Mac BRONZER: Η νέα «sun kissed» συλλογή μακιγιάζ, είναι απίθανη.

 

 

Η πρώτη εξόρμηση σε παραλία για φέτος έγινε την Κυριακή που μας πέρασε. Φυσικά με πολύ προσοχή και σε ένα σημείο που ήμασταν σχεδόν μόνοι μας- ευτυχώς έχει πολλές τέτοιες παραλίες η πανέμορφη χώρα μας.

 

Πρωτοφανές για μένα να βρεθώ σε παραλία μέσα Μαΐου (αν δεν πάει μέσα Ιουνίου, δεν βάζω ποδαράκι) αλλά οι σχεδόν 40 βαθμοί Κελσίου σε συνδυασμό με την κλεισούρα της καραντίνας «το έκαναν το θαύμα τους». Η θάλασσα παγωμένη όπως είναι φυσικό, δεν ζεσταίνεται με δυο μέρες υψηλών θερμοκρασιών, αλλά και πάλι ήταν υπέροχα και μου άνοιξε η όρεξη, για καλοκαιράκι, διακοπές, frozer margaritas, αλλά και για τη συλλογή που θα δείτε παρακάτω- ίσως η πιο λαχταριστή και sun kissed limited edition συλλογή που θα δούμε φέτος το καλοκαίρι.

 

Η «Bronzer» της Mac,  περιλαμβάνει προϊόντα και για το πρόσωπο αλλά και το σώμα.  Σκιές σε μεταλλικές αποχρώσεις, lipstick & lip glass σε χρώματα που αναδεικνύουν το μαύρισμα και ένα απίθανο  strobe face glaze για bronzed επιδερμίδα ακόμα και χωρίς ήλιο.

 

Αυτά είναι τα προϊόντα της νέας συλλογής:

 

5  καλοκαιρινές αποχρώσεις Lipstick & 4  καλοκαιρινές αποχρώσεις Lip Glass

 

 

 Lipstick

 

  • Set to Sizzle
  • Cote D’Amour
  • Wham
  • A La Plage
  • Cannes Do!

 

 

 

 

Lipglass

 

  • Summer Chromance
  • Too Cool for Pool
  • Would Rather Lounge
  • Out of this Pearl

 

 

 

 

Foil Shadow:  4 μεταλλικές, καλοκαιρινές αποχρώσεις που χαρίζουν μεγάλη διάρκεια & ανάλαφρη αίσθηση. Απλώνονται με στεγνό ή  ακόμα και βρεγμένο πινέλο για ακόμα πιο έντονο αποτέλεσμα.

 

  • White Haute
  • Sand Tropez
  • Tide’ n’ Seek
  • Sunphoria

 

 

 

 

 

 

Strobe Face Glaze: Νέα προσθήκη στη συλλογή. Αυτό το “gloss” προσώπου, δίνει μία φυσική, καλοκαιρινή λάμψη και μπορεί να συνδυαστεί με το foundation ή να μπει και μόνο του. Ανάλαφρη σύνθεση, με ενυδατικά στοιχεία που δεν στεγνώνουν την επιδερμίδα.

 

  • Magic Hour
  • Like It Lilac That
  • Let’s Make Waves
  • Bronze Jour

 

 

 

 

 

Radiant Matte Bronzing Powder: Matte  bronzing πούδρα, για  ηλιοκαμμένο look, σε 2 αποχρώσεις

 

  • Beige-Ing Beauty
  • Totally Taupeless

 

 

 

 

 

 

Medium Face Fan Brush: συνθετικό πινέλο, μεσαίου μεγέθους,  είναι ιδανικό για εφαρμογή bronzing πούδρας και προϊόντων για τα ζυγωματικά.  Fix+ in BronzeliteΤο γνωστό setting spray  εμπλουτισμένο με bronze ιριδίζοντα στοιχεία.

 

 

 

 

 

Strobe Body Lotion in Bronzelite: Λάμψη από τους ώμους μέχρι και τα δάχτυλα των ποδιών. Αυτή η ενυδατική κρέμα για όλο το σώμα χαρίζει μία απαλή bronze λάμψη ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα, αφήνοντάς το απαλό.

 

 

 

 

 

 

Δυστυχώς για μένα τα θέλω όλα και να τα έχω μαζί μου στο νεσεσέρ των διακοπών – διακοπές και αν δεν θέλω.

36 Σχόλια
  1. Καλημέρα!Τι όμορφη συλλογή!Θα τα ήθελα ολα!Ξεχωρίζω το Strobe Face Glaze και το Strobe Body Lotion in Bronzelite.@JULIA, κι εγώ, αν δεν ζεστάνει η θάλασσα,με τίποτα!

  2. Και εγώ όλα τα θέλω, τι τέλεια καλλυντικά για απόλυτα καλοκαιρινή εμφάνιση!!! Βέβαια έχω και αδυναμία στη Mac, αλλά με τέτοια προϊόντα και ποιότητα πώς να μην εχω? @Julia : εμείς λόγω μικρής πήγαμε Καβούρι που είναι σχετικά κοντά μας και η θάλασσα είναι αυτό που λέμε “φιλική” για παιδιά (ξέρετε αυτή που όσο προχωρας δε βαθαίνει – καθόλου δεν μπορώ αυτές τις θάλασσες) αλλά η μικρή μου ξετρελαθηκε και δεν ηταν καθόλου κρύα! Αυτό μου έκανε εντύπωση, που Μαη μήνα, έστω κ αν ειχε καύσωνα, ηταν σαν να ηταν Ιούλιος η θερμοκρασία του νερού!

  3. Γενικά θα έλεγα πως είμαι υπέρ του μινιμαλισμού στο make up παραλίας….αλλά το Strobe Face Glaze μου κίνησε το ενδιαφέρον…σε συνδυασμό με την Radiant Matte Bronzing Powder ασφαλώς!!

  4. Θα τα καταφέρω να επιλέξω ένα!
    Ναι, ναι, ναι, Cannes Do!

  5. @Amalia: Cannes Do και να ήμασταν και στις Κάννες αγαπημένη!!😘😀

  6. Εκπληκτικά, ιριδιζουν τόσο όσο μ’ αρέσει, καλοκαιρινά, τ ε λ ε ι α !!!❤ Φανταστικά όλατα προϊόντα μακιγιάζ της MAC, και αυτό που θέλω άμεσα, είναι τα κραγιόν! Χθες, για πρώτη φορά, μετά από πολύ πολύ καιρό, διέσχισα τον εμπορικό δρόμο της Χαλκίδας, την Αβαντων, για ένα προγραμματισμένο ιατρικό ραντεβού. Πέρασα λοιπόν έξω από τον Χοντο, είδα τα καλλυντικά όλα, μα όλα, με το σελοφάν…και τότε συνειδητοποίησα πώς δε θα μπορούμε να δοκιμάζουμε τίποτα.
    xx

  7. Kαλημερα
    Και εγω δεν προτιμω πολυ το μακιγιαζ το καλοκαιρι , και ουτε κατα διανοια οταν παω για μπανιο
    Διαλεγω το Cannes Do και ενα κραγιον.απο την νεα συλλογη ..τα υπολοιπα μου αρεσουν φυσικα αλλα……
    Αυτο που λεει η Sofia Marga το παρατηρησα και εγω
    Σημεια των καιρων τα σελοφαν αλλα χαθηκε – ελπιζω για λιγο – η μαγεια να δοκιμαζεις, να σε βαφουν κλπ.
    Οσο για μπανιο ουτε κατα διανοια δεν πηγαινω για μπανιο οταν βγαινει ολη η Αθηνα
    Υπαρχουν και αλλες μερες για να μην πω ολο το καλοκαιρι στην ” δικη μου” θαλασσα

  8. Επειδη δεν κάθομαι στον ηλιο για να μαυρισω σιγουρα το Strobe Body Lotion in Bronzelite θα ειναι πολυ χρήσιμο!!

  9. @ΡΑΝΙΑ @SOFIAMARGA Θίξατε κάτι που σκέφτομαι πολλές μέρες τώρα και το βρίσκω έστω και στα όρια του εξοργιστικού. Ναι, δεν μπορείς να δοκιμάζεις τίποτα πια επάνω σου. Δεν μιλάμε απλά να πιάνεις τα τέστερ, το οποίο το βρίσκω σωστό, αλλά, ότι δεν θα μπορείς ούτε με μια μπατονετα να δεις την σκιά ή το κραγιόν ή το make up είτε οτιδήποτε. Τα αρώματα δεν μπορούν οι πωλήτριες να τα ψεκάσουν πάνω σου (!!!!) αλλά σε μπλοτερ…. Και αναρωτιέμαι…. Ο.κ να μην πάρω το τεστερ, ας το έχει η πωλήτρια, αλλά επάνω μου γιατί δεν μπορώ να ψεκάσω το άρωμα? Επάνω μου θα έχει κορονοιο και στο μπλοτερ θα μπλοκάρει και θα φοβηθεί? Γιατί δεν μπορω να παίρνω από την πωλήτρια μία μπατονέτα με το κραγιόν ή τη σκιά που μ ενδιαφέρει και να βλέπω την απόχρωση ή την υφη του προϊόντος? Φίλος που δουλεύει σε μεγάλο brand καλλυντικών σε Χόντο της επαρχίας μας έλεγε, ότι για τις συλλεκτικές παλέττες μακιγιαζ δεν τους έχουν δώσει ούτε τέστερ, αλλά η γραμμή είναι να λένε στην πελάτισσα να μπει στο ιντερνετ και να δει τις αποχρώσεις από εκεί!!!!! Είμαστε σοβαροί? Στα τυφλά θα σκάμε τα λεφτά μας, κι αν μας κάνει το κραγιον ή η σκιά μας έκανε? Εγώ που αγοράζω κατά κόρον απο το ιντερνετ και μετά από τόσα χρόνια ξέρω λίγο πολύ τι μου πάει, αλλά και ρισκάρω και πάλι την έχω πατήσει με τις αποχρώσεις, ουκ ολίγες φορές. Η άλλη που έχει μια μάρκα και την εμπιστεύεται και πηγαίνει παίρνει ένα ρουζ ένα κραγιόν και δεν πολυρισκάρει με προϊόντα, πως θα το παίρνει τώρα στην τύχη? Κοπέλες που είναι ακόμα στην αρχή τους και πειραματίζονται…. Ακόμα κι εμείς που θέλουμε κάτι καινούργιο…. Νομίζω, ότι πλέον οι εταιρείες πρέπει να στραφούν στο θέμα δείγματα πολύ πολύ άμεσα. Διαφορετικά δεν ξέρω ειλικρινά πως θα γίνονται οι πωλήσεις στα φυσικά καταστήματα. Οδεύουμε προς κλείσιμο πολλών με αυτόν τον τρόπο και απώλεια θέσεων εργασίας.

  10. @Sofia Marga, Rania, Stella:

    Μισό. Πριν λίγο καιρό, σε post για το διαδυκτιακο ράφι της Vichy ( και τις κουραστικές κάποιες φορές πωλήτριες) εσείς δεν λέγατε στα σχόλια ότι ψωνίζετε πλέον τα πάντα online εκτός από ρούχα και παπούτσια χωρίς να έχετε την ανάγκη να πάτε σε «φυσικό» κατάστημα;

    Θα σας πω μια ιστορία. Πριν 5/6 χρόνια μια διευθύντρια international ελληνικής μάρκας ( πολύ ηχηρής μάρκας εδώ κ στο εξωτερικό) μας είπε σε κάποια συνέντευξη τύπου ότι στο μέλλον τα φυσικά καταστήματα καλλυντικών σε όλον τον κόσμο θα μειωθούν δραματικά και όσα απομείνουν θα λειτουργούν απλά ως «βιτρίνες». Δηλαδή απλά θα βλέπεις και μετά θα πηγαίνεις σπίτι σου κ ο,τι σου άρεσε θα το παραγγέλνεις online.

    Ε λοιπόν το μέλλον για το οποίο μιλούσε, είναι ήδη εδώ. Όσο για τα δις εκατομμύρια δείγματα ( για να μη μείνει καμία πελάτισσα δυσαρεστημένη) ας δώσουμε λίγο τράτο. Μόλις βγήκαμε από μια φρικτά δύσκολη παγκόσμια συγκυρία ( που δεν έχει τελειώσει ακόμα).

    Προς το παρόν λοιπόν, αν δεν θελουμε να μπούμε στην διαδικασία της online «τυφλής» δοκιμής, ας αγοράζουμε αυτά που ξέρουμε και εμπιστευόμαστε.

    Όσο για τις θέσεις εργασίας, επίσης είναι κάτι που δυστυχώς ισχύει για πολλά επαγγέλματα και αυτή τη φορά όχι μόνο στην «μικρή- πτωχή» Ελλάδα αλλά παγκοσμίως. Εκεί πλέον ζυγίζεις τα πράγματα.

    Θέσεις εργασίας, ή υγεία για όλους όποια και αν είναι η οικονομική τους δυνατότητα;

  11. @Julia Ναι το λεγαμε για προιοντα που γνωριζαμε , που ειχαμε ξαναγορασει, που ειχαμε φορεσει καποιο δειγμα
    Ειναι δυσκολο οπως λεει η @Stella αν δεν βαλεις κραγιον η αρωμα πανω σου να δεις αν σου ταιριαζουν
    Στο χαρτακι ταιριαζουν ολα, Οπως παλια ελεγες και εσυ για το χερακι σου που ειχε δοκιμασει τα παντα, αλλα στο προσωπο τι γινεται…
    Βεβαια θα περιμενουμε απο Σεπτεμβρη τι θα κανουν οι εταιρειες γιατι για αυτη τη σεζον που διανυουμε ειχαν χαραξει πλεον την πολιτικη των πωλησεων
    Με τα νεα δεδομενα πιστευω να βρουν μια φορμουλα και εμεις να δοκιμαζουμε και η υγεια μας να μην απειλειται
    Και αν μεσα απο τις συζητησεις μας δουν κατι που θα ειναι πρακτικο, ασφαλες η οτιδηποτε αλλο να το μελετησουν

  12. @Stella, το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ…ότι χάθηκε η μαγεία του να δοκιμάσω ένα άρωμα, να δω πως “ακούγεται” πάνω μου, και να το πάρω την επόμενη φορά…ελπίζω αυτό με τα σελοφάν να μην κρατήσει για πολύ καιρό ακόμα…γιατί, για μένα, αν μη τι άλλο δρα αποτρεπτικά για Αγορές…@Julia στο post που αναφέρεσαι, εγώ είχα γράψει ότι προτιμώ την προσωπική επαφή/διάλογο με την πωλήτρια από τo e-shopping. Όμως αυτό, που είπες για την υγεία, συμφωνώ, είναι αδιαπραγμάτευτο.
    xx

  13. @Rania: Η συζήτηση ήταν κ για προϊόντα που δεν είχαμε δοκιμάσει κ αν θα τα αγοράζαμε online. Παρόλα αυτά συμφωνώ μαζί σου. Χρειάζονται αλλαγές σε πολλά επίπεδα ( ειδικά υγιεινής) και ίσως αυτό που εχει συμβεί τελικά να λειτουργήσει υπέρ μας, παρά κατά μας. Να γίνουν θετικές αλλαγές παντού.

  14. @Sofia Marga: Έχεις απόλυτο δίκιο Σοφία μου και ζητώ συγνώμη – αν κ γενικά έχω καλή μνήμη, με όλα αυτά τα (υπέροχα) σχόλια των bb girls, όλο και κάτι μπορεί να μου «ξεφύγει». 😘😘😘

  15. @Julia ισως να εχεις δικιο δεν θυμαμαι ακριβως τα λογια μου
    Παντως ολο αυτο με το χασιμο θεσεων που ειχες επισυμανει και εσυ και η Stella και ενδεχομενως και καποια αλλη κοπελα ειναι πλεον γεγονος
    Η κορη μου απολυθηκε απο το γραφειο της με την δικαιολογια οτι την δουλεια της ειδαν οτι μπορει να την κανει συγχρονως με την δικη της ενα ατομο απο το σπιτι και τους στοχιζει λιγοτερο
    Ο δε γιος μου ηταν αναμενομενο γιατι δουλευε στον τουριστικο τομεα με εξεδεικευση στην Λατινικη Αμερικη και γενικα σε Ισπανοφωνους και ανθρωπους που μιλουν Πορτογαλικα
    Ανεργος και αυτος
    Ελπιζω ομως σε καλυτερες μερες γιατι ειμαστε φυσει αισιοδοξη

  16. @Rania:

    Όπως έγραψα και στη Σοφία, ή επιλέγουμε εργασία, ή υγεία. Μακαρι να μπορούν να γίνουν κ τα δυο. Αυτό θα έπρεπε φυσικά να ισχύει, αλλά ξαναλέω οι εποχές είναι ανήκουστες.

    Προχθές την Κυριακή στη θάλασσα, σε συζήτηση που ξεκίνησε, δυο φίλοι μου είχαν εντελώς διαφορετική άποψη.

    Η μια έλεγε «ας πεθάνουν και 20.000 αν είναι να χάσουν τη δουλειά τους 100.000 χιλιάδες», ο άλλος έλεγε « ας χάσουν τη δουλειά τους 100.000 αν είναι να πεθάνουν 20.000.»

    Εγώ απλά άκουγα. Πραγματικά, όπως το βλέπει ο καθένας.

  17. Τζουλια προσωπικα βαζω την υγεια πανω απο την εργασια
    Δυσκολα θα πεθανεις απο πεινα πια.
    Τουλαχιστον φαγητο δινουν πολλοι φορεις
    Υγεια ομως,…….
    Ψηφιζω υγεια για πολλους λογους

  18. @Julia μου, γλυκιά, απλά το ανεφερα ως θέση. Είναι δυνατόν να θυμάσαι τι γράφουμε ολοι Μας στο blog? Απλα, το ξαναθυμησα. Τι ευγενική που είσαι…! Love you ❤
    χχ

  19. @Rania μου, Ναι θα έρθουν καλύτερες μέρες. Πρέπει να ελπίζουμε και να στηρίζουμε όσο μπορούμε, (κι όσο δεν μπορούμε να προσπαθούμε) τα παιδιά μας, τις οικογένειές μας και κατ’επέκταση την κοινωνία όλη. @Julia, Ναι υπάρχουν και ακούμε πολλές απόψεις…Εδώ θα συμφωνήσω με τη @Rania, η υγεία είναι το ΠΡΩΤΟ αγαθό. Και μου αρέσει που οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές απόψεις…Υπεροχος ο πλουραλισμός…Μα, έχουν αναρωτηθεί οι φίλες σου πως, αν ήταν να πεθάνουν οι πολύ κοντινοί τους ανθρωποι, αυτοί που ΑΓΑΠΟΥΝ, που έχουν κοντά τους, πώς θα ένιωθαν τότε; Πως επιτυγχάνεται η ισορροπία για την ανεργία και τις θέσεις εργασίας μιας πολιτείας;…..Sorry

  20. @Sofia Marga: Αυτό ακριβώς ήταν το argument του φίλου μου, προς τη φίλη μου!

    «το λες αυτό τώρα, αλλά πως θα νιώσεις αν στις 20.000 χιλιάδες θα συγκαταλέγονται οι γονείς σου και η γιαγιά σου;»

    Βέβαια και η απάντηση της ήταν άσε…του είπε επί λέξη:

    «μια χαρά σε βλέπω με την υγεία και όλα τα ανθρωπιστικά σου. Αλλά βέβαια, εσυ είσαι Δημόσιος Υπάλληλος στην Ελλάδα, τι έχεις να φοβηθείς από ένα ακόμα lockdown? Μια χαρά θα τα πάρεις τα λεφτάκια σου. Για ρώτα όμως και εμάς που έχουμε μαγαζιά!»

    (Άσε Σοφία μου… Τώρα που το σκέφτομαι ευτυχώς που είμαστε όλοι αγαπημένοι φίλοι, αλλιώς ποιον θα πρώτο- χώριζα…παραλίγο χαμός στις ερημικές παραλίες…. χαχαχα)

  21. Sofia σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια
    Φυσικα θα στηριξουμε και θα βοηθησουμε τα παιδια μας
    Δουλεια θα ξαναβρουν νεοι ανθρωποι ειναι
    Αν χασουν ομως την υγεια τους και πολυ περισσοτερο αν πεθαιναν η δουλεια θα ηταν το ζητουμενο
    Ωποσδηποτε οχι
    Τζουλια αγαπη και αισιοδοξια στις ερημικες παραλιες και παντου

  22. Κορίτσια η αποψη μου, επειδη αναψα φωτιές… 😉
    Το γεγονός, ότι προτιμώ εγω προσωπικά να παραγγέλνω απο το ιντερνετ και λόγω τιμών αλλα και ποικιλίας είναι δεδομένο, αλλά εδω μιλάμε για κάτι άλλο. Για την δυνατότητα δειγματισμού των προιόντων και γιατί όχι σε δεδομένες συνθήκες την αγορά τους, από φυσικό κατάστημα.
    Είναι άλλο πράγμα να αντιδρω στην πολλές φορές πιεστική εως ενοχλητική συμπεριφορά των πωλητριών, η οποία αγγίζει συχνά το όριο της αγένειας συνοδευμένο με ύφος δέκα καρδιναλίων, λες και είναι η ίδια η θεια Estee και άλλο να θέλω να δοκιμάσω το προιόν, το οποίο προτίθεμαι να αγοράσω. Σε αυτη τη βαση λοιπόν αναρωτιέμαι:
    1. Αναμφισβήτητα η υγεια και η προφύλαξη όλων μας είναι πάνω απ΄όλα. Αλλά, θυμάμαι απο την εμφάνιση της στην ελληνική αγορά στην MAC, οι πωλήτριες να ψεκάζουν με αντισηπτικό σπρευ, ότι άγγιζες κι ότι δοκίμαζες. Από κραγιόν εως πινέλα. Κι επειδη είμαι και παλιά, ήταν κάτι πρωτογνωρο στην Ελλάδα, που δοκιμάζαμε στα 80’ς τα τεστερς των κραγιόν κατ΄ευθείαν πανω στα χείλη μας, κι απλα η πωλήτρια τα σκούπιζε μ΄ένα χαρτομάντηλο!!!!! Γιατί δεν μπορεί να γίνεται κατι τετοιο και τώρα, που όλοι πια οι μακιγιερ και πωλητες χρησιμοποιουν έτσι κι αλλιως εδω και χρόνια τετοια απολυμαντικα? Να μην επιλεγω το κραγιον, να βλεπω το χρώμα που μ΄ενδιαφερει και να μου δινει η πωλητρια μια μπατονετα περασμενη απ΄το τεστερ? Αυτο μου αρκει, για να το βαλω, ειτε στη ράχη του χεριού μου, ειτε στα χειλη μου και να δω την απόχρωση. Το ιδιο φυσικά μπορει να γίνει με σκιες, ρουζ ή και make up. Αν παρω δηλαδη ενα βαμβακακι με λιγο foundation επανω, μου αρκει να το βαλω στο πηγούνι μου και να δω την απόχρωση.
    Κι εγω που αγοράζω απο το ιντερνετ πολλά χρονια τωρα, εχω κανει λαθη στις αποχρώσεις προιοντων γιατι παντα «παιζουν» στην οθόνη. Τον Σεπτεμβριο όσα κι αν μου ειπες, πηγα η ίδια στην Clarins να βρω τη σωστη αποχρωση του make up της, το οποιο και τελικα αγόρασα απο το Αττικα. Το ίδιο και με τα Jane Irridale που χρησιμοποιω τόσα χρόνια. Ηταν τόσες πολλές οι αποχρώσεις, που δοκίμαζε πάνω μου ο Κωνσταντίνος Λυτρίβης και ξαναδοκίμαζε μέχρι να καταλήξουμε και παρότι ξερω τα προιόντα κι εκεινος με ξερει, παρήγγειλα κραγιον ιντερνετικα, που δεν μου εκανε η απόχρωση.
    2. Αυτο με τα αρωματα αδυνατω να το κατανοήσω επισης, παρότι εχω κανει τις πλειστες τυφλες αγορες. Αλλα τις κανω κατοπιν προσωπικής εκτιμησης των νοτών, ψαξίματος και προπαντός μεγαλης ανταλλαγης απόψεων μεταξυ μελων της ελληνικής fragrantica, αρα δεν παιρνω και απολυτα στην τύχη, αν και παντα θα προτιμησω για τυφλή αγορά, αρωματα που βρισκω οικονομικά στο ιντερνετ, όχι κατι ακριβό. Κι επανερχομαι λοιπον και ρωταω, τι θα καταλαβω με το ψέκασμα στο μπλοτερ, το οποιο όπως ξερω τοποθετειται σε παγκο που εχει περαστει με απολυμαντικο, αρα παιρνω ενα χαρτακι αρωματος επηρεασμενο απο τη μυρωδια του απολυμαντικου? Γιατι ο ψεκασμος δεν μπορει να γινει απο την πωλητρια πανω στο χερι μου?
    3. Υπαρχουν κοπελλες που δεν εχουν την εμπειρια ή για οποιοδηποτε λόγο δεν μπορουν να επιλεξουν ιντερνετικα. Θελουν να το δουν πανω τους ή εχουν δυσκολο δερμα π.χ η κουμπαρα μου δυσκολευεται πολυ με τα κονσηλερ. Με την υφη, την καλυψη, τον τονο… Δεν θα διαλεγε ποτε κονσηλερ, χωρις να το δει απο κοντα και δεν ειναι και πρωτάρα. Η ιδια πηγε προχθες στο φαρμακειο να αγορασει make up. Η φαρμακοποιος το εβαλε στο δικο της χερι και της ειπε «λυπαμαι δεν μπορω να το βαλω σε σας, ετσι θα το δειτε». Μα δεν διαλεγουμε make up για την φαρμακοποιο……
    4. Στο θεμα δειγματα. Δεν λεω σε καμμια περιπτωση να μοιραζουν δειγματα οι εταιρειες αβερτα κουβερτα. Κατανοουμε τις δυσκολίες…
    Αλλα μπορουν α) να τα πωλουν σε συμβολικη τιμη, ειτε τα καλλυντικα προιοντα ειτε τα αρωματα. Υπαρχει τεραστιος χώρος για την πωληση και αγορά δειγματων σε όλο τον κόσμο. Μπορουν να βρεθουν λυσεις, για πολυ μικρα δειγματα μεσα σε συσκευασίες απο αλουμινοχαρτο, οπως γινοταν παλια σε καποιες περιπτωσεις στα περιοδικα. Ειναι πανεύκολο να βαλεις σε ενα μικρο τεστερ αρωματων δυο – τρεις ψεκασμους απο το τεστερ του αρωματος και να το δωσεις στην πελάτισσα σου. Εδω το κανουμε εμεις οι ερασιτεχνες αρωματοπληκτοι μεταξυ μας για να δοκιμαζουμε διαφορα αρωματα, δεν μπορουν να το κανουν οι επαγγελματιες.
    Ειναι πανευκολο να βαζεις σε μικρουτσικα βαζακια του 1ml λιγο make up απο το τεστερ, μια κουκίδα κονσηλερ και να της το δινεις. Χρεωσε το 0,10, 0,20, 0,30 λεπτα, δεν κοστιζει παραπανω. Θα το παρει η αλλη ευχαριστως β) δεν θες να το χρεωσεις? Πες στην πελατισσα μεχρι δυο π.χ αρωματα, κραγιον, maek up, κρεμα μπορω να σας βαλω ως δειγμα. Παραπανω δεν γινεται.

    Υπαρχουν λυσεις κατα τη γνωμη μου.
    Το γεγονος, ότι περναμε σε άλλες εποχες και τα φυσικα καταστηματα θα εκλειψουν ειναι δεδομενο! Επισης ειναι πολυ πιθανο να συνεχισουμε ετσι πλέον, με πολλες προφυλαξεις και να μην επιστρεψουμε ποτέ εκει που ειμασταν. Ωστόσο οι Εταιρειες πρεπει να βρουν εναν τροπο να δειγματιζουμε τα προιοντα τους και φυσικα τα καινουργια.

  23. @Stella, πόσες ωραίες λύσεις πρότεινες! Θα πρέπει όλες οι εταιρίες καλλυντικών να διαβάσουν αυτά που γράφεις φανταστικό bbgirl!
    xx

  24. @Stella: Ε….. έχεις καταλάβει φαντάζομαι ότι όλο αυτό που έγραψες πρέπει αυτούσιο να σταλεί στον Συνήγορο του Πολίτη, σωστά; Και φυσικά θα το υπογράψουμε όλα τα bb girls! Congrats!

  25. Γεια σας κορίτσια!Πολύ ωραία συζήτηση,θα πω κι εγώ τη γνώμη μου.Ψωνίζουμε διαδικτυακά πράγματα που γνωρίζουμε ‘η εταιρείες που εμπιστευόμαστε.Προσωπικά,όταν ψωνίζω κάτι καινούργιο θέλω να το δοκιμάσω.Πρέπει να βρεθούν λύσεις γιατί κάποια κορίτσια ή γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας δεν θα μπορούν να ψωνίσουν.Στην πρώτη μου βόλτα στην ανοιχτή αγορά συνάντησα φίλη μου με την κόρη της.Μου είπαν ότι για να αποφύγουν τον κόσμο στο hondos,πήγαν σε άλλη αλυσίδα.Δεν ψώνισαν τίποτα γιατί δεν επιτρεπόταν η δοκιμή.Τότε συνειδητοποίησα τη νέα πραγματικότητα..Συμφωνώ κι εγώ με τη Στέλλα.Πρέπει να πωλούνται δείγματα αλλά και να δίνονται κάποια δωρεάν.@JULIA,συνεχώς αυτός ο καυγάς, όπου πάω,οικονομία ή υγεία.Εγώ ψηφίζω υγεία κι ας μου λένε κάποιοι ότι εσένα ο μισθός κάθε μήνα “νταγκα-ντάγκα”.Και τους απαντώ:Όταν εσύ έβγαζες εκατομμύρια από τις επιχειρήσεις σου,εγώ είχα ένα μισθό μόνο ‘ντάγκα-ντάγκα”Και ο καυγάς συνεχίζεται…Οι ιδιωτικοί κλέβετε,κι εσείς κάντε μαθήματα κλπ,κλπ.Συπέρασμα:ό,τι δοκιμάζουμε να το λέμε εδώ στο bb,να αλληλοβοηθιόμαστε.Aς κάνουμε συχνές αναφορές.
    ps ντάγκα-ντάγκα=πέφτει(χαχα)

  26. @Marianna: Καλά οι μικρό μαγαζάτορες δεν έβγαλαν ποτέ εκατομμύρια, αλλά σε κάθε περίπτωση το πιο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι ενωμένοι σε μια κοινή προσπάθεια. Και φυσικά και εγώ αδιαπραγμάτευτα «ψηφίζω» υγεία. Όσο για τη βοήθεια μέσα από το bb αυτό κάναμε πάντα, αλλά τώρα θα πρέπει ακόμα περισσότερο!! Φιλιά αγαπημένη! 😘😘

  27. Προσυπογράφω κι εγώ ,Στέλλα… η πρόταση για τα δείγματα με βρίσκει απολύτως σύμφωνη!! Θέλω να πιστεύω πως τα brands θα το σκεφτούν σοβαρά…δεν είμαι απ’ αυτές που πιστεύουν πως ο ιός είναι στην σφαίρα της φαντασίας αλλά όλο αυτό το βρίσκω υπερβολικό…. αυτο με το αρωμα ειδικά….δλδ γιατί να μην μπορεί η πωλήτρια να το ψεκάσει απευθείας στο δέρμα μου;;;; Mer

  28. @julia,δεν έκανα λάθος Τζούλια μου όταν μιλούσα για εκατομμύρια. το εννοούσα Στα νησιά και στην επαρχία από το 1980-2000 περίπου έβγαζαν τρελά λεφτά.Και μιλάμε για ανθρώπους που δεν είχαν τίποτα.
    Ναι, πρέπει να ενημερώνουμε ακόμα πιο πολύ στο bb μας!!!

  29. @JULIA,Τα μεγαλύτερα μαγαζιά ήθελα να πω.Αλλά και τα μικρότερα πήγαιναν καλά.Πρόλαβαν και έχτισαν σπίτια,σπούδασαν παιδιά ,αγόρασαν αυτοκίνητα.Μετά βέβαια,ξέρετε τη συνέχεια.

  30. Με βρισκει συμφωνη στα παντα η αναλυση που εκανες @Stella kαι πιστευω οτι πρεπει να σκεφτουν τις προτασεις σου σοβαρα ολες οι εταιρειες , αν θελουν να λεγονται σοβαροι επιχειρηματιες που σκεφτονται και τον πελατη
    Για τα δειγματα συνυπογραφω να τα πληρωνουμε
    Θα εκανα πραγματικοτητα ετσι και ενα ονειρο μου να εχω σε δειγματακια ολες τις κρεμες ολων των εταιρειων που κυκλοφορουν να μου φυγει η περιεργεια για το πως μυριζουν, τι υφη εχουν, πως αντιδρα το δερμα μου οταν τοποθετω την κρεμα κλπ…

  31. Τα βαφτικά της MAC που μας έδειξες ομολογώ ότι δεν μου πολυάρεσαν. Απεχθάνομαι το glitter κι αυτά είναι σχεδόν όλα με γκλίττερ. Μόνο οι σκιές μου άρεσαν, που έχουν αρκετά ωραία χρώματα και οι μπρονζέ ματ πούδρες.
    Όσο για τα δείγματα, πράγματι πολύ μεγάλη υπόθεση. Καταλαβαίνω βέβαια γιατί απαγόρεψαν τις δοκιμές: τόσοι άνθρωποι τα πιάνουν, πελάτες και πωλητές. Και κακά τα ψέμματα, πάνω απ’ όλα είναι η υγεία. Είδατε τι έγινε στην Αμερική, όπου δεν πήραν μέτρα για χάρη της οικονομίας και η αρρώστια θέρισε.
    Όπως έβαλαν όμως κανόνες για τις παραλίες, για τα μαγαζιά κτλ, έτσι θα μπορούσαν να έχουν κανόνες για τα δείγματα. Ας πούμε, το να δίνουν δειγματάκια οι εταιρίες σε συμβολική τιμή είναι το λογικότερο, όπως είπε η Στέλλα.

  32. Ειναι ολα υπεροχα , δεν ξερεις τι να πρωτοδιαλεξεις

  33. Τα θέλω ΟΛΑ!!! Φαίνονται καταπληκτικά 💙❤💚💛💜💙❤💚💛💜💙❤💚💛💜

  34. Δεν μπορώ να διαλέξω,κλασικά.Τα θέλω όλα 😛 Η αλήθεια ποτέ μου δεν δοκίμαζα κραγιόν,σκιές κλπ ανέκαθεν, όσο για τα αρώματα από την εγκυμοσύνη και μετά που απόκτησα θέμα με τις μυρωδιές προτιμώ το ψέκασμα σε χαρτάκι.Νομίζω πρέπει οι εταιρείες να δώσουν περισσότερο βάρος στα δειγματάκια.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.