Η μούσα του Jacquemus είναι η ….γιαγιά του!

 

 

 

Ο Simon Porte Jacquemus,  ο Γάλλος  σχεδιαστής του ομώνυμου οίκου γεννημένος το 1990, φωτογράφησε ο ίδιος τη μούσα της νέας του συλλογής SS 2020 που δεν είναι άλλη από τη …γιαγιά του.

 

 

 

 

Ο δημιουργός της «naïve  fashion» της απλοϊκής μόδας όπως την αποκαλεί ο ίδιος με έμπνευση από την αγροτική του καταγωγή φωτογράφησε ο ίδιος τη γιαγιά του Liline,  στην ειδυλλιακή γαλλική εξοχή  για το project #JacquemusAtHome  στη σελίδα του στο Instagram,  με σικάτα και όμορφα σύνολα από τη συλλογή του  Spring / Summer 2020.

 

 

 

 

 

Μια συλλογή που αποτελείται από έντονα χρώματα και «καθαρές» γραμμές, αλλά πάνω απ’ όλα αποπνέει  ζεστασιά και οικειότητα, αξίες που  στην εποχή που ζούμε,  έχουν περισσότερη σημασία από κάθε άλλη φορά. Νομίζω έχουμε πολλά να δούμε ακόμα από τον 30χρονο σχεδιαστή.

 

 

 

 

7 Σχόλια
  1. Υπέροχη η γιαγιά, μοντέλο!! Δικαιολογημενα να αποτελεί έμπνευση για τον εγγονό!! Μου άρεσε ιδιαίτερα με το φουξια κοστούμι και αυτό το φανταστικό πράσινο φόρεμα γιατί στη φωτογραφία με το λευκό κοστούμι νομίζω της έπεφτε πολύ μεγάλο και δεν την κολακευε όπως τα προηγούμενα.

  2. Πόσο υπέροχη κι αριστοκρατική! Μακάρι να γίνω τέτοια γιαγιά μεγαλώνοντας!

  3. Μπορώ να καταλάβω πόσο πολύ τον αγαπάει η γλυκούλα.
    Μουτςς

  4. Υπεροχη η γιαγια , ειδικα με το φουξια

  5. Κούκλα η γιαγιά!!! Πολύ γλυκό να έχουν τέτοια σχέση!!! 💜💜💛💛💙💙❤❤💚💚💚❤💙💙💜💜💛💜💛💛💜💛💛💜💙❤💚❤💙💙❤💚

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.