Essie, φουλ στο παστέλ σε mani και pedi!

 

 

Aνήμερα της Πρωτομαγιάς, λίγο πριν φύγουμε για μια μεγάλη Β6 βόλτα, χτύπησε το κουδούνι. Στην πόρτα με περίμενε ένα όμορφο μαγιάτικο στεφάνι με δυο βερνίκια νυχιών από την S/S 2020 συλλογή της Essie.

 

 

 

 

Χαζά παιδιά, χαρά γεμάτα εδώ μέσα, το έβαλα το μαγιάτικο στο κεφάλι μου χωρίς να βγάλω τα βερνίκια, που ήταν δεμένα πάνω στο στεφάνι (τους διασκέδασα πάλι) έτσι με βλέπει ο κύριος Ρωμανός, “μαμα, μαμά, να τραβήξεις φωτό έτσι, έλα να σου τραβήξω εγώ!” δεν είσαι καλά” του απάντησα, “να με ανεβάσεις σε κανένα Tik Tok να γίνω ρεζίλι», «έλα βρε μαμά σου υπόσχομαι δεν θα το κάνω», «δε σε πιστεύω, θα το κάνεις»,  τελικά βρεθήκαμε κάπου στη μέση να την τραβήξω εγώ με το δικό μου smart phone,  για να είμαι και σίγουρη,  αλλά όποτε θέλει να τη βλέπει για να γελάει.

 

Ιδού οι φωτό, γιατί μπορεί στο Tik Tok να μην ανέβηκαν,  αλλά στο bb είμαι στο σπίτι μου και στο σπίτι μου κάνω ό,τι θέλω.

 

 

 

 

 

Essie λοιπόν κυρίες μου για σήμερα και η νέα συλλογή είναι γλύκα, φουλ στο παστέλ, χαριτωμένη, girly και μετά από έναν άκρως «βαρύ» χειμώνα και μια Άνοιξη που δεν είχαμε ξαναζήσει.  νομίζω ότι τα παστέλ mani και pedi θα είναι κομψά, όμορφα, αισιόδοξα, δηλαδή  ό,τι  ακριβώς πρέπει, γι’ αυτή την εποχή.

 

 

 

 

Ας δούμε μια – μια  τις αποχρώσεις:

 

kissed by mist, cool ροζ με μπλε και ροζ πέρλα (pearl)

 

 

spring in your step, λαμπερό λιλά με ροζ ίριδα (pearl)

 

 

 

make a splash, μπλε με μοβ και μπλε πέρλα (pearl)

 

 

 

can – dew attitude, muted πράσινο της ξεβαμένης πέτρας (cream)

 

 

feeling wellies, απαλό παστέλ κίτρινο-peach με κόκκινους υπότονους (cream)

 

 

 

rain wear don’t care, κρεμώδες taupe με γαλακτερή βάση (cream)

 

 

 

 

Και ας πάρουμε και ιδέες για πιο πρωτότυπα μανικιούρ με αυτές τις αποχρώσεις:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ελάτε πείτε. Ποιο παστέλ χρωματάκι θα θέλατε για το mani- pedi σας; Εγώ ψηφίζω “feeling wellies” πάντως μου άρεσε πολύ,  αν και εύχομαι να κάνω πολύ καιρό, μέχρι να ξαναδώ γαλότσες.

 

 

 

 

25 Σχόλια
  1. Make a splash!!!
    Αν και όλες οι αποχρώσεις αυτές είναι φανταστικές, χαρούμενες, κοριτσίστικες, η συγκεκριμένη μου φαίνεται πολύ ιδιαίτερη!!!
    Ότι πρέπει για να αλλάξει η διάθεσή μας!!🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀🌹🥀

  2. @ΜΑΡΙΑ ΠΛΙΑΓΚΑ: Να σου πω, κανονικά αυτή έπρεπε να είχα επιλέξει και εγώ, αφού έτσι κι αλλιώς κρέμεται και από το κεφαλι μου… χαχαχαχαχα! Ναι έτσι ακριβώς Μαρία μου. Αλλαγή διάθεσης!

  3. @JULIA Το θέμα σήμερα είναι εντελώς γυναικείο αλλά δεν γινόταν να μην σχολιάσω τις φωτογραφίες σου αγαπημένη φίλη.Παραδέξου πως πριν δαγκώσεις το βερνίκι το είχες περάσει με χλωρίνη και ότι αντισηπτικό υπήρχε στο σπίτι 😂 😂 😂Εντάξει και μόνο αυτή η φωτογραφία θα έπρεπε να είναι η καμπάνια της εταιρείας…γιατί το χρώμα στα βερνίκια θέλει και χρώμα-διάθεση ζωής,θέλει κέφι και παιδικότητα. Θυμήθηκα πριν λίγες μέρες το άρθρο με μακιγιάζ που είχες ανεβάσει γνωστής εταιρείας και μου ήρθαν το μυαλό οι εικόνες του μοντέλου της καμπάνιας,ωραίες φωτογραφίες σίγουρα αλλά μια απο τα ίδια που τόσα χρόνια βλέπουμε σε όλες τις καμπάνιες make up.Τελικά νομίζω ότι αυτό που λείπει απο τις καμπάνιες είναι να δούμε αληθινές γυναίκες να διασκεδάζουν και να απολαμβάνουν αυτό που κάνουν γιατί τελικά όλα τα beauty προϊόντα ένα παιχνίδι-διασκέδαση και απόλαυση δεν είναι; Μας έφτιαξες το κέφι Julia και υπηρέτησες το concept με τα βερνίκια καλύτερα απ’όλα τα top models , απλά σ’αγαπώ❤️ 🧡 💛 💚 💙 💜

  4. @Panos: ωωωωω!! αγαπημένε.., κοκκινίζω και μετά χαμογελάω και μετά κοκκινίζω πάλι με τα γλυκά και καλά σου λόγια… σε ευχαριστώ από την καρδιά μου, μου έφτιαξες τη μέρα. Από την άλλη συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Πολύ βαρετές και κουραστικές οι στημένες φωτό, αλλά και πολύ δύσκολο να αλλάξουν συνήθειες πολλών ετών- ειδικά στο μακιγιάζ- νομίζω την έχουμε ξανακάνει κάποια στιγμή αυτή τη συζήτηση. Βέβαια, γίνονται βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση- τουλάχιστον στη μόδα- και θα σε προέτρεπα να δεις το αυριανό post. Αν και αυτό είναι «γυναικείο», θα καταλάβεις τι εννοώ. Έχει να κάνει, με αυτό που έγραψες. Φιλιά αγαπημένε!

  5. @Panos, κι εγώ φαντάστηκα την κούκλα, γοητευτική, υπέροχη Τζούλια να περνάει με απολυμαντικό το μπουκαλάκι…
    Είμαι σε φάση rain wear don’t care…

  6. @AMALIA ΧΑΧΑΧΑ τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται❤️

  7. @Julia με την υπέροχη ανοιξιάτικη διάθεσή σου!!! Πως να μη θέλει να σε φωτογραφήσει ο Ρωμανός σου; Είσαι σαν παιδί !!!❤ Έχει δίκιο ο @Panos ότι εσένα θα έπρεπε η essie να έχει για πρωταγωνίστρια στην καμπάνια της! Μου αρέσουν πολύ οι παστέλ αποχρώσεις, και αυτή που ξεχώρισα είναι spring in your step! Μα τι ωραία ονόματα που βγάζουν στα βερνίκια τους!
    xx

  8. Καλημερα …ξεχωρισα την spring in your step, χωρις να λεω φυσικα οχι στις υπολοιπες αποχρωσεις
    Τοσο φρεσκες και δροσερες αποχρωσεις
    Συμφωνω απολυτα με τα λεγομενα του @Panos xρειαζομαστε φρεσκα προσωπα και οχι κλισε στημενες φωτογραφιες
    Εισαι το απολυτο Μαγιατικο κοριτσι
    Φρεσκια, ομορφη , γλυκια , φωτεινη., αληθινη, αυθορμητη……….

  9. @Amalia: Καταλαβαίνω, καταλαβαίνω! Πολύ καλή επιλογή με όλο αυτό το pc της τηλεκπαίδευσης! Very smart choice my dear!! 😘😘😘

  10. @Sofia Marga: H αλήθεια είναι ότι το brand είναι και φουλ στην έμπνευση με τις ονομασίες! ( όσο για μένα είπαμε: χαζό παιδί, χαρά γεμάτο! 😂😂😘😘😘💕)

  11. Εμενα μου αρεσαν πολύ οι αποχρώσεις kissed by mist και spring in your step χαχα κοριτσίστικα: -) Τζούλια η αλήθεια είναι οτι εγώ δεν σε γνωρίζω όπως τα υπόλοιπα κορίτσια αλλα κ ο Πάνος, και ομολογώ ότι είσαι πανέμορφη!!! Θα ησουν πολύ ωραίο πρόσωπο για πολλές καμπανιες καλλυντικών κ προιόντων περιποίησης ειλικρινά! Δεν φανταστικα ποτέ πόσο όμορφη θα μπορούσες να είσαι!

  12. Spring in your step & make a splash, τα 2 πιο super για εμένα 💙💜 Τζούλια μου εισαι η προσωποποιηση της Άνοιξης με αυτό το τελειο μαγιάτικο στεφανι!! Συμφωνώ απόλυτα με @Panos 🙏

  13. @TZENH KAΣΑΠΙΔΟΥ: Ax!!! Kαλέ σήμερα είναι η μέρα μου, φαίνεται! Σε ευχαριστώ πολύ αγαπημένη μου!! Εγώ τις ανέβασα αυτές τις φωτό για να γελάσουμε, με τις σαχλαμάρες που κάνουμε καμιά φορά! Σε φιλώ Τζένη, Τζένη μου!

  14. @Maryl: Λοιπόν. Νόμιζα ότι εσύ θα διαλέξεις το ασυνήθιστο can – dew attitude, για να είμαι ειλικρινής. Που είναι το δικό μου Νο 2 αγαπημένο!

  15. Kissed by mist και το make a splash ειναι τελεια

  16. @Stellaτην ιδια σκεψη καναμε!!
    Το κοριτσι του Μαη!!!@Τζουλια εισαι υπεροχη 😘😘😘😘😘😘

  17. Το κορίτσι του Μάη 🙂 Όσο για τα χαριτωμένα χρωματάκια θα διαλέξω το spring in your step(για αρχή).
    Μουτςς

  18. Το feeling wellies μου άρεσε και μένα.. Όμορφο ροδακινι 😉🍑

  19. @julia,είσαι πολύ ωραία με το στεφάνι στα μαλλιά,σου πάει πολύ το παστέλ μοβ!Κι εμένα μου αρέσουν τα παστέλ!

  20. Γεια σου,κορίτσι του Μάη….είσαι σκέτη γλύκα…
    Εγώ διαλέγω spring in your step…
    Αγαπώ essie…δεν είναι τυχαίο που είναι βερνίκια για πριγκίπισσες και εστεμμένες….
    (σε βλέπω σύντομα να γίνεσαι viral στο TikTok)

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.