Τα νέα καλοκαιρινά προϊόντα Korres, τα γνωρίσαμε μέσω Zoom!

 

 

 

Αν είναι κάτι που μου έχει λείψει αρκετά τους τελευταίους 2,5 μήνες στην επαγγελματική μου ζωή, αυτό είναι οι παρουσιάσεις και οι συνεντεύξεις τύπου για τα νέα προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά. Λόγω Covid 19 όλες αυτές οι παρουσιάσεις έχουν ανασταλεί και είναι άγνωστο το πότε θα ξανα- αρχίσουν.

 

Ως δημοσιογράφος ομορφιάς θα έλεγα ότι είναι το 50% της δουλειάς μου (το υπόλοιπο 50% είναι το editing- έρευνα, γραφή, σύνταξη, φωτογραφικό υλικό κλπ κλπ).

 

Αυτές οι παρουσιάσεις εκτός φυσικά από το να «γνωρίσουμε» τους «πρωταγωνιστές» – δηλαδή τα νέα προϊόντα-  είναι και μια ευκαιρία να βρεθούμε και να συνομιλήσουμε με τους υπεύθυνους των διαφόρων εταιρειών, αλλά και να συναντηθούμε με συναδέλφους, να ανταλλάξουμε νέα, απόψεις, να γελάσουμε, να γευματίσουμε και φυσικά να κάνουμε πολλές ερωτήσεις για να μάθουμε όσα περισσότερα μπορούμε έτσι ώστε μετά να τα «μεταφέρουμε» σε σας, το αναγνωστικό μας κοινό και  τις εν δυνάμει καταναλώτριες.

 

Οι παρουσιάσεις είναι κάποιες φορές εξαιρετικές, κάποιες φορές απλά ενδιαφέρουσες, κάποιες βαρετές, ενώ μπορεί να καταλήξουν και αφάνταστα κουραστικές, ειδικά αν συμπέσουν δυο ή και τρεις μέσα στην ίδια μέρα (ναι, συχνά συμβαίνει και αυτό). Όταν λοιπόν  συμβαίνει αυτό,  είναι εξαντλητικό όχι μόνο γιατί μπορεί να διανύσεις αποστάσεις μέσα στην κίνηση από τη μια άκρη της Αθήνας στην άλλη- αλλά για μένα τουλάχιστον ακόμα περισσότερο- γιατί μου είναι δύσκολο να εμπεδώσω σωστά,  όλη αυτή την υπερ-πληροφόρηση.

 

Και φτάνουμε στο δια ταύτα. Την Τρίτη έλαβα μέρος στην πρώτη μου διαδικτυακή Zoom παρουσίαση από το team Korres για να μάθουμε για τα νέα αντηλιακά που κυκλοφορούν από τη μάρκα.

 

Δε νομίζω ότι έχω χαρεί περισσότερο σε συνέντευξη τύπου. Πραγματικά ένιωσα σα να ξανασυναντήθηκα με αγαπημένους και «χαμένους» φίλους. Και όπως είπε και μια συνάδελφος «ίσως είναι και καλύτερα έτσι. Χωρίς το άγχος της μετακίνησης, μπορούμε με ηρεμία να ακούσουμε και να μάθουμε για τις νέες αφίξεις»

 

Δεν ξέρω αν συμφωνώ μαζί της- το δια ζώσης έχει άλλη χάρη- αλλά καταλαβαίνω απόλυτα τι εννοεί.

 

Zoom meeting λοιπόν by Korres,

 

με τον the one and only Γιώργο,

 

 

 

την αγαπημένη Κατερίνα

 

 

 

και την ακούραστη Μίνα (χωρίς τη Μίνα τι θα κάναμε, η οποία παρεμπιπτόντως είναι και μια κούκλα αλλά την αδικεί το screen shot παρακάτω)

 

 

 

Θα ξεκινήσω με τα νέα αντηλιακά που είχα και την ευκαιρία να δοκιμάσω (το team είχε προνοήσει να μας στείλει πριν το meeting για να ξέρουμε γιατί πράγμα μιλάμε)

 

 

τα Διφασικά Αντηλιακά Splashes.

 

Αγγούρι & Υαλουρονικό SPF50 & 30

Ginseng & Υαλουρονικό SPF50 & 30

 

Εγώ δοκίμασα το Cucumber/ Αγγούρι SPF 30 και αν μπορούσα να βρω κάποιο τίτλο για το προϊόν θα το έλεγα New Generation Dry SPF Oil. Το ψεκάζεις είναι dry oil, στεγνώνει αμέσως έχει μια διακριτική αλλά άκρως καλοκαιρινή μυρωδιά και φυσικά χάρη στο υαλουρονικό οξύ είναι φουλ ενυδατικό προστατεύει την επιδερμίδα και της χαρίζει μια όμορφη λάμψη. Με τεχνολογία wet-tech, συνδυάζει υψηλή προστασία από τον ήλιο, έως και 3 φορές πιο ενισχυμένη ενυδάτωση, αντιγηραντική δράση,  ένα μοναδικό cooling effect και προστατεύει από το ευρύ φάσμα της ακτινοβολίας UVA/UVB.

 

 

 

 

Για πρώτη φορά η KORRES παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη σειρά για την αντηλιακή προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας βρεφών και παιδιών την Καρύδα κ& Αμύγδαλο και σύμφωνα με το team ίσως είναι μια από τις καλύτερες και πιο ασφαλείς επιλογές της αγοράς αυτή τη στιγμή για την ευαίσθητη βρεφική και παιδική επιδερμίδα.

 

Βρεφικό Αντηλιακό SPF30

Παιδικό Αντηλιακό Γαλάκτωμα SPF50

 Παιδικό Αντηλιακό Spray SPF50

 

 

 

 

Τα τρία νέα silicone-free προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν προστασία, ενυδάτωση, απαλότητα και θρέψη. Τα έλαια καρύδας και αμυγδάλου βρίσκονται στον πυρήνα των τριών νέων ήπιων συνθέσεων –φυτικά έλαια φαρμακευτικών προδιαγραφών και υψηλής καθαρότητας, με μοναδικές ενυδατικές ιδιότητες, που είναι τεκμηριωμένα απολύτως κατάλληλα και ασφαλή για την εύθραυστη βρεφική και παιδική επιδερμίδα. Τα νέα αντηλιακά προϊόντα για πρόσωπο και σώμα είναι κλινικά αποδεδειγμένα ιδανικά για ευαίσθητες επιδερμίδες, προσφέρουν υψηλή προστασία από το ευρύ φάσμα της ακτινοβολίας UVA/UVB, ενώ ενδείκνυνται για χρήση σε οποιαδήποτε δραστηριότητα που εκθέτει παιδιά και βρέφη στο ηλιακό φως.

 

Ειδικότερα το βρεφικό αντηλιακό της συλλογής, με 94% περιεχόμενο φυσικής προέλευσης, έχει αναπτυχθεί βάσει της αρχής της minimal φόρμουλας για την απόλυτη προστασία της βρεφικής επιδερμίδας. Είναι το μοναδικό βρεφικό αντηλιακό προϊόν που συνδυάζει τις καλύτερες δυνατές επιλογές ανάπτυξης για το βρεφικό δέρμα, σύμφωνα και με τις συστάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ανάπτυξη ασφαλών καλλυντικών για βρέφη: χωρίς άρωμα, χωρίς σιλικόνες, με μόνο 1x φυσικό nonnano αντηλιακό φίλτρο και την απολύτως απαραίτητη ποσότητα ασφαλών φυσικών δραστικών συστατικών.

 

Πολύ σημαντικό ότι είναι tearfree αντηλιακό δηλαδή οφθαλμολογικά ελεγμένο με EpiOcular™ Eye Irritation Test, γεγονός που το καθιστά πολύ καλά ανεκτό από τα μάτια σε περίπτωση τυχαίας επαφής. (ό,τι πρέπει για τον κύριο Ρωμανό που μονίμως γκρινιάζει, ότι όταν ιδρώνει, πέφτει το αντηλιακό στα μάτια του και τον τσούζει και έτσι βρίσκει ευκαιρία για να μη βάζει συχνά- όχι ότι του περνάει βέβαια,  με τον αντηλιακό κέρβερο που έχει για μάνα.)

 

 

 

 

 

Μεγάλη έκπληξη ήταν για μένα το Cucumber Summer Splash. Ένα Eau de Cologne με νότες από αγγούρι, γιασεμί, λίγο πιπέρι, πολύ  θάλασσα, το ψεκάζεις, κλείνεις τα μάτια και στη στιγμή μεταφέρεσαι νοητά στο μοναδικό  ελληνικό καλοκαίρι, ένα καυτό απομεσήμερο, κάτω από μια φούξια μπουκαμβίλια. Μου άρεσε πολύ.

 

 

 

 

 

Περισσότερο όμως από όλα τα παραπάνω μου άρεσε ότι ξαναβρέθηκα με αγαπημένους φίλους και συναδέλφους μετά απο τόσο καιρό, έστω και διαδυκτιακά. Το ζήσαμε και αυτό.

 

Αναμνήσεις από το καλοκαίρι του 2017 που ξαφνικά μοιάζει τόσο μακρινό… Η μεγάλη μας αγάπη εκείνου του καλοκαιριού ήταν ο κύριος Κούλης ο ΑσταΚούλης, ένα υπέροχο δώρο από το team Korres,  για τον δεκάχρονο τότε κύριο Ρωμανό. (βέβαια λυσσάξαμε μικροί μεγάλοι με τον κύριο Κούλη, στο παιγνίδι)

 

 

 

 

 

Χρόνια πολλά σε όσες και όσους γιορτάζουν σήμερα 21 Μαίου.

 

 

17 Σχόλια
  1. Καλημέρα Τζούλια και bb girls!Πολύ όμορφα τα καλοκαιρινά του korres.Θα έπαιρνα το αντηλιακό φστ φστ(χαχα) αλλά πήρα της vichy ,νομίζω είναι αντίστοιχο.Η βρεφική σειρά καταπληκτική φαίνεται!Οι καλοκαιρινές μυρωδιές είναι ό,τι καλύτερο ,σε ταξιδεύουν και σου φτιάχνουν τη διάθεση.Τα διαδικτυακά meetings τα βρίσκω πολύ ενδιαφέροντα όπως και τα σεμινάρια που κάναμε εμείς.Η εξ’αποστάσεως εκπαίδευση είναι αναγκαία όταν τα σχολεία είναι κλειστά αλλά δεν αντικαθιστά με τίποτα τη δια ζώσης διδασκαλία.Αν θυμάμαι καλά,γιορτάζει ο μπαμπάς σου,να τον χαίρεσαι,πολύχρονος!!!

  2. Χρόνια πολλά πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!!Να τους χαίρεστε 🌹🙏Πολύ ενδιαφέροντα όλα, πανω πάνω στη λίστα αγορών θα βάλω το tear free αντιηλιακό για τη μικρή μου και για εμένα θα ήθελα το αντιηλιακό cucumber dry oil, εχω αδυναμία στα dry oil που τα θεωρω πολύ εύχρηστα!

  3. Ως κι εγώ τα ζήλεψα (που πέρασε ανεπιστρεπτί η περίοδος που είχα μικρο παιδί στο σπίτι)
    Για το Cucumber Summer Splash διατηρώ τις επιφυλάξεις μου…. (μήπως μυρίζω σαν αγγουροσαλάτα….χαχα)
    Χρόνια πολλά και καλά στα bb girls + boys,βεβαίως βεβαίως….

  4. @Celia: Χαχαχαχα! 😂😂😂 Όχι βρε συ!! Μπα σε καλό σου! Έχει τη δροσιά του αγγουριού αλλά τις νότες που έγραψα παραπανω! Με έκανες κ γέλασα πάντως κ το χρειαζομαι σήμερα.

  5. Kαλημερα
    Νομιζω οτι η επαφη που ειχατε οταν συναντιωσαστε σε τιποτα δεν ειναι ιδια με το τωρα
    Ενα μονο θετικο βρισκω
    Εισαι στον χωρο σου χαλαρα , χωρις αγχος να προλαβεις, χωρις κρυο, βροχη κλπ
    Οσο για τα προιοντα ΚΟRRES βρισκω ενδιαφερον πολυ την συσταση που εχει το παιδικο αντηλιακο

  6. Καλησπέρα στην πιο όμορφη παρέα! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα σε όσους γιορτάζουν! @Τζούλια μου, να χαίρεσαι τον πατέρα σου! Υπέροχα τα νέα προϊόντα του Κορρέ! Πολύ θα’θελα να δοκιμάσω τα νέα Διφασικά Αντηλιακά Splashes… και φαντάζομαι ότι το αγγούρι που δοκίμασες Τζούλια μου, πρέπει να’ναι πολύ δροσερό και ότι καλύτερο για το καλοκαίρι! Καλή συνέχεια 😘

  7. @ΕLENA: Ωωωωω!!! Ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου για τις ευχές και που το θυμήθηκες! Και τον μπαμπά μου και τον κύριο Ρωμανό- Κωνσταντίνο!
    Constantia = συνεχής σταθερότητα και την χρειαζόμαστε πολύ αυτές τις εποχές. Πολλά φιλιά και καλή συνέχεια! (και ναι, σούπερ δροσερό το νέο Korres αντηλιακό- έχεις απόλυτο δίκιο.)

  8. Xρονια Πολλα να εχουν με υγεια και ο μπαμπας σου και ο κ. Ρωμανος – Κωνσταντινος
    Ο Αγιος Κωνσταντινος και η Αγια Ελενη βοηθεια τους στην ζωη τους παντα

  9. @Julia, να χαίρεσαι τους άντρες της ζωής σου! Γεροί και χαρούμενοι να είναι!
    Summersplash και αντηλιακά για εμένα και τον μικρό μου θα παραγγελθούν άμεσα.
    Αλήθεια, tear free είναι μόνο το βρεφικό;

  10. Χρονια πολλα σε οσες/ οσους γιορταζω , αγαπω cucumber αλλο ενα λοιπον στη συλλογη μου

  11. Πόσο χάρηκα με τη χαρά σου καθώς διάβαζα αυτό το post @Julia! Ένιωσα, πώς είσαι σαν μαθήτρια που συναντά μετά από καιρό τους φίλους της! Χρόνια Πολλά για τους Κωνσταντίνους της ζωής σου! Να τους χαίρεσαι! Τα νέα αντηλιακά του Korres μου άρεσαν πολύ, κυρίως τα διφασικα που έχουν υαλουρονικο, που είναι μεγάλο ζητούμενο…Επίσης, βρήκα τη συσκευασία πολύ καλή, που ψεκαζεις και δεν λερωνεις τα χέρια σου, καθώς και το χρώμα της μπλε ηλεκτρικ , πολύ ταιριαστό με τα μελλοντικά μας μπάνια στη θάλασσα!
    xx

  12. @Τζουλια μου να τους χαίρεσαι!!!
    Παντα αγοραζω απο τον Korre την σειρα με shea butter την οποια την βρίσκω εξαιρετικη😁

  13. @JULIA, δεν ήξερα πως ο κ.Ρωμανός έχει διπλό όνομα…να τον χαίρεσαι και να τον καμαρώνεις σου εύχομαι…. και τον μπαμπά σου….

  14. Εμένα μ’ άρεσε απ’ αυτά που μας έδειξες, κυρίως η κολόνια. Και τα αντηλιακά καλά ακούγονται, αλλά αν έχουν σιλικόνες, λυπάμαι αλλά θα προτιμήσω τα παιδικά. Για εμένα, είναι ένα μεγάλο μείον οι σιλικόνες στα καλλυντικά και προσπαθώ να τις αποφεύγω.
    Χρόνια πολλά στον πατέρα σου και στο γιο σου κα Τζούλια, αν και καθυστερημένα!

  15. Παρήγγειλα το αντηλιακό με αγγούρι 30spf, το παιδικό αντηλιακό σε μορφή spray και το eau de cologne. Θα σας γράψω σύντομα εντυπώσεις.

  16. Παραθέτω εδώ το review της @Amalia, που ήδη δοκίμασε κάποια από τα παραπάνω προιόντα:

    Να σας πω ότι παρέλαβα σήμερα τα νέα προϊόντα Korres.

    Το Summer Splash eau de cologne είναι μια βουτιά σε παραλία, δίπλα σε ένα κατάφυτο λοφάκι. Πράσινο και γαλάζιο άρωμα σε πράσινη και γαλάζια συσκευασία. Είναι λογικό να μην έχει μεγάλη διάρκεια, αλλά αφήνει τη φρεσκάδα που θέλω εγώ το καλοκαίρι.

    Το Cucumber Hyaluronic Splash Sunscreen SPF30 έχει εξαιρετική υφή. Αφήνει ενυδατωμένο το δέρμα, με μια ελαφριά γυαλάδα και ένα πολύ απαλό άρωμα. Παρότι αναφέρεται ότι είναι και για το πρόσωπο, δεν ξέρω αν θα μου άρεσε η ελαφρά ελαιώδης υφή του για αυτή τη χρήση.

    Τέλος, το Coconut and Almond Kids Comfort Sunscreen Spray SPF50 αφήνει βελούδινη αίσθηση και ένα πολύ γλυκό άρωμα. Όχι υπερβολικά γλυκό, αν και στην αρχή, του μικρού μου του θύμισε ριζόγαλο. Πάντως, είπε, ότι από όσα έχει δοκιμάσει έως σήμερα, είναι το αγαπημένο του. Νομίζω ότι τον κέρδισε το άρωμα, αλλά και το ότι απλώνεται πανεύκολα.
    Δευτερεύον, αλλά πολύ σημαντικό για όσους έχουν ζήσει την τραγωδία του χυμένου αντηλιακού σε τσάντες, η ύπαρξη ασφάλειας στα αντηλιακά σε μορφή spray.

  17. Το tear–free μεγάλη υπόθεση στα αντηλιακά.(παθούσα χαχαχαχ)
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.