New: Michael Kors, “Wonderlust Shimmering Body Oil”.

 

 

Μεγαλώνει η «οικογένεια» Wonderlust του Michael Kors και η νέα προσθήκη είναι το  Wonderlust Shimmering Body Oil ένα καλοκαιρινό αρωματικό έλαιο.

 

Η σύνθεση του αναμιγνύει τις αντιοξειδωτικές ιδιότητες του ελαίου jojoba και των καρπών chia για να σας χαρίσει μια απαλή, βελούδινη επιδερμίδα.

 

Είναι εμπλουτισμένο με τις αρωματικές νότες του Wonderlust και με ιριδίζοντα μικροσωματίδια και μπορεί να φορεθεί μόνο του σε όλο το σώμα αλλά και να συνδυαστεί με το άρωμα Michael Kors Wonderlust ή το Michael Kors Wonderlust Sublime για να ενισχύσει το άρωμα.

 

 

 

 

 

Η σύνθεση του Michael Kors Wonderlust Shimmering Body Oil είναι ειδικά σχεδιασμένη για να απελευθερώνει ομοιόμορφα τα ιριδίζοντα μικροσωματίδια που περιλαμβάνει μέσω του ελαίου για μια διακριτική λάμψη.

 

 

 

Το άρωμα είναι ένα μίγμα από  άνθη που αναμιγνύονται  με πικάντικες νότες μπαχαρικών:

 

ΝΟΤΕΣ ΚΟΡΥΦΗΣ: Γάλα Αμυγδάλου, Ιταλικό Περγαμόντο, Μανταρίνι Σικελίας, Ροζ Πιπέρι

ΜΕΣΑΙΕΣ ΝΟΤΕΣ: Γιασεμί, Δίανθος, Ηλιοτρόπιο

ΞΗΡΕΣ ΝΟΤΕΣ: Σανδαλόξυλο, Ξύλο Cashmeran, Μοσχολίβανο

 

 

Η συσκευασία του είναι ομολογουμένως πολύ καλοκαιρινή – ένα διάφανο μπουκάλι όπου αποκαλύπτει το κοραλλί ιριδίζον εσωτερικό του.

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Φαντάζομαι πως θα ευωδιαζει!! Επίσης επειδη είναι 2 σε 1 αρωματικο σπρέι και ιριδιζον λάδι είναι από τα προϊόντα που προτιμώ, τα πολυχρηστικά.. Από τιμή βέβαια υποθέτω θα “τσιμπάει” αλλά Michael Kors ειναι αυτός!!

  2. Μου αρέσουν πολύ τα έλαια που έχουν μια διακριτική λάμψη, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες , γιατί αναδεικνύουν το μαύρισμα μας. Σε συνδυασμό με τις υπέροχες αρωματικές του νότες, υποθέτω πως θα είναι τέλειο… Θα επιδιώξω να το μυρίσω και να το δοκιμάσω στο δέρμα μου, από κοντά, το συντομότερο.
    xx

  3. Εντυπωσιακή περιγραφή μου αρέσει κ μενα που είναι 2σε 1 κ το ιριδίζον επίσης με εξιτάρει.. τώρα από τιμή ξέρουμε που κυμαίνεται?Δεν γνώριζα ότι έχει κ προιόντα περιποίησης μιας κ εχω ενα χρυσό μπρονζε βραχιόλι Michael Kors δώρο απο τον αδερφο μου που μου εκανε περσι

  4. Το άρωμα είναι υπέροχο και μαζί με το φανταστικό ιριδίζον λάδι, κάνουν το τέλειο καλοκαιρινό ζευγάρι! 😍😍😍

  5. Η αρωματική σύνθεση με δελεάζει, αλλά τα ιριδίζοντα στοιχεία με αποτρέπουν…

  6. Ωραίος συνδυασμός,άρωμα και ιριδίζοντα στοιχεία!

  7. Τα λατρεύω τα shimmering λαδάκια…τα έχω συνδυασμένα στο μυαλό μου με διακοπές… και οι νότες γιασεμιού,σανδαλόξυλου και μοσχολίβανου είναι σαν να φωνάζουν τ’ όνομά μου….

  8. Μου αρέσει ό,τι ιριδίζει κι εφόσον μυρίζει και ωραία δεν θέλω και πολύ να το ψάξω 😉
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.