Τα beauty tips της 50χρονης πλέον Naomi Campbell.

 

 

 

Πολύ πριν τον Covid 19 και την πανδημία,  η Naomi Campbell πάντα και σε όλα της τα αεροπορικά ταξίδια, φορούσε προστατευτική μάσκα ενώ έκανε κανονική απολύμανση σε όλο τον χώρο γύρω της,  πριν ξεκινήσει για μια ακόμα υπερατλαντική πτήση.

 

Αυτά και άλλα,  είναι κάποια από τα beauty tips του απόλυτου supermodel που φέτος στις 22 Μαΐου, έκλεισε τα 50 της χρόνια.

 

 

Ενυδάτωση, ενυδάτωση, ενυδάτωση.

«Κάνω τόσο πολλή ενυδάτωση και χρησιμοποιώ τόσα πολλά ενυδατικά προϊόντα κατά τη διάρκεια της μέρας που κάποιες φορές γυαλίζω σα να έχω λιπαρή επιδερμίδα, ενώ δεν έχω. Δεν με πειράζει καθόλου. Καλύτερα να δείχνω με λιπαρή,  παρά με ξηρή, αφυδατωμένη και κουρασμένη επιδερμίδα.» Χρησιμοποιεί πολλές  και διαφορετικές ενυδατικές μάσκες,  αγαπάει τα φυτικά έλαια τα οποία τα αναμειγνύει στις ενυδατικές της κρέμες,  ενώ έχει δηλώσει ότι αγαπημένη της μάρκα ενυδάτωσης είναι η Biotherm.

 

 

 

 

Παίρνει τη βάση.

«Δεν θέλω το πρόσωπό μου να δείχνει βαρύ κάτω από τόνους make up και foundation. Το ζητούμενο για μένα είναι η δροσερή λάμψη.» Απλώνει πάντα το foundation και το concealer με ένα ειδικό sponge μιας χρήσης δίνοντας έμφαση στη ζώνη Τ και γύρω από τη μύτη και το στόμα. Λίγη compact πούδρα και ρουζ το οποίο απλώνει πάντα ψηλά στα ζυγωματικά και ποτέ χαμηλά στα μάγουλα- «θυμίζει κλόουν και χαλάει τη συμμετρία του προσώπου» λέει η  ίδια. Τελειώνει με λίγο highlighter στα ζυγωματικά, το μέτωπο και το κέντρο της μύτης.

 

 

Σωστή υγιεινή στα αεροπορικά της ταξίδια.

Μάσκα, αντισηπτικά, προστατευτικά γάντια, καθαριότητα όπου πρόκειται να καθίσει. Αν και δεν είναι ακριβώς beauty tip,  η Naomi πιστεύει ότι αυτή η πρακτική της όλα αυτά τα χρόνια που ταξιδεύει την έχει βοηθήσει να διατηρήσει την καλή της υγεία- το Νο 1, γιατί υγεία σημαίνει και ομορφιά. Και φυσικά, δεν τρώει ποτέ το φαγητό του αεροπλάνου.

 

 

 

 

Το… μυστικό της όπλο.

Και όμως. Ούτε σε πλαστικές επεμβάσεις έχει ενδώσει, ούτε στο νυστέρι, ούτε σε κάποιο mini ή full face lift. Και πως τα χαρακτηριστικά της στέκονται τόσο καλά στο ύψος τους χωρίς ίχνος «πτώσης» ή χαλάρωσης; Κρατηθείτε… σελοτέιπ! Το αποκάλυψε η ίδια που δήλωσε ότι αντί για νυστέρι προτιμά να χρησιμοποιεί σελοτέιπ και να τραβάει το δέρμα της με αυτό τον τρόπο, κρατώντας το στο ύψος του! (ήταν μεγάλο κόλπο αυτό στο Old Hollywood, λένε ότι το έκανε ο Max Factor- ο πιο διάσημος makeup artist όλων των εποχών- στις τότε ντίβες που τα είχαν τα χρονάκια τους,  όμως τη μάρκα του σελοτέιπ  για να μάθουμε και εμείς δεν μας την είπε, κρίμα)

 

 

 

Οι αγαπημένες της περούκες.

«Προσέχω πολύ τα μαλλιά μου πλέον, γιατί τα έχω χάσει σχεδόν όλα,  από τις συνεχόμενες τεχνικές εργασίες και τα extensions. Παρόλα αυτά, μου αρέσει πολύ να αλλάζω το στυλ μου και καταφεύγω στις περούκες. Όλες φοράνε πλέον περούκες. Όχι στα extensions,  ναι στις περούκες που μου επιτρέπουν να δοκιμάζω όποιο στυλ θέλω, μακριά, ίσια και στιλπνά, άφρο, καρέ, μακρύ bob, χωρίς να φοβάμαι ότι θα καταστρέψω τα μαλλιά μου.»

 

 

 

 

 

 

(το έχω γράψει εδώ και χρόνια και δεν καταλαβαίνω γιατί δεν έχει γίνει ακόμα ένα εύκολο και προσιτό για όλες beauty trend. Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από το αλλάζεις το στυλ σου κατά βούληση και όποτε θέλεις χωρίς να κουράζεις  τα μαλλιά σου;)

 

 

Τέλος, έχει ενδιαφέρον αυτό το video παρακάτω, που τραβήχτηκε πριν σχεδόν ένα χρόνο (!)  όπου περίπου στο τρίτο  λεπτό,  τη βλέπουμε να φοράει τα γάντια της,  να κάνει κανονική φασίνα στη θέση της στο αεροπλάνο, να χρησιμοποιεί τη δική της κουβερτούλα,  ενώ είναι απίστευτο το τι ακριβώς λέει όταν τελικά φοράει τη μάσκα της.

 

Τελικά η μαύρη γαζέλα, ήταν πάντα πολύ μπροστά από την εποχή της, από τότε κιόλας που έγινε το πρώτο ever μαύρο μοντέλο στα εξώφυλλα της Αγγλικής και της Γαλλικής Vogue, ενώ μην ξεχνάμε ότι κατάφερε να κλείσει συμβόλαιο με τον makeup κολοσσό NARS στα 48της χρόνια.

 

 

 

 

28 Σχόλια
  1. Είναι θαυμάσιο οτι είναι 50 χρονών κ φαινεται σαν 30 ! Σιγουρα οι μάυρες κ οι μαύροι δείχνουν παντα πολύ πιο νέοι κ ποτέ δεν μπορείς να υπολογίσεις την ηλικία τους! Και σχεδόν όλες έχουν υπέροχη επιδερμίδα!Όσο για τα tips της σωστά κ αυτά:”Κάνω τόσο πολλή ενυδάτωση και χρησιμοποιώ τόσα πολλά ενυδατικά προϊόντα κατά τη διάρκεια της μέρας που κάποιες φορές γυαλίζω σα να έχω λιπαρή επιδερμίδα, ενώ δεν έχω. Δεν με πειράζει καθόλου. Καλύτερα να δείχνω με λιπαρή, παρά με ξηρή, αφυδατωμένη και κουρασμένη επιδερμίδα.» Χρησιμοποιεί πολλές και διαφορετικές ενυδατικές μάσκες ” κ νομιζα είμαι η μόνη που υπερενυδατώνομαι κ προτιμώ να είμαι λιπαρή παρά ξερή 🙂

  2. @ΤΖΕΝΗ ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ: «Υπερενυδάτωση». Πολύ ωραία το έγραψες. Λέξη – κλειδί για νεανική επιδερμίδα.

  3. Η Ναόμι Καμπελ είναι υπερμοντελο!! Είναι ίδια, υπέροχη και κορμαρα εδώ και τόσα χρόνια που τη βλέπω!! Και οι συμβουλές της είναι ολοσωστες! Το τρικ με το σελοτειπ από ότι εχω διαβάσει το εκαναν πολλές παλιές σταρ οπως η Μαρλεν Ντίτριχ και δεν ειναι καθόλου κακό.. Προκειμένου από το πολύ botox και υαλουρονικο να καταντήσω οπως πολλες σελεμπριτι που βλέπω και σοκάρομαι(ειδικά τελευταία με μία αγαπημένη μου Ελληνίδα τραγουδιστρια που παραλίγο να μην τη γνωρίσω) 100 φορές το “αθώο” σελοτειπ..

  4. @Maryl: Διακριτική πάντα! Αν και νομίζω καταλαβα για ποια μιλάς… Νομίζω τα αρχικά της είναι Ν.Θ. Αν όντως είναι αυτή είναι πράγματι άλλη. Όμορφη όμως! Όμορφη αλλά άλλη, όπως πρόσφατα είδα φωτό της Khloe Kardashian και είναι επίσης… εντελώς άλλη.

  5. Υπαρχει και μια αγαπημενη κωμικη ηθοποιος που εχει γινει άλλη! Πραγματικά όπως το λέτε… Ομορφη αλλά άλλη!!!! Δ.Π…
    Το θέλουμε αυτο τελικά?

  6. Maryl@Julia@και εσας τι σας αφορα πως εγινε η συγκεκριμενη κυρια?Εχετε τα συμμετρικα πανεμορφα και αψεγαδιαστα προσωπα και σχολιαζετε την επιλογη μιας γυναικας στο προσωπο της??Ο καθε ανθρωπος εχει δικαιωμα να κανει οτι θελει στο προσωπο του και οτι τον ικανοποιει οπτικα και ψυχολογικα.Η γυναικα ετσι ηθελε ετσι εκανε.Η Καμπελ ,που την αποθεωνετε,δε σας πειραξε που βρεθηκε σε κυκλωμα εμποριας ανηλικων παιδιων??Οπως ηταν μπλεγμενη στο κυκλωμα εμποριας διαμαντιων και πολλα αλλα που εχουν δει το φως των δικαστηριων?

  7. Ειναι θεμα DNA το οποιο βοηθαει απιστευτα.
    Οσο για την καθαριοτητα της την εκλαμβανω ως
    μικροφοβικη βεβαια τωρα με την πανδημια ηρθε ξαι εδεσε😁

  8. @ELEFTHERIA T Μια χαρά μπορουμε να συζητάμε, δημόσια πρόσωπα είναι και εκτιθενται. Η δική μας γνωμη, δεν τις εμποδίζει να κάνουν ούτως ή αλλως αυτο που θέλουν. Οπως και η γνώμη των άλλων, δεν εμποδίζει εμας να κάνουμε αυτο που θέλουμε. Ωστόσο ο καθενας μας μπορει να απορρίπτει ή να εγκωμιάζει κάτι. Δικαίωμα μας δεν είναι κι αυτό?

  9. @Eleftheria: Δεν νομίζω ότι αναφέραμε κάτι προσβλητικό. Ούτε κάποιο όνομα είπαμε, ούτε θίξαμε κάποιον. Αλλά και αυτό να κάναμε, καλώς θα κάναμε- δεν σπιλώνουμε υπολήψεις, για beauty μιλάμε. Όσο για τη Naomi Campbell, το post αναφέρεται σε beauty tips ενός μοντέλου που επί 30 χρόνια βρίσκεται στην κορυφή και φυσικά επειδή το site στο οποίο βρίσκεσαι, λέγεται beautyblog.gr σε περίπτωση που έχεις κάπως μπερδευτεί και δεν το έχεις καταλάβει.

    Για εμπορία ανηλίκων και διαμαντιών και όλα αυτά τα «άγρια» κουτσομπολιά που εγώ τουλάχιστον πρώτη φορά ακούω, θα σου πρότεινα να επισκέπτεσαι άλλα site που θα ικανοποιήσουν περισσότερο την περιέργεια σου. Ευτυχώς υπάρχουν πολλά αυτού του τύπου στο διαδίκτυο, για να απολαύσεις άφοβα.

  10. @SofiaT: Ναι η αλήθεια είναι τη λες και λίγο ψυχαναγκαστική τη Naomi μας… 😂😂😂.. ( τώρα βέβαια έτσι καπως θα κάνουμε όλες μας)
    Εγώ ας πούμε ούτε που θα το σκεφτόμουν αυτό, άσε που στα αεροπλάνα μου αρέσει πολύ να είμαι και περιποιημένη. Τι; Να βάλω μάσκα και μα μη φαίνεται το ωραίο μου μακιγιάζ;;;😂😂😂

  11. @Stella: Τόση ώρα προσπαθώ να βρω για ποια μιλάς… ωραίο πάντως αυτό το παιγνίδι με τα αρχικά! Σαν γρίφος! (τρελαίνομαι για γρίφους!) 😂😂😂

  12. @Stella: ποσο δίκιο εχεις Στέλλα μου, είδα κ εγω την αγαπημένη αυτή ηθοποιό σε μια συνέντευξη σε ενα κανάλι που ξανάνοιξε (ευτυχως) πρόσφατα και μόνο οταν είπε η δημοσιογράφος το όνομα της καταλαβα ποια ηταν! Μετά από όλα αυτά εχω πάρει σελοτειπ και μπροστά στον καθρέφτη προσπαθώ να πετύχω το ιδανικό τσιτωμα😉😊😊

  13. @EleftheriaT: επειδή δε θέλω να αφηνω άλυτες απορίες, ευτυχώς ναι!! Τυχαίνει να έχουμε τα συμμετρικα, τελεια και αψεγάδιαστα προσωπα(είμαστε τυχερές λογω καλού DNA και επειδή ακολουθουμε τις συμβουλές του αγαπημενου μας blog ομορφιας beautyblog) αλλά και να μην τα είχαμε και πάλι θα σχολιαζαμε καλοπροαιρετα πάντα γιατί, τελευταία φορά που το ελεγξα, ζω σε δημοκρατικό πολίτευμα και μπορώ να εκφέρω άποψη χωρίς βέβαια να προσβάλλω καποιον.

  14. @Julia Τζούλια μια χάρη μιας που είμαστε μια παρέα beauty:θα ήθελα καποια στιγμή κάποια post σχετικά με τα εξής: 1)σχετικά με το purging face κ τον ρόλο της ρετινόλης,2) ενεργά συστατικά που βοηθούν προληπτικά κ μελλοντικά την επιδερμίδα του προσώπου,3)τι προκαλεί σπυράκια παντώς τύπου από ξεσπάσματα μέχρι κ φαγεσώρες,4)κ ποια συστατικά στα προιόντα περιποίησης πρέπει να αποφεύγουμε π.χ parabens κτλ.αναφέρομαι κ στο ζητάω εδώ γιατί είναι ένα site που έχεις ολοκληρωμένα άρθρα κ με την βοήθεια της @Stellas κ πολύ βοηθητικά κ θα ήθελα μια έμπιστη ενημέρωση..οταν μπορέσεις:-)ευχαριστώ

  15. Υπεροχη naomi . Ολα θελουν μετρο και τα υαλουρονικα κλπ . Τουλαχιστον να φαινεται οτι εισαι εσυ και οχι καποια αλλη .

  16. Αυτό με το σελοτέϊπ το βλέπω συχνά σε γιαπωνέζες στο instagram.Κι άντε έβαλες και τεντώθηκες.Τι θα γίνει αν ξεκολλήσει πριν την ώρα του?Θα τρέχεις σαν τη Σταχτοπούτα να προλάβεις μην γίνει η άμαξα κολοκύθα?
    Μουτςς

  17. @ΤΖΕΝΗ ΚΑΣΣΑΠΙΔΟΥ ότι θέλεις! στείλε mail στο ΒΒ.

  18. Αξιοζήλευτη η επιδερμίδα της.
    Βέβαια, ως γκρινιάρα, θα ήθελα να σημειώσω ότι πέρα από το DNA και την υπερπεριποίηση, που βοηθάνε στη μείωαη της επίδρασης των εξωτερικών παραγόντων, υπάρχει και το θέμα της ψυχολογίας, που βοηθάει ή χαλάει την καλή μας εικόνα.

  19. @Litsa: Μα και εγώ αυτό σκέφτηκα. Και άντε να σου φύγει μια βλεφαρίδα ή ένα ψεύτικο νύχι ( τα έχω πάθει και τα δυο) κάτι πάει και έρχεται. Να σου ξεκολλήσει το σελοτέιπ;; Γι αυτό ήθελα να μάθω τη μάρκα μήπως είναι κανένα βιομηχανικού τύπου σελοτέιπ, ξέρω γω; 😂😂😂

  20. @Amalia: 100% η διάθεση αντανακλά στην εξωτερική μας εμφάνιση. Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη σε αυτό.

  21. Σελοτειπ ε;;; Χαχαχα μου ακούγεται κάπως αστείο! 💙💙❤❤💚💚💜💜💛💛💙💙❤❤💚💚💜💜💛💛💙💙❤❤💚💚💜💜💛💛💙💙❤❤💚💚💜💜💛💛

  22. Eγώ δεν πιστεύω πως η Ναόμι δεν έχειμκάνει ”κάτι” και εχει επαναπαυθεί μονο στην χρήση του σελοτέιπ (που δεν μας λέει και την μάρκα) κι ούτε κι αυτο για τις περούκες το γνώριζα…θεωρούσα πως είναι απο αυτες που αππλά αλλάζουν συχνά τα μαλλιά τους….
    @LITSA έλιωσα με το σχόλιο για το τι θα γίνει αν ξεκολλήσει το σελοτέιπ…
    @MARYL ,βάλε μια φωτό με την μεγάλη σου κόρη για να αναρωτιούνται ποια είναι η ”δίδυμη” που ποζάρουν δίπλα δίπλα….

  23. Εκτός από την υπερενυδάτωση στην οποία πιστεύω ακράδαντα,μία ερώτηση:χαρτοταινία κάνει;Γιατί το σελοτέιπ το κόβω να ξε
    κολλάει με τη ζεστη.

  24. Είναι θεαρα αν και πιο όμορφη είναι η Ομάν για μενα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.