Bobbi Brown Crushed Lip Color, ένα ιδανικό κραγιόν για το καλοκαίρι.

 

 

Ενυδατικό σαν lip balm,  αλλά και με πλούσιο χρώμα στο τελείωμα του όπως ένα κραγιόν,  το Crushed Lip Color της Bobbi Brown είναι ένα ιδανικό κραγιόν,  για τους πιο ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες.

 

Με σύνθεση που εφαρμόζεται εύκολα κατ’ ευθείαν από τη συσκευασία και περιλαμβάνει Βιταμίνες Ε και C καθώς και κερί μέλισσας που αφήνει τα χείλη άνετα και ενυδατωμένα.

 

Το  Crushed Lip Color κοστίζει 32Ε και  είναι ένα από τα best seller κραγιόν του brand.  Το βρίσκετε σε 21 αποχρώσεις. Παρακάτω κάποιες από τις πιο ευπώλητες:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Εξ άλλου μόλις χθες η μάρκα  λάνσαρε  την επίσημη ελληνική ιστοσελίδα και το νέο της ηλεκτρονικό κατάστημα.  Στο www.bobbibrown.gr που βρίσκεται ήδη στον αέρα, οι μπορείτε πλέον να ψωνίζετε online τα αυθεντικά προϊόντα από τις ολοκληρωμένες συλλογές της Bobbi Brown, γρήγορα, άνετα και με ασφάλεια.

 

 

 

Με εύκολη πλοήγηση και πλούσιο περιεχόμενο, το νέο, άκρως userfriendly στο ελληνικό site της Bobbi Brown θα βρείτε  τα bestsellers  τα νέα της προϊόντα και όλες τις υπηρεσίες.

 

 

 

 

 

Επιπλέον το νέο e-shop εξασφαλίζει πρόσβαση σε limited edition προϊόντα που θα κυκλοφορούν μόνο ηλεκτρονικά, ενώ διαθέτει διευρυμένο κωδικολόγιο σε αποχρώσεις foundation, καθώς και ειδικά σχεδιασμένο Foundation Shade Finder Tool για την επιλογή της σωστής απόχρωσης που σας ταιριάζει.

 

 

 

 

 

 

Bobbi Brown “Crushed Lip Color”

 

 

 

 

 

25 Σχόλια
  1. Αγαπημένη Bobbi Brown! Πολύ αγαπημένη! ποιο να πρωτοδιαλέξεις, όλες οι αποχρώσεις τέλειες και η υφή μοιάζει πολύ λαχταριστή. Μια απορία μονο… τα κραγιόν στην ασημι συσκευασία είναι ίδια με αυτα στις επάνω φωτο?

  2. @Stella: Οχι είναι το Extra Lip Tint ένα πολύ ενυδατικό balm με χρώμα. Λιγότερο έντονο χρώμα όμως από το κραγιόν, φυσικά. Θα έλεγα είναι το αντίστροφο. Όμορφη μάρκα και clean και γοητευτική και ακόμα δείχνει πολύ fresh και όχι “κουρασμένη”.

  3. @Julia Ναι το είδα κι εγω. Μπήκα στο site και ειναι σαφές. Οντως μια φρέσκια μάρκα και πολύ classy!

  4. και κάτι ακόμα…. Ισως η μόνη μάρκα που κανει το Nude, να μην δείχνει βαρετό, αλλά λαχταριστό!

  5. @Stella: Συμφωνώ, αλλά υπάρχει και η Chanel στη μέση, που έχει αναγάγει το nude σε ποίηση…

  6. Είναι αυτά τα κραγιόν που βγαίνει το χρώμα, σαν να έχεις δαγκώσει τα χείλη, όπως έλεγαν παλιά… Όλα τα θέλω…
    Το site πολύ φιλικό!
    Καλό μήνα!!!

  7. Όντως όλες οι αποχρώσεις μία και μία κ θα συμφωνήσω απόλυτα με την Στελλα για τις nude αποχρώσεις!!Τελειο για το καλοκαίρι κ lip balm αλλα με την απόδοση του κραγιόν..ίσως να ξεχωριζα το crush, το punch, και το regal

  8. @Julia Αααααααχ…. μη μιλάς άλλο για Chanel!!!!!
    “Θα τα κάψωωωωωωω τα ρημάδια τα λεφτά μου…..για να δω αν τα Chanel μου ή εμένα αγαπάς….” 😉

  9. Καλημερα
    Καλο μηνα καλοκαιρινο
    Ομορφος ασφαλης και οσο το δυνατον οπως παλια να ειναι για ολες μας
    Τα κραγιον τι να πω
    Οταν ειδα το θεμα πριν ειπα αμεσως πριν διαβασω παρακατω αυτα ειναι @Stella
    Εχει πει πολλες φορες για την αγαπ της σε αυτη την εταιρεια
    Και φυσικα δεν εχει καθολου αδικο που την αγαπα
    Ειναι ολα τα χρωματα τοσο λαχταριστα

  10. @Rania: Πράγματι και τα 21 χρώματα των συγκεκριμένων κραγιόν είναι κολακευτικά. Μπορείς να τα δεις όλα στο νέο e shop του brand. (Σωστά το είπες: ένας όμορφος μήνας όπως παλιά. Μακαρι.)

  11. Καλό μήνα κορίτσια σε ολες!!! Εμένα ο Ιούλιος είναι πάντα μήνας διακοπών και μήνας γενεθλίων των κοριτσιών μου όποτε τον λατρεύω! Εχω μπει ηδη στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της αγαπημένης μου Bobbi Brown και έχω τσεκάρει κάποια καλλυντικά που θέλω!! Είναι βέβαια εκπληκτική η ποικιλία και δεν είναι εύκολο να διαλέξει κάποιος, θα τα ήθελα όλα!! Και δίνει και πολύ όμορφα δώρα με τις παραγγελίες!

  12. Μπήκα στο e-shop τους κι έπαθα ζημιά.
    Μουτςς

  13. Καλό μήνα σας είπα;Δεν σας είπα. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ αγαπημένες μου!
    Μουτςς

  14. @ Maryl: Ωραίο e shop και δε σε «ζαλίζει». Καθαρό και εύκολο.

  15. Καλό μήνα bbgirls κι από μένα! Υπέροχες αποχρώσεις στα κραγιόν, πολύ φυσικές οι περισσότερες, όπως γράφει και η @Amalia σαν να έχεις δαγκώσει τα χείλη σου! Εμένα εκτός από τις φυσικές μου άρεσε πολύ και η έντονη, αυτή που στην πρώτη εικόνα, βλέπουμε το κραγιόν στην προ-τελευταια σειρά.
    χχ

  16. @ΡΑΝΙΑ Πως με ξέρεις Ράνια μου! Πώς με ξέρεις!!!❤️💜💙😍

  17. Είχα αγοράσει ένα καταπληκτικό πινέλο για πουδρα από bobbi brow κάπου στα 50 ευρώ. Μια από τις καλύτερες αγορές της ζωής μου!!! 💜💜💛💛💙💙❤❤💚💚💙💙💛💛💜💜💚💚❤❤ Σιγουρα θα τιμησω το σαιτ!!! 💜💜💛💛💙💙❤❤💚

  18. Κραγιόν θα πάρω για αρχή!!!! Το αποφάσισα!!! Φοβερά χρώματα, ότι πρέπει για καλοκαίρι!!!💙💙💙❤❤❤💜💜💛💛💚💚💚

  19. Eπιλέγω την απόχρωση bitten (χείλη για δάγκωμα!!) και την lilac…. εχω ήδη περιηγηθεί στο ελληνικό site της Bobbi Brown κι έκανα τις μικρές μου ”αμαρτίες”…. είμαι σίγουρη πως το έχουμε ξαναπεί αλλα μια επανάληψη δεν βλάπτει… BOBBI BROWN=BB 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
    Happy 1st of July, bb girls!!!

  20. Μία από τις εταιρείες που εμπιστεύομαι.Έχω ψωνίσει αρκετά πράγματα αλλά το κραγιόν αυτό όχι.Τώρα με τις εκπτώσεις είναι μία καλή ευκαιρία.Φοβερό φαίνεται και το lip balm με χρώμα.

  21. Α τελεια εχει και εκπτωσεις το angel μου αρεσε

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.