Erre Due: Το καλοκαιρινό μακιγιάζ “Savage Ego” Summer 2020

 

 

 

Ίσως κάποιες από εσάς θυμάστε πριν δυο χρόνια το τότε limited edition μακιγιάζ της Erre Due με την ονομασία African Queen. Σε εκείνη τη συλλογή είχαμε ανακαλύψει ένα υπέροχο καλοκαιρινό μολύβι ματιών το «Savanna Queen».

 

Φέτος το brand έρχεται με το μακιγιάζ “Savage Ego” με εντυπωσιακές nude και bronze αποχρώσεις, διακριτικές μεταλλικές υφές και στοιχεία λάμψης.

 

 

TRUE STAY SHADOW STYLO

. H κρεμώδης σκιά ματιών True Stay Shadow Stylo, σε μορφή στυλό για εύκολη εφαρμογή και satin τελείωμα.  Διατίθεται σε δύο bronze αποχρώσεις, υψηλής απόδοσης.

  • 100 Yabba, 101 Dabba

 

 

 

 

GLOWING BRONZER

To νέο Glowing Bronzer χαρίζει της ιδιαίτερη λάμψη και ένα sun-kissed look σε πρόσωπο και σώμα.

  • 500 Betty & the Caveman

 

 

GLOWING POWDER

Η νέα Glowing Powder. Πούδρα με λεπτή κρεμώδη υφή για λάμψη πολυτέλειας σε πρόσωπο και σώμα.

  • 501 Savage Flare

 

 

COLOR WEAR LIP CRAYON

Το  Color Wear Lip Crayon είναι ένα απαλό κρεμώδες κραγιόν σε  πρακτική συσκευασία twist. Είναι εμπλουτισμένο με macadamia nut oil για ενυδατωμένα χείλη, προσφέρει πλούσιο χρώμα με περλέ αποτέλεσμα και διάρκεια έως και 4 ώρες. Διατίθεται σε μία περλέ nude απόχρωση.

  • 534 Playful

 

 

 

 

EVERLASTING LIQUID MATTE LIPSTICK

Το Everlasting Liquid Matte Lipstick είναι μία νέα γενιά υγρού lipstick, που χαρίζει πλούσιο ματ χρώμα και αποτέλεσμα που παραμένει αναλλοίωτο για πολλές ώρες. Έχει ενυδατικές ιδιότητες και δε στεγνώνει τα χείλη.

 

  • 623 Phoenix’s Return, 624 Lost In Heaven

 

 

 

 

PERFECT MATTE LIPSTICK

Το  Perfect Matte Lipstick έχει απαλή, βελούδινη υφή, πλούσιο χρώμα και ματ τελείωμα. Είναι εμπλουτισμένο με βούτυρο από άγριο μάνγκο που προστατεύει και αναδομεί τα ταλαιπωρημένα χείλη.

  • 819 Guilt, 820 Bliss

 

 

 

 

 

 

EXCLUSIVE NAIL LACQUER

Η συλλογή Savage Ego ολοκληρώνεται με τις 5 νέες εντυπωσιακές αποχρώσεις Exclusive Nail Lacquer.  Ένα βερνίκι που προσφέρει πλούσιο χρώμα, λάμψη και διάρκεια στα νύχια, ενώ η εφαρμογή γίνεται παιχνίδι χάρη στο ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι.

 

  • 703 Coral Tango, 704 On The Rocks, 705 Pale Feelings, 706 Sunny Dream, 707 Bittersweet Gold

 

 

 

 

 

Εχω την εντύπωση ότι από όλη τη συλλογή, φέτος θα αγαπήσω το True Stay Shadow Stylo. Ωραίες καλοκαιρινες αποχρώσεις, εύκολο στη χρήση, μια και έξω.

 

 

13 Σχόλια
  1. Αυτό το υπέροχο μολύβι ματιών το έχω ακόμα! Το έχω κρατήσει για τα καλοκαίρια και τις διακοπές και είναι αξεπέραστο. Τελικά τα μολύβια ματιών της R2 θα τα ψηφίσω ως τα τοπ μολύβια ματιών όλων των εποχών και ξέρετε γιατί? Γιατί τα ξύνεις και είναι οκ. Η μύτη δεν σπάει ούτε λιώνει κι ούτε ξύνεις το μισό για να την βγάλεις.
    Μου έχει συμβεί σε άπειρα και πανάκριβα, ενώ στην R2 ποτέ.

  2. @Stella: Ασε, γιατί έχω φάει τον κόσμο να το βρω… κάπου το έχω βάλει και δεν θυμάμαι.. θα το βρω, που θα μου πάει!!

  3. Καλημέρααα!!!Μμμμ ωραία πράγματα!Οι σκιές σε μορφή μολυβιού είναι πολύ βολικές.Τη συγκεκριμένη δεν την έχω αλλά της laura mercier και bobbi brown που έχω είναι πολύ καλές ειδικά για ταξίδια,ούτε πινέλα ούτε τίποτα,απλώνονται με το στικ και διορθώνονται με το χέρι.Πολύ ωραίες και οι πούδρες για λάμψη και sun kissed look.

  4. Μου αρέσει πολύ η glowing powder και το evetlasting matte lipstic! Τπ καλοκαίρι πιστεύω με αυτα τα 2 προϊόντα, μάσκαρα και λίγο κονσιλερ το βράδυ θα είμαστε κομπλέ οπου και να παμε…

  5. Το glowing bronzer φαίνεται ιδανικό αν κ εχω αρκετά αλλά με την τρέλα που εχω στο bronze χειμωνα καλοκαίρι τι πειραζει αλλό ενα για δοκιμή???, αλλα κ τα lipstick γιατί λατρεύω ματ κραγιόν κ η συλλογή μου λέει 20 ματ 5 ενυδατικά αλλα στεγνώνουν τα χείλη αρκετα ολα πανω κατω κ συνεχεια σκανε τα χείλη μου..αυτό φαίνεται να είναι ό,τι ακριβώς ψάχνω

  6. Η σκια στυλο θα βολευει πολυ μενει να γινει δικια μου χαχα

  7. Εμένα πολύ με ενθουσίασε το colour wear lip crayon με διάρκεια 4 ωρών στα χείλη, τώρα το καλοκαίρι! Τέλειο!
    xx

  8. Eγώ πάλι ερωτεύτηκα τις αποχρώσεις απο τα βερνίκια νυχιών….

  9. Το κοραλί βερνίκι το αγάπησα.
    Μουτςς

  10. Πολύ μου άρεσε η απόχρωση του COLOR WEAR LIP CRAYON. Φουλ καλοκαίρι!

  11. Υπέροχη η GLOWING POWDER!!!!! 💙💙💚💚💛💛💜💜💖💖❤❤💚💚💙💙💛💛💜💜❤❤💚💚💙💙💖💖💜💜💛💛💚💚❤❤💙💙💖💖

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.