H Fresh Line παρουσιάζει τη σειρά φροντίδας “Red Berries” για λάμψη στην επιδερμίδα.

 

 

 

Πεπτίδια, βλαστοκύτταρα κόκκινου μύρτιλου, υαλουρονικό οξύ και άλλα ακόμα δραστικά συστατικά περιέχονται στη σειρά Red berries της Fresh Line,  που αναστέλλουν την εμφάνιση των σημαδιών κούρασης.

 

Η σειρά περιλαμβάνει δυο προϊόντα, κρέμα λάμψης προσώπου για όλους τους τύπους δέρματος καθώς και  ορό νύχτας για άμεση λάμψη.

 

 

RED BERRIES – ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΛΑΜΨΗΣ

Λαμπερή επιδερμίδα από νωρίς το πρωί

 

 

 

 

Ενυδατική κρέμα κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, που αναζωογονεί και χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα, με 96,5% συστατικά φυσικής προέλευσης.

 

Είναι εμπλουτισμένη με αντιοξειδωτικά βλαστοκύτταρα κόκκινου μύρτιλου,  που δρουν προληπτικά και επιδιορθωτικά κατά της φωτογήρανσης που προκαλείται από την υπεριώδη ακτινοβολία.

 

Τα πεπτίδια «ξυπνούν» τα κύτταρα της επιδερμίδας από νωρίς το πρωί και βελτιώνουν ορατά την επιδερμίδα μέσω των αναζωογονητικών και αντιγηραντικών ιδιοτήτων τους. Το κλάσμα υαλουρονικού οξέος ενυδατώνει σε βάθος και λειαίνει τις λεπτές γραμμές, ενώ το εκχύλισμα ροδοχρωσίτη αποτρέπει την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

 

 

RED BERRIES – ΟΡΟΣ ΝΥΧΤΑΣ

Πολυδραστικός Ορός για άμεση λάμψη και ανάπλαση

 

 

Overnight θεραπεία, βασισμένη σε ένα κοκτέιλ από 5 φυσικά οξέα φρούτων, που βελτιώνει την κυτταρική ανανέωση και χαρίζει φωτεινότητα, λάμψη και απαλότητα στην επιδερμίδα.

 

Ο ορός εμπλουτίζεται με ένα ισχυρό μείγμα γλυκολικού οξέος και οξέων φρούτων που έχει πολλαπλή δράση: μειώνει τις ρυτίδες, αυξάνει τη σύνθεση του κολλαγόνου και προάγει μια νεανική επιδερμίδα. Οι απολεπιστικές του ιδιότητες βελτιώνουν την υφή  και τον τόνο του δέρματος αποκαλύπτοντας μια πραγματικά ανανεωμένη επιδερμίδα.

 

Τα βλαστοκύτταρα του κόκκινου μύρτιλου  επιδιορθώνουν τα σημάδια της φωτογήρανσης, ενώ οι βιταμίνες C, E & F προσφέρουν υψηλής ποιότητας αντιοξειδωτικές, αναζωογονητικές και ενυδατικές ιδιότητες.

 

Κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος εκτός από ευαίσθητα και πολύ ξηρά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνος του ή σε συνδυασμό με ενυδατική κρέμα.

 

10 Σχόλια
  1. Ωραίοι συνδιασμοί συστατικών!! Βέβαια υπάρχει διαφορά των πλήρη συστατικών στις φυτικες κρέμες του εμπορίου με τις φυτικές κρέμες από πιστοποιημένο κατάστημα φυτικών καλλυντικών..όμως σίγουρα πιο ασφαλή σε σχεση με άλλα προιόντα γνωστών εταιρειών! Η ρουτίνα μου συμπεριλαμβάνει πάντα πεπτίδια κ διάφορα ενεργά συστατικά από την εταιρία the ordinary που είναι κορυφή σε αυτά την εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια

  2. Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ προ’ι’όντα απο fresh line….ο ορός φαίνεται ενδιαφέρουσα περίπτωση μιας και εκτός των άλλων προστατεύει κι από blue light….για τις συσκευασίες και τα χρώματα δεν έχω λόγια…. color blast!!!

  3. Αυτό το blue light έχει αρχίσει να με στοιχειώνει τελευταία.
    Μουτςς

  4. Εχω πολλά χρόνια την κάρτα μέλους των Fresh Line, παλιότερα ψώνιζα συνέχεια, αλλά τώρα έχω αρκετό καιρό να τη χρησιμοποιησω.. Η overnight θεραπεία με εμπνέει στο να αρχίσω να την ξαναχρησιμοποιω..

  5. Η fresh line ειναι απο τις πρώτες εταιρίες με φυτικα προιοντα που αγόραζα.Θυμαμαι το κατάστημα στο Κολωνάκι όπου ειχε φρέσκες κυριολεκτικά κρεμες ,μάσκες κ.λ.π όπου μπορούσες να τις αγοράσεις με ποσά γραμμάρια ήθελες!!Μια πανδεσια χρωμάτων και αρωμάτων!!!Εξαιρετικα πρωτοποριακό για την εποχή του!!!!

  6. Κι εγώ, όπως οι προλαλήσασες, αγόραζα προϊόντα της Fresh Line πολλά πολλά χρόνια πριν. Πάντως, οι νέες προσθήκες είναι ενδιαφέρουσες.

  7. Παλιά είχαμε και στην Χαλκίδα. Ήταν εξαιρετική η μυρωδιά την σαπουνιών… Είναι από τα αγαπημένα μου καταστήματα, και όταν περνώ από την Ερμού, πάντα μ’αρεσει να το επισκέπτομαι και να βλέπω τις νέες αλλά και τις παλαιότερες σειρές του.
    xx

  8. Κι εγώ, όταν άρχισα να ψάχνομαι με φυσικά καλλυντικά, απ’ τα προιόντα της Fresh line ξεκίνησα. Αν και, όπως λες κι εσύ Τζένη , δεν συγκρίνονται σε “φυσικότητα” με πιστοποιημένες φυτικές κρέμες. Πάντως έχει καλά πράγματα: το αντηλιακο της και την αδυνατιστική κρέμα τα φχαριστήθηκα πολύ! Και χωρίς τα χιλιάδες άγνωστα χημικά συστατικά που μπαίνουν συνήθως σε τέτοια προιόντα.
    Α, και να μου λύσετε μια απορία, όχι μόνο για αυτή τη σειρά, αλλά για πολλά καλλυντικά που κυκλοφορούν: τι στο καλό θα πει κρέμα/μάσκα/το οτιδήποτε “για λάμψη”; Είναι κάτι τόσο φλου που ειλικρινά με εκνευρίζει!

  9. Κι εγώ αγόραζα πριν πολλά χρόνια Freshline.Το γεγονός ότι πολλές ταυτιζόμαστε και δεν αγοράζουμε πλέον κάτι σημαίνει.προσωπικά,με ξετρέλαιναν οι μυρωδιές,τα αγόραζα περισσότερο ως απόλαυση και όχι ως περιποίηση.Δεν τα βρήκα και πολύ αποτελεσματικά.

  10. Λαμψη ειδικα μετα απο καποια ηλικια που φευγει , την χρειαζομαστε

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.