DNA Centers: Μπορεί να αλλάξει το σώμα σε 15 ημέρες; Ολοκλήρωσα τo πρόγραμμα Quick Slim! Part 5

 

 

 

Τετάρτη 15 Ιουλίου

Πέρασαν 15 ημέρες από τις 30 Ιουνίου, από τότε που ξεκίνησα το πρόγραμμα Quick Slim στο DNA Center στο Σύνταγμα  και για την τελική μου θεραπεία σώματος,  σειρά είχε χθες το Focus Laser.

 

Στη συγκεκριμένη θεραπεία εστιάσαμε στην λιπόλυση  – την μείωση δηλαδή του όγκου των λιποκυττάρων  και στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας.

 

 

H Θεραπεία Focus Laser

 

Η δράση του  συγκεκριμένου Laser είναι αποδεδειγμένη από την American Society of Lasers in Medicine and Surgery και έχει λάβει έγκριση FDA. Σύμφωνα με τις κλινικές έρευνες έχει βιοχημική δράση στα λιπώδη κύτταρα.

 

Αρχικά η μεμβράνη των λιποκυττάρων γίνεται πορώδης – διάτρητη και επιπλέον ενεργοποιείται η δράση των μιτοχονδρίων με αποτέλεσμα να αυξάνεται η σύνθεση της Τριφωσφορικής Αδενοσίνης – ΑΤP. Η ενέργεια ATP που παράγεται εσωτερικά στο λιποκύτταρο, μετατρέπει τα τριγλυκερίδια σε ελεύθερα λιπαρά οξέα και γλυκερόλη, τα οποία στη συνέχεια μεταβολίζονται σε ενέργεια και αποβάλλονται από την διάτρητη μεμβράνη των λιποκυττάρων. Παράλληλα απεγκλωβίζει τα λιποκύτταρα από τις ελαστίνες ίνες προκαλώντας μείωση της εικόνας της κυτταρίτιδας.

 

 

 

 

 

Αυτή η διαδικασία της απελευθέρωσης λιπαρών οξέων και γλυκερόλης είναι μια φυσική αντίδραση του οργανισμού, όταν χρειάζεται να χρησιμοποιήσει αποθέματα ενέργειας. Έτσι η εφαρμογή δεν δημιουργεί καμία αφύσικη αντίδραση στο σώμα, ούτε επηρεάζει ή βλάπτει κάποιες από τις δομές του.

 

 

Τι αντιμετωπίζει η θεραπεία Focus Laser;

 

Η θεραπεία είναι ιδανική για την καταπολέμηση του τοπικού λίπους και της κυτταρίτιδας αλλά και της  ανάπλασης του δέρματος μετά από απώλεια βάρους ή μετά από εγκυμοσύνη καθώς αυξάνει την ελαστικότητα και προκαλεί ανανέωση των κυττάρων. Το  LASER διαθέτει 10 κεφαλές πολυεστιακού laser που μπορούν να τοποθετηθούν ταυτόχρονα σε περισσότερες από μία περιοχές του σώματος. Η κάθε συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά.  Χαλάρωσα, το απόλαυσα και για άλλη μια φορά είχα και υπέροχη θέα κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

 

 

 

 

 

 

Εν κατακλείδι

 

Έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου και θα την τηρήσω. Κάθε χρόνο αν όχι δυο φορές το χρόνο (θα ήθελα να κάνω άλλο ένα πακέτο θεραπειών και  μετά τις γιορτές) θα κάνω αυτό το δώρο στο σώμα μου και κατ επέκταση στην συνολική υγεία του οργανισμού μου .

 

Όπως πριν από κάθε νέα σεζόν, ανανεώνουμε το σπίτι μας, τα ρούχα μας, φροντίζουμε τις δουλειές μας που δεν τελειώνουν ποτέ, φτιάχνουμε ατελείωτες to do λίστες,   έτσι ακριβώς με την ίδια σοβαρότητα και υπευθυνότητα,  οφείλουμε να φροντίζουμε και τον εαυτό μας.

 

Εκτός από τα ορατά αποτελέσματα που έχουν να κάνουν με το χάσιμο βάρους και πόντων, αυτές οι θεραπείες στο DNA Center  με αναζωογόνησαν,  έτσι όπως δεν φαντάζεστε.

 

Γιατί μετά από 15 μέρες συνειδητοποίησα ότι στα DNA Centers δεν πας μόνο για να χάσεις κιλά και μαζί και κάποιους πόντους.  Οι θεραπείες με τα υπέρ τεχνολογικά εξελιγμένα και απόλυτα ασφαλή μηχανήματα,  είναι έτσι σχεδιασμένες από το ιατρικό προσωπικό του κέντρου,  ώστε να είναι ολιστικές, δηλαδή να αντιμετωπίζουν κάθε συγκεκριμένη ανάγκη μας στοχευμένα  και πάνω απ όλα να προσφέρουν ένα συνολικό αίσθημα ευεξίας τόσο οργανικά, όσο και ψυχολογικά.

 

Eίναι  λοιπόν κάτι πολύ παραπάνω από το «πάω σε ένα κέντρο και κάνω 4-5 θεραπείες σώματος». Είναι  ένα total recall  ένα total re-boot του οργανισμού. Μια επένδυση στην υγεία, την ψυχολογία και φυσικά την ομορφιά μας.

 

Και αφού έγραψα ομορφιά, τώρα που τελειώνει αυτό το μικρό «ημερολόγιο» που ξεκίνησε πριν από 15 ημέρες στις 30 Ιουνίου, θα σας πω τα δικά μου αποτελέσματα μετά από το πρόγραμμα Quick Slim.  Που εγώ- για να είμαι ειλικρινής- δεν θα το ονόμαζα απλά Quick Slim. Θα το έλεγα Quick Slim and Total Rejuvenation.

 

 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ QUICK SLIM ΤΩΝ DNA CENTERS

 

 

Είχα απώλεια 2,5 κιλών και 4 πόντων γύρω από τη μέση. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι από size 14, είμαι size 12.

 

Το δέρμα μου είναι απαλό, λείο,  μωρουδίστικο.

 

Το δέρμα μου είναι λαμπερό. Ναι, ξέρω συνήθως λέμε το επίθετο «λαμπερός» για το πρόσωπο, αλλά ακριβώς το ίδιο ισχύει και για το σώμα. Αυτή η «μουντάδα» αυτή η «θαμπάδα» που έβλεπα στο σώμα μου, μετά την χειμωνιάτικη κλεισούρα, έχει εξαφανιστεί.

 

Το σώμα μου είναι σφριγηλό. Η περιοχή στο στομάχι, την κοιλιά, τους προσαγωγούς, στους γλουτούς,  έχει «σφίξει», η χαλάρωση έχει αντιμετωπιστεί με απόλυτη επιτυχία.

 

Το σώμα μου έχει «περίγραμμα». Τι εννοώ: βλέπω πάλι ξεκάθαρα τη μέση μου. Δεν σας κρύβω πριν τις θεραπείες,  στο μέσον του σώματός μου έτεινα προς το «μονοκόμματο».

 

Κάτι μικρά «βαθουλωματακια» στην περιοχή της κοιλιάς που είχαν δημιουργηθεί από κατακράτηση υγρών, απλώς εξαφανίστηκαν.

 

Και τελειώνω με το δικό μου Νο 1: Κοιλιά. Δεν θα σας πω ψέματα. Δεν έγινε «πλάκα». Δεν είχα βέβαια και την απαίτηση να γίνει «πλάκα» είχα πάντα κοιλίτσα– μέχρι την εφηβεία μου ήμουν ένα πάρα πολύ αδύνατο ψηλόλιγνο παιδάκι με μια κοιλίτσα να προεξέχει. Δεν περιμένω τώρα ξαφνικά να αλλάξει η μορφολογία του σώματός μου. Όμως, σίγουρα έχει “πέσει” ορατά. Δεν έχει καμία σχέση με το εξόγκωμα πριν από 15 ημέρες. Μπορεί να ξαναμπεί στα πλαίσια του υποκοριστικού –άκι (εξογκωματ- άκι). Και το πιο σημαντικό: είναι η συνολική εικόνα του σώματός μου τόσο καλή, το σώμα μου δείχνει σφριγηλό, απαλό, λαμπερό, λείο,  η κυτταρίτιδα έχει σχεδόν εξαφανιστεί που και μια μικρή ατέλεια, δεν φέρνει και τη συντέλεια του κόσμου.  Το bikini body είναι έτοιμο.

 

Για το καλοκαίρι λοιπόν του  2020 αποχαιρετώ τα ολόσωμα και καλωσορίζω και πάλι τα bikinis μου. Και δεν μπορώ να σας περιγράψω τη χαρά μου.

 

Συγκεντρωτικά μπορείτε να δείτε παρακάτω, όλες τις θεραπείες- συνολικά πέντε-  που έκανα στα DNA Centers στο Σύνταγμα από τις 30 Ιουνίου

 

DNA Quick Slim, αδυνάτισμα, σύσφιξη, σμίλευση, κυτταρίτιδα. Μπορεί να αλλάξει το σώμα σε 15 ημέρες; Part 1

 

DNA Quick Slim, αδυνάτισμα, σύσφιξη, σμίλευση, κυτταρίτιδα. Μπορεί να αλλάξει το σώμα σε 15 μέρες; Part 2.

 

DNA Quick Slim, αδυνάτισμα, σύσφιξη, σμίλευση, κυτταρίτιδα. Μπορεί να αλλάξει το σώμα σε 15 μέρες; Part 3.

 

DNA Quick Slim, αδυνάτισμα, σύσφιξη, σμίλευση, κυτταρίτιδα. Μπορεί να αλλάξει το σώμα σε 15 μέρες; Part 4.

 

 

DNA Centers Σύνταγμα. Περισσότερες πληροφορίες στο 210 8212100

 

 

19 Σχόλια
  1. Εξαιρετικά αποτελέσματα!
    Μπράβο Τζούλια και μπράβο στους ειδικούς που σε ανέλαβαν!

  2. Μπραβο σε εσενα Τζουλια και στα DNA CENTERS!!!Σε εσενα πρωτα που πηρες αυτη την αποφαση και στα DNA CENTERS που εκαναν πραγματικοτητα αυτο που υποσχονται!!Αλλα πανω απο ολα αυτο που μετραω εγω ειναι οτι ξανακερδισες την αυτοπεποίθηση σου και ενα τεραστιο χαμογελο στα χείλια 😁😁😁😁😁

  3. @Stella: Και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής – αν εξαιρέσεις ότι πρόσθεσα λίγο παραπάνω νερό στην καθημερινότητά μου- δεν άλλαξα τίποτα και καμία συνήθεια. Αφού να φανταστείς ο Κωνσταντίνος το διατροφολόγος μου ζήτησε έστω μόνο για 2 ημέρες να κόψω τους υδατάνθρακες (ρύζι, cous cous, παξιμάδια κλπ) και ούτε αυτό το έκανα!!

  4. @SofiaT: Το ξέρεις το “you complete me?” Mε συμπληρώνεις!! Αυτό ακριβώς που έγραψες! Νιώθω καλά, νιώθω αυτοπεποίθηση, νιώθω χαρούμενη και αυτό είναι ανεκτίμητο!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  5. Well done, αγαπημένη! Και η αυτοπεποίθηση που νιώθει κάποιος, όταν κάνει κάτι όμορφο για τον εαυτό του, είναι ανεκτίμητης αξίας – σου αλλάζει όλη την ψυχολογία!
    Μακάρι να το είχα με τη διατροφή, δυστυχώς είμαι πολύ γλυκατζού, τόσο που θα μπορούσα να στερηθώ όλα τα γεύματα της ημέρας για μια σοκολάτα…

  6. Μπράβο κι από μένα αγαπημένη μας @Julia! Υπέροχα νέα! Να ξεκινάς το καλοκαίρι σου νιώθοντας πραγματικά αναζοωγονημενη στα DNA Centers! Κι αυτή η υπέροχη αίσθηση η απαλή επιδερμίδα μωρού , που απέκτησες στο σώμα σου! Όνειρο!!! <3
    xx

  7. Είδα προχτες και story απο Μαρίλια (marilliaschoice) που ήταν κι αυτη στο DNA center του Συντάγματος….
    @JULIA ειδα το σχόλιό σου στο part4…..χαχαχα…λιγο κανακεμα το χρειαζομαι,αλήθεια είναι….
    ****αφιερωμένο https://scontent.fath2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/109783579_718973581996405_974243979409821583_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_sid=b96e70&_nc_ohc=DpbTMBwt1CkAX8bsXXK&_nc_ht=scontent.fath2-1.fna&oh=3513595d244b2d41de778afae84c5138&oe=5F34423C

  8. Μπράβοοο Τζούλια μου που ολοκλήρωσες με επιτυχία τις θεραπείες σου και μπράβο και στα DNA Centers που με τα τόσο δραστικά τους μηχανήματα, με λίγες γενικά συνεδριες, “χτιζουν” κορμιά! Συμφωνώ απόλυτα ότι οφείλουμε στον εαυτό μας να τον κανακευουμε και να τον περιποίουμαστε, κατά συνέπεια έτσι ανεβαίνει πολύ και η ψυχολογία μας.

  9. @Celia: Ναι την γνώρισα από κοντά τη γλυκιά Μαρίλια. Mου θύμισε την Ashley Graham. Αντε να τον χαίρεσαι είπαμε! Και θα σε κανακέψουμε και σένα!

  10. @Sheena: Το καταλαβαίνω αυτό που λες γιατί ήταν ο παππούς μου έτσι. φαγητό ούτε τον ενδιέφερε, αλλά αν του στερούσες το επιδόρπιο, σου έκοβε την καλημέρα. Φυσικά δεν σηκωνόταν από το τραπέζει πριν η γιαγιά μου σερβίρει το γλυκό του και καμιά φορά τον πειράζαμε επίτηδες και κάναμε ότι δεν είχε γλυκό!! Ενταξει σε αυτό είμαι τυχερή. Αλλά σχεδόν το ίδιο με μια σοκολάτα είναι και τα 3 ποτήρια κρασί- και σε πληροφορώ δεν τα έκοψα!

  11. Καλημερα…
    Διαβασα σημερα ολα τα ποστ Τζουλια
    Καταπληκτικα αποτελεσματα πραγματικα
    Θα χαρεις ενα καλοκαιρι με αλλο αερα

  12. Συγχαρητήρια Τζούλια για τα αποτελέσματα που είχες..πρόσεξε τώρα την συντήρηση που είναι ακ9μα πιο δύσκολο πιστεύω! Να χαρείς ενα ομορφο καλοκαίρι οπως το είχες φανταστεί! Εκανες πολύ καλή δουλεια κ εσύ κ το προσωπικό που σε ανέλαβε! Χαίρομαι που τα καταφερες! Οσο για την κοιλίτσα δεν πειράζει καλύτερα έτσι εχει περισσότερη γοητεία: -)

  13. Για αναίμακτη μέθοδος έχει πολύ καλά αποτελέσματα.Να το χαρείς αγαπημένη μου.
    Μουτςς

  14. Τέλειο αποτέλεσμα!!!! Μπράβο @JULΙΑ και DNA centers!!!! 💜💜💛💛💚❤💙💖💙❤💚💚💛💜💛💚💚❤❤💙💙💖💖💖💙💙❤💚💛💛💜💜💜💜💛💛💛💛💚💚💚❤💙💙💖

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.