Chanel Le Beige Summer 2020, καλοκαιρινό μακιγιάζ φυσικής λάμψης.

 

 

 

Το χαλαρό αλλά και εκλεπτυσμένο στυλ της  Γαλλικής Ριβιέρας,  είναι πίσω από  την έμπνευση για το καλοκαιρινό limited edition μακιγιάζ της Chanel Le Beiges Summer 2020 που έκανε πριν λίγες μέρες την εμφάνισή του.

 

Ένα  “bright summer of glow”, στη σειρά nude “Le Beiges”  που έχει αγαπηθεί πολύ  με limited edition προϊόντα μακιγιάζ που σκοπό έχουν να δώσουν έμφαση στη φυσική λάμψη της ελαφρά ηλιοκαμένης  επιδερμίδας με ήσυχες και «καθαρές» αποχρώσεις που υμνούν την γαλλική φινέτσα.

 

 

 

 

 

Σταρ προϊόν της συλλογής  η βάση για λάμψη Le Beiges Highlighting Fluid  με υφή ελαφριά και ντελικάτη που απλώνεται εύκολα και ομοιόμορφα, χαρίζοντας φυσική λάμψη στην επιδερμίδα. Παράλληλα η φόρμουλα εμπλουτισμένη με ενυδατικά συστατικά, φροντίζει την επιδερμίδα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της για να δώσετε έμφαση σε σημεία κλειδιά του προσώπου  και του σώματος,   ή να αναμιχθεί με το foundation για all over glow. Σε δυο αποχρώσεις, Sun Kissed και Pearly Glow.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πιο διακριτική αλλά εξίσου γοητευτική η Le Beiges Illuminating Powder μια πούδρα σε δυο αποχρώσεις με χρυσαφένιες χρωστικές που τονίζουν την ηλιοκαμμένη απόχρωση της επιδερμίδας. Σε δυο αποχρώσεις, πιο απαλή η “Sand” πιο σκούρα η “Sunset”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σα να έχετε ένα χρυσαφένιο μαύρισμα από τον ήλιο, χωρίς τις αρνητικές του επιπτώσεις. Αυτό υπόσχεται αυτή η κρεμώδης Le Beiges Bronzing Cream” . Ελαφριά, και υπέροχα απαλή, μια κρέμα-gel που γίνεται ένα με το δέρμα,  ντύνοντας την επιδερμίδα με ηλιοκαμένη λάμψη και με υφή που βοηθάει να «χτίσετε» το αποτέλεσμα από πιο διακριτικό σε πιο έντονο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ντελικάτες glossy και απαλές υφές έχουν οι πέντε ζεστές και  κολακευτικές αποχρώσεις της πενταπλής παλέτας ματιών Le Beige Natural Color Palette” που φοριούνται εύκολα και αναμειγνύονται πετυχημένα μεταξύ τους. Κρεμώδες μπεζ, σατινέ, απαλό ροδακινί, κοραλί με χρυσές και ροζ λάμψεις, σοκολά και taupe.   Αντί για κραγιόν ή lip gloss η Chanel προτείνει υγιή και ζουμερά χείλη   με το «Le Beiges Lip Balm» σε ακαταμάχητη κόκκινη-κοραλί απόχρωση που απλά τονίζει το φυσικό χρώμα των χειλιών. Τα δυο βερνίκια Le Beige Le Vernis  της limited edition συλλογής είναι το Cruise ένα έντονο κοραλί και το Sailor ένα πιο απαλό ροζ-κοράλ.

 

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Ό,τι πρέπει για τις μαυρισμένες επιδερμίδες τώρα το καλοκαίρι αλλα κ για όσες από εμάς δεν θέλουμε το ηλιοκαμμένο μαύρισμα απλά αυτό το χρυσαφένιο μαύρισμα που υπόσχεται η Le Beiges Bronzing Cream με το κοραλλί lip balm είναι ο τέλειος συνδιασμός

  2. Δεν έχω λόγια!!!Να ήμουν εκεί με μία σακούλα να τα σπρώξω όλα μέσα!!!!χαχα

  3. Α… καλά! Φλερτάρω με το cream bronzer εδώ και κάτι μήνες… Το πως κρατιέμαι να τελειώσω τα υπόλοιπα….

  4. Όλα μου φαίνονται τέλεια!!! Είναι από τα, χρώματα που πιστεύω κολακεύουν όλες τις γυναίκες και θα τσ ήθελα ολα βέβαια!!

  5. Στην γαλλική Ριβιέρα δεν θα πάμε αλλά στην Αθηνα’ι’κή θα τις ρίξουμε τις βουτιές μας….χαχαχα…
    Ακούω την pearly glow απόχρωση απο την βάση Le Beiges Highlighting Fluid να φωνάζει το όνομά μου…
    Όποτε διαβάζω για προ’ι’όντα της CHANEL θυμάμαι μια απο τις πρώτες μου βόλτες σε μεγάλο κατάστημα καλλυντικών -τότε που ήμουν μικρή κι άμαθη ,πλην φιλόδοξη κι ανερχόμενη beauty addict – να βλέπω μια υπάλληλο με ένα μακιγιάζ τόσο αψεγ’αδιαστο που εκανε το δέρμα της να μοιάζει σαν διάφανη πορσελάνη …κι όταν σταμάτησα να την κοιτάζω με το στόμα ανοιχτό και την ρώτησα τι makeup φορά, μου απάντησε: ”Μα, φυσικά CHANEL…”

  6. @Celia, τι όμορφη ανάμνηση! Κυρίως Chanel είχε χρησιμοποιήσει η μακιγιέρ στο γάμο μου… και όπως πολύ σωστά λες κι εσύ, με φανταστικό, αψεγάδιαστο αποτέλεσμα στο δέρμα μου. Εξυπακούεται πως η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων της Chanel σε αυτήν την καλοκαιρινή συλλογή για το μακιγιάζ μας, είναι απλά ονειρεμένοη. Γιατί δίνει ότι πιο τέλειο, ζηταμε όλες μας για το μακιγιάζ μας τώρα το καλοκαίρι : φυσικό αποτέλεσμα!
    xx

  7. Λατρεύω την ηλιοκαμμενη εκδοχή του προσώπου μου πόσο μάλλον όταν αυτό το πετυχαίνω με προϊόντα μακιγιάζ. Καταπληκτική η αγαπημένη chanel για ακόμα μια φορά!!! ❤❤❤❤❤❤💙💙💙💙💙💙💙💜💜💜💜💜💜💜💜💛💛💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚❤❤❤❤❤❤

  8. Οτι εχω παρει ειναι απιστευτο, κραγιον, μανο . Η bronzing cream μου εκανε κλικ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.