DNA Quick Slim, αδυνάτισμα, σύσφιξη, σμίλευση. Μπορεί να αλλάξει το σώμα σε 15 ημέρες; Part 1.

 

 

 

Μέρα 1: 30 Ιουνίου 2020

Κατά τη διάρκεια της καραντίνας δεν έφαγα περισσότερο από όσο τρώω έτσι κι αλλιώς αλλά διέκοψα απότομα και εγώ όπως χιλιάδες άλλες,  το καλό συνήθειο της εκγύμνασης που είχα ξεκινήσει από τον Οκτώβριο.

 

Αποφεύγω τη ζυγαριά γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν την πιστεύω και πολύ,  με την έννοια ότι ένα σφικτό σμιλεμένο σώμα μπορεί να φαίνεται πολύ πιο όμορφο από ένα σώμα που έχει μεν λιγότερα κιλά,  αλλά είναι χαλαρωμένο και αφρόντιστο.

 

Αντί λοιπόν για ζυγαριά έχω κάποια αγαπημένα καλοκαιρινά ρούχα. Όταν χωράω μέσα σε αυτά τα ρούχα άνετα,  είμαι εντάξει, νιώθω καλά. Όταν αυτά τα ρούχα με στενεύουν ή δεν τα νιώθω ιδιαίτερα άνετα,  ξέρω ότι θα έχω πάρει λίγο σίγουρα και σίγουρα θα έχουν αυξηθεί οι πόντοι μου γύρω από την κοιλιά.

 

Κοιλιά,  αυτό το βατερλώ μου, ιδιαίτερα μετά την εγκυμοσύνη μου. Ποτέ δεν είχα πλάκα κοιλιά, αλλά ήταν ένα μικρό χαριτωμένο εξογκωματάκι που πλέον έχει χάσει την κατάληξη “άκι”, και τα τελευταία χρόνια παλεύω με αυτό άλλοτε με επιτυχία και άλλοτε όχι τόσο.

 

Αρχές Μαΐου, με την άρση της καραντίνας, δεν ένιωθα πιο παχιά, αλλά σίγουρα ένιωθα πιο «βαριά». Και έχοντας πλέον γνώση ότι ένα ταξίδι που προγραμμάτιζα από τον Δεκέμβριο για τον Ιούνιο ακυρώθηκε, ένιωσα ακόμα πιο «βαριά» γιατί η ψυχολογία μας παίζει τεράστιο ρόλο και στην εξωτερική μας εμφάνιση.

 

Και κάπου εκεί πήρα την απόφαση: αφού ακυρώθηκε το ταξίδι μου στο εξωτερικό, το budget του ταξιδιού θα το χρησιμοποιούσα για να κάνω κάτι μόνο για μένα, για τον εαυτό μου για να αισθανθώ εγώ καλύτερα. Κάτι που να έχει άμεσο αποτέλεσμα όμως. Κάτι που θα λειτουργούσε καλά στην συνολική μου εμφάνιση αλλά πάνω απ’ όλα στην ψυχολογία μου.

 

 

 

 

Φυσικά ακούω και εγώ γι αυτές  τις διάφορες θεραπείες και τα διάφορα πρωτόκολλα που ισχύουν πλέον σε κέντρα ομορφιάς και υπόσχονται μείωση πόντων και απώλεια τοπικού λίπους σε σχετικά σύντομο χρόνο,  αλλά σαν άνθρωπος είμαι δύσπιστη. Πιστεύω εξ άλλου ότι τίποτα δεν γίνεται αν δεν προσπαθήσουμε και εμείς οι ίδιες.

 

Παρόλα αυτά γνωρίζω καλά, ότι  ο τομέας της κοσμετολογίας την τελευταία πενταετία έχει κάνει άλματα,  ενώ υπάρχουν πλέον και εξειδικευμένα υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα που βοηθούν πολύ προς αυτή την κατεύθυνση.

 

Ξεκίνησα λοιπόν μια μικρή έρευνα και κατέληξα στo DNA Center στο Σύνταγμα. Ο βασικότερος λόγος γι αυτή μου την απόφαση ήταν ότι στο συγκεκριμένο κέντρο όλο το προσωπικό απαρτίζεται από επιστήμονες: γιατρούς, πλαστικούς χειρουργούς, δερματολόγους, βιοτεχνολόγους, νοσηλευτές. Με αυτή την έννοια μάλλον μιλάμε για ένα Ιατρείο Εξειδικευμένης Κοσμετολογίας παρά για ένα ακόμα κέντρο ομορφιάς και αισθητικής.

 

 

Στο DNA Center στο Σύνταγμα εφαρμόζουν τη μέθοδο Quick Slim όπου μέσα σε 14 ημέρες μπορείς να δεις διαφορά στην εμφάνιση του σώματος σου. 4 κιλά απώλεια βάρους και έως 8 πόντους. Ξαναλέω ότι δεν με ενδιαφέρουν τα κιλά τόσο,  όσο να δω το σώμα μου πιο σφικτό και πιο σφιγηλό.

 

 

 

 

 

30 Ιουνίου: Το πρώτο μου ραντεβού στα DNA Centers

 

Το πρώτο μου ραντεβού στα DNA ήταν στις 30 Ιουνίου. Με είδε γιατρός και διατροφολόγος. Με τους διατροφολόγους δεν τα πάω καθόλου καλά – πόσο να μειώσουν το φαγητό σε κάποιον που ήδη τρώει λίγο (εγώ), προτιμά πλούσιες σαλάτες αντί για υδατάνθρακες (εγώ)  κάνει διαλειμματική διατροφή και τρώει από τις 2.00 έως τις 10.00 το βράδυ πριν αυτό γίνει της μόδας (εγώ πάλι), δεν τρώει μεν γλυκά αλλά δεν κάνει και γεύμα χωρίς κόκκινο κρασί (επίσης εγώ). Δεν το περίμενα αλλά τα πήγαμε μια χαρά. Μου είπε να συνεχίσω ό,τι κάνω απλά στις 2:00 (περίπου 3 ώρες πριν το κυρίως γεύμα μου που είναι στις 5:00) να τρώω μια μπανάνα- εύκολο, να κόψω όσο περισσότερο μπορώ το αλάτι (όχι ακατόρθωτο – παρόλο που τρώω μόνο υγιεινό αλάτι Μεσολογγίου- αλλά εντάξει μπορώ να το κάνω – τόσα άλλα ωραία μπαχαρικά υπάρχουν), να χρησιμοποιώ παρθένο ελαιόλαδο με φειδώ  και να αυξήσω την καθημερινή κατανάλωση νερού σε 8 ποτήρια τη μέρα (μια χαρά, κάνει καλό και στο δέρμα μου)

 

 

Η θεραπεία Shape Sculpting

 

Οι γιατροί κατάλαβαν αμέσως τι εννοούσα όταν είπα ότι αισθανόμουν «βαριά». Φυσικά είχα κατακράτηση υγρών – αυτό που σε κάνει και να δείχνεις και να νιώθεις «φουσκωμένη» γι αυτό η πρώτη θεραπεία για μένα σε αυτό το διάστημα των 14 ημερών ήταν η Shape Sculpting.

 

 

 

 

3 Τεχνολογίες σε ένα μηχάνημα

 

 

Multi polar – RF

Infrared – IR

Mechanical Tissue Manipulation – MTM

 

 

 

 

 

 

Η πολύ ευχάριστη οφείλω να ομολογήσω θεραπεία, χάρη και στην υπέροχη Ζωή τη νοσηλεύτρια που μου εξηγούσε βήμα βήμα κάθε στιγμή το τι επιτυγχάναμε στο σώμα μου,  διήρκησε περίπου 40 λεπτά. Ούτε που κατάλαβα πως πέρασαν. Οι πλάκες του μηχανήματος πέρασαν από μπράτσα, στομάχι, κοιλιά και έσω μηριαίους. Όταν τελειώσαμε και σηκώθηκα της είπα «Το ξέρεις το φαινόμενο placebo; Επειδή κάτι έκανα, νιώθω κιόλας πιο άνετη, πιο ελαφριά, πιο αναζωογονημένη» «Και όμως δεν είναι καθόλου placebo ούτε είναι η ιδέα σου. μου απάντησε. Έχει ήδη γίνει λεμφική αποσυμφόρηση και φυσικά νιώθεις πιο ελαφριά. Θα δεις πως θα νιώθεις μέσα σε δυο ημέρες. Και δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου, μετά από τρεις ή τέσσερις συνεδρίες¨».

 

 

 

 

Tο τι ακριβώς επιτυγχάνεται στη συγκεκριμένη θεραπεία θα σας το εξηγήσω λεπτομερώς σε επόμενο post αλλα με απλά λόγια, αυτή η  μηχανική διέγερση,  προκαλεί σε βάθος επαναδραστηριοποίηση της διαδικασίας απελευθέρωσης του λίπους και παραγωγής ινών κολλαγόνου και ελαστίνης. Παράλληλα επιτυγχάνεται λεμφική αποσυμφόρηση. Η εφαρμογή μειώνει αποτελεσματικά την εμφάνιση της κυτταρίτιδας ενώ παράλληλα επαναφέρει τη ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος. Το περίγραμμα του σώματος επανασχεδιάζεται.

 

 

Και ναι. Μπορεί στην κοιλιά να μην έχω δει ακόμα διαφορά (εντάξει μια θεραπεία έχω κάνει- είπαμε δεν περιμένω και θαύματα) αλλά βλέπω διαφορά στο στομάχι μου. Έχει μπει προς τα μέσα. Λίγο μεν αλλά εγώ το καταλαβαίνω,  γιατί χθες έβαλα μια αγαπημένη φουστίτσα και μου κάθισε μια χαρά. Και το δέρμα μου σε αυτή την περιοχή είναι ήδη εμφανώς πιο λείο. 

 

 

Σε αυτές τις 15 ημέρες έως τις 16 ή 17 Ιουλίου με ημερομηνίες και μέρες που θα κάνω τις θεραπείες μου  θα σας γράφω την εμπειρία μου και τις αλλαγές που θα βλέπω  στο σώμα μου.

 

 

DNA Centers Σύνταγμα. Περισσότερες πληροφορίες στο 210 8212100

 

 

17 Σχόλια
 1. Γέλασα πολύ με το <>
  Την ζυγαριά την αποφεύγω κι εγώ …εχω ρούχα που λειτουργούν ως <> για το αν πήρα ή έχασα…. προσπαθώ να ασκούμαι όπου κι όπως μπορώ και να ακολουθώ μια ισορροπημένη διατροφή (χωρίς να τα καταφέρνω πάντα) κι είμαι της άποψης πως (ειδικά όσα περνούν τα χρόνια κι ο μεταβολισμός μας μοιάζει κάποιες φορές να πέφτει σε χειμερια νάρκη) η βοήθεια της σύγχρονης Κοσμετολογίας είναι ένας άσσος στο μανίκι μας….
  Περιμένουμε συχνά updates απο αυτο το δεκαπενθήμερο …..

 2. Eίναι εντυπωσιακό (και κάπως μεταφυσικό) το ότι χρησιμοποίησες αυτήν ακριβώς την έκφραση.
  Στο πρώτο μου ραντεβού στα DNA Centers μιλούσα με μια από τις υπεύθυνες και της είπα ότι θα είμαι «δύσκολη» πελάτισσα γιατί είμαι και καχύποπτη και κάποιες φορές «ανυπάκουη». Με κοίταξε χαμογελώντας και μου είπε «ας είσαι όπως θέλεις. Εμείς έχουμε πολλούς άσους στο μανίκι μας…». strange, right?

 3. To πιο σωστό απ όλα, είναι αυτό: «να κάνουμε πράγματα μόνο για μας», κάποιες φορές. Γιατί δυστυχώς εμάς, μας ξεχνάμε. Μου αρέσουν αυτά τα post περιμένω την συνέχεια.

 4. Παιδιά πραγματικά το σώμα μας,ειδικά αν έχουμε ξεφύγει απο τα 20-30 για να μην πω και παραπάνω(τρομάζω και που το σκέφτομαι) λειτουργεί σαν ρολόϊ ακριβείας…έτσι και αλλάξουμε για λίγο συνήθειες,περπάτημα,γυμναστική,διατροφή κλπ ξεριθμίζεται εντελώς και δυστυχώς τα αποτελέσματα γράφουν απευθείας πάνω στο σώμα(και αυτό ισχύει και για τα 2 φύλα.)
  Να ‘ταν τα νιάτα 2 φορές και τα κορμιά αγαλματένια…
  @julia αν έχει αποτέλεσμα η θεραπεία το καλό που σου θέλω να βάλεις πούλμαν και να μας μαζέψεις όλους

 5. @JULIA…wow…strange,indeed!!!
  @PANOS αυτό με την εκδρομή στο Σύνταγμα με το πούλμαν το κάνω εικόνα και έχω λυθεί στα γέλια….
  @JULIA ,τώρα που το σκέφτομαι…. bloggers,vloggers,iggers και πάσης φύσης influencers κανονίζουν meetups μπροστά από την είσοδο του μετρό στο Σύνταγμα…. εμείς με το πουλμαν θα πρωτοτυπήσουμε…
  UPDATE για τον Έλληνα στρατιώτη (bb boy της περήφανης bb mom) …ήρθε για 10 μέρες μετά την ορκομωσία (η οποία τελέστηκε κεκλεισμένων των θυρών λογω covid) και την Κυριακη ξαναφεύγει για πάνω πάλι (εκπαίδευση,σκηνάκια και όλα τα συναφή…) θέλω να πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά, θα περάσει ο καιρός και θα κατέβει και λίγο πιο κάτω…. την θετική ενέργεια όλων σας ζητάω ,αγαπημένα μου bb girls+bb boy….

 6. @Panos: Να πω ότι έχεις άδικο; Δίκιο έχεις. Κάποτε στα 20, δυο μέρες αν δεν έτρωγα το βράδυ έχανα 2 κιλά και τώρα για να χάσω δυο κιλά.. άσε… Πάντως μου έκανε πολύ ευχάριστη έκπληξη ο αντρικός πληθυσμός του κέντρου για θεραπείες που αφορούν και το πρόσωπο και το σώμα.. Και μου το είπαν κιόλας ότι έχουν πολλούς άντρες πελάτες. Αυτοί που ενδιαφέρονται για το σώμα δίνουν προτεραιότητα οι περισσότεροι στην περιοχή της κοιλιάς – και μάλιστα οι άντρες (σας μισωωώ!!!! χααχαχαχ) βλέπουν πάρα πολύ γρήγορα τα αποτελέσματα. Χάρηκα πολύ που το άκουσα αυτό, γιατί το να προσέχουμε τον εαυτό μας δεν είναι μόνο γυναικείο προνόμιο, αφορά και τα δυο φύλα. Και το περιττό λίπος ειδικά στην περιοχή της κοιλιάς είναι και θέμα υγείας εξ άλλου.

 7. @Celia: Με πούλμαν και τραγουδάκια επίσης!
  (θα δεις πόσο γρήγορα θα περάσει ο καιρός και δεν θα το πιστεύεις.. η θετική μας ενέργεια μαζί σου και με το bb boy μας φυσικά)

 8. Εχω δει διαφημίσεις με τα Dna Center και μου έχουν κανει εντύπωση οι θεραπείες που προτείνουν καθώς και οι πολύ καλές τιμές!! Αν ανοίξουν και υποκατάστημα στον Πειραιά θα τους επισκεφθω οπωσδηποτε.. Είμαι πολύ τεμπέλα για να κάνω γυμναστική, εκτός από το περπάτημα που μπορω να περπατάω με τις ώρες, και μου αρέσει πολύ η ιδέα να χτίζω κορμί αβασάνιστα με μηχανήματα 😉Περιμένω ανυπομονα τη συνέχεια!

 9. @Maryl: Και για μένα η απόσταση είναι ένα θέμα. Μελίσσια/ Σύνταγμα θέλω ώρες. Αλλά σκέφτηκα να μην είμαι τεμπελα τέλος πάντων! Να κάνω κάτι καλό για τον εαυτό μου και ας ξεβολευτω και λίγο! ( ευχαριστώ που ανέφερες το θέμα τιμών, γιατί λόγω ιατρικού συλλόγου δεν μπορώ εγώ να τις δημοσιεύσω..💜)

 10. @Panos & @Julia : μία θέση να κρατήσετε και για μένα στο πουλμαν παρακαλώ! Θα περιμένω με ανυπομονησία να διαβάζω την πρόοδο σου @Julia
  xx

 11. Κρατήστε θέση και για μένα στο σχολικό για το Σύνταγμα 😉
  Μουτςς

 12. Αυτό με τα ρούχα το κάνω κι εγώ!Δεν ξέρω πόσα κιλά είμαι,περίπου γνωρίζω!Την αποφεύγω τη ζυγαριά μανιωδώς!!Τώρα προσέχω τη διατροφή μου γιατί στην καραντίνα έτρωγα πιο πολλά παχυντικά φαγητά.Έχω κόψει τα γλυκά και μειώσει το άμυλο.Μια χαρά πάω,έχασα κάτι,δεν θέλω και πολλά,2-3 κιλά,έτσι για να ξεφουσκώσω.
  @Julia,καλή επιτυχία!

 13. Εχω παρει 3 κιλα στην καραντινα και δεν λενε να φυγουν, δραμα

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.