Εσύ θα βάψεις τα μάτια σου με μπλε Stabilo Χ Sephora;

 

 

 

Εδώ σας θέλω τώρα, να μπερδευτούμε με τον κύριο Ρωμανό και να πάρω εγώ το δικό του  stabilo για να βάψω το μάτι και να πάρει εκείνος το δικό μου stabilο,  για να υπογραμμίσει την πρόταση.

 

Και λέω να μπερδευτούμε γιατί είναι αγόρι και δεν θα το έκανε επίτηδες. Αν μεγάλωνα κορίτσι (που σε λίγες μέρες θα γίνει 13…) – δεν το συζητώ- δε θα έμενε για πολύ στο νεσεσέρ μου. Μου αρέσουν, μου αρέσουν πολύ αυτά τα make up γκατζετάκια.

 

Eίχαμε ακούσει πριν λίγο καιρό γι’ αυτή τη συνεργασία μεταξύ  Stabilo και Sephora (βέβαια λόγω Covid19 όλα αυτά έχουν πάει πίσω και λογικό) αλλά έφτασε και στην Ελλάδα το προϊόν αυτής της συνεργασίας και θα ήθελα να ξέρω ποιος «διαβολικός» marketing manager κρύβεται πίσω από αυτή την – εδώ που τα λέμε- έξυπνη και χαριτωμένη ιδέα.

 

Όχι πείτε μου: ποια από σας δεν έχει καταναλώσει με τις χούφτες τα stabilο στα μαθητικά της χρόνια; Εγώ τα λάτρευα και μάλιστα είχα και διαφορετικό χρώμα για κάθε μάθημα (εφηβικές μονομανίες που όλες και όλοι είχαμε)

 

Εδώ που τα λέμε η felt-tip  «μύτη» του stabilο που τώρα μεταφέρεται σε αυτό το Sephora X Stabilo Eyeliner,  είναι ιδανική για την τέλεια γραμμή και μειώνει πολύ τις «κακοτοπιές» και τα λάθη όσο αφορά εμάς που δεν έχουμε και πολύ σταθερό χέρι, αλλά αγαπάμε το σέξι αποτέλεσμα του eyeliner.

 

 

 

 

Φυσικά ξέρετε πως θα το χρησιμοποιήσετε έτσι; Δεν χρειάζεται να σας πω. Όπως χρησιμοποιούσαμε τα stabilo. Δηλαδή αν θέλαμε λεπτή γραμμή μόνο για υπογράμμιση το κάναμε με την άκρη της μύτης. Αν θέλαμε παχιά για να κάνουμε highlight τα SOS,  το χρησιμοποιούσαμε κυρτά – μια και έξω! (έτσι ακριβώς θα κάνετε και το πιο εύκολο cat- eye look)

 

 

Για να μιλήσουμε και λίγο για μακιγιάζ (γιατί  το βλέπω το έργο- θα καταλήξουμε να μιλάμε για σχολείο) η σύνθεση είναι αρκετά ανάλαφρη-αυτό το «νερουλό» του stabilο-  αλλά το χρώμα έντονο και η διάρκεια του αρκετά μεγάλη. Θα το βρείτε στις τέσσερις αποχρώσεις που θα δείτε παρακάτω και στην τιμή των 7,80Ε -ωραία τιμή αν εκτός από το δικό σου νεσεσέρ θέλεις να κάνεις και ένα δωράκι σε μια έφηβη που θα την ξετρελάνει.  Και η συσκευασία είναι mini. Ένα mini stabilο ακόμα και για το πιο μικρό νεσεσέρ,  ή κασετίνα. (χεχεχε)

 

 

Ένα μόνο παράπονο έχω. Θα το ήθελα και σε μοβ χρώμα γιατί και το αγαπημένο μου stabilο, μοβ ήταν- από μικρή το είχα με το μοβ.

 

 

Ink Splash, μαύρο

 

 

 

Chocolate Break, καφέ

 

 

 

 

Βack to School, γκρι – όπως η διάθεση όταν ξεκινάει το σχολείο

 

 

καιιιιιιιιιιιιιι…

 

Summer Holiday! (μπλε της θάλασσας, τι άλλο;)

 

 

 

 

Εκτός από τα καταστήματα, τα Stabilo X Sephora Ink Liners θα τα βρείτε επίσης στο site Sephora.gr  καθώς και στο  Sephora App που λειτουργεί σε smart phones,  iOs και Android.

 

 

(Amalia, να δω τι θα πεις στις μαθήτριές σου…)

 

 

30 Σχόλια
  1. Ε! Τι αλλο θα ανακαλυφθεί απορώ..εντάξει δεν λεω ωραία η ιδέα αλλά σε λίγο θα βαφόμαστε κ με μαρκαδόρους? Οπως εκανε η κορη μου χθες..πήρε τον κόκκινο μαρκαδορο οσο κοιμόμουν κ εβαψε τα χείλη της κ όλα τα νύχια χέρια πόδια..μην σας πω βεβαια ποιος καταφερε μετά από μισή ωρα να τα βγάλει..ε ο αντρας μου μετα το σοκ που έπαθα

  2. @ΤΖΕΝΗ: Τριών ετών ο κύριος Ρωμανός ανακάλυψε μια πράσινη Mac σκιά σε βαζάκι από τις πολύ long lasting …βάφτηκε παντού, σε όλο το πρόσωπο, χέρια και πόδια. Όχι μόνο τι τράβηξα για να του την βγάλω, αλλά θυμάμαι ότι τρόμαξε και λίγο ο καημενούλης- νόμιζε ότι θα μείνει έτσι για πάντα. Τα ίδια είχαμε και όταν αποφάσισε να γίνει χημικός με τα παλιά μου βερνίκια νυχιών. Το σχετικό post (γιατί δεν γινόταν να μην το κάνω post) μπορείς να το δεις εδώ: https://beautyblog.gr/2015/12/15/essie-x-mas-doro-pirama-ftiaxe-verniki-ke-ker/

    Όσο για το STABILO X SEPHORA η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε πολύ- όταν βλέπεις συνεχώς τα ίδια και τα ίδια και κάποια στιγμή βαριέσαι, είναι πολύ ωραίο να υπάρχουν ιδέες στην αγορά, έστω και αν δεν πετυχαίνουν πάντα.

  3. Μου θυμίζει κάτι αντίστοιχο με την Carioca. και τα. Liposan 😜

  4. Μ’αρέσουν πολύ αυτές οι νέες και έξυπνες αφίξεις στον μακιγιάζ! 😊 Ευτυχώς υπάρχει το μπλε που λατρεύω και το κλασσικό μαύρο! Αλλά και το μωβ θα ήταν υπέροχο Τζούλια μου, ειδικά τώρα το καλοκαίρι, γιατί μου θυμίζει ηλιοβασίλεμα! 🥰

  5. @ELENA: Η αλήθεια είναι ότι στις αποχρώσεις έπεσαν λίγο έξω- ειδικά στο γκρι, ποιος ο λογος ύπαρξης του γκρι εφόσον υπάρχει και το έντονο μαύρο αλλά και το καφέ; Θα μπορούσαν να έχουν 2 σκούρες αποχρώσεις (για χειμώνα ας πούμε) και δυο πιο καλοκαιρινές την μπλε και τη μοβ – που όπως λες και εσυ νομίζω θα ήταν υπέροχη για καλοκαιρινά βράδια! 💜

  6. Με τα stabilo εχω και εγώ μία τρελα, που τη μετέδωσα και στη μικρή μου και κάτι αγαπημένα χρώματα όπως το ροζ, το γαλάζιο, το μωβ και το κίτρινο τα έχουμε δύο δύο!! Έτσι νιώθω για το μαύρο και το μπλε που βλεπω stabilo της Sephora, πραγματικά πολύ έξυπνη ιδεα!! Και πραγματικά όντως λείπει το μωβ💜

  7. Είναι γλυκύτατα και ειδικά για όσες από εμάς τρελαινόμαστε με τα gadget γραφής και ομορφιάς!
    @Julia, διαφωνώ για το γκρι. Εμένα αυτό με τράβηξε. Αγαπημένο χρώμα χειμώνα καλοκαίρι. Βέβαια, εγώ δεν είμαι και η χαρά του έντονου χρώματος.
    Οι μαθήτριές μου δεν θα ψάχνουν δικαιολογία για το ότι οι κασετίνες τους έχουν πιο πολλά καλλυντικά από γραφική ύλη. Βέβαια, θα προτιμούσαν τα χρώματα να είναι τα φλούο και παλ της stabilo.

  8. @Amalia: Αλήθεια; Σου αρέσει το γκρι; Ωχ… θα με κάνεις να το ξανα σκεφτώ τώρα… ok το καταλαβαίνω σε μολύβι ματιών ( έχω και εγώ ένα της MAC) αλλά σε liner? Δεν είναι λίγο (έως πολύ) boring?

    Χαχαχα!! Αγαπώ τα «κορίτσια» σου αλλά περισσότερο το bb girl καθηγήτρια τους!! 💜💜💜

  9. @Maryl: Μα να λείπει το αγαπημένο μας μοβ;; Πως μας το έκαναν αυτό;;;;💜💜💜

  10. To γκρι δεν είναι Boring! Ειναι passepartout για όσες βρίσκουν το μαυρο σκληρό. Αντικαθιστά το μαυριο εκει που δεν θελεις ή δεν ταιριάζει να βαλεις καφέ. Εγω το χρησιμοποιούσα πολυ στο eye liner παλιότερα.

  11. Πεθαίνω!!!! Χάθηκε όμως ένα ωραίο πρασινακι; Όχι το φωσφοριζε, ξέρουν όσοι έχουν γραφική ύλη το πράσινο της stabilo, έχει ωραίες αποχρώσεις! Φοβερή ιδέα πάντως , ψηφίζω ναι και για μένα και για δώρο!

  12. @Stella: Καλέ, λίγο ακόμα και θα με “ψήσετε”! Αλλά όχι! Αντιστέκομαι και λέω: αφού υπάρχει το καφέ *(που μια χαρά αντικαθιστά το μαύρο) , θα έπρεπε να υπάρχει και το μοβ και όχι το βαρετό γκρί!! 🙂 🙂 🙂

  13. @MK: Nαι, ναι! Ανταλάσσω το καφέ μου stabilo, με ένα ωραίο πράσινο!! (εμείς MK είμαστε στο ίδιο “στρατόπεδο” χρωμάτων!!)

    χααχααχ! Φιλιά!!

  14. @julia Ουτε λογος για το μωβ, αλλα θα υπερασπιστω λιγο ακομα το γκρι, γιατι όπως τα εχω στο μυαλο μου: Το καφε παει με τα γηινα χρωματα στις σκιες, ενω το γκρι με τα πιο ψυχρα και μεταλλικα. Με ενα μπρονζ χρωμα σκιας, θα βαλω το καφε. Με ενα μπλε όμως ή ασημι χρωμα σκιας, θα προτιμησω το γκρι!

  15. Υπέροχα!!! Πολύ ωραία και έξυπνη ιδέα!!! Ίσως να δοκιμάσω το μαύρο!!! 😋💜❤💙💚❤❤💛❤💛❤💛❤❤💜❤💛❤💛❤💛❤💛❤💛💙💙💛❤💛❤💛❤💛❤💛❤💛❤💛❤❤❤❤💛❤💛❤💛❤💛💛❤❤💛❤💛❤💛❤💛❤💛❤❤💛❤💛❤💛

  16. @Stella: Και γιατί όχι το μαύρο με πιο «ελαφρύ χέρι;» Εξ άλλου νομίζω ότι αν μια γυναίκα έχει μπροστά της και τα δυο, μαύρο και γκρι, το 99% θα επιλέξει το μαύρο.

  17. @Julia, αυτό το 99% φταίει που είναι sold out το μαύρο.

  18. @Amalia: Ακριβώς!! Το τσέκαρες και πάλι;; ( κανονικά πρέπει να σε πληρώσουν!!❤️❤️😂😂💕😘)

  19. Το βρίσκω πολύ χαριτωμένο και νομίζω επιτέλους θα καταφέρω να κάνω μια γραμμή της προκοπής.Το επόμενο προϊόν πιστεύω να είναι τύπου blanko για να διορθώνουμε τα λάθη στις γραμμές.
    Μουτςς

  20. @Litsa: Τέλεια ιδέα!!! 😂😂😂! Εγώ ειδικά με τα δυο αριστερά χέρια, είμαι μέσα!!!

  21. @Julia, για την ακρίβεια μόνο το γκρι υπάρχει. Ήθελα να πάρω για δώρο ένα μαύρο, αλλά ατύχησα…

  22. Ψηφίζω Βack to School, γκρι….πισω στα μαθητικά θρανία…χαχα… (και τωρα που είπα θρανία, σαν να έχει περάσει πάρα πολύς καιρός που η κυρία έχει να μας βάλει τεστάκι….δεν νομίζετε;;;)

  23. Αααααα…τωρα ειδα το σχόλιο της κυρίας για το γκρι που είναι boring……ααααα, όλα κι όλα …. θα την μαλώσω….

  24. @Julia χαχαχα είδα το post μα ό,τι πιο τέλειο όμως θα μπορούσε να κλείσει η μέρα μου!! Αφού λέω δεν παίζουν όσα διαβάζω πρεπει να ρίχνεις πολύ γέλιο με τον RR.. κοίτα το χρώμα που σου έβγαλε είναι φοβερό κ τα 20 € εμπορικό μυαλό..σκέψου την θέληση, τον κόπο, τις αναμίξεις που εκανε,τον χρόνο που διέθεσε, το αποτέλεσμα που σου έφτιαξε, βρήκε κ την ονομάσια της όζας αλλα κ την δική του φίρμα ετσι λοιπόν μια χαρά 20€ τι νομίζεις κ όλοι αυτοί ξέρεις το Tom Ford κτλ με κατι τέτοιες ιδέες φτάσανε ψηλά οπότε μάλλον έχεις έναν μελλοντικό επιχειρηματία! !!

  25. Πόσο εκπλήσσομαι με αυτήν την φαντασία! @Litsa super idea! Όσο για τα σταμπιλο, διαχρονική αξία..! Τα χρησιμοποιουσα εγω, τα χρησιμοποιουν (μάλλον φανατικά!) κι οι κόρες μου μέχρι σήμερα!
    xx

  26. νομιζω οτι του λειπει όντως ενα μωβακι και ενα πρασινακι σμαραγδι μπορει να το βγαλουν για το φθινοπωρο χειμωνα ποτε δεν ξέρεις…. γκρι οντως είναι πολύ ωραιο χρωμα που δεν το βρίσκεις και εύκολα.. Νομίζω ότι κάτι τέτοιο είχε βγάλει η εταιρεία milk αλλά νομίζω ότι δεν προχώρησε πολύ…..

    η δικια μου μικρη 7 ετών βαφτηκε με τους μαρκαδορους της αφου δεν ανοιγουμε την βαλιτσα με τα καλλυντικά της μαμάς και ειδικά το κοκκιναδι στα μαγουλα δεν εβγαινε… ειναι και super wasable τρομαρα τους…..

  27. Μου φαίνεται πολύ ωραία ιδέα. Όντως είναι λίγο αστεία η ομοιότητα με μαρκαδόρους, αλλά φαίνεται πολύ εργονομικο για όσες, όπως κι εγώ, φοβούνται το eyliner γιατί δεν έχουν σταθερό χέρι. Μου άρεσαν πολύ το θαλασσί και το γκρι. Το γκρίζο είναι πολύ ωραία επιλογή, κάθε άλλο παρά βαρετό. Είναι λιγότερο σκληρό και πιο ευκολοφόρετο απ’ το μαύρο. Συμφωνώ μαζί σου βέβαια Τζούλια ότι και ένα ωραίο μωβάκι δεν θα ήταν κακή προσθήκη στα χρώματα.

  28. @JULIA,blanco πρόσεχε μην πάρεις και βάψεις το μάτι,να δω πώς θα το βγάλεις!!!Ωραία ιδέα πάντως!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.