Στο Brow Bar της Benefit θα φτιάξετε τα φρύδια σας με ασφάλεια.

 

 

 

Yπάρχει λίστα αναμονής σχεδόν πάντα στο Brow Bar της Benefit στο κατάστημα Sephora στο Mall Athens. Πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις ένα τηλέφωνο και να κλείσεις το ραντεβού σου για να φτιάξεις τα φρύδια σου.

 

Για παράδειγμα, αν τύχει και βρεθείς στο Sephora για κάτι άλλο και αποφασίσεις τελευταία στιγμή να φτιάξεις φρύδια,  δεν θα μπορέσεις να εξυπηρετηθείς- το ξέρω από πρώτο χέρι αυτό, μου έχει συμβεί τουλάχιστον δυο φορές.

 

Αξίζει όμως και με το παραπάνω η αναμονή γιατί το αποτέλεσμα είναι πάντα τέλειο. Εγώ κάνω όλο το πακέτο δηλαδή πρώτα μου περνάει ο αγαπημένος Θανάσης  μια απαλή βαφή σε καστανή απόχρωση και μετά με τον Benefit τρόπο – δηλαδή με κερί – γίνεται ο τελικός σχηματισμός στα φρύδια μου. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με τσιμπιδάκι – μόνο για κάποιες τριχούλες που ίσως πετάνε και δεν «κάθονται» και…. voila! Τέλεια φρύδια!

 

 

 

 

Καλό είναι να γνωρίζετε ότι στην εποχή του Covid 19 η Benefit όσο αφορά το brow bar έχει πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης:

 

  1. Όλες και όλοι οι αισθητικοί φορούν φυσικά μάσκες προστασίας
  2. Πλένουν και αποστειρώνουν τα χέρια τους, πριν και μετά τη διαδικασία
  3. Φοράνε γάντια καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας και φυσικά τα αλλάζουν μετά από κάθε υπηρεσία
  4. Απολυμαίνουν όλα τα εργαλεία μετά από χρήση.
  5. Καθαρίζουν και απολυμαίνουν συνεχώς το bar και φυσικά πάντα μετά από κάποια υπηρεσία

 

 

 

 

 

Το γλυκούλι backpack της Benefit ήδη το έχω κρατήσει αρκετές φορές- το αγάπησα γιατί είναι τόσο καλοκαιρινό και παιγνιδιάρικο και φυσικά χρήσιμο και ιδανικό για τα καθημερινά πέρα – δώθε.

 

 

 

 

 

Όσο αφορά τα προϊόντα για τα φρύδια όπου η Benefit είναι ο αδιαμφισβήτητος leader της αγοράς,  μου άρεσε πολύ η νέα ανανεωμένη Brow Zings Palette ιδανική και για πρωτάρες αλλά και για επαγγελματίες makeup artists. Mια λεπτή παλέτα που περιλαμβάνει 4 long lasting σκιές, ένα διάφανο κερί και δυο κεριά υψηλής χρωστικής που σχηματίζουν τέλεια και ορίζουν τα φρύδια. Με δυο πινελάκια διπλής όψης, ένα για τις σκιές και ένα για την εφαρμογή του κεριού.

 

 

 

Τώρα αν τα φρύδια σας είναι αραιά και θέλετε να τους δώσετε λίγο όγκο το κατάλληλο προϊόν είναι η μάσκαρα Gimme Brow +. Ένα απαλό non-sticky gel με μικροΐνες που προσκολλούνται φυσικά στο δέρμα και στις τριχούλες των φρυδιών,  δημιουργώντας φυσικό όγκο και καθορισμό.

 

 

 

 

Το δικό μου αγαπημένο Benefit μολύβι φρυδιών και αυτό που δεν λείπει ποτέ από το νεσεσέρ μου είναι το  Goof Proof Brow Pencil. Διπλής όψης,  από τη μια πλευρά με το βουρτσάκι χτενίζω τα φρύδια μου και από την άλλη πλευρά με την ανασυρόμενη μύτη (για να μη χρειάζομαι και ξύστρα)  τα βάφω απαλά με γρήγορες κινήσεις και είμαι έτοιμη.  Υπάρχει σε οκτώ αποχρώσεις και η απόχρωση που ταιριάζει στα δικά  μου φρύδια είναι η Νο 4.

 

 

 

 

 

Πολύ σημαντικά τα φρύδια στην συνολική εξωτερική εμφάνιση. Μην τα παραμελείτε, ποτέ. Και κάπου εδώ να στείλω και φιλιά στις αγαπημένες μου φρυδοφιλενάδες, Αφροδίτη, Μαριέττα και Λόλα.

 

Κisses my benebabes!

 

The perfect Benefit Eyebrow Tutorial! 

 

 

 

 

 

21 Σχόλια
  1. Την αγαπώ την Benefit! Μου θυμίζει κάποιες πολύ όμορφες και ξέγνοιαστες εποχές! Ωστόσο, φρύδια δεν έχω κανει ποτέ, ενώ το θέλω κι είναι και δίπλα μου τα Sephora κι έχω στείλει και φίλες (για να μην πω τις έχω καθήσει με το ζόρι…). Πρέπει να το βάλω στο πρόγραμμα.

  2. Ούτε εγώ εχω κάνει φρύδια στα Sephora, αν ίσως ειχαμε Πειραιά, οπως παλιά, να ήμουν τακτική πελάτισσα, όπως και ήμουν κάποτε…Η έστω στο Athens Metro mall αν τα κάνουν, να το προγραμματιζα ευχαρίστως… Το Mall Αμαρουσίου μου πέφτει αρκετά μακριά γιαυτό ζητημα αν εχβ πάει 3 φορές στο συγκεκριμένο, αν και μου άρεσε πολύ!!! Σε αυτό είναι τυχερές όσες μένουν στα βόρεια προάστια 😉

  3. Αγαπημενη κ πρώτη μου επιλογή παντα η Benefit..παρότι τσιμπημένες οι τιμές επειδή δεν είμαι make up artist κ δεν βσφομαι σε καθημερινή βαση προτιμώ λίγα κ καλά κ αυτό το βρίσκω στην Benefit.Εννοείται εχω κ από αλλες εταιρείες αλλά σε κάποια καλλυντικά την benefit δεν την αλλάζω με τιποτα.. κρίμα που δεν έχουν στα Sephora της Θεσσαλονίκης γιατί θα το επισκεφτόμουν στάνταρ..άμα γινει κ εδώ πες μας Τζούλια κ εμας τις Θεσσαλονικιές

  4. Αγαπώ…. όχι, μισό! Λατρεύω Benefit! Ειδικά στα προΐόντα για τα φρύδια (για εμάς που δεν έχουμε το φρύδι-τέντα). Τα είχα κάνει μια φορά στο Brow Bar στα Sephora της Θεσσαλονίκης προ χρόνων και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένη. Μάλλον πρέπει να το ξανακάνω σύντομα!
    Υ.Γ. Άσχετο / σχετικό. Τελευταία, χρησιμοποιώ το Roller Liner eyeliner της Benefit και θα το έβαζα άνετα στο Top-5 eyeliners που έχω χρησιμοποιήσει. Σταθερό, ακριβές και με διάρκεια όλη μέρα.

  5. @Stella: Σαν χθες θυμάμαι το preview που είχα κάνει αλλά και τον ενθουσιασμό μου που τα Benefit επιτέλους θα έρχονταν και στην Ελλάδα. Κρατήσου: από τότε έχουν περάσει…. 9 χρόνια!!!😱😱😱

  6. @Maryl: Ναι η αλήθεια είναι ότι θα έπρεπε να υπάρχουν περισσότερα brow bars…

  7. @TZENH: Είναι εντυπωσιακό ότι στη Θεσσαλονίκη δεν υπάρχει brow bar… θα εισηγηθώ πάραυτα!

  8. @Julia …. από τότε έχουν περάσει 9 χρόνια…. Κι από τότε που τα γνώρισα και τα αγόραζα από Λονδίνο και Βερολίνο…. 15!!!!

  9. @Sheena: Μα και εγώ ήμουν σχεδόν σίγουρη ότι υπήρχε brow bar στη Θεσσαλονίκη! Μήπως έκλεισε; Μπερδεύτηκα τώρα…

  10. Τα φρύδια λένε πως είναι η κορνίζα του προσώπου μας..! Έχω κάνει φρύδια α στη Benefit στη Sephora στην Ερμού πριν από ένα χρόνο περίπου, και είχα μείνει πολύ ευχαριστημένη. Και γενικά πιστεύω ότι η Benefit είναι ειδικός στα προϊόντα για τα φρύδια μας!
    xx

  11. H Brow Zings Palette ,η μάσκαρα Gimme Brow + καθώς και το Goof Proof Brow Pencil είναι must have προ’ι’όντα για όσες θέλουμε περιποιημένα φρύδια….

  12. @Julia: Σίγουρα είχε, γιατί έχω φτιάξει τα φρύδια μου εκεί, αλλά έχουν περάσει αρκετά χρόνια (σίγουρα 5-6)! Το ψάχνω τώρα online και βλέπω ότι είναι temporarily closed λόγω covid19. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στο ενδιάμεσο

  13. @Sheena: Και εδώ είχαν κλείσει φυσικά ( όπως οκά εξάλλου) αλλά έχουν ξανα ανοίξει. Μακαρι να είναι temporarily γιατί θα είναι κρίμα να μην ανοίξουν…😕

  14. Τέλεια τα benefit!To δικό μου αγαπημένο είναι το kabrow.Σημερα παραλάβαμε μια παλέτα benefit me ρουζ,bronzer,highlighter απλά τέλεια!!!Μάνα και κόρη επί τω έργω!

  15. Δεν εμπιστεύομαι κανένα άλλο πέρα από τον Θανάση, λατρεία ! Βασίλισσα βγαίνω από τα sephora εξαιτίας του!

  16. Μόλις έρθει κι εδώ θα το δοκιμάσω.
    Μουτςς

  17. Αγαπώ τα Benefit, αλλά παρά τις επανειλημμένες παροτρύνσεις, δεν έχω καταφέρει να πάω σε brow bar σε κάποια απλο τις επισκέψεις μου στην Αθήνα, ακριβώς γιατί ο προγραμματισμός είναι αδύνατος…

  18. Σε brow bar ακομα δεν εχω παει αλλα benefit για φρυδια εχω χιχι

  19. Και εγώ είχα πάει πολυυυυ παλιά στα sephora της Θεσσαλονίκης για τα φρύδια μου και είχα μείνει ευχαριστημένη!!! 💙💙❤❤❤💜💜💛💛💛💚💚 Μου άρεσε που μου τα έβγαλαν και μετά μου έδωσαν αρκετά tips Για το πως θα τα βαφω κτλπ… Θα το βάλω στο πρόγραμμα να ξαναπάω γτ είναι πολύ σημαντικό να έχεις ένα καλοσχηματισμενο φρύδι!!!! 💜💜💛💛💙💙💚💚❤❤💜💜💛💛💙💙❤❤💚💚

  20. Αν φυσικά ανοίξει κάποια στιγμή ξανά και της Θεσσαλονίκης το brow bar!!!! 💜💜💜💙💙💙💙💙💙❤❤❤❤❤❤❤💛💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚💚💜💜💜💜💜💙💙💙💙💙❤❤❤❤❤💚💚💚💚💚💛💛💛💛💛💛

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.