DNA Quick Slim, αδυνάτισμα, σύσφιξη, σμίλευση, κυτταρίτιδα. Μπορεί να αλλάξει το σώμα σε 15 μέρες; Part 4.

 

 

 

Mέρα 4η Παρασκευή 10 Ιουλίου

Στην τέταρτη επίσκεψή μου στα DNA Centers στο Σύνταγμα,  το πρόγραμμα Quick Slim που ακολουθώ για 15 ημέρες, περιλάμβανε στο «μενού» κάτι που ήθελα εδώ και καιρό να κάνω: κρυολιπόλυση.

 

Στα DNA Centers εφαρμόζεται η μια από τις πιο σύγχρονες μεθόδους η  Cryolipolysis, Cooltech Therapy, με έγκριση FDA,  μια μη επεμβατική και ανώδυνη μέθοδος που μειώνει και εξαλείφει το τοπικό λίπος.

 

Τοπικό Λίπος. Αυτό το λίπος που επιμένει σε κάποια σημεία του σώματός μας και από το οποίο είναι δύσκολο να απαλλαγούμε όση γυμναστική και να κάνουμε, όσο και να προσέχουμε τη διατροφή μας. Σε μηρούς, γλουτούς, μπράτσα, κοιλιά, στομάχι, η μέθοδος Cooltech  μπορεί να εφαρμοστεί σε όποιο σημείο του σώματος επιλέξουμε- και επιτέλους- να δούμε αποτέλεσμα.

 

 

 

 

Ο μηχανισμός δράσης της θεραπείας κρυολιπόλυσης Cryolipolysis, Cooltech,  βασίζεται στο φαινόμενο της υψηλής ευαισθησίας των λιποκυττάρων σε μια αλλαγή της θερμοκρασίας,  όπου η ελεγχόμενη ψύξη οδηγεί στη διάλυσή τους με τη διαδικασία που είναι πλέον παγκοσμίως γνωστή με την ελληνική λέξη Αpoptosis of fat cells – δηλαδή απόπτωση των λιποκυττάρων. Το λιποκύτταρο υγροποιείται και καταστρέφεται μόνιμα απελευθερώνοντας λιπίδια, τα οποία στη συνέχεια αποβάλλονται φυσικά από τον οργανισμό, μέσω του λεμφικού συστήματος.

 

Πριν από την εφαρμογή ο γιατρός με ειδικό δερματογράφο σχεδιάζει την περιοχή που χρήζει θεραπείας– στη δική μου περίπτωση τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα: κοιλιά.

 

 

 

 

 

Στην περιοχή εφαρμόζονται 1 ή 2 κεφαλές αναρρόφησης  – ανάλογα με την έκταση  της περιοχής- οι οποίες ψύχουν το υποδόριο λίπος για περίπου 30 με 35 λεπτά. Αυτό που νιώθεις θα το περιέγραφα σαν  τοπικά «τσιμπιματάκια» και μια ήπια αίσθηση κρύου η οποία όμως εξαλείφεται μετά από λίγα λεπτά. Σε ελαφριές περιπτώσεις τοπικού λίπους όπως η δική μου,  μια εφαρμογή είναι αρκετή, ενώ  σε πιο σοβαρές περιπτώσεις θα χρειαστούν έως 3 θεραπείες οι οποίες μπορούν να επαναληφθούν κάθε 45 ημέρες.

 

 

 

 

 

 

Η όλη μέθοδος θεωρείται από τις πλέον αποδοτικές μη επεμβατικές θεραπείες λιποαφαίρεσης καθώς διαλύει τα περιττά αποθέματα τοπικού λίπους και εμποδίζει την επανεμφάνιση τους- που είναι άλλωστε και το ζητούμενο. Άμεσα, μέσα σε 30 λεπτά έχουμε μείωση έως και 15% των λιποκυττάρων, αλλά το τελικό αποτέλεσμα επέρχεται προοδευτικά μετά τις πρώτες 15 ημέρες από την συνεδρία. Φυσικά είναι μια θεραπεία ιδανική και για γυναίκες και για άντρες.

 

Ξεκίνησα το πρόγραμμα Quick Slim στις 30 Ιουνίου με διαφορετικές θεραπείες κάθε φορά- μέσα από μια ολιστική προσέγγιση- που στόχευαν σε λεμφική αποσυμφόρεση, σύσφιξη, σμίλευση, κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος.

 

Σήμερα Δευτέρα 13 Ιουλίου, έχω χάσει 2,5 κιλά και τέσσερις ολόκληρους πόντους γύρω από την κοιλιά και το στομάχι. Η τελευταία μου επίσκεψη στα DNA Centers για την “επιχείρηση bikini body 2020”  θα είναι μέσα στην εβδομάδα,  οπότε stay tuned!

 

DNA Centers Σύνταγμα. Περισσότερες πληροφορίες στο 210 8212100

 

 

19 Σχόλια
  1. Καλημέρα!Περιμένουμε τις τελικές εντυπώσεις αλλά η ικανοποίηση φαίνεται!!

  2. @Τζουλια εξαιρετικα νεα!! 2.5 κιλα και 4 ποντους αλλαζεις μεγεθος!!περιμενω να δω το τελικο αποτελεσμα!!!Σιγουρα σε λιγο καιρο θα τρεχεις με χαρα να ανανεωσεις την ντουλαπα σου😁😁😁

  3. Ήθελα και εγώ πολύ καιρό και να μάθω κάποια πράγματα για την κρυολιπόλυση και να ρωτήσω και κάποια που την έχει κάνει. Πολυ ενδιαφέρον και αυτό το post μου λύθηκαν αρκετές απορίες;

  4. @SofiaT: Το νούμερο μου είναι το 12. Στα πολύ πολύ καλά μου, μπορώ να μπω και στο 10. Στα όχι και τόσο καλά στο 14 και δύσκολα σχεδόν ποτέ- δεν έχω φτάσει 16- εκτός από την εγκυμοσύνη. Όταν ξεκίνησα ήμουν σίγουρο 14άρι. Χθες έβαλα ένα σορτσάκι Νο 12 και μπήκα καλά. Δεν μου “έπεφτε” αλλά μπήκα καλά. Ναι, είμαι χαρούμενη.

  5. @ΑΝΑSTASIA: Ότι απορίες έχεις να με ρωτάς. 🙂

  6. Θεωρώ εκπληκτικο το χάσιμο 2,50 κιλων και 4 πόντων σε τοσο λίγο χρονικό διάστημα!! Μπράβοοο Τζούλια και μπραβο στσ μηχανήματα νέας γενιάς που μας κάνουν το θέμα χάσιμο πόντων και κιλων τόσο πιο εύκολο και ευχάριστο, από το να ταλαιπωρουμαστε με δίαιτες και γυμναστικες.

  7. Θεωρω τα αποτελέσματα καταπληκτικα σε τόσο μικρο αριθμό επισκέψεων….

  8. @Maryl: Αποκλείεται να είχα αυτό το αποτελεσμα χωρίς αυτή τη βοήθεια από τα νέας τεχνολογίας μηχανήματα. Το λέω, γιατί το έχω προσπαθήσει πολλές φορές….( και είναι σίγουρη έτσι και έκοβα έστω για 3/4 μέρες τους υδατάνθρακες θα τα κατάφερνα και καλύτερα . Αλλά δεν ήθελα να το κάνω αυτό, για να δω το αποτελεσμα χωρίς δραστικές αλλαγές στη διατροφή μου. )

  9. @Maryl 2: ( άσε που ήπια και δυο τρεις margaritas το ΣΚ, αλλά δεν το λέω με τίποτα στον Κωνσταντίνο τον διατροφολόγο των DNA!!!😂😂😂😂)

  10. @Celia: Feel like a try? Πες μου και θα το κανονίσω! (πρέπει να σε κανακέψουμε λίγο παραπάνω εσένα τώρα που το bb boy σου, είναι μακρυά…💕💕)

  11. @Julia: αν παω στο κέντρο και με ρωτήσουν τι τρώω ή τι εχω φάει αυτό το διάστημα και τι έχω πιει, θα το σκεφτούν πολύ να με αναλάβουν😉. Αυτό όμως καταφέρνουν αυτά τα μηχανήματα :παρόλες τις ατασθαλίες μας εμείς να χάνουμε πόντους!

  12. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά απ’το να πέφτεις νούμερο! Εξαιρετικά αποτελέσματα!

  13. @Maryl: Μα εκεί θα φανεί αν πραγματικά “δουλεύουν¨τα μηχανήματα! Διότι αν πρόκειται να κάνουμε αυστηρή δίαιτα, ε, τότε όλες χάνουμε! (άσε που εσύ, τι πρόβλημα να έχεις; απλά λέμε…)

  14. @julia μακάρι να χάναμε όλες με τη δίαιτα….

  15. Είναι εκπληκτικό ότι εκτός από τα 2,5 κιλά έχασες κ 4 ποντους από την μέση!! Όπως λέει κ η @Sofiat 3τσι αλλάζεις κ μέγεθος! Εγώ πολλές φορές χάνω κιλά αλλά όχι κ πόντους ή κ το αντίθετο ! Αν κ δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα μόλις κόντευα κ πατησα τα 30 δεν μπορώ να χάσω τόσο εύκολα 🙁 αν είναι οικονομικές θεραπείες κ η διατήρηση των κιλών κ πόντων είναι εύκολη τότε είναι μια πολύ καλή επένδυση! Περιμένουμε αποτελέσματα

  16. Πολύ καλά πας αγαπημένη μου,μπράβο!
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.