CAVIAR TREATMENT ΒΥ DNA Centers: Η τέλεια θεραπεία για άμυνα του δέρματος κατά της ηλιακής ακτινοβολίας και όχι μόνο.

 

 

 

Όταν ζήτησα στα DNA Centers στο Σύνταγμα  να κάνω μια θεραπεία προσώπου που να λειτουργήσει ως άμυνα για τις καταστροφικές ακτίνες UV του ήλιου στο πρόσωπό μου,  δεν φανταζόμουν ότι θα έκανα την καλύτερη θεραπεία προσώπου ever.

 

Aς πάρω  όμως τα πράγματα από την αρχή.

 

Εδώ και κάποια χρόνια ήθελα πολύ να κάνω μια εξειδικευμένη θεραπεία κατά της ηλιακής ακτινοβολίας.  Ένα πρωτόκολλο που να λειτουργήσει αμυντικά κατά τη διάρκεια των πολύ ζεστών μηνών του χρόνου και να δώσει στο δέρμα μου όλα αυτά τα συστατικά που θα το ενδυναμώσουν. Μια θεραπεία έτσι ώστε όταν τελειώσει το καλοκαίρι το δέρμα μου να εξακολουθεί να είναι σε πολύ καλή κατάσταση- γιατί κακά τα ψέματα στην Ελλάδα που ζούμε το δέρμα μας ταλαιπωρείται πολύ το καλοκαίρι.

 

 

 

Η θεραπεία Caviar Treatment

 

Κατά τη διάρκεια του 15νθήμερου που έκανα τις θεραπείες σώματος στα DNA Centers στο Σύνταγμα ήρθα όπως είναι φυσικό σε επαφή με αρκετούς γιατρούς και δερματολόγους τους οποίους ρώτησα αν θα μου πρότειναν κάποια εξειδικευμένη θεραπεία προσώπου για τους λόγους που περιέγραψα παραπάνω. Η ιδανική θεραπεία γι αυτό που ζητούσα ήταν η Caviar Treatment.

 

 

 

 

 

Τα Δραστικά Συστατικά της Caviar Treatment

 

Σημειώστε τα δραστικά της συστατικά: Αντιοξειδωτικά, πλούσια σε Ω 3 λιπαρά οξέα, φωσφολιπίδια & παλμιτικό λιπαρό οξύ, φωσφοπρωτείνες, με πολλαπλά οφέλη για την επιδερμίδα. Οι βιταμίνες Α, D και Β και άλλα ιχνοστοιχεία, όπως ο φώσφορος, το ασβέστιο, ο χαλκός,  το μαγγάνιο, το σίδηρο και το μαγνήσιο συντελούν στις μεταβολικές και ενζυματικές διεργασίες στο δέρμα.

 

 

Η διαδικασία

 

H αρχή γίνεται με το μηχάνημα ABLASE με κεφαλή fractional. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται εξάχνωση στην περίσσια του δέρματος και αντιμετωπίζονται με επιτυχία λεπτο ρυτιδώσεις αλλά και ρυτίδες έκφρασης  στο άνω χείλος (γραμμές καπνιστή) στις ρινοπαρειακές ρυτίδες και στο πόδι της χήνας. Μετά από αυτό σειρά έχει το πολύτιμο αντι οξειδωτικό χαβιάρι που απλώνεται στο πρόσωπο και εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας προσφέροντας σύσφιξη, σφριγηλότητα και απίστευτη λάμψη. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με black mask επίσης από χαβιάρι.

 

 

 

Εξάχνωση με Ablase

 

 

 

Το πολύτιμο χαβιάρι εισχωρεί στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας.

 

 

 

 

 

 

 

Tα αποτελέσματα

Μετά το πέρας της θεραπείας σχεδόν άμεσα συνειδητοποίησα ότι δεν είναι απλά και  μόνο θεραπεία για άμυνα κατά της UV ακτινοβολίας. Έχει  αποτελέσματα που διαρκούν. Εκείνο το βράδυ σας πληροφορώ ότι είχα έξοδο σε μεξικάνικο πάρτι και  το δέρμα μου έλαμπε τόσο πολύ και έδειχνε τόσο υγιές, ροδαλό και σφριγηλό που δεν φόρεσα foundation παρά μόνο λίγο κονσήλερ- πρωτοφανές για μένα!

 

 

 

 

Και όχι μόνο αυτό. Μέρα με τη μέρα που περνάει βλέπω τις  αλλαγές στο δέρμα μου. Στον τόνο, στην υφή του, στην ομοιομορφία του, οι διχρωμίες έχουν εξομαλυνθεί, είναι  σφριγηλό είναι plumbed,  είναι πολύ λαμπερό. Όλο αυτό συμβαίνει γιατί έχει ενεργοποιηθεί η παραγωγή ελαστίνης και κολαγόνου και νιώθω σα να έχει “ξαναγεννηθεί” το δέρμα μου.  Και φυσικά χάρη σε αυτή τη θεραπεία η επιδερμίδα  μου έχει αποκτήσει την καλύτερη άμυνα κατά της  καταστροφική δράσης των ακτίνων UV αυτό που ήταν εξ αρχής το ζητούμενο.

 

 

 

Και ξαναλέω: έχω κάνει αμέτρητες θεραπείες προσώπου σχεδόν σε όλους τους μεγάλους οίκους ομορφιάς. Αυτή τη θεραπεία την θεωρώ την καλύτερη που έχω κάνει ever.

 

 

 

21 Σχόλια
  1. Ααααα, το χρειάζομαι αυτό…. για πες λεπτομέριες για το κόστος, Jennifer…θα τιναχθεί ο μηνιαίος προ’υ’πολογισμός μου στον αέρα;;;;

  2. @Julia λάμπεις!!!! Υπέροχο αυτό που βλέπουμε, υπέροχο!!!! Τι να το κάνεις το make up! Δε σου χρειάζεται! Θέλω κι εγώ!!!! Ελπίζω σαν την @Celia να μην τινάξουμε την μπάνκα στον αέρα!
    xx

  3. Υπέροχη φαινεται αυτή η θεραπεία!! Εγώ χρησιμοποιώ ενα τετραμηνο φυτική κρεμα με χαβιάρι κ η αλήθεια ειναι οτι ειδα μεγαλη αλλαγή στο πρόσωπο μου όλα αυτα που περιγράφεις..επισης κ σκονη χαβιαρι με ανθόνερο είναι από τα καλύτερα για το δέρμα! !

  4. Τζούλια!!! Πραγματικά λάμπεις!!! Υπέροχο!

  5. Το αποτέλεσμα φαίνεται πολύ καλό!Και σίγουρα για να μη βάλεις τίποτα,μόνο concealer,σίγουρα ικανοποιήθηκες!

  6. Εγώ πάλι νόμιζα στην αρχή οτι στις φωτογραφίες ειχαν βάλει ενα κορίτσι για διαφήμιση και μετά κατάλαβα ότι είναι η Τζούλια, 😍😍 Εισαι πραγματικά κοριτσάκι Τζούλια μου και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι θέλω και εγώ!

  7. Οταν μια beauty editor γραφει “έχω κάνει αμέτρητες θεραπείες προσώπου σχεδόν σε όλους τους μεγάλους οίκους ομορφιάς. Αυτή τη θεραπεία την θεωρώ την καλύτερη που έχω κάνει ever.”Αυτο κσι μονο φτανει!!!!

  8. @Celia: Δεν μπορώ να σου πω ακριβώς τιμή αλλά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι πρόκειται για το «πετράδι του στέμματος». Έμαθα ότι γυναίκες που κάνουν αυτή τη θεραπεία 3 ή 4 φορές το χρόνο δεν έχουν ανάγκη για κανένα επεμβατικό ενέσιμο τύπου – Botox, Υαλουρονικο, Μεσοθεραπεια κλπ κλπ

  9. @ Sofia Marga: Δεν ξέρω για μπάνκα αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου.

  10. @ΤΖΕΝΗ : Είναι γνωστό ότι το χαβιάρι είναι κορυφαίο αντιγηραντικό συστατικό. Αυτό όμως που κάνει τη διαφορά στη θεραπεία είναι ο τρόπος που εισχωρεί και ο τρόπος που εισχωρούν όλα τα θαυματουργά για το δέρμα συστατικά που έγραψα στο post

  11. @Marianna: Δεν το έχω ξανακάνει αυτό ούτε όταν ήμουν 20! Αλλά είχα τέτοια χαρά με τη λάμψη που δεν ήθελα ούτε foundation να βάλω για να μην την «κρύψω!»

  12. @Maryl: Σοβαρά αγαπημένη;;;;; Δεν μου έχουν κάνει καλύτερο κοπλιμέντο!! ( και μάλιστα έλεγα «άντε τώρα βγάλε τη μούρη με τα χαβιάρια – αλλά από την άλλη πως θα το εξηγήσω στα bb girls μου;;)

  13. @Sofia T: Πάντως οφείλω να πω ότι τα τελευταία μόλις 2 το πολύ 3 χρόνια η αναίμακτη κοσμετολογια έχει κάνει άλματα! Και είναι λογικό να βλέπουμε γυναίκες στα 50 που δείχνουν 35 χωρίς «τραβήγματα», «φουσκώματα» κλπ κλπ

  14. Kαλα.. μέχρι τώρα είχα ψηθεί να κάνω και εγώ τις θεραπείες σώματος και σήμερα, θέλω χαβιάρι!! Αχ τι μας κάνεις Τζούλια! Πάντως το αποτέλεσμα, είναι εκπληκτικό. Πραγματικά λάμπεις.

  15. @ANNAK: Χχαχαχαχαχ!! Αχ βρε Άννα μου, δίκιο έχεις! Αλλά έπρεπε να σας το γράψω αυτό!

  16. Θέλω κι εγώ…μα τώρα έχουμε ήδη αφήσει το κλείνον άστυ για τις παραλίες.Φαντάζομαι μια τέτοια θεραπεία γίνεται ολοχρονικά.Εξάλλου δυνατό ήλιο θα έχουμε τουλάχιστον μέχρι τέλη Σεπτέμβρη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.