DNA Quick Slim, αδυνάτισμα, σύσφιξη, σμίλευση, κυτταρίτιδα. Μπορεί να αλλάξει το σώμα σε 15 μέρες; Part 3.

 

 

Μέρα 3η : Τετάρτη 8 Ιουλίου

Αν και όλες οι θεραπείες σώματος για αδυνάτισμα, σύσφιξη και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας στα DNA Centers στο Σύνταγμα είναι απολαυστικές, νομίζω η θεραπεία LPG ENDERMOLOGIE®, που έκανα την Τετάρτη στις 8 Ιουλίου είναι η πλέον απολαυστική.

 

Αφού φόρεσα ένα ολόσωμο λευκό κορμάκι – που με έκανε να αισθανθώ λίγο σαν μπαλαρίνα- ξάπλωσα βλέποντας την υπέροχη θέα και η Δανάη που με ανέλαβε για εκείνη τη μέρα, μου εξήγησε step by step,  τη θεραπεία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η θεραπεία LPG  ENDERMOLOGIE® στα DNA Centers, στο Σύνταγμα.

 

 

Η θεραπεία LPG  ENDERMOLOGIE® είναι στοχευμένη στο τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα με τη μέθοδο της Ενδερμολογίας. Φυσικά είναι μη επεμβατική ιατρική θεραπεία ενώ η ιατρική συσκευή που χρησιμοποιείται έχει έγκριση FDA για τη θεραπεία της κυτταρίτιδας με μια αποκλειστική και πατενταρισμένη τεχνολογία.  Προσφέρει ομαλή και ρυθμισμένη βαθιά κινητοποίηση ιστού με αποτέλεσμα την οξυγόνωση και την μάλαξη του συνδετικού ιστού, διασπά τα λιποκύτταρα, μειώνει την κυτταρίτιδα και εμποδίζει την επανεμφάνισή της. Δυο κύλινδροι πρωταγωνιστούν στην τεχνική ENDERMOLOGIE® O 1ος  κύλινδρος διαμορφώνει ένα “κύμα ” που «διπλώνει», ενώ ο 2ος κύλινδρος «ξετυλίγει» κατά μια έννοια το δέρμα.  Η θεραπεία κρατάει περίπου 30 -35 λεπτά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Και αν τα παραπάνω σας φάνηκαν πολύ επιστημονικά,  να σας πω με απλά λόγια,  νιώθεις ότι κάνεις το τέλειο θεραπευτικό μασάζ με εξειδικευμένο μηχάνημα του 21ου αιώνα. Εκτός από την άμεση αποτελεσματικότητα ενάντια στην κυτταρίτιδα,  επιπλέον με την θεραπεία ENDERMOLOGIE®,  βελτιώνεται η φλεβική και η αρτηριακή κυκλοφορία καθώς και η λεμφική κυκλοφορία,  με αποτέλεσμα να υπάρχει γενικότερη βελτίωση της λειτουργίας του οργανισμού.

 

Εγώ αυτό το ένιωσα από πρώτο χέρι. Και αυτό διότι την προηγούμενη μέρα της θεραπείας,  το είχα παρακάνει λίγο- ήμουν όλη μέρα με τακούνια και βγήκα και το βράδυ. Όπως ήταν λογικό  το επόμενο  πρωί σηκώθηκα κάπως «πιασμένη». Όταν τελείωσα την θεραπεία ENDERMOLOGIE® ήμουν άλλος άνθρωπος.  Πέταγα! Υπέροχη, αναζωογονητική και τονωτική αίσθηση που ταυτόχρονα σε βοηθάει να πεις αντίο σε διάφορες ατέλειες- αυτό που θέλω. Και η λέξη κλειδί μετά τη θεραπεία είναι μια: νερό, νερό, νερό. Για να αποβληθούν γρήγορα και με φυσικές λειτουργίες όλα τα… περιττά. Δεν το παρακάνουμε όμως. Τέσσερα μικρά μπουκάλια νερό, περίπου 2 λίτρα τη μέρα, είναι υπέρ- αρκετά.

 

Νομίζω φαίνεται πόσο ευχαριστήθηκα την θεραπεία ENDERMOLOGIE®. 

 

 

 

 

 

Έχω ξεκινήσει τις θεραπείες μου στις 30 Ιουνίου. Μέχρι προχθές την Τετάρτη 8 Ιουλίου είχα χάσει μισό κιλό ακόμα, σύνολο 1,5 κιλό σε 9 μέρες. Πιστεύω αρχές τις εβδομάδας θα είμαι μείον 2 κιλά. Αυτό όμως-  όπως έγραφα και στην αρχή αυτού του μικρού ημερολογίου- δεν με ενδιαφέρει και τόσο.

 

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μειωθεί η κυτταρίτιδα καθώς και το τοπικό λίπος στην κοιλιά και ακόμα περισσότερο,  να δω σφικτή κοιλιά και στομάχι. Έχω ήδη δει μεγάλη διαφορά. Η περιοχή της κοιλιάς δείχνει και είναι πολύ πιο σφικτή από ότι ήταν πριν 10 μέρες. Είμαι σε πολύ καλό δρόμο για το φετινό μου bikini body.

 

DNA Centers Σύνταγμα. Περισσότερες πληροφορίες στο 210 8212100

 

 

15 Σχόλια
  1. Καλημέρα κοριτσάκι! Χαίρομαι με την χαρά σου, αλλά από τιμές που κυμαίνονται; περίπου πάντα..

  2. Bravo Julia!!! Great news!!!! μας ψηνεις τρελα… μακαρι να υπηρχε κ στη Λαρισα DNA CENTER!!

  3. Καλημέρα Τζούλια μου όμορφη! Χαίρομαι που βλεπεις διαφορά κ αυτό είναι που μετράει, γιατί όλα αυτα τα κεντρα δεν τα εχω σε μεγαλη εκτίμηση είναι η αλήθεια κ κανά δυο που επισκέφτηκα στην Θεσσαλονίκη όχι για σώμα, αλλα για πρόσωπο απογοητεύτηκα..κ υπήρχε κ πίεση ξέρεις για πακετα κ θεραπείες και και και…Εύχομαι να κρατήσει το αποτέλεσμα σου ολόψυχα♥

  4. @Αλεξανδρα Μενέκου: Αλεξάνδρα μου λόγω ιατρικού συλλόγου μου είναι δύσκολο να γράψω τιμές αλλά πάρλα αυτά κάνε λίγο υπομονή και φυσικά θα σας πω και γι αυτό. Πάντως να ξέρεις σε γενικές γραμμές οι τιμές είναι αρκετά προσιτές- τίποτα το παράλογο.

  5. @Elsa: Ε όλο και κάποιο ταξιδάκι θα κάνεις! Έχει στη Θεσσαλονίκη επίσης! 🙂

  6. @ΤΖΕΝΗ: Τζενη μου δεν σε έχω ξεχάσει. Θα σου έχω σύντομα νέα. 🙂

  7. Αυτή τη θεραπεία για την κυτταρίτιδα χρειάζομαι και εγώ!! Είναι το θέμα που με απασχολεί από την εφηβεία…Λατρεύω τις σύγχρονες αυτές θεραπείες που, χωρίς κόπο, σου κάνουν ενα σώμα για μαγιό!! Αυτό με νοιάζει από όλα!! Χωρίς κόπο και έτσι γελαστή όπως εσύ Τζούλια μου💞

  8. Πολύ ωραία τα νέα για σφιχτό στομάχι και κοιλιά.Το δυσκολότερο είναι να εμπιστευτείς βέβαια……να ξέρεις που θα πας.Τώρα έχουμε μια ιδέα.

  9. @Marianna: Δεν θα μπορούσες να το είχες γράψει πιο σωστά. Γιατί νομίζεις τόσα χρόνια, ενώ θα μπορούσα εύκολα, δεν το τολμούσα; Η παρουσία γιατρών και εξειδικευμένου προσωπικού είναι αλήθεια με έκανε να πάρω την απόφαση.

  10. @julia,ακριβώς.Με την υγεία μας δεν παίζουμε αλλά ούτε με τα χρήματά μας.

  11. @Julia εμένα μόλις τώρα εμφανίστηκε αυτό το part 3 και ήθελα να σου πω, πως φαίνεται ότι το απολαύσετε πραγματικά, γιατί λάμπεις!
    xx

  12. Aν τα αποτελέσματα της θεραπείας σκοραρουν αποτέλεσμα ίσο με το 1/2 της θέας, τότε εχεις σκοράρει το απόλυτο δεκάρι!!!!

  13. Σφιχτο σωμα χωρις κοπο ακουγεται τελειο

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.