4 Νέα Προϊόντα από την Maybelline New York.

 

Tι μας προτείνει για το καλοκαίρι η Νεοϋορκέζικη μάρκα;  Ας δούμε τέσσερα νέα προϊόντα μακιγιάζ που έκαναν πρόσφατα την εμφάνισή τους,  γιατί κάποιο από αυτά μπορεί να γίνει ο νέος έρωτας του beauty case.

 

Falsies Lash Lift Waterproof Mascara

Η γνωστή μας mascara με νέα αδιάβροχη σύνθεση. Με μικροΐνες, για αποτέλεσμα που διαρκεί όλη την ημέρα, ενώ παράλληλα προσφέρει όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες. Το διπλό καμπυλωτό βουρτσάκι, προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα έντονης καμπυλότητας στις βλεφαρίδες σου με ένα μόνο πέρασμα. Δεν μουτζουρώνει, δεν κάνει κόμπους, έ και μια αδιάβροχη μάσκαρα καλή είναι για το καλοκαίρι. Προτεινόμενη λιανική τιμή 13,49Ε

 

 

 

 

 

The Falsies Lash Mask

Μάσκα για έντονη θρέψη στις βλεφαρίδες. Η The Falsies Lash Mask, είναι μια overnight μάσκα βλεφαρίδων που δημιουργήθηκε για να ενυδατώσει και να περιποιηθεί τις ταλαιπωρημένες βλεφαρίδες κατά τη διάρκεια της νύχτας. Η σύσταση της μάσκας Falsies Lash Lift, είναι εμπλουτισμένη με σύμπλεγμα προ-κερατίνης & argan oil, έτσι ενδυναμώνει τις βλεφαρίδες, τις ενισχύει, τις επανορθώνει και τις προστατεύει από εξωτερικές επιδράσεις. Για άμεσα αποτελέσματα συστήνεται η χρήση της τρεις φορές την εβδομάδα. Προτεινόμενη λιανική τιμή 12,99Ε

 

Βήμα 1  Εφάρμοσε τη μάσκα το βράδυ, κατά μήκος των βλεφαρίδων με ζικ ζακ κινήσεις.

Βήμα 2   Άφησέ την να ενεργήσει καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Βήμα 3   Ξέπλυνε τις βλεφαρίδες σου με χλιαρό νερό το πρωί.

 

 

 

 

 

Νudes of New York Palette

Nude μεν,  αλλά ωραίες,  καλοκαιρινές και λαμπερές αποχρώσεις σε αυτή την παλέτα που περιλαμβάνε 16 σκιές για τα μάτια. Οι σκιές χαρίζουν στο μακιγιάζ ένα “sun kissed” effect, ενώ οι διαφορετικοί τύποι φινιρίσματος, matt αλλά και shimmer καλύπτουν τις ανάγκες  για κάθε ώρα της ημέρας από το πρωί έως το βράδυ. Προτεινόμενη λιανική τιμή 16,49Ε

 

 

 

 

 

Glass Spray

Ένα νέο setting spray, που χαρίζει glassy glowy αποτέλεσμα και διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη και λαμπερή. Tα εκχυλίσματα από έλαια που εμπεριέχονται στη σύσταση του προσφέρουν στην επιδερμίδα  ενυδάτωση που χρειάζεται, ενώ παράλληλα χαρίζουν λαμπερό τελείωμα στο μακιγιάζ. Προσφέρει έντονη λάμψη και χρησιμοποιείται στο  τελείωμα του μακιγιάζ  για ένα συνολικό glow effect. Προτεινόμενη λιανική τιμή 10,30Ε

 

 

 

 

 

 

Σας έκλεισε τίποτα το μάτι από τα παραπάνω;

 

 

18 Σχόλια
  1. The Falsies Lash Mask 😍😍 Αυτή η τσαχπίνα μού έκλεισε το μάτι και μου’σκασε και ένα φιλί!! Αυτά τα νέα προϊόντα τα λατρεύω και τα θέλω όλα!!!! (χαχα) Αγαπημένη η εταιρεία Maybelline, πάντα με υπέροχα προϊόντα και προσιτές τιμές! 😊

  2. Κι εγώ, τη The Falsies Lash Mask θα αναζητήσω, γιατί έχω την αίσθηση ότι σαν να αραίωσαν τελευταία οι βλεφαρίδες μου. Βέβαια, και η μάσκαρα είναι ενδιαφέρουσα πρόταση.

  3. The Falsies Lash Mascara & the glass spray!! Γενικά η Maybelline, σε όσα καλλυντικά της εχω χρησιμοποιήσει δεν με έχει ποτε απογοητευσει!

  4. Εμένα πάλι μ’ άρεσε η παλέτα με τις σκιές. Ωραία χρωματάκια, καλόγουστα, διακριτικά αλλά και λαμπερά και σε μεγάλη ποικιλία! Τι άλλο θέλει μια γυναίκα! Εμένα προσωπικά, όσες σκιές και να έχω, ποτέ δεν μου φαίνονται αρκετές!
    Για όσες χρειάζονται ενδυνάμωση βλεφαρίδων, θα τολμήσω να προτείνω επάλειψη με καστορέλαιο. Νομίζω ότι θα συμφωνήσει και η Στέλλα μας.

  5. @Elena, Amalia, Maryl: Φοβερή επιτυχία η Falsies κορίτσια. Το bb ένστικτο σας, μια χαρά δουλεύει! 😘

  6. To Glass Spray! Και η παλέτα βεβαίως-βεβαίως, γιατί όσες και να έχεις δεν είναι ποτέ αρκετές!

  7. @Βαγια: Ναι φυσικά αν αναζητάς κάτι φυσικό για ενδυνάμωση βλεφαρίδων, το καστορέλαιο είναι top.

  8. @Sheena: Λοιπόν ξεκίνησα και εγώ να φοράω αυτού το τύπου setting και αναζωογόνητικα spray κατά τη διάρκεια της καραντίνας και έχω να πω ότι πολύ μου άρεσαν. Τα είχα δοκιμάσει φυσικά πολλές φορές στο παρελθόν αλλά τώρα σα να έχω εντάξει στην καθημερινότητα! 😊

  9. @Julia: Η αλήθεια είναι ότι, πέρα από highlighter, δεν έχω χρησιμοποποιήσει κάτι παρόμοιο. Αλλά μου τράβηξε το ενδιαφέρον η φωτό και, εφόσον, η τιμή δεν είναι απαγορευτική το έβαλα στη λίστα. Τώρα που έχω και το δικό σου review, πείστηκα εντελώς! Ειδικά για καλοκαίρι που ποτέ δε μακιγιάρομαι, κάτι τέτοιο μου φαίνεται σούπερ, για να δείχνει το πρόσωπο δροσερό και αναζωογονημένο. Σας έχω πει πόσο αντιπαθώ το καλοκαίρι, ε? Χαχαχαχα!

  10. @Sheena: Ουυυυ!!!! Χρόνια τώρα εμείς τα κορίτσια του Χειμώνα τα λέμε αυτά! Και μας «μισούν» τα summer bb girls!!( αστειεύομαι φυσικά….) Χαχαχα! Βέβαια και αγαπάμε και το καλοκαίρι αλλά με κάποιες προϋποθέσεις!

    Καλά δε λέω; ( θα σου αρέσει το Glass Spray. Ειδικά το καλοκαίρι, έχει το λόγο του- if you know what I mean!!!😀😀😀)

  11. Κ εγώ με την σειρά μου θα αναζητήσω την The Falsies Lash Mask και θα σας γράψω κ τις εντυπώσεις μου ..είχα δοκιμάσει παρόμοιο από 1 εταιρεία άλλα δεν μου έκανε πολύ δουλειά κ ψαχνόμουν τότε αλλα είχα βρει άλλες δύο εταιρείες άγνωστες που είχαν τέτοιο προιόν αλλά δεν πήρα.. Maybelline λοιπόν εμπιστοσύνη κ πολύ πιο οικονομικό!Όσο για το καλοκαίρι @Sheena @Julia όσο το λάτρευα πιο πιτσιρίκα κ έκανα σαν την Brigitte Bardot κάτω από τον ήλιο κ χειρότερα τώρα στα 30 δεν θέλω καθόλου καλοκαίρι..

  12. The Falsies Lash Mascara θα συμφωνησω και εγω
    Βεβαια σημερα ημουν στα ΧΟΝΤΟΣ και τα ειδα ολα απο κοντα
    Πολυ ομορφη και η παλετα χρωματων
    Ομως αυτη η ατμοσφαιρα στα μαγαζια με στενοχωρει ολο και περισσοτερο
    Τα Σαββατα ηταν παντα γεματα γυναικες που ψωνιζαμε ολα οσα ειχαμε στην λιστα μας
    Σημερα ομως οι πωλητριες ειναι περισσοτερες απο τους πελατες παρολο που ειναι συγκριτικα πιο λιγες απο την προ κορωνοιου εποχη
    Το μονο τμημα που ειχε κοσμο ηταν το τμημα με τα μαγιω
    Θελω την προ κορωνοιου ανεμελια και τα χαμογελα παλι πισω ΤΩΡΑ

  13. Μου άρεσαν και τα τέσσερα προϊόντα, αλλά αυτό που μου έκλεισε το μάτι είναι η αδιάβροχη μάσκαρα με το βουρτσάκι που βοηθά στην διατήρηση της καμπυλότητας των βλεφαρίδων. Οπότε, νούμερο ένα υποψήφια αγορά,. Όσο για τις εποχές κορίτσια, κάθε μία έχει τη χάρη της. Θα ήταν πολύ βαρετό να έχει μόνο χειμώνα η μόνο καλοκαίρι η ζωή μας! Άσε που δεν θα μπορούμε να γκρινιαξουμε κιόλας!
    xx

  14. @Ju: Έτσι ακριβώς! Πάντως, το έβαλα στη λίστα, θα είναι σίγουρα μέσα στις επόμενες αγορές μου και θα σου πω εντυπώσεις!
    @Τζένη & Sofia: Σοφία μου, συμφωνώ απόλυτα ότι όλες οι εποχές έχουν τα καλά τους και τα κακά τους, αλλά, όπως και η Τζένη, μεγαλώνοντας το καλοκαίρι δε μου αρέσει όσο πιτσιρίκι που έχω τόσο γλυκές και όμορφες αναμνήσεις από το χωριό των παππούδων μου, γιατί πλέον οι υποχρεώσεις δε σταματάνε. Και ειδικά στις τσιμεντένιες μεγαλουπόλεις, τα καλοκαίρια είναι ανυπόφορα – εννοείται ότι αν έμενα σε νησί, θα τα περίμενα πώς και πώς!

  15. Καλημέρα Bbgirls! @Sheena έχεις δίκιο, όπως το θέτεις… παρ’οτι είμαι από την πρωτεύουσα παγκαλη Αθήνα, ζω πολλά χρόνια σε κοντινή της πόλη με θάλασσα όπου το κλίμα και οι ρυθμοί της ζωής είναι διαφορετικοί. Κι έτσι, η γνώμη μου για τις εποχές, σίγουρα προσδιορίζεται από τον τόπο διαμονής μου.
    @Rania ένιωσα ακριβώς το ίδιο συναίσθημα, απογοητεύτηκα με τη νέα πραγματικότητα, τα σελοφαν στα αγαπημένα μας καλλυντικά και τον φόβο να ελλοχεύει…Να φανταστείς πως η αγαπημένη μου βόλτα ήταν στα καταστήματα καλλυντικών και τώρα πια, μετά από τον κορωνοιο, έχω πάει μόνο μια φορά…Ας ελπίσουμε ότι θα βρεθεί γρήγορα η λύση.
    xx

  16. The Falsies Lash Mask εξαιτερικη ιδεα!!!!βλέπω να ακολουθουν και άλλες εταιριες!!Οπως και το glass spray😁

  17. Είναι να ρωτάς;;;;; Όλα μου κλείσανε το μάτι…τι New York ΒΒ girl θα ήμουν αλλιώς;;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.