Τα νέα limited edition Nuxe Huile Prodigieuse είναι τέχνη.

 

 

 

Nuxe Huile Prodigieuse. To πρώτο και πλέον αγαπημένο multi tasking έλαιο- αυτό που μας έμαθε ότι μπορούμε με ένα μόνο προϊόν να φροντίσουμε και σώμα και την επιδερμίδα και τα μαλλιά μας- τόσα χρόνια μετά από το λανσάρισμά του, δεν έχει χάσει καθόλου την δυναμική και τη φρεσκάδα του και εξακολουθεί να είναι ένα από τα best seller προϊόντα φυσικής  περιποίησης.

 

Φέτος το Nuxe Huile Prodigieuse κάνει βουτιά στο καλοκαίρι  με τρεις ακαταμάχητες limited edition συσκευασίες που έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Και αυτό διότι η Nuxe κάλεσε τους σπουδαστές τέχνης και σχεδιασμού Pennighen να αφήσουν ελεύθερη τη φαντασία τους και να μεταμορφώσουν μια limited edition εκδοχή του  Prodigieuse ως σύμβολο του καλοκαιριού.

 

Τέχνη στο Ινστιτούτο Pennighen

 

Το Pennighen είναι ένα διάσημο ινστιτούτο τέχνης στο κέντρο του Παρισιού το οποίο εκπαιδεύει ταλαντούχα άτομα στο σύγχρονο σχέδιο. Το project των σχεδιαστών ήταν η δημιουργία ενός μπυκαλιού που να εκφράζει το σύγχρονο όραμα για ένα κοσμοπολίτικο καλοκαίρι.

 

 

 

 

Τα 3 συλλεκτικά μπουκάλια απεικονίζουν το θέμα «πισίνα», που αντιπροσωπεύει μια δροσερή καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

 

Τιρκουάζ, κίτρινο και κοραλί καπάκι, υπέροχα δροσερά σχέδια σε  ένα τρίπτυχο σε τρια χρώματα και ένα μπουκάλι φετίχ που όλες οι γυναίκες θα ήθελαν να έχουν στο καλοκαιρινό τους νεσεσέρ.

 

Αποτελεσματική Φόρμουλα

 

Να ξαναθυμηθούμε ότι αυτό το 98% φυσικό πολύτιμο έλαιο βασίζεται σε 7 φυσικής προέλευσης πολύτιμα έλαια Tsubaki (ενυδάτωση) Argan (επανόρθωση), Macademia (Θρέψη), Βοrage (απαλότητα), Καμέλια (ενυδάτωση), Φουντούκι (προστασία), Αμύγδαλο (απαλότητα).

 

Μια φόρμουλα με αντιοξειδωτική δράση που προσφέρει ασπίδα προστασίας στην περιβαλλοντολογική ρύπανση και την πρόωρη γήρανση. Όσο για το άρωμα του που λατρεύουν όσες το χρησιμοποιούν αιχμαλωτίζει την εσάνς του καλοκαιριού με αισθησιακές νότες. Είναι ξηρό και non-oily και απορροφάται άμεσα από την επιδερμίδα.

 

Τα 3 limited edition έλαια,  έρχονται να προστεθούν στην υπάρχουσα γκάμα του Huile Prodigieuse που αποτελείται από τα

 

 

Huile Prodigieuse Floral μια λουλουδάτη, φρέσκια και κομψή έκδοση

 

 

 

 

Huile Prodigieuse Riche για πολύ ξηρή επιδερμίδα

 

 

 

Huile Prodigieuse Or για στιγμιαία χρυσαφένια λάμψη.

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Καλημέρα!Πολύ αγαπημένο!Έχω αυτό με τη χρυσαφένια λάμψη,φανταστικό άρωμα και υφή!

  2. Είχα ακούσει τόσα για τα λαδάκια της nuxe έτσι αγοράσα πέρσυ το καλοκαίρι το Huile Prodigieuse Or το οποίο είναι πολύ ωραίο ειδικα για το καλοκαίρι που μαύριζει η επιδερμίδα! Το έβαζα συνήθως στις απογευματινές κ βραδυνές εξόδους στο σώμα κ δίνει μια χρυσή λεπτή λάμψη με πολύ καλή υφή για ξηρό λάδι το αρωμά του απ την άλλη δεν με ενθουσίασε..

  3. Ειναι και το αρωμα της σειρας Prodigieuse που ειναι συναρπαστικό.
    Και το after sun παλι με την ιδια μυρωδια το αγαπημένο μου για διακοπές

    Καλές βουτιές, να έχουμε!

  4. Πολύ όμορφες οι καινούριες συσκευασίες και πολύ καλοκαιρινές! Nuxe εχω χρησιμοποιησει την κρεμα ματιών και το κλασικό ξηρό λάδι της και είναι από τα αγαπημένα μου προϊόντα!

  5. Πρωτότυπα τα καλοκαιρινά σχέδια απο τις ltd edt συσκευασίες…. για την φόρμουλα απο τα λάδια της NUXE,τα λόγια είναι περιττά!!

  6. Το αγαπώ το λαδάκι της Nuxe! Ενυδατώνει το δέρμα μου, του δίνει λάμψη, διακριτικό άρωμα και μάλιστα χωρίς να κολλάει! Από αυτές τις συλλεκτικές συσκευασίες, θα προστεθεί στην συλλογή μου, αυτή με το μπλε καπάκι!
    xx

  7. Οι νέες συσκευασίες είναι vintage και φρέσκες ταυτόχρονα!

  8. Έχω συνδέσει τη μυρωδιά του με πολλές καλοκαιρινές αναμνήσεις.Χαριτωμένες συσκευασίες ,αυτή με το χρυσό καπάκι μου αρέσει περισσότερο.
    Μουτςς

  9. Τι ωραιες συσκευασιες απο τα αγαπημενο μου λαδι

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.