Review: 7 εκπτωτικά e-shops που αξίζει να “επισκεφτείτε”!

 

 

Οι διαδικτυακές αγορές είναι η νέα μας πραγματικότητα. Τα τελευταία χρόνια τα eshops, ελληνικά και ξένα, πληθαίνουν και μας μαθαίνουν σε γρήγορες, εύκολες, άνετες αλλά προπαντός φθηνές αγορές, χωρίς συνωστισμό κι από την άνεση του υπολογιστή ή του τηλεφώνου μας.

 

Ειδικά μετά την περιπέτεια που όλοι ζήσαμε με την πανδημία, φαίνεται να κερδίζουν ακόμα περισσότερο έδαφος.  

 

Mε αφορμή και το νέο εκπτωτικό e-shop scarletbeauty.com συγκέντρωσα για σας, τα eshops που εγώ προτιμώ για τις αγορές μου. Είναι ελληνικά, διαθέτουν και φυσικά καταστήματα, γεγονός που τα κάνει πολύ πιο αξιόπιστα, πολύ οικονομικά, εξυπηρετικά και προπαντός δοκιμασμένα ως προς την ποιότητα των προϊόντων τους.  Επίσης μπορούμε να βρούμε όλα αυτά τα brands που δεν υπάρχουν στα ελληνικά φυσικά καταστήματα.

 

 

 

https://www.aromania.gr/

Ίσως το πιο παλιό ελληνικό eshop στην αγορά. Τιμές πολύ ανταγωνιστικές, συνεχείς προσφορές και ποικιλία προϊόντων που συνεχώς ενισχύεται κι ανανεώνεται.  Ξεκίνησα να αγοράζω αρώματα, ειδικά σε testers που είναι ασυναγώνιστα σε τιμές και συνέχισα με είδη μακιγιάζ και κομμωτηρίου. Η ταχύτητα εξυπηρέτησης είναι στα μεγάλα του πλεονεκτήματα.

 

https://aromanet.gr/

Πολύ καλές προσφορές, μεγάλη ποικιλία προϊόντων αλλά και τιμών, ειδικά σε brands πολυτελείας και niche αρώματα. Εξυπηρετικότατοι και αξιόπιστοι!  Αξίζει να τους δοκιμάσετε!

 

https://www.aromatisou.gr/

Mεγάλη ποικιλία στα designers αρώματα και εξαιρετικές τιμές στα testers. Ευγενέστατοι και ταχύτατοι στην αποστολή.

 

https://www.parfimo.gr/

Ίσως οι πιο φθηνές τιμές σε αρώματα, στην αγορά. Συνήθως όταν ψάχνω κάποιο άρωμα ειδικά κάποιο σπάνιο ή niche, κοιτάζω πρώτα στο parfimo. Τεράστια ποικιλία σε brands αρωμάτων, αλλά και προϊόντων περιποίησης και ειδικά σε αυτά που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα.  Αργεί λίγο παραπάνω γιατί οι αποθήκες του βρίσκονται στην Τσεχία, αλλά αξίζει τον κόπο!

 

https://www.ishoponline.gr/  

Τα παιδιά από τις Σέρρες έχουν στήσει εδώ και πολλά χρόνια, ένα εξαιρετικό eshop καλλυντικών προϊόντων και αρωμάτων, με εξαιρετικές τιμές και πολύ συχνές προσφορές! Η εξυπηρέτηση τους, η ευγένεια τους και το customer service, ακόμα και σε δύσκολες στιγμές, είναι απίστευτο για τα ελληνικά δεδομένα.  Δοκιμασμένοι και πάντα αξιόπιστοι!

 

https://www.beautyinc.gr/

Το δοκίμασα πρόσφατα και το αγάπησα πολύ! Ταχύτατο και με αγαπημένα brands, όπως η Rimmel, Sally Hansen, Sleek, Opi, China Glaze και πολλά ακόμη. Πάντα σου δίνουν  το δωράκι σου με τις αγορές σου, ενώ μεταξύ των προϊόντων τους διαθέτουν και πολλά gadgets. Αγόρασα από κει ένα εξαιρετικό σύστημα καθαρισμού των πινέλων μου, αλλά και πινέλα μακιγιάζ σε καταπληκτική ποιότητα και τιμές. Ταχύτατοι στην εξυπηρέτηση και αποστολή.

 

https://galeriedebeaute.gr/

Το eshop των καταστημάτων gallerie de beaute σε γλυτώνει από τον μεγάλο συνωστισμό σε περιόδους εκπτώσεων.  Έτσι αγόρασα χωρίς κανένα πρόβλημα τα δώρα μου για το Πάσχα, εν μέσω καραντίνας (Tom Ford αρώματα με 50% για βαφτιστήρι, ανιψιά και BBboy) και τους εξέπληξα όλους…. ενώ ….(ΝΑΙ ! Εγώ είμαι αυτή!) σήκωσα στη διάρκεια του φετινού χειμώνα, όλο το stock των Burberrys Beauty σε κραγιόν, βερνίκια νυχιών, ρουζ και άλλα είδη μακιγιάζ….

 

Γι΄αυτό δεν τα βρίσκετε πλέον…. EmojiEmoji

 

 

Ελπίζω να απολαύσετε τις διαδικτυακές αγορές σας και κρατήστε το μεγαλύτερο tip: Να τσεκάρετε τα διαδικτυακά καταστήματα συχνά πυκνά, γιατί επειδή τα περισσότερα είναι stock δεν βρίσκεις, ότι θέλεις όταν το θέλεις, αλλά όταν το πετύχεις. Αλλά όπως ήδη σας έχω πει, τρελαίνομαι γι΄ αυτού του είδους τις αγορές! Είναι κυνήγι θησαυρού!

 

Stella

18 Σχόλια
  1. Εγώ θα πρότεινα επίσης το lookfantastic, το beautybay,της deciem! Συμφωνώ για το aromania παρα πολύ οικονομικά κ ποικιλία αρωμάτων…θα κοιταξω το scarletbeauty κ το beautyinc μου φάνηκαν ενδιαφέρον site..ευχαριστούμε πολύ Στέλλα

  2. ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! παντα κατι νεο!!!

  3. @Stella, έχοντας απολαύσει εδώ και καιρό τις κατ’ ιδίαν προτάσεις σου για το διαδικτυακό shopping, είμαι πολύ χαρούμενη που αποθηκεύοντας το σημερινό post, θα έχω έναν εξαιρετικό οδηγό.

  4. Στέλλα μου εξαιρετικό το post και ιδιαίτερα χρήσιμο! Μερικά από τα e-shops τα γνωρίζω και είναι φανταστικά! Τα υπόλοιπα ελπίζω να τα “γνωρίσω” σύντομα όταν θα βρω δουλειά!!!!

  5. @Stella ευχαριστούμε πολύ! Θα τα επισκεφθώ σίγουρα όσα μου …έχουν ξεφύγει! Θα κοιτάξω για τις προσφορές, γιατί, όπως εχω ξαναπεί μου αρέσει πολύ και η βόλτα στα καταστήματα! (που θα πάει, θα φύγουν και τα σελοφάν κάποια στιγμή!) Επίσης @Stella μου, ήθελα να σου πω, πώς στο Σκάρλετ που μας έλεγε η @Julia χθες, έχει ACS που δεν την θες με τίποτα (σεβαστό!) αλλά, χθες που μπήκα, διάβασα πως τα ταχυδρομικά είναι δωρεάν.
    xx

  6. *συγγνώμη, μεταφορικά ήθελα να γράψω.

  7. Το aromania είναι το δικό μου αγαπημένο …. ξεκίνησα να αγοράζω αρώματα πριν χρόνια με μικρη επιφύλαξη ομολογώ στην αρχή ….πολλές φορές προτιμώ κι εγώ testers….επίσης, να ξέρετε πως σε αγορές άνω των 18ευρω σε προ’ι’όντα όπως catrice,essence,wet&wild, κλπ κλπ έχει δωρεάν μεταφορικά ….στα συν ότι συνεργάζεται και με άλλη εταιρεία εκτος της acs….θα τσεκάρω τιμές και στα υπόλοιπα …..

  8. Από το aromania εχω ψωνίσει κ εγώ, ενώ από το ishoponline η κόρη μου.. Τα άλλα δεν τα γνωρίζω, ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση 🙏🙏

  9. @SOFIA MARGA Ελπίζω να μην έρχονται με …. καμήλα εξ΄αιτίας της Εταιρείας κούριερ, γιατί τώρα με την καραντίνα… ήτανε στραβό το κλίμα το έφαγε κι ο γάιδαρος…. αλλά η ACS το παράκανε!!!!

  10. @Stella μου, δε ξέρω αν χρησιμοποιούν καμήλα! Θα είχε πολύ ενδιαφέρον όμως!!! Χαχα χα!!!😂😂
    xx

  11. Απο το aromania εχω ψωνισει αρκετες φορες, ωραια τωρα εμαθα και αλλα sites

  12. Εξαιτετικα χρήσιμες πληροφοριες! Κυριως για τα αρωματα που δεν γνωριζεις πια ειναι αυθεντικα.!@Στελλα ευχαριστουμε!!!

  13. @SOFIAT αυτο με την αυθεντικότητα των προ’ι’όντων απο τα e-shops είναι όντως ένα θέμα….μη σου πω και απο τα φυσικά καταστήματα…. πάντως, προτιμω να ψωνίζω απο eshops που διαθ’ετουν και φυσικά καταστήματα…. κι απο το aromania και το galerie -που είναι τα μόνα που εχω τεσταρει απο την πιο πάνω λίστα- μπορω να πω πως είμαι αρκετά ικανοποιημένη.

  14. Κορίτσια το καινούργιο scarletbeauty.com για αυτές τις μέρες έχει δωρεάν μεταφορικά!!! Εγώ βρήκα mac κραγιον με 6.50 ευρώ!!!! 💜💛💙❤💚💜💜💙❤💚💛💜💙❤💚

  15. Επίσης να σας πω Επειδή ρώτησα στο Scarletbeauty.com για ποιο λόγο είναι τόσο φθηνά και αν είναι αυθεντικά και μου είπαν ότι είναι αυθεντικά απλά είναι παλιοί κωδικοί οι οποίοι δεν κυκλοφορούν πλέον!!! 💙❤❤💚💚💛💛💜💜Οπότε σε ότι αφορά αυτό το κομμάτι όλα οκ. Από κει και ύστερα δεν ξέρω πόσο σύντομα λήγουν ή εάν τα έχουν πολυυυυυ καιρο στις αποθήκες!!! @STELLA ευχαριστούμε για την πληροφόρηση!!!! 💜💜💛💛💙💙❤❤💚💚💙💙❤❤💚💚💛💛💜💜

  16. Ωχ,τι έχω πάθει!Πρέπει να είχα πολλή δουλειά για να μην τσεκάρω το νέο scarletbeauty!Σπεύδω!Αλλά και αυτά που μας προτείνεις STELLA!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.