Review: 10 προϊόντα ομορφιάς, κάτω από 10Ε and more.

 

 

Στην τεράστια αγορά των καλλυντικών- ειδικά των προϊόντων μακιγιάζ- δεν ισχύει πάντα το ό, τι πληρώσεις, παίρνεις. Και αυτό γιατί εκεί έξω στην αγορά ευρείας, υπάρχουν «διαμαντάκια» σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές που δεν έχουν να ζηλέψουν πολλά,  από διάσημες και επώνυμες «ετικέτες».

 

Ακόμα και εγώ που λόγω επαγγέλματος θα μπορούσα να έχω στο νεσεσέρ μου μόνο προϊόντα επιλεκτικής δεν το κάνω, γιατί έχω αγαπήσει πολύ και προϊόντα της ευρείας – αρκεί να μου αρέσει η υφή τους, το αποτέλεσμά τους και οι αποχρώσεις τους.

 

Το άκρον άωτον δε, σε αυτό  που έγραψα παραπάνω ήταν όταν χρησιμοποιούσα ένα κραγιόν που είχα πάρει δωρεάν (από παντελώς άγνωστη μάρκα) από ένα τεύχος του τότε περιοδικού “Pink”. Καλά οι συνάδελφοι στο περιοδικό είχαν πεθάνει στα γέλια- απλώς δεν το πίστευαν – αλλά να σας πω κάτι; Μου άρεσε πολύ η απόχρωσή του και σε εκείνη τη φάση αυτό ήταν το ζητούμενο για μένα.

 

Ας δούμε κάποια από τα προϊόντα που έχω κατά καιρούς χρησιμοποιήσει και δεν κοστίζουν παραπάνω από 10Ε. (οι τιμές είναι κατά προσέγγιση, διότι τα κανάλια διανομής και τα φυσικά και τα online και τα εκπτωτικά είναι πλέον τόσα πολλά που μπορεί αυτά που δείτε παρακάτω, να τα βρείτε ακόμα φθηνότερα)

 

 

Max Factor Lasting Performance Foundation 10E

Ίσως μέσα στα τρία πιο αγαπημένα μου foundation όλων των εποχών- ένα make up που κάποτε δεν αποχωριζόμουν με τίποτα και μάλιστα έτσι και έφτανε προς τη μέση, πήγαινα και το ξανα αγόραζα μη τυχόν και είχε έλλειψη γιατί ήμουν εθισμένη. Καταπληκτικό αποτέλεσμα, βελούδινη ομοιόμορφη επιδερμίδα, απίστευτη διάρκεια πολύ σωστά ονομάζεται  “Lasting Performance”.

 

 

 

 

Essence Lash Princess 4,20E

Και όγκο και μήκος,  αλλά πάνω απ’ όλα διαχωρισμό στις βλεφαρίδες και φυσικά το έχω ξαναγράψει – για μένα μετράει πολύ το βουρτσάκι και το συγκεκριμένο πιάνει ακόμα και τις πιο μικρές μου βλεφαρίδες στην εσωτερική γωνία του ματιού. Μια mascara που με έκανε να αλλάξω γνώμη στο θεώρημά μου που έλεγε «εγώ ποτέ «φθηνό» προϊόν κοντά στα μάτια»

 

 

 

Garnier SkinActive Micellar Cleansing Water 400Ml 6,50Ε

Από τα πρώτα μικυλλιακά νερά που δοκίμασα εξακολουθεί να είναι από τα αγαπημένα μου σε εξαιρετική τιμή και αγαπώ πολύ και τις travel size συσκευασίες στα 100ml και με τιμή γύρω στα 2,50Ε (!) που με βολεύουν πολύ στα ταξίδια μου.  Έχει βγει και σε διάφορες εκδόσεις για κανονικά δέρματα, για ευαίσθητα δέρματα, για λιπαρή επιδερμίδα, διφασικό, με έλαιο, χωρίς έλαιο (μην αγοράσετε αυτό με το έλαιο αν έχετε βάλει φυτευτές βλεφαρίδες,  γιατί θα φύγουν την ίδια στιγμή)

 

 

 

 

Maybelline Age Rewind 9,99E

Τι να πω πάλι γι’ αυτό το μαγικό κονσήλερ και όχι μόνο; Νομίζω τα έχω γράψει όλα δεν έχει μείνει και τίποτα που δεν έχω γράψει. Θυμάμαι ακόμα όταν είχε πρωτο κυκλοφορήσει που τραβολογούσα τη Στέλλα μπροστά στον καθρέφτη και της έλεγα «βάλτο! βάλτο! δεν θα το πιστεύεις!». Σε εποχές δε, με εκπτώσεις που από 9,99Ε το βρίσκεις με 5,50Ε φυσικά στοκάρεις δυο-τρία.

 

 

 

Radiant Professional  Diamond Effect Eye Shadow 10,50

Πολύ ωραίο λαμπερό, αλλά όχι υπερβολικό αποτέλεσμα, μια σκιά που μπορείς να την απλώσεις και με τα δάκτυλα, κάνει υπέροχο εφέ και αποφάσισα να σας δείξω αυτή τη μπρονζέ απόχρωση, γιατί τη φορούσα και την ευχαριστήθηκα πέρυσι το καλοκαίρι.

 

 

Vichy NaturalBlend 8E  (αλλά το έχω δει και με  5E

Νόμιζα ότι δεν θα άλλαζα ποτέ lip balm,  μέχρι που έφτασε στα χέρια μου αυτό. Είναι balm άρα κατ’ αρχήν θρέφει και προστατεύει τα χείλη- αυτό δεν το συζητάμε. Όμως: έχει απίθανες αποχρώσεις, βάφει εξαιρετικά όμορφα τα χείλη σα να φοράς ένα ελαφρύ λαμπερό κραγιόν και το πιο σημαντικό: έχει διάρκεια, δεν χρειάζεται να το ανανεώνεις κάθε 15 λεπτά όπως ένα balm.  Το αγάπησα και έχω και ιστορία. Σε μια επίσκεψη στο σχολείο του κυρίου Ρωμανού για meeting γονέων καθηγητών ήρθε μαζί μου και η Βάρσα (μαμά). Εκείνη τη μέρα ήθελα να είμαι ευπαρουσίαστη αλλά χωρίς υπερβολές και έτσι αντί για κραγιόν άπλωσα το περί ου ο λόγος «Μπράβο! Μπράβο! Αυτό το κραγιόν σου πάει πολύ. Είναι πολύ φυσικό αλλά και πολύ ωραίο»- μου είπε και μετά της εξήγησα ότι δεν είναι κραγιόν και το έβγαλα από την τσάντα μου και της το έδειξα.

 

 

 

Sephora Cleansing Wipes 5,95

Τα έχω στο κομοδίνο μου αυτές τις λίγες – πολύ λίγες φορές- που είμαι κουρασμένη για να κάνω full-on καθαρισμό. Πολύ βολικά και για ΣΚ εκτός σπιτιού με μικρή βαλίτσα και θα σας ομολογήσω και κάτι: την περίοδο της καραντίνας, όποτε έβγαινα από το σπίτι, μόλις γυρνούσα εκτός από όλα τα άλλα (πλύσιμο, ντους, αντισηπτικά), σκούπιζα και το πρόσωπο μου με αυτά.

 

 

 

NYX Cosmic Metals Palette 10E

Έχουμε πει πόσο βολικές είναι οι παλέτες και για ταξίδια και για το νεσεσέρ και για δωράκι- πάντα ευπρόσδεκτο και μπορούμε να κάνουμε πολλαπλά και διαφορετικά μακιγιάζ. Ωραίες αποχρώσεις ειδικά γι’ αυτή τη σεζόν και  ακόμα πιο ωραία η τιμή για έξι σκιές.

 

 

 

 

L’Oreal Skin Expert Fine Flowers Toner Rose & Jasmine Dry & Sensitive Skin 3E.

 

 

Άλλο ένα προϊόν που υπήρχε καιρό στα συρτάρια μου, αλλά  ξεκίνησα να χρησιμοποιώ κατά τη διάρκεια της καραντίνας και το ερωτεύτηκα. Εκείνες τις «βαριές» μέρες της κλεισούρας του Μαρτίου έπιανα τον εαυτό μου να αναζητά συνέχεια κάποιο είδος αναζωογόνησης. Είτε με ντους ανά 3 ώρες (άλλο και αυτό- μάλλον για να περνάνε οι «δύσκολες ώρες» το έκανα) είτε ψεκάζοντας αρώματα ακόμα και όταν ήμουν κλεισμένη στο σπίτι, είτε απλώνοντας μια δροσερή και αρωματική τονωτική λοσιόν, κάθε φορά που έκανα καθαρισμό. Αφήστε που πολλές φορές (αφού δεν πήγαινα και πουθενά πόσο πια καθαρισμό να κάνω) χρησιμοποιούσα το Fine Flowers Toner και ως δυο σε ένα, δηλαδή και για καθαρισμό και τόνωση. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι μια τονωτική λοσιόν με τέτοια αίσθηση φρεσκάδας, τόσο υπέροχο άρωμα από τριαντάφυλλο και γιασεμί, τόσο αποτελεσματική δράση, κοστίζει… 3Ε. Ασύλληπτο ότι κοντεύω τα τελειώσω τα 400ml και τη φωτογράφησα κιόλας, για να μη λέτε ότι δε λέω αλήθεια.

 

 

 

 

Last but not least…

Tα κραγιόν της Estee Lauder  Pure Color με  10Ε

Ναι καλά διαβάσατε. Όλα τα κραγιόν της σειράς Pure Color με 10Ε . Ξέρω ότι γράφω για μάρκες ευρείας και η Estee είναι επιλεκτική. Τώρα όμως ήρθε το νέο εκπτωτικό online κατάστημα της οικογένειας Σαράντη το Scarlet Beauty  και εκεί πλέον θα βρίσκετε προϊόντα και μάρκες της επιλεκτικής σε τιμές ευρείας, κάτι σαν  bazaar- αρκεί να σας πω ότι είδα το Tom Ford Black Orchid  στα 50ml με 39Ε.  Εσείς μπορείτε να μπείτε στο site και να κάνετε τη δική σας έρευνα αγοράς σε προϊόντα που αγαπάτε.  Έτσι,  έτσι μπράβο. Αγαπάμε ότι είναι καλό και προσιτό,  για μας τις καταναλώτριες.  Καλά δε λέω;

 

 

 

 

 

Πολύ θα με ενδιέφερε να μάθω ποιο είναι το δικό σας αγαπημένο προιόν από θέμα αποτελεσματικότητας και τιμής. Είπαμε, μαθαίνουμε η μια από την άλλη.

 

 

37 Σχόλια
  1. Καλά σε ότι αφορά το Maybelline Age Rewind είναι σα να τα έχω γράψει εγω! Φυσικά και έχω στοκαρει με 5,5€ από την ….κρατηθείτε…. προπερασμένη Black Friday, γιατί έχει και τον ατελείωτο!
    Οσο για το Scarlett Βeauty όταν πρωτομπήκα νόμιζα, ότι έχω πάθει εγκεφαλικό!!! Κραγιόν Tom Ford με 12€, black orchid με 39€, κραγιόν origins με 6€ και δεν συμμαζεύεται…. Εμπρός στο δρομο που χάραξαν τα ξένα eshops επιτέλους για να βρούμε την υγειά μας. Πάντως επειδή είναι stock eshop, θα πρέπει κανεις να μπαίνει και να τσεκάρει συχνά πυκνά τα προιόντα, γιατί δεν βρίσκεις, ότι θελεις όταν το θέλεις, αλλά όταν το πετύχεις. Αλλά δεν πειράζει τρελλάινομαι γι΄αυτου του είδους τις αγορές. Είναι γνήσιο παζάρι ευκαιρίας!!!

  2. @Stella: Φυσικά, γι αυτό είναι bazaar! Για παράδειγμα αν έχεις αδυναμία σε μια μόνο απόχρωση, μπορεί και να μην τη βρεις. Αλλά σε προιόντα όπως αρώματα, κρέμες περιποίσης, κλπ, που ξέρεις ακριβώς τι θέλεις, πραγματικά οι τιμές είναι πολύ καλές.

  3. To toner της Loreal το έχω και εγώ και το βρήκα πραγματικά τέλειο!!! Συμφωνώ απόλυτα ότι η χαμηλή τιμή δεν είναι πάντα ενδεικτική της ποιότητας του προϊόντος και προσωπικά το εχω διαπίστωσει και από πάμπολλα προϊόντα κατευθυνομενης πώλησης (avon, oriflame) που θα χρειαζόμουν ώρα για να τα γραψω.. Θα πω όμως ενδεικτικά τρία αγαπημένα μου οικονομικότατα προϊόντα όπως τα μολύβια ματιων glimmertick της Avon που δε χρειαζονται ξύσιμο τυπου liner είναι αδιάβροχα με έντονο χρωμα και κοστίζουν γυρω στα 5 ευρω!! Τελευταία φορά που μέτρησα, ειχα 15 τέτοια στο ντουλαπι! Επίσης εχω λατρεψει 2 μάσκες της Avon που κυκλοφόρησαν τελευταία, η μία με χρυσό που αφαιρειται σαν φιλμ και δινει λαμψη, φωτεινότητα και απίστευτη νεανικότητα και η αλλη με μέταλλα και υαλουρονικο για γεμισμα της επιδερμίδας γύρω στα 8,50 ευρω η μία.. Και τέλος από τα πολύ αγαπημένα μου είναι ενα αφρώδες προϊόν καθαρισμού της Oriflame το even out, το οποίο πέρα από οτι καθαρίζει την επιδερμίδα με εναν τέλεια ενυδατικο τρόπο, βελτιωνει τη λαμψη της, μειώνει τις σκουρες κηλίδες και πανάδες και τη βοηθά να αποκτησει πιο ομοιομορφο τόνο, γυρω στα 5 ευρώ (όλες οι τιμές αυτές είναι από 30-60% λιγότερο από την αρχική)..

  4. @Maryl: Τέλειο review! Ευχαριστούμε αγαπημένη!

  5. Χρησιμοποιώ και εγώ πολλά προϊόντα από την αγορά ευρείας και πραγματικά είναι “διαμαντάκια” όπως είπες Τζούλια μου! Εκτός από τις συγκεκριμένες εταιρείες που ανέφερες, εγώ χρησιμοποιώ πολύ, εδώ και χρόνια, την εταιρεία Londessa Golden Rose που έχει καταπληκτικά καλλυντικά, είδη ομορφιάς και αξεσουάρ! Είναι Ελληνική εταιρεία με ασυναγώνιστες τιμές και φανταστική ποιότητα! Έχει μεγάλη ποικιλία, συνέχεια εξελίσσεται και ότι έχω χρησιμοποιήσει είναι πραγματικά καταπληκτικό! Ρίξτε μια ματιά στο site της εταιρείας και θα εκπλαγείτε ευχάριστα! Πολλά φιλιά!

  6. @ΕLENA: Nαι, ναι τα Golden Rose είναι νομίζω δεύτερης διανομής- δηλαδή πωλούνταιι σε λιγότερο γνωστά, ή περιφερειακά καταστήματα καλλυντικών, αλλά έχω ακούσει και εγώ πολύ καλά λόγια. Θα μπω σίγουρα και στο site, ευχαριστούμε αγαπημένη!

  7. Τα lip gloss της Golden Rose απλά δεν υπάρχουν!!!! Κοστίζουν περίπου 5 ευρώ και βγαίνουν σε πάρα πάρα πολλά χρώματα!!!! Longstay liquid matte λέγονται! Απλώνεις το πινελακι και μέσα σε 1 λεπτό έχει στεγνώσει και δεν βγαίνει με τπτ!!!! Το καλό είναι ότι γίνονται ματ οπότε μπορείς να τα φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ!! 💙❤💚💛💜💙❤💚💛💜💙❤💚💛💜 Σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα κορίτσια μου !!! 💙❤💚💛💜💙❤💚💛💜

  8. Επίσης έχει αγοράσει πάνω από 10 φορές την καταπληκτική μάσκαρα της seventeen που λέγεται glam και έχει ροζ συσκευασία! Στα 10 ευρώ. 💙❤💚💛💜💛💚❤💙 Από αυτά που ανέφερες πιο πάνω έχω να πω ότι το νερό Micellar της Garnier ενω καθαρίζει το πρόσωπο έχει μια περίεργη μυρωδιά… Με απογοήτευσε κάπως…

  9. Ωραίες προτάσεις! Έχω δοκιμάσει κάποια από αυτά και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη. Προϊόντα με χαμηλή τιμή που μου αρέσουν είναι της Panthenol Extra. Και οι κρέμες και τα καθαριστικά προσώπου έχουν πολύ καλά αποτελέσματα.
    Να σας πω ότι παρέλαβα σήμερα τα νέα προϊόντα Korres.
    Το Summer Splash eau de cologne είναι μια βουτιά σε παραλία, δίπλα σε ένα κατάφυτο λοφάκι. Πράσινο και γαλάζιο άρωμα σε πράσινη και γαλάζια συσκευασία. Είναι λογικό να μην έχει μεγάλη διάρκεια, αλλά αφήνει τη φρεσκάδα που θέλω εγώ το καλοκαίρι.
    Το Cucumber Hyaluronic Splash Sunscreen SPF30 έχει εξαιρετική υφή. Αφήνει ενυδατωμένο το δέρμα, με μια ελαφριά γυαλάδα και ένα πολύ απαλό άρωμα. Παρότι αναφέρεται ότι είναι και για το πρόσωπο, δεν ξέρω αν θα μου άρεσε η ελαφρά ελαιώδης υφή του για αυτή τη χρήση.
    Τέλος, το Coconut and Almond Kids Comfort Sunscreen Spray SPF50 αφήνει βελούδινη αίσθηση και ένα πολύ γλυκό άρωμα. Όχι υπερβολικά γλυκό, αν και στην αρχή, του μικρού μου του θύμισε ριζόγαλο. Πάντως, είπε, ότι από όσα έχει δοκιμάσει έως σήμερα, είναι το αγαπημένο του. Νομίζω ότι τον κέρδισε το άρωμα, αλλά και το ότι απλώνεται πανεύκολα.
    Δευτερεύον, αλλά πολύ σημαντικό για όσους έχουν ζήσει την τραγωδία του χυμένου αντηλιακού σε τσάντες, η ύπαρξη ασφάλειας στα αντηλιακά σε μορφή spray.

  10. @Amalia: Καταπληκτικό review αγαπημένη! Συμφωνώ ακριβώς με ο,τι έγραψες. Και μένα αυτές ήταν οι εντυπώσεις μου από τα νέα προϊόντα Κορρέ. Αχ αυτός ο Γιάννης ο έρωτας. Όπως και να έχει, ακόμα κ στο αντηλιακό, θα την ανακαλύψει τη «γλύκα!». 💕💕

  11. Για τις κυρίες που αγαπάτε το άρωμα της Estee Lauder bronze goddess ρίξτε μια ματιά στην body lotion και body cream της bioten με άρωμα beloved vanilla, κοστίζουν μόλις 5-6 e,είναι ελληνικά προϊόντα και έχουν αποδώσει στο μέγιστο βαθμό το κλασσικό άρωμα.Για μένα ένα απο τα διαχρονικά καλά οικονομικά προϊόντα είναι η υποτιμημένη nivea creme.Είναι μια απο τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες που κυκλοφορούν(ιδανική βέβαια για μεγαλύτερες ηλικίες λόγω της πλούσιας σύνθεσής της).Στο διαδίκτυο θα βρείτε άπειρα άρθρα και videos που συγκρίνουν την nivea creme με την κλασσική creme de la mer αποκαλύπτωντας πως οι δύο κρέμες έχουν στην πλειοψηφία τους κοινά συστατικά ένώ διαφέρουν σε 2-3 συστατικά και σε ένα είδος απο φύκια που περιέχει η creme de la mer.Εσείς πιστεύετε ότι σ’αυτό το φύκι οφείλεται η απλησίαστη τιμή της La mer σε σχέση με την τιμή των 2-3 euro της nivea; Έχετε ακούσει τη φράση”μας πουλάνε φύκια για μεταξωτές κορδέλες”….Λίγη τροφή για σκέψη και προβληματισμό σχετικά με το ΄΄ότι πληρώνουμε παίρνουμε”.
    Ρίξτε μια ματια στο άρθρο της dailymail.co.uk nivea vs la mer εδώ στο διαδίκτυο…δυστυχώς δεν μπορώ να προσθέσω το link

  12. @Julia, η απάντηση του Γιάννη έρχεται ιδιωτικά!
    Απίστευτες τιμές στο Scarlet Beauty! Πρόκληση!

  13. @Amalia: Κατάλαβες φαντάζομαι ότι το Black Orchid για σένα το έγραψα, έτσι; 😉😉

  14. @Panos: Και συμφωνώ και διαφωνώ μαζί σου. Ok για τα Bioten και την όμορφη μυρωδιά τους, αλλά ρίξε μια ματιά στα υπέροχα μπουκάλια των Bronze Goddess και πόσο ελκυστικά είναι να τα έχουμε στην τουαλέτα μας ή το νεσεσέρ μας. Πολλές φορές το προϊόν ομορφιάς ταιριάζει με το ακριβό κρασί. Το αγοράζεις και για την ετικέτα του. Άσε που κάποιες συγκλονιστικές ετικέτες κοστίζουν περισσότερο από το κρασί αυτό καθαυτό. Για τα προσιτά προϊόντα ανέλυσα στο post τη γνώμη μου- και έχω γράψει και στο παρελθόν ειδικά για την Nivea. Παρόλα αυτά νομιζω δεν υπάρχει άσπρο- μαύρο σε αυτή τη συζήτηση. ( πάντως από περιέργεια και μόνο θα το ψάξω το Beloved Vanilla 😉)

  15. @Julia. Είδα και εγώ το νεο σάιτ το ΣΚ και ενα εγκεφαλικό το έπαθα!!!
    Εγώ αγοράς απο το γνωστό σάιτ που κάνει πολλές φορές bazaar καλλυντικων απλά θέλει
    ΠΡΟΣΟΧΗ στην ημερομηνία λήξης κάποια προιοντα ειναι πολυ κοντα στη λήξη αλλα και
    κάποια μπορεί να εχει παρέλθει ο καιρος χρήσης τους!!! Υπάρχει ξένο σάιτ οταν κάνετε
    την αγορα που μπορείτε να ελέγξετε το ποτε λήγουν.
    @Panos εξαιρετική αντιγραφή του. Bronze goddess εχει κάνει εδω και χρονια η tommy g με την σειρα SOHAL .
    Μια ελληνική εταιρία με πολυ καλα προιοντα οπως ανάφερε η σειρα sohal εκτος απο άρωμα εχει και καταπληκτικα bronzer!
    @Τζουλια τώρα που είπα για την estee κάτι πήρε το ματι μου και εχει κυκλοφορήσει το νεο bronze goddess
    Azur❤️❤️

  16. @NikolM: Έχεις δίκιο. Είναι πολύ καλή η συγκεκριμένη mascara της Seventeen. Ίσως η καλύτερη του brand

  17. @julia Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου στο θέμα της ετικέτας ,όλα τα οικονομικά προϊόντα όσο καλά και να είναι υστερούν στο θέμα της ετικέτας και της συσκευασίας(αλλιώς θα κοστολογούνταν διαφορετικά και δεν θα ήταν πια οικονομικά)Δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει απόλυτη και δίκαιη σύγκριση οικονομικών και ακριβών προϊόντων αλλά όπως και να ‘χει είναι σημαντικό μια γυναίκα που δεν έχει τη δυνατότητα να ξοδέψει για προϊόντα μεγάλων brands να γνωρίζει οτι μπορεί να βρει ποιοτικά προϊόντα σε οικονομικές σειρές που ακόμα και αν υστερούν στην ετικέτα δεν υστερούν στην ποιότητα.

  18. Ξεχασα να αναφερω οτι δικο μου αγαπημενο προιον τωρα τελευταια ειναι η κρεμα σωματος
    Korres pure greek olive με αρωμα θαλασσινό αλατι ειναι σαν να κανεις βουτια στο καλοκαιρι!!!
    @Τζουλια στο συστήνω με κλειστα ματια❤❤❤

  19. @Panos: Φυσικά! Αυτός εξάλλου είναι και ο λόγος ύπαρξης αυτού του post.

  20. @SofiaT: Νομίζω και αυτό το έχω καταχωνιάσει σε κάποιο συρτάρι! Τι μα πρώτο δοκιμάσω η editor; 😂😂! Πάω για ψάξιμο τώρα κιόλας!

  21. To lasting performance και την Lash Princess τα έχω πια εντάξει στο καθημερινό μου μακιγιάζ….
    Εγω θα προσθετα και τα hd liquid coverage και camouflage απο CATRICE….καθως και τα insta perfect liquid make up από essence καθως και το airbrush effect απο Revlon…..
    Πάω να τσεκαρω το νέο εκπτωτικό online κατάστημα της οικογένειας Σαράντη και επανέρχομαι….

  22. Kρίμα την όρεξη που έκανα…μόλις είδα πως ο συνεργαζόμενος ταχυμεταφορέας ειναι αποκλειστικά η acs courier…. κι εχω πει acs ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!

  23. Υπάρχουν παρα πολλά προιόντα κάτω των 10 ευρώ που είναι όχι απλά καλά εξαιρετικά!! Πολλές φορές κ τα ακριβά δεν ανταπορίνονται κ τόσο σε σχέση με την ποιότητα!! Εννοείται τα κραγιόν π.χ της golden rose είναι κορυφή, οπως κ πολλά της catrice κ essence αλλά κ maybelline

  24. Μερικά από αυτά τα προϊόντα τα χρησιμοποιώ καθημερινά! Θα πρόσθετα στη λίστα τα κραγιόν της Dust + Cream που είναι απίστευτα σταθερά. Σε αυτό που λέει ο @Panos με τη @Julia θα έλεγα ότι παίζει ρόλο ή ποσότητα. Τι εννοώ:.για παράδειγμα ο ορος της Lancome περιέχει 5ml υαλουρονικο. Ο ορός τάδε ευρείας ( του ΙΔΙΟΥ ομίλου) περιέχει 0,5 ml υαλουρονικο.
    xx

  25. Ωραίο ενδιαφέρον post. Για μένα τα NYX και τα Radiant είναι και προσιτά και έχουν και πολύ καλή ποιότητα. Οι κρέμες φροντίδας σε προσιτές τιμές νομίζω είναι άλλη κατηγορία, ωραία να γινόταν ένα post και γι αυτές.

  26. @Amalia:

    Ελπίζω να μην σε πειράζει, αλλά μετέφερα το review σου και στο αντίστοιχο post Korres, για την ενημέρωση των αναγνωστριών 🙂

  27. @STELLA ,το ήξερα ότι θα συμφωνήσεις.
    Έχω να πω και κάτι ακόμα οσο αφορά στα επιλεκτικής και στα ευρείας… στο καθημερινό μου μακιγιάζ χρησιμοποιώ αρκετά προ’ι’όντα ευρείας…. αλλά στην περιποίηση χρησιμοποιώ προ’ι’όντα επιλεκτικής …αυτο που είπε η @SOFIAMARGA πιο πάνω τα λέει όλα (η περιεκτικότητα πχ σε υαλουρονικό στο serum της επιλεκτικής κι η αντίστοιχη σε αυτο της ευρείας)…επίσης θεωρώ πως όσο μεγαλώνουμε (γκουχ γκουχ γκουχ) τα προ’ι’όντα επιλεκτικής είναι αυτά που δείχνουν καλύτερα αποτελέσματα στην επιδερμίδα μας…δεν ξέρω αν είμαι λάθος εδώ αλλά έτσι νομίζω.

  28. Απο τα 10 τα 3 αγοραζω συνεχεια τις garnier το νερο , την μασκαρα της essence την λατρευω πλεον εδω και κανα 2-3 χρονια. Παντα επαιρνα ακριβες αλλα λογω καθημερινης χρησης ειναι ασυμφορο πλεον, ειναι σουπερ και καλυτερη απο καποιες ακριβες. Το κονσιλερ απο σενα το εμαθα τελειο.

  29. @ΕΙΡΉΝΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΟΥ Στις διαδικτυακές αγορές σε όλο τον κόσμο αυτό δεν είναι κάτι περίεργο. Κι εκεί είναι που μπαίνει βέβαια κι ένας μεγάλος προβληματισμός, για τις τιμές πώλησης στα φυσικά καταστήματα. Αλλά εδώ μιλάμε και για το επίσημο site του αντιπροσώπου όλων αυτών των εταιρειών.

  30. @ΕΙΡΗΝΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΚΙΔΟΥ ,προφανως αυτό συμβαίνει επειδή οι κωδικοί κάποιων προ’ι’όντων είναι παλαιοί και εχουν αποσυρθεί ή πρόκειται να αποσυρθούν….ίσως πάλι έχουν σχετικά σύντομη ημερομηνία λήξης….

  31. Το αγαπημένο μου το Vichy NaturalBlend σε κόκκινη απόχρωση.
    Μουτςς

  32. Από αυτά έχω το concealer της maybelline.Είναι πολύ καλό.Επισης. και oi σκιές radiant μου αρέσουν,έχω μια παρόμοια με αυτή.Γενικά,κάποια φθηνά πραγματάκια είναι πολύ καλά και αξίζουν τα λεφτά τους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.