Essence, το trend edition μακιγιάζ “Bronzed this way”

 

 

 

Άλλη μια μπρονζέ σειρά μακιγιάζ έκανε την εμφάνισή της, αυτή τη φορά πρόκειται για τη νέα trend edition της Essence με την ονομασία «Bronzed this way».

 

Η έμπνευση  ήρθε από την Αφρική τις απέραντες στέπες, τα ζώα και τα χρώματα αυτής της μοναδικής ηπείρου.

 

Tι θα δούμε σε αυτή την trend edition; Θα δούμε ματ μπρόνζερ με λεοπάρ εμφάνιση, παλέτα σκιών σε  χάλκινους και μπρονζέ τόνους, ένα πινέλο σε σχήμα βεντάλιας, «ψημένο» ρουζ, τατουάζ σώματος και ένα ιριδίζον λάδι σώματος. Not bad.

 

 

Ας τα δούμε ένα – ένα:

 

Matt Bronzer

 

Το  ματ μπρόνζερ της νέας trend Edition με λεοπάρ εμφάνιση και εύκολο στη χρήση αρκεί να μην το παρακάνετε. Να το εφαρμόζεται σε κυκλικές κινήσεις, δίνοντας έμφαση στο μέτωπο, τη μύτη και το μάγουλο με ελαφρύ χέρι.

Περίπου 4,99

 

 

 

 

eyeshadow palette

Χάλκινοι και μπρονζέ τόνοι, ματ και ιριδίζοντες: οι δέκα αποχρώσεις στην παλέτα σκιών σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε πολλά looks –διακριτικό και καθημερινά μακιγιάζ μέχρι τα πιο βραδινά. Κι αν έχετε διάθεση για λίγη επιπλέον λάμψη, εφαρμόστε μια από τις μεταλλικές ή γυαλιστερές αποχρώσεις στην εσωτερική γωνία του ματιού σας.

Περίπου 9,99 € See My Roar’some Eyes

 

 

 

 

 

baked bronzy blush

Ζεστό σαν μπρόνζερ, λαμπερό σαν ρουζ: το baked bronzy blush δίνει σε κάθε τόνο δέρματος μια λαμπερή, μαυρισμένη εμφάνιση σε ελάχιστο χρόνο. Ταυτόχρονα, η ελαφριά, ψημένη υφή του, σε look καμηλοπάρδαλης, αναμιγνύεται εύκολα.

Περίπου 4,89 €  Giraffe Me Crazy

 

 

 

 

bronzer brush

Πινέλο σε σχήμα βεντάλιας με λεοπάρ εμφάνιση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εφαρμόσει απαλά τις μπρονζέ αποχρώσεις στο δέρμα -ανεξάρτητα από το αν είναι ματ ή γυαλιστερές- και να δώσει στις επιθυμητές περιοχές του προσώπου ένα διακριτικό μαύρισμα.

Περίπου 4,99E Big Fan of Safaris

 

 

 

 

 

shimmering body oil

Λάδι σώματος, το οποίο χαρίζει μια διακριτική λάμψη. Ταυτόχρονα, ενυδατώνει απαλά το δέρμα με έλαιο μακαντέμια και έχει άρωμα καρύδας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δώσει έμφαση σε μεμονωμένες περιοχές του σώματος, όπως ο λαιμός, το ντεκολτέ, τα χέρια ή τα πόδια ή να δώσει μια διακριτική λάμψη σε ολόκληρο το σώμα.

Περίπου 4,99 € Oil I Want Is Sun

 

 

 

 

temporary body jewellery tattoos

τα τατουάζ σώματος σε τρεις διαφορετικές μεταλλικές αποχρώσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την εφαρμογή μικρών λεπτομερειών σε μεμονωμένα μέρη του σώματος – από αφρικανικά διακοσμητικά στοιχεία μέχρι τίγρεις και λιοντάρια, όταν έχετε διάθεση για πιο παιγνιδιάρες εμφανίσεις.

Περίπου 2,49€ Glow Wild!

 

 

 

 

 

O φετινός Ιούνιος έχει μπει με “σκέρτσο”, παρόλα αυτά ξεκινάει ένα ακόμα τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, το αγαπημένο μου τριήμερο όλης της χρονιάς. Ένα τριήμερο γεμάτο με υπέροχες αναμνήσεις από παλιότερα χρόνια αφού για μένα και όλους τους αγαπημένους μου φίλους σηματοδοτούσε την έναρξη του καλοκαιριού,  του Greek Summer με απόδραση σε αγαπημένο Κυκλαδίτικο νησί.

 

Φέτος θα είναι ένα πολύ διαφορετικό καλοκαιρινό τριήμερο,  αλλά από την στιγμή που και εγώ και όλοι οι αγαπημένοι μου είμαστε καλά στην υγεία μας  δεν στεναχωριέμαι καθόλου. Νομίζω ότι συμφωνώ με την καμπάνια ότι το Greek Summer πάνω από όλα είναι μια ιδέα, ενα συναίσθημα, μια κατάσταση του μυαλού μας- a state of mind. Εξ άλλου εγώ εδώ μέσα, πολλές φορές αισθάνομαι να ζω σε greek summer ακόμα και μέσα στην καρδιά του χειμώνα.

 

Καλό τριήμερο bb girls, wherever you are, whatever you do. That’s Greek Summer.

 

 

 

 

19 Σχόλια
  1. Πιο bronze δεν γίνεται!
    Να απολαύσετε το τριήμερο! Εμάς ξεκινάει με το πρώτο παιδικό πάρτυ μετά την καραντίνα…

  2. bronze ολο το χρονο.. η βενταλιτσα πινελο μου αρεσε ειναι παιχνιδιαρικη με το μοτιβο της βεβαια για χαιλάιτερ θα το χρησιμοποιούσα περισσότερο! εμας μαλλον δεν θα μας παει καλα το 3ημερο αλλα δεν πειράζει θα έρθουν καλύτερες μερες!! τουλάχιστον θα είμαι με την οικογένεια μου!

  3. @Amalia: Ωωωωω!! Να περάσετε τέλεια αγαπημένη!

  4. @Alkistis: Αυτό ακριβώς αγαπημένη! Να είμαστε μαζί με αυτούς που αγαπάμε. Κολό τριήμερο! χχχ

  5. Καλο τριήμερο εντός η εκτός του κλεινόν άστυ 😁
    Αγαπω το bronze ολο το χρονο.Το baked bronzy blush το βρισκω τελειο οπως και το λαδακι😁

  6. Στην παλέτα μου άρεσαν περισσότερο τα πιο nude χρώματα… τα μεταλλιζε και bronze θεωρώ ότι θα δείχνουν κουρασμένο το βλέμμα μου…. το λαδάκι όμως -αν και bronze- ισως και να το αγοράσω…και την συσκευασία με τα tattoos (μην γελάτε…σας βλέπω)
    Η εβδομάδα που θα ερθει θα είναι πολύ δύσκολη για μένα …την Παρασκευή φεύγει το καμάρι μου ….παρουσιάζεται στην Αλεξανδρούπολη για να υπηρετήσει την μαμά-πατρίδα…ειμαι σίγουρη πως θα αναταποκριθεί επιτυχώς στην νέα αυτη κατάσταση (άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που φεύγει για μηνες απο το σπίτι) απλά είναι η στιγμή που συνειδητοποιείς οριστικά πως μεγάλωσε πια. ….

  7. Θα συμφωνήσω απόλυτα με την @Sofiat κ εγώ αυτά ξεχώρισα!! Λατρύω λαμψη στο σώμα κ αν ξερει και κανενα bbgirl να μου προτείνει κάποιο glitter γενικά κάποιο προιόν σώματος να βγάζει αυτή την εντονη ιριδίζον λαμψη ας μου πει!!καλό κ ξέγνοιαστο τριήμερο!

  8. Αγαπημένα τα Essence!! Ειναι super καλλυντικά και super οικονομικά! Μου αρέσει πολύ η παλέτα, λατρεύω αυτα τα γήινα χρώματα, που ειναι ομως και λαμπερά, το τέλειο πινέλο και το τελειο body oil! @Celia: Celia μου καλη δύναμη, και εύχομαι να περάσειι αυτή η περίοδος σαν νερό! Φαντάζομαι πόσο υπερήφανη θα νιώθεις για το καμάρι σου! Κι εμείς εδω στην πόλη θα περάσουμε το 3ήμερο μας, που για μένα μαζί με κάτι ρεπό μαζεμένα από τη δύσκολη περίοδο που περασε οπου δουλευα τρελα, θα ειναι 5ημερο…Έχουμε όμως κανονίσει διάφορα μικρά, όμορφα πράγματα 😊 Καλό 3ήμερο Αγίου Πνεύματος σε όλους!!!

  9. Ξέχασα να υπογραμμίσει ότι το σποτ για τον ελληνικό τουρισμό ειναι υπέροχο!! Το Ελληνικό Καλοκαίρι όντως ειναι κάτι παραπάνω από ήλιο και θάλασσα, είναι ιδέα!! Επίσης σημερα είναι Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος, οπότε ας σκεφτούμε ότι για να υπάρξει μέλλον θα πρέπει να αλλάξουμε πολλά…

  10. @Celia: Σε νιώθω. Καλή δύναμη και στους δυο σας!! Τα φιλιά και την αγάπη μου. ❤️

  11. Πολύ όμορφα και αυτά τα προϊόντα της essence! Και πολύ πολύ οικονομικά όπως πάντα! Καλό τριήμερο σε όλους μας, με υγεία και αληθινή Φώτιση στη σκέψη μας!
    xx

    @Celia :όλα καλά θα πάνε και συ, θα νιώσεις βλέποντάς τον. – εκτός από καμάρι για το καμάρι σου! – ότι όλα τα έκανες σωστά… 💗💗

  12. Εσείς που τα ξέρετε αυτά, ισχύει ότι το slogan του βίντεο είναι αντιγραφή από slogan της Lancaster;

  13. Κι εμένα μου άρεσε πολύ το σποτ και το λέω ως άνθρωπος του τουρισμού από τα 18 μου. Ειδικά το slogan!

  14. Πιο bronze πεθαίνεις ! Η παλέτα μου κάνει κλικ.
    Μουτςς

  15. Αχ,βρε κορίτσια…σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τα λόγια συμπαράστασης….. 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

  16. Λατρεύω τα bronze,χειμώνα-καλοκαίρι!Τον χειμώνα περιμένω την ώρα να βάλω bronzer στο πρόσωπό μου!

  17. Τα bronze τα φοράω χειμώνα καλοκαίρι μάλιστα ένα της essence που πήρα τελευταία είναι τόσο καλό που όλοι νομίζουν ότι μαυρισα

  18. Υπέροχα όλα!!!! Μια make up artist κάποια στιγμή που με έβαψε μου έβαλε την μάσκαρα της essence και μου έκανε Μια ΦΟΒΕΡΗ βλεφαρίδααα. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Από τότε την έχω αγοράσει 2 φορές και την φοράω καθημερινά!!!! Κοστίζει Μόνο 2μιση ευρώ!!!! 💙❤💛💚💜💙❤💜💛💚💙❤💜💛💚💙❤💜💛💚💙❤💜💛💚 Το shimmering body oil μου έκλεψε την καρδιά!!!! Σίγουρα θα το αγοράσω!!!! 💜💛💙❤💚💜💛💙❤💚💜💛💙❤💚💜💛💙💚❤💙❤💚

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.