7 αγαπημένα Face Mists: τα ευεργετικά «νερά» για το δέρμα μας.

 

 

Και εκεί που αρχίζεις και νιώθεις λίγο παραπάνω ζέστη,  βγάζεις από την beach bag ένα face mist ψεκάζεσαι και η αίσθηση είναι απλά υπέροχη.

 

Φυσικά τα face mists τα ενυδατικά σπρέι προσώπου που κάποιες φορές περιλαμβάνουν στη φόρμουλα τους και δείκτη προστασίας, δεν είναι μόνο για την παραλία, είναι  και για την πόλη για να «ξεδιψάνε» την επιδερμίδα κάτω από.. καυτές συνθήκες.

 

Αν και δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τις ενυδατικές κρέμες ή τα serums,  ή τα essences, παρόλα αυτά, ενυδατώνουν, αναζωογονούν, τονώνουν το δέρμα και αφήνουν μια υπέροχη αίσθηση δροσιάς.

 

 

Evian Brumisateur Facial Spray

‘Ένα από τα πρώτα και σίγουρα το πρώτο που χρησιμοποίησα εγώ ήταν το Evian . Μέχρι τότε ξέραμε την Evian ως brand εμφιαλωμένου νερού και ήταν απίστευτη έκπληξη όταν πήρα στα χέρια μου αυτό το Facial spray που ενυδάτωνε, αναζωογονούσε και τόνωνε την επιδερμίδα στην παραλία. Σούπερ.

 

 

 

 

 

Αvene Τhermal Spring Water

Ιδανικό και για ευαίσθητα δέρματα, τονώνει, ενυδατώνει, αποτοξινώνει την επιδερμίδα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και από τις πιο λιπαρές επιδερμίδες.

 

 

 

 

Caudalie Beauty Elixir

Λένε ότι για τη φόρμουλα στο συγκεκριμένο mist η εταιρεία έχει εμπνευστεί από μια συνταγή Ουγγαρέζας πριγκίπισσας του 16ου αιώνα η οποία έφτιαχνε ένα μίγμα από άνθη πορτοκαλιάς, δυόσμο, ροδέλαιο και δενδρολίβανο με το οποίο φρόντιζε το πρόσωπό της. Ενυδατώνει, τονώνει, έχει υπέροχη μυρωδιά.

 

 

 

 

 

Jane Iredale D2O Hydration Spray

Ιδανικό για όσες έχουν αρκετά ξητρή επιδερμίδα. Φόρμουλα βασισμένη σε ενυδατικά φυσικά βότανα  με αλόη, χαμομήλι και εκχύλισμα ελιάς αλλά και υπέροχο ελαφρύ άρωμα από ylang ylang.

 

 

 

 

 

Vichy eau thermal

To ιαματικό νερό της Vichy στην κυριολεξία κλεισμένο σε ένα μπουκαλάκι- εδώ δεν χρειάζεται να προσθέσει και πολλά η μάρκα είναι γνωστό ότι το «νερό» της Vichy είναι πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία που προστατεύουν, τονώνουν και καταπραΰνουν την επιδερμίδα. Η travel size έκδοση δεν λείπει από την τσάντα μου.

 

 

 

 

 

Apivita Green Mountain Tea

Mε αντιοξειδωτική φόρμουλα και πατενταρισμένο έγχυμα ελληνικού τσαγιού του βουνού, ενυδατώνει, καταπραΰνει και ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας.

 

 

Το έχω ξαναγράψει και θα το ξαναγράψω ότι ενώ κανονικά είναι setting spray εγώ  χρησιμοποιώ το Mac  Prep + Prime Fix της Mac, και σαν σπρέι δροσιάς στις διακοπές στην παραλία. Και πόσο μάλλον φέτος σε αυτή την κουκλίστικη μίνι συσκευασία με τις υπέροχες μυρωδιές.

 

 

 

 

26 Σχόλια
  1. Το evian είναι εδώ και χρόνια στο Νεσεσέρ της παραλίας μαζί με τα αντηλιακά μου!!!! 💙💙💙💙💙💙❤❤❤❤❤❤💚💚💚💚💚💚💚💛💛💛💛💛💛💛💜💜💜💜💜💜 Υπέροχη αίσθηση όταν το ψεκαζω στο πρόσωπο μου!!!! 💜💜💜💜💜💛💛💛💛💚💚💚💚❤❤❤❤💙💙💙💙 Όντως κουκλιστικη η συσκευασία της mac. Μου το έβαλες στο μυαλό και θα πάω να το δοκιμάσω και από κοντά!!! ❤❤❤❤❤❤💙💙💙💙💙💙💙💙💙💛💛💛💛💛💛💛💛💛💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

  2. Καλά το είπες! Evian το πρώτο και πολυ αγαπημένο. Πάντως φέτος λέω να αγοράσω και τη μίνι συσκευασία του Vichy, πολυ μου άρεσε. Αχ καλοκαιράκι!

  3. Καλημερα
    Παντα τα εχω στην τσαντα μου ολο τον χρονο και ειδικα τωρα με την μασκα εχω δει οτι βγαζοντας την και ψεκαζοντας το προσωπο εχω την υγρασια που θελω

  4. @Tina: Ναι και εγώ αυτά τα δυο τα αγαπώ πολύ!

  5. Στο Evian με μύησε η ξαδέρφη μου, που το είχε στην τσάντα της μια καυτή μέρα που πίναμε καφέ στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Απίστευτη αίσθηση δροσιάς! Και ειδικά τώρα για όσες φορές χρειάζεται να φορέσω μάσκα είναι ό,τι πρέπει.
    @Ju: άσχετο, αλλά με αφορμή το setting spray της MAC που το βλέπω και το λιγουρεύομαι, συν ένα post που είχες κάνει πριν λίγο καιρό, αγόρασα το αντίστοιχο setting spray της Maybelline προχτές, αλλά δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμη να σου πω εντυπώσεις.

  6. @Sheena: Δεν θυμάμαι να το έχω δοκιμάσει ούτε εγώ, οπότε περιμένω οπωσδήποτε τις εντυπώσεις σου!

  7. @Ju: Πολύ ευχαρίστως! Θα αργήσει μόνο λίγο, γιατί δε με βλέπω να κάνω μακιγιάζ σύντομα! Μόνο Evian προς το παρόν, χαχαχα! Χώρια που με τις μάσκες έχω βάλει στον πάγο και τα κραγιόν!

  8. @Sheena: Από τη μια ο ιδρώτας στις μεγαλουπόλεις μέσα στο κατακαλόκαιρο, από την άλλη οι μάσκες για τον κύριο COVID 19, άστα… θλίψη για μας τις beauty aficionados φίλη μου! 😂😂😀😍

  9. Εννοείται ότι το face mist της Evian ή της Vichy δεν λείπουν ποτέ από την τσάντα μου!! 🥰 Δροσιά και ενυδάτωση με μια κίνηση, ειδικά τώρα το καλοκαίρι! 🏖️😊

  10. Εγω δεν αλλάζω το spray της mac!! Εδώ και 2 χρόνια είναι το αγαπημένο μου setting spray που δροσίζει και ενυδάτωνει ταυτόχρονα..

  11. Εvian και Αvene τα δικά μου αγαπημένα…. εκτος απο την καθημερινη μου τσαντα και την τσαντα θαλάσσης ,εχω παντα και στο ψυγείο μια συσκευασία…χειμώνα καλοκαίρι….

  12. Το. Evian το τίμησα και εγώ πριν απο πολλα χρονια αλλα τώρα δεν αλλαζω με τίποτα το Beauty elixir της. Caudalie ❤️❤️❤️❤️Και όχι μόνο όλη η σειρα vinoperfect και resveratrol lift ειναι οι αγαπημενες μου❤️❤️❤️

  13. Ορκίζομαι στο ιαματικό νερό της avene!Έχω πάντα το μεγάλο μπουκάλι.Το χρησιμοποιώ πρωί βράδυ γιατί αποφεύγω το νερό της βρύσης,η ποιότητα του είναι για κλάματα.

  14. @Maryl: Πράγματι. Ενώ στην ουσία είναι setting spray για το μακιγιάζ και εγώ το έχω χρησιμοποιήσει στην παραλία. Νομίζω σας το είχα γράψει πέρυσι ή πρόπερσι.

  15. @Celia: Μη πω ψέματα, χειμώνα δεν τα χρησιμοποιώ. Το καλοκαίρι όμως, καθημερινά σχεδόν.

  16. Απαραίτητα τώρα το καλοκαίρι. Της Vichy το είχε δώρο με την αντηλιακή, οπότε επωφεληθηκα και έχω ένα μέσα στη τσάντα θαλάσσης & ένα (που αγόρασα) στη τσάντα που χρησιμοποιώ για τα καθημερινά μου ψωνια.
    xx

  17. Avene,apivita,caudalie αγαπημένα!
    Κυρίες της mac απο πέρυσι κυκλοφορεί και με spf 30 δηλαδή με ένα σμπάρο….

  18. Αγαπώ apivita κ την ακολουθώ πιστά στις αγορές μου παντα..Βεβαια της Caudalie με εντυπωσίασε εξίσου γιατί χρησιμοποιώ καθημερινά ανθόνερα κ αυτό κυμαίνεται κάπως ετσι οπότε μου κίνησε το ενδιαφέρον αρκετά γιατι περιέχει 4 άνθη σε ενα σπρει εντυπωσιακό!!!

  19. Avene, Vichy, αλλά και τα face mist της The Body Shop με κρατούν δροσερή και ενυδατωμένη το καλοκαίρι.

  20. Caudalie, vichy και evian εχω χρησιμοποιησει και ειναι εξαιρετικα

  21. Το Vichy είναι μόνιμα στην τσάντα μου.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.