Liquid Highlighters: Μια σταγόνα λάμψης και αλλάζει το πρόσωπο!

 

 

 

Λίγο πριν την καραντίνα μιλούσαμε με τη Μαρίλυ- Lydia για διάφορα και κάποια στιγμή μου λέει “θυμάσαι εκείνο το υγρό highlighter, εκείνες τις σταγόνες λάμψης που μου είχες δώσει πριν κάτι μήνες”;

 

(Δεν θυμόμουν φυσικά- σιγά μη θυμάμαι τι δίνω σε κάθε φίλη κάθε φορά)

 

“Καλά ήταν απίθανες! Έβαζα μια δυο σταγόνες σε ζυγωματικά και στο κόκαλο του φρυδιού και δεν πίστευα την απίθανη φυσική λάμψη και αυτή την ξεκούραση που έδειχνε το πρόσωπο μου!”

 

( strobing εννοούσε ότι εκανε εν ολίγοις, για να φτάσει τελικά στο δια ταύτα…)

 

“Αχ Τζουλάκι αν βρεις πάλι τίποτα τέτοιες στα μαγικά σου συρτάρια,  τις θέλω, εντάξει;”

 

Kαι πράγματι εκεί αρχές Απριλίου που είχα ξεκινήσει ξεκαθάρισμα και spring cleaning,  βρήκα το All Over Shimmer Sparkler,  από την The Body Shop και της υποσχέθηκα ότι θα είναι το πρώτο δώρο που θα της κάνω μόλις ξαναβρεθούμε.

 

 

 

Φυσικά και τις λάτρεψε τις «σταγόνες λάμψης» η Lydia ή για να τις πούμε και λίγο πιο επαγγελματικά τις liquid highlighter drops και συμφωνώ μαζί της-  για μένα είναι από τα πιο «έξυπνα» προϊόντα των τελευταίων ετών σε αυτό τον ανεξάντλητο θαυμαστό κόσμο της ομορφιάς.

 

  • Τις αναμειγνύεις με ένα ματ foundation και στη στιγμή το κάνεις διάφανο και ελαφρύ- ιδανικό για τους πιο ζεστούς μήνες.
  • Τις αναμειγνύεις με την ενυδατική σου κρέμα και είναι σα να κοιμήθηκες 24 ώρες (λάμψη, λάμψη, λάμψη)
  • Τις βάζεις σε σημεία – κλειδί όπως  κόκαλο ζυγωματικών, κόκαλο φρυδιών, μια ιδέα στο άνω χείλος και στην άκρη της μύτης και το πρόσωπο αποκτά άμεσα, φυσική νεανική λάμψη.
  • Επιλέγεις μια λίγο πιο σκούρα, μπρονζέ απόχρωση και έχεις υπέροχη sun-kissed επιδερμίδα όλο το χρόνο ακόμα και αν δε σε έχει δει ο ήλιος καθόλου.
  • Όλο αυτό το “strobing” που μας ήρθε μετά το “contouring” με λίγες drops,  γίνεται τέλεια και πανεύκολα.

 

 

Μόνο ένας “κανόνας” ισχύει για τις shimmer drops: το λίγο είναι πολύ, άρα πάμε στο πολύ λίγο- μια ιδέα αρκεί. (a little, goes a long way).

 

Και επειδή τα πολλά λόγια είναι φτώχια ας δούμε κάποια πολύ πετυχημένα liquid highlighters που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά.

 

 

Catrice Glow Drops περίπου 4,60Ε

 

 

 

 

L’Oreal Paris  Glow Mon Amour Highlighting Drops,  περίπου 14,30Ε

 

 

 

Benefit High Beam περίπου 21,50Ε

 

 

 

 

Mac (το είδαμε και τις προάλλες) Strobe Face Glaze περίπου 21Ε

 

 

 

 

Radiant Professional Liquid Strobing περίπου 14,30Ε

 

 

 

Maybelline Master Strobing περίπου 6,90Ε

 

 

 

Βecca Shimmering Skin Perfector 40,50 αλλά αυτές τις μέρες θα το βρείτε περίπου στα 28Ε στο site της Sephora. 

 

 

 

 

Sephora Radiant Illuminating Drops πολύ ωραίο προιόν- το έχω δοκιμάσει και ελπίζω να κυκλοφορεί ακόμα.

 

 

 

 

NYX Born to Glow περίπου 11,50Ε

 

 

 

 

 

25 Μαΐου ανοίγουν bars/ ρεστό / caffe κλπ. Εσύ που ξέρεις ποια είσαι, να ξέρεις ότι στην πρώτη μας συνάντηση θα σου έρθω φουλ στο strobing! Enough με τη μουντίλα και τη κλεισούρα! 🙂

 

 

12 Σχόλια
  1. Πολύ ωραίο άρθρο Julia. Θέλουμε περισσότερα tips για την εφαρμογή. Μη καταλήξουμε κλόουν LOL

  2. @Nansy: Πανεύκολο είναι Νάνσυ μου, δεν είναι tricky όπως το contouring. Μια – δυο σταγονίτσες στα υψηλά σημεία του προσώπου που έγραψα παραπάνω. Ακόμα και για όσες έχουν λιπαρή επιδερμίδα και δεν το τολμούν, μπορούν να βάλουν δυο σταγονίτσες μέσα στο make up τους για περισσότερη λάμψη ή ακόμα και στην εσωτερική γωνία του ματιού. Αφού γτο έκανε η Lydia, όλες μπορούμε! 🙂 🙂 🙂

  3. Έχω της smashbox δώρο από την κουμπάρα μου! Κορυφαίο προϊόν!!!

  4. Για οσες θέλουν να δοκιμασουν τις λαμψεις για πρωτη φορα αλλα οικονομικα οι Catrice Glow Drops ειναι τελειες😁

  5. Εχω της Catrice, μου της είχε κάνει δώρο η κόρη μου που αγαπάει πολύ τα συγκεκριμένα καλλυντικά και όντως δίνουν μία ωραία αστραφτερή λαμψη στα μήλα όπου συνήθως τις φοράω 💗 25/5 δε βλέπω την ωρα, μου έχουν λείψει τόσο τα στέκια μου, που με βλέπω να τα, περνω όλα σβάρνα την πρώτη εβδομάδα 😉

  6. Γεια σας!Μου αρέσει πολύ το highlighter της laura mercier σε μορφή πούδρας.Τη βάζω σε συγκεκριμένα σημεία ή σε όλο το πρόσωπο,είναι πολύ διακριτική.Μου αρέσει η λάμψη σε μαυρισμένο δέρμα αλλά προσέχω να μη βάζω και πρόσωπο και σώμα ταυτόχρονα.
    ps είπαμε να ενημερώνουμε πιο πολύ στο bb για πράγματα που δοκιμάζουμε και μας αρέσουν.Πήρα την αντηλιακή με χρώμα της frezyderm και μου άρεσε πάρα πολύ.Ενώ φαίνεται σκούρη,όταν την απλώσεις ανοίγει το χρώμα και απλώνεται σαν βελούδο.

  7. Πολύ μου άρεσαν ολα! … αν και δεν έχω δοκιμάσει κανένα ποτέ σε υγρή μορφή. Μόνο σε ιριδιζουσα πούδρα της Estee δώρο από κάποια φίλη. Γενικά, είμαι επιφυλακτική, γιατί φοβαμαι, πώς μπορεί το αποτέλεσμα να μην είναι συμβατό με το στυλ μου (που είναι κλασικό) και την ηλικία μου. Πάντως, το “χαζεύω” στα μοντέλα που το βλέπω και μπορούν και το υποστηρίζουν τόσο πολύ.
    xx

  8. Χαχαχα…το λίγο είναι πολύ λέει για το strobing…εεεμ,καλό μου….αυτα τα λένε συχνα για να τα εμπεδώσει η γράφουσα…. ομολγω πως ημουν λιγο της υπερβολής στο strobing ,γι’ αυτο δεν το πετυχαινα και πολύ μάλλον…

  9. Κι εγώ, όπως η SOFIAMARGA, το φοβάμαι πολύ. Γενικά, οι λάμψεις δεν νομίζω ότι μου ταιριάζουν, οπότε τις αποφεύγω. Για μένα, μάλλον, το καθόλου είναι πολύ!

  10. Αχ αυτά τα θαυματουργά drops στο μακιγιάζ του καλοκαιριού!!!! Επειδή μαυριζω πάρα πολύ το καλοκαίρι χρησιμοποιώ πολύ συχνά highlighter. 💙💛💚❤💜💙💚💛💜💜❤❤💙💚💜💜💜💚❤❤💙💙💚💛💜💜💛💚❤💙

  11. Καλε τι τελεια drops ειναι αυτα , σιγουρα θα παρω καποιο

  12. Το κακό με μένα είναι πως ξεφεύγω από το όριο.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.