Tα πιο hot trends στα μαγιό Καλοκαίρι 2020.

 

Έχει μπει ο Μάιος για τα καλά  και η απότομη άνοδος της θερμοκρασίας  ήδη μας κάνει να αρχίζουμε να σκεφτόμαστε το καλοκαιράκι και τις (πάντα με προσοχή) παραλιακές μας εξορμήσεις.

 

Πριν όμως δούμε τα πιο hot trends στα μαγιό του φετινού καλοκαιριού, θα έλεγα ότι το καλύτερο νέο που μας επιφύλαξαν οι οίκοι,  είναι το γεγονός ότι επιτέλους κατάλαβαν ότι όμορφο σώμα δεν είναι μόνο ένα πολύ αδύνατο σώμα ούτε ότι μόνο τα μοντέλα με τις “ιδανικές” αναλογίες πρέπει να εμφανίζονται στις πασαρέλες των σχεδιαστών. Η κάθε γυναίκα μπορεί να αισθάνεται αυτοπεποίθηση,  όποιος και αν είναι ο σωματότυπός της, αρκεί να φροντίζει και να αγαπάει τον εαυτό της. Οι καμπύλες λοιπόν, θα έλεγα  ότι είναι το Νο 1 trend για φέτος!

 

Όσο αφορά τώρα τις τάσεις στο  swimwear, θεωρώ ότι φέτος θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.  Ας ξεκινήσουμε από τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν περισσότερο .

 

 

Αγαπημένο και all time classic, το μαύρο μαγιό  θα είναι ένα μεγάλο must φέτος, μια διαχρονική επιλογή, είτε σε ολόσωμο,  είτε σε μπικίνι.

 

 

 

 

Τα καφέ:  Ένα  γήινο χρώμα που θα φορεθεί πολύ φέτος και θα το δούμε από την πιο ανοιχτή εως την πιο σκούρα απόχρωση, για να ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας.

 

 

 

Συνεχίζοντας στις γήινες αποχρώσεις,  άλλα δυο χρώματα που θα κυριαρχήσουν θα είναι το πορτοκαλί και το κίτρινο και όλες οι αποχρώσεις τους.

 

 

 

 

 

 

 

Από την άλλη δεν θα λείψουν και τα neon χρώματα,  για όσες θέλουν να τραβήξουν τα βλέμματα της προσοχής.

 

 

 

 

 

Ένα από τα  μοτίβα που θα κυριαρχήσει είναι το animal print .Θα το δούμε σε μεγάλη ποικιλία αποχρώσεων και σχεδίων.

 

 

 

 

 

 

 

‘Όπως και στα ρούχα έτσι και στα μαγιό,  το floral είναι από τα μεγαλύτερα trends για φέτος το καλοκαίρι.

 

 

 

 

 

 

 

Από τα 70’ς θα δούμε τα Tie-Dye μοτίβα σε ολόσωμα αλλά και μπικίνι.

 

 

 

 

 

 

Από  γραμμές και σχέδια που θα δούμε φέτος, μια απο τις πιο σέξι επιλογές θα είναι τα stringy bikini bottoms. Τα οποία είναι σλιπ με κορδονάκια με  πολύ στενό bottom.

 

 

 

 

 

Τα ψηλόμεσα μαγιό θα συνεχίσουν να αποτελούν μια απο τις top επιλογές και είναι ιδανικά για να καλύψουν την περιοχή της κοιλιάς αφήνοντας τα πόδια και το μπούστο να τραβήξουν το ενδιαφέρον.

 

 

 

 

Τα μαγιό με έξω ώμους ή με έναν  ώμο,  θα αποτελέσουν μια ρομαντική αλλά και πολύ θηλυκή επιλογή.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η πιο νέα hot τάση,  είναι τα μαγιό με μακρύ μανικι. Θα τα δούμε σε ολόσωμα αλλά και μπικίνι.

 

 

 

 

 

 

 

Αλλο ενα νεο στυλ,  που είναι ψηλά στην λίστα ειναι τα μαγιό με μεγάλα βολάν, τα οποια δίνουν μια παιχνιδιάρικη νοτα  στην εμφάνισή μας και είναι κάτι ανάμεσα σε μαγιό αλλά και σέξι beachwear.

 

 

 

 

 

 

 

Οι κρίκοι, οι ζώνες και  τα κορδόνια στην μεση,  είναι μια εντυπωσιακη και σεξι λεπτομέρεια.

 

 

 

 

 

 

Τέλος τα  ολόσωμα μαγιό σε διάφορα μοτίβα, υφές και σχέδια όπως cut out, με ζώνη η με ένα ώμο, θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

 

 

 

 

 

Εγώ πάντως αγαπώ τα μαγιό με τον ένα ώμο καθώς και αυτά με τους έξω ώμους,  τα βρίσκω πολύ θηλυκά και όμορφα.

 

Εσείς bb girls,  ποιο στυλ προτιμάτε;

 

SofiaT

 

 

27 Σχόλια
  1. Η επιλογή μαγιό για μενα είναι τρομερά δύσκολη υπόθεση!! Μπορεί να έχουν περάσει κ 3 χρόνια με το ιδιο μαγιό παρόλο που θέλω κάθε χρόνο να αγοράζω..δυστυχώς δεν μπορώ να βρω ποτέ μα ποτέ μαγιό που να μου κάθεται τέλεια ώστε να πάρω 2-3 να 3χω..έχω σκεφτεί άπειρες φορές ας το βρω κ θα δώσω κ 50 ευρώ που για μενα φαίνονται πολλά για μαγιό κ πάλι δεν βρίσκω..αν ξέρετε να μου προτείνετε που θα μπορούσα να βρω καλοραμμένα κ να στρώνουν εύκολα πείτε μου κ μένα please….

  2. Φέτος, που μάλλον αναγκαστικά θα οδηγηθώ σε αγορά, μου έχει κάτσει να βρω μαγιό (ολόσωμο πάντα), με τετράγωνο ντεκολτέ.
    @SofiaT, υπερπλήρες άρθρο!

  3. @TZENH ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ: Αν και θα σου απαντήσει και η SofiaT, εγώ μέσα από τη δική μου εμπειρία έχω καταλήξει στο εξής: στα μαγιό καθώς και στα εσώρουχα, πληρώνεις ό,τι παίρνεις. Θέλω να πω ότι εύκολα θα αγοράσω ένα φθηνό t-shirt, ένα σορτσάκι, ένα φορεματάκι, μια χαρά. Αλλά στα μαγιό (και τα εσώρουχα, ξαναλέω) η καλή ποιότητα είναι το άλφα και το ωμέγα. Και καλώς ή κακώς όσο πιο καλή η ποιότητα, τόσο ανεβαίνει και η τιμή. Αλλιώς, ξεχειλώνουν, χάνουν τη φόρμα τους, ξεβάφουν, άστα…

  4. @Amalia: Ωραία ιδέα. Κάνουν κάπως αθλητικά αυτά τα ολόσωμα. Για ρίξε μια ματιά στην Gottex και στην Coccoleggins. Νομίζω κάτι είχε πάρει το μάτι μου…

  5. @Τζενη Κασαπιδου μπορω να σου προτεινω καποιες εταιριες μετα απο προσωπικη αγορα που εχω κανει και εχω μεινει απολυτα ικανοποιημενη.

  6. @Amalia τετραγωνο ντεκολτε εχει καποια ωραια σχεδια και η laredou

  7. @Τζουλια μια χαρα τα λες!!!Οτι πληρωνεις παιρνεις!!Κυριως στο μαγιο που ως υλικο(λυκρα) θελει πολυ προσοχη καλα δεν συζηταω για τις ραφες!!Γενικα το ρουχο αν ειναι καλη ποιοητητα ασχετος τιμης φαινεται απο τις ραφες του!!Αυτο να κοιτατε πρωτα .Ενα κακο ραμμένο ρουχο η μαγιο οσο και καλη ποιοτητα να ειναι δεν αξιζει να το αγορασετε😁
    @Τζενν Κασαπιδου οπως ειπα μετα απο χρονια που αγοραζω μαγιο αυτες ειναι οι εταιριες που σου προτεινω για οικονομικα μαγιο αλλα και καλα ποιοτικά εχουν τα H&M μετα ερχονται τα Calzedonia και στις δυο εταιριες εχεις το πλεονέκτημα να αγορασεις αλλο μεγεθος πανω και αλλο κατω! Κατι πολυ σημαντικό για εμενα !!

  8. Kαλημερα
    Ωραιο αρθρο με μαγιω για ολα τα γουστα
    Γορω και μπικινι για να μαυριζω αλλα και ολοσωμο γιατι ειναι πιο κομψο
    Η Gottex που αναφερει η Τζουλια εχει καθε χρονο καποια σχεδια που ειναι εκπληκτικα
    Δεν το συζητω οτι η καλη ποιοτητα των μαγιω ειναι το Α ΚΑΙ ΤΟ Ω
    Δεν ξεχειλωνουν καθονται τελεια και καποια σγιγγουν το κορμι σαν κορσε χωρις να σε ενοχλουν
    Εκτος απο την εταιρεια Gottex αγοραζω μαγιω και απο τα MARKS AND SPENCER γιατι εχουν πολυ καλη εφαρμογη και ποιοτητα
    Των Η&Μ πιστευω οτι ειναι για πολυ μικρα κοριτσια λιγων κιλων και για μια σεζον με το ζορι

  9. @Rania τα H&M εχουν μαγιο και για ολους τους σωματοτυπους οπως και για σειρα για μεγαλύτερα μεγέθη.Δεν ειναι μονο για κοριτσακια το γνωριζω γιατι ψωνιζω και εγω χαχαχχα και μπορω να σου πω απο ποιοτητα ειναι παρα πολυ καλα!Δεν ξεχειλωνουν ουν ουτε χαλανε εχω μπικινι εδω και 5 χρονια το οποιο ειναι ακομα σαν καινούργιο οπως και τα ολοσωμα τους εχουν τελεια εφαρμογη😁 Τα προτεινα ως οικονομικα και ποιοτικά και σιγουρα δεν εχω κανενα συμφέρον 😁😁😁😁

  10. @Sofia μου εννοειται δεν εχεις συμφερον για τα H&M
    Ομως επιμενω στην θεση μου γιατι εχω αγορασει και εγω
    Εχει καποια νουμερα για λιγο πιο παχουλες αλλα η εφαρμογη τους στο στηθος ειδικα δεν…..
    Βεβαια αυτο που λεει η Τζουλια οτι πληρωνεις παιρνεις
    Προσωπικα τα κανω δωρο μονο στις ανιψιες μου 12 ετων – που τα φορουν για ενα καλοκαιρι μονο και μου τα ζητουν γιατι ειναι μοντερνα
    Εχω ομως παρει πετσετες θαλασσης που βγαζει και ειναι εκπληκτικες
    Η φετεινη μου ηρθε μεσα στην καραντινα και ειναι τελεια
    Στην Ελλαδα πολλα σχεδια δεν ερχονται ποτε

  11. @Julia και SofiaT, ευχαριστώ για τις προτάσεις. Πολλά χρόνια τώρα αγοράζω μαγιό μόνο από τα M&S. Κρατάνε χρόνια, παρά την καταπόνηση από τα πολλά κιλά μου, χωρίς να χάνουν τη φόρμα και το χρώμα τους. Ειδικά τώρα, με τις αγορές μέσω eshop, μάλλον θα τα ξαναπροτιμήσω, καθώς ξέρω ακριβώς το μέγεθός μου. Ωστόσο θα κάνω τη διαδικτυακή βόλτα μου στις προτάσεις σας και μπορεί να αλλάξω γνώμη.

  12. Με εντυπωσίασαν τα μακρυμάνικα μαγιό.Ψάχνω να βρω τη λογική τους.Από τις τάσεις μου αρέσει πολύ το animal print αλλά σπάνια θα βρω κάτι όπως το θέλω.
    Μουτςς

  13. SofiaT ξετρελαθηκα, τι να πρωτοδιαλεξω!! Λατρεύω τα μαγιό με τον ενα ώμο και αυτά με τα βολαν τα οποία βρίσκω απίστευτα θηλυκα και πιστεύω οταν κάποια έχει μικρό στήθος (οπως εγω) θα τη “γεμίζει” κολακευτικά το μαγιό με το βολαν μπροστά.. Βέβαια στο τέλος πάντα καταλήγω στο κλασικό μαύρο μπικίνι που ειναι all time classic επιλογή

  14. Τώρα που είδα τα σχόλια σας, εχω να πω κ εγώ ότι εδω και 5-6 χρόνια ψωνίζω τα μαγιό μου μόνο απο τα Η&Μ και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη(γιαυτό άλλωστε εχω κολλήσει εκεί). Και ναι τα H&M έχουν και για πιο πληθωρικους σωματοτυπους μαγιό, άλλωστε ούτε εγώ είμαι του small!

  15. @Maryl και εγω τα μαγιο με τον ενα ωμο οπως και τις μπλουζες τις βρισκω πολυ θηλυκές!!Φετος θα ψαξω για μαγιο με βολαν τα H&M εχουν φερει φετος υπεροχα σχεδια με βολαν😁😁😁 εχω βαλει στο ματι ενα μαυρο μπικινι μιας και ειναι της μοδας που το πανω μερος εχει βολαν και ενα ολοσωμο με ενα ωμο&βολαν 😁😁😁

  16. @Litsa strantzali και εγω δεν βρισκω λογικη στο μακρύ μανικι😁Πιστευω οτι την ιδεα την πήρανε
    απο τα γυναικεια μαγιό του serf 😉😉😉

  17. Καλησπέρα. Πολύ ωραίο άρθρο και επίκαιρο @SOFIAT. ! Έχω κάνει κι εγώ την έρευνα αγοράς από τον υπολογιστή μου, και εντυπωσιάστηκα από τα μακρυμάνικα μαγιο και σκέφτηκα πως θα έχουν απήχηση σε μέρη όπως η Αυστραλία. Και γω το περισινο μου μαγιό το είχα πάρει από τα M&S και είμαι πολύ ευχαριστημένη από την ποιότητα του. Προτιμώ τα κλασσικά, και ενώ δοκιμάζω διάφορα, καταλήγω σε μαύρο συνήθως. Τώρα όμως, η κλεισούρα και η αποχή μου από τα μαγαζιά, με κάνει να λέω με ανυπομονησία πως θέλω τόσο πολύ να αγοράσω ένα καινούργιο!

  18. @SofiaT: στα Η&Μ το ειδες?? Αν ναι, please οπότε μπορείς και μπεις στο fb στείλτα μου αν τα έχεις, ειναι ακριβως οτι θέλω, μαύρο, βολάν, ενας ώμος 😉

  19. Πονεμένη ιστορία τα μαγιό. Τελευταία φοράω ολόσωμα αθλητικά κι έχω βρει την υγεία μου! Συνήθως αγοράζω από Marks and Spencer αλλά όσο κι αν σας ακουστεί απίθανο, τις πιο πετυχημένες αγορές μαγιό τις έχω κάνει ιντερνετικά, σε sites με μεγάλα μεγέθη. Κρατάω παντως, ότι φέτος οι καμπύλες είναι trend!!!! Sofia μας πολύ ενθαρρυντικο το ποστ σου για μας τα Ashley κορίτσια 😉 και εξαιρετικά ολοκληρωμένο!!!!❤️💜🧡
    Ευχαριστούμε!!!!

  20. @Julia Ευχαριστώ πολύ, όντως γενικά παίρνω γύρω στα 15 ευρώ αλλά ποτέ δεν ευχαριστήθηκα κάποιο θα ακολουθήσω την συμβουλή σου φετος κ θα σου πω ♥ @Sofiat Τωρα είδα την απαντηση σου κ ναι θα κοιταξω σε αυτά που μου πρότεινες γιατί δεν έχω πάρει ποτέ από αυτά κ σίγουρα ξέρεις!! Σε ευχαριστώ ! !

  21. Αυτα με τον ενα ωμο λατρεψα , εγω παιρνω απο hm και calzedonia και μια χαρα εχουν βγει

  22. Ωραίο άρθρο ΣΟΦΙΑ!Δύσκολη υπόθεση η επιλογή μαγιό,όποτε είναι να αγοράσω παιδεύομαι και βαριέμαι τις δοκιμέςΓια το μπικίνι ‘είναι πιο εύκολο,για το πάνω μέρος δυσκολεύομαι.@JULIA,μακριά από φθηνό μαγιό,συμφωνώ.Ξεβάφουν,ξεχειλώνουν και έχουν χάλια οι ραφές.

  23. Eγώ προτιμώ τα ψηλόμεσα…. επίσης, μια καλή λύση είναι κι η στολή δύτη…για σκεφτείτε το…..χαχαχα…. ή έστω ένα ποδηλατικό σετάκι…. πάντως, την πρώτη μου βουτιά την έριξα φορώντας ένα κομμάτι που είχα αγοράσει πριν επτά χρόνια κι ακόμα είναι σαν να το αγόρασα χτες…

  24. Θα πάρω σίγουρα φέτος ένα μαγιό με βολάν γιατί είναι υπέροχα!!! Δεν μου αρέσουν καθόλου τα μαγιό σε χρώμα καφε και μπεζ Επειδή μαυριζω πολύ και είναι σαν να μην φοράω τίποτα!!! Χαχαχαχα 💙❤💚💛💜 Μου αρέσουν τα ολοσωμα μαγιό σε μαύρο χρώμα και τα φλοραλ μπικίνι!!! 💚💚❤❤💙💙💛💛💜💜💚💚❤❤💙💙💛💛💜💜

  25. Προσωπικά συνήθιζα να ψωνίζω μαγιό από το hm τα οποία έχω μέχρι και σήμερα χωρίς καμία ατέλεια… όλα αυτά που λέτε για το χρώμα και ότι ξεχειλωνουν οι ραφές προσωπικά δεν τα πιστεύω γιατί έχω ζωντανό παράδειγμα τα δικά μου μαγιό (αρκεί να τα προσέχεις, να μην τα παραμελεις κλπ… παίζει πολύ σημαντικό ρόλο αν τα αφήνετε κάτω από έναν μπογο ρούχα ή στον ήλιο για καμιά εβδομάδα πλας!). Φέτος ψώνισα τα μαγιό μου από το ΖΑFUL γιατί είναι ένα οικονομικό site με μεγάλη ποικιλία και σχέδια που δεν βρίσκεις στην Ελλάδα – έχω βαρεθεί όλα αυτά τα κλισέ basic σχέδια των εταιριών- και μου κάθεται τζαστ👌 Πολύ καλή εφαρμογή ενώ ήταν ίδιο νούμερο το πάνω και κάτω μέρος και πραγματικά μπορείτε να βρείτε διαμαντάκια. Από διάρκεια δεν ξέρω, πάντως έχω ακούσει πολύ καλά λόγια σε YouTube, blogs κλπ. Να τονίσω ότι έχω καμπύλες σαν άνθρωπος διότι έχω πολύ στενή μέση και μεγάλη περιφέρεια/στήθος οπότε η αναζήτηση ρούχων για εμένα είναι αρκετά δύσκολη!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.