & η ευτυχία σου είναι έντονη σε αυτήν την εικόνα!!! Φανταστικοί είστε και οι δυο!!!❤ Ωραία και η περιποίηση που διάλεξες να κάνεις με τα ❤Candalie ❤ Όσο για τις διάσημες του post…Δεν είναι οι μόνες που τρελάθηκαν εσωκλειστες με τα πιτσιρίκια στο σπίτι χωρίς τη δουλειά τους…Το έχω ακούσει πολλές φορές από πολλές μανούλες. Δε σημαίνει ότι είναι κακές. Οχι. Δεν το πιστεύω αυτό…Απλά, εγώ λέω βαριά η καλογερικη…Όποια γυναίκα δεν έχει καθίσει μόνο στο σπίτι με τα παιδιά, για αρκετά μεγάλο διάστημα, δεν μπορεί να καταλάβει…Νομίζω πως μπορώ να τις καταλάβω, αν και ανήκω στη κατηγορία των γυναικών που έμειναν σπίτι μεγαλώνοντας τα παιδια τους. Από επιλογή. Και πραγματικά, δεν είναι πάντα εύκολο. Άσχετα που εμένα αυτό με έκανε ευτυχισμένη, που περίμενα πως και πως να γυρίσουν από το σχολείο να μου πουν τα νέα τους…! Κι ας με δυσκολευαν τα μαθηματικά…! (σαν την
    JLο). Τίποτα στη ζωή μας δεν είναι μόνο σωστό ή μόνο λάθος… Τώρα που οι κόρες μου είναι μεγάλες, απολαμβάνω τη στιγμή που πίνουμε μαζί καφέ & συζητάμε !!!❤ Τις κοιτώ ρίχνοντας μια ματιά στη πορεία της ζωής μας, και συνειδητά λέω πως δε θ’άλλαζα τίποτα. Και γεμίζω από ευτυχία πίνοντας μαζί τους άλλη μια γουλιά καφέ.
    xx

    Happy Mother’s day!!!❤

  14. Για να κανεις παιδια πρεπει να εισαι σιγουρος και να θελεις πραγματικα να ενδιαφερθεις γιαυτα. Εχω πολλα παραδειγματα απο τον περιγυρο μου που απλα εκαναν παιδια γιατι επρεπε οχι γιατι το ηθελαν . Εχει ευθυνες, κουραση , θες καποιες στιγμες να χαλαρωσεις αυτο δεν σε κανει κακη μανα. Εχω δυο παιδια και δεν ειχα βοηθεια ποτε μεχρι και στο γιατρο μαζι μου τα επαιρνα γιατι δεν ειχα που να τα αφησω .

  15. Μητέρα (πατέρα και γενικά γονιό) σίγουρα δεν σε κάνει η βιολογική ικανότητα να φέρνεις στον κόσμο παιδιά.Χρόνια πολλά στις μητέρες αλλά και σε εκείνες που παρά το ότι δεν γέννησαν τα βιολογικά τους παιδιά αξίζουν τον τίτλο της ΜΗΤΕΡΑΣ ίσως πολύ περισσότερο απο κάποιες γυναίκες που απλά κυοφόρησαν… γιατί ΜΗΤΕΡΑ σημαίνει πολύ περισσότερα απο μια γέννα.

  16. Καλημέρα! @Panios και @Μαρια Κ. σημασία έχει μια λεξούλα τόση δα: η Αγάπη… Που αν αυτό είναι το κίνητρο, η αφετηρία και ο προορισμός της ιδιότητας γονιός, τότε φέρεις επάξια το τίτλο “μητέρα”
    Εύχομαι Χρόνια Πολλά και Χρόνια Καλά να έχουμε με τα παιδιά μας & με τις μανούλες μας. ❤
    xx

  17. Και να συμπληρώσω @Panos , συμφωνώ, η κυοφορία δε σε κάνει καλή μητέρα… Καλή μητέρα γίνεσαι, μαθαίνεις να είσαι, όταν ορμουμενη από αγάπη , σέβεσαι το πλασματακι που έχεις μπροστά σου, το αφήνεις να μεγαλώσει χωρίς να του επιβάλλεις τις δικές σου βλέψεις, τις δικές σου προτεραιότητες, αλλά βοηθώντας το κάθε φορά που στο ζητά, απλά λέγοντάς του πως είσαι κοντά του, αν και όταν σε χρειάζεται…Μόνο όμως, που αυτό δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη, θέλει χρόνο…πολύ και ουσιαστικό. Και Αγάπη.
    xx

  18. @Julia θα συμφωνησω και εγω με την @sofiamarga τι ωραια φωτογραφια !!!Εσυ και ο Ρωμανος μια αγκαλια ολο αγαπη!!!
    Καλα για τα προιοντα. Caudalie δεν εχω λογια!!Απο εβδομαδα θα παω να παρω και εγω το σερουμ ειναι εξαιρετικο προιον και κανει δουλεια στις παναδες😁

  19. Αυτό με τα μαθηματικά με στοιχειώνει ακόμα χαχαχαχαχ.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.