Αν αγαπάς την καρύδα, θα αγαπήσεις τα νέα Carroten.

 

 

 

 

Carroten Coconut Dream. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Φυσικά, μιλάμε για τη νέα σειρά αντηλιακών της Carroten με εξωτικό άρωμα καρύδας.

 

Η  σειρά αντηλιακής φροντίδας, οδηγεί σε ένα δροσιστικό καλοκαιρινό ταξίδι, γεμάτο άρωμα καρύδας, που προσφέρει προστασία, λαμπερό μαύρισμα και περιποίηση στην επιδερμίδα.

 

Τα αντηλιακά λάδια, COCONUT DREAMS SPF 20 και SPF 30, με  συνδυασμό από καρότο και λάδι καρύδας, ενισχύουν τη διαδικασία του μαυρίσματος, προσφέροντας λαμπερό χρώμα στην επιδερμίδα. Η μη λιπαρή τους υφή επιτρέπει την ταχεία απορρόφηση, χαρίζοντας βελούδινο αποτέλεσμα και άμεση αίσθηση δροσιάς, ενώ παράλληλα το 360ο σύστημα ψεκασμού παρέχει εύκολη και γρήγορη εφαρμογή για χρήση υπό κάθε κλίση.

 

 

Η έκπληξη όμως είναι άλλη. Στην σειρά COCONUT DREAMS συναντάμε και ένα νέο Body Fragrance Mist, ένα άρωμα σώματος που μας ταξιδεύει σε εξωτικούς προορισμούς με ονειρικές παραλίες και μοναδικά ηλιοβασιλέματα. Με δροσιστικό άρωμα καρύδας, που αφήνει την επιδερμίδα όμορφα και διακριτικά  αρωματισμένη

 

 

Τα προϊόντα της σειράς COCONUT DREAMS είναι δερματολογικά ελεγμένα, φροντίζοντας μοναδικά την υγεία της επιδερμίδας μας, αλλά και vegan friendly καθώς οι πρώτες ύλες στη σύστασή τους δεν περιέχουν ζωικά παράγωγα.

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Λατρεύω την καρύδα και πολύ χαίρομαι που έχει συμπεριληφθεί στα αγαπημένα μας αντηλιακά Carroten.. Και επειδή το καλοκαίρι προτιμώ τα αρωματικά body spray από τα κλασικά αρώματα, το συγκεκριμένο body mist που μυρίζει καρύδα θσ το αποκτήσω σίγουρα!

  2. Carroten αγαπώ ήδη αλλά τώρα με την καρύδα λίγο περισσότερο.
    Μουτςς

  3. Αγαπάμε καρύδα παντού κ στα πάντα πόσο μάλλον κ στα αντιηλιακά! Το body mist souper επιλογή!

  4. Καρότο και καρύδα! Δεν ξέρω για το body mist, αλλά το διπλό καρ αντηλιακό θα το αποκτήαω αύντομα.

  5. Η αληθεια ειναι πως για τα αντηλιακα του συγκεκριμένου brand δεν έχω και την καλύτερη άποψη αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθω στο body fragrance mist…άλλωστε η αδυναμία μου στη μυρωδιά της καρύδας είναι γνωστή ….αν το αγοράσετε, δοκιμάστε να το βάλετε στο ψυγείο …είναι τέλεια αυτή η αίσθηση δροσιάς που αφήνει όταν το ψεκάζετε…

  6. Όταν ήμουν πιο νέα, χρησιμοποιούσα πολύ τα αντηλιακά carotten Το άρωμα της καρύδας, είναι το αγαπημένο της μεγάλης μου κόρης. Και έχει πάντα στο νεσεσερ της αντηλιακή carotten με άρωμα καρύδας.
    xx

  7. Λατρευω καρυδα , θα παρω το body mist σιγουρα

  8. Για χρόνια επαιρνα το λάδι που μύριζε καρύδα!!!! Σίγουρα θα δοκιμάσω και αυτό 💙💙💙💙❤❤❤❤❤💚💚💚💛💛💛💜💜💜💜💛💛💛💚💚💚❤❤❤💙💙💙❤❤💚💚💛💜💜💜💜💛💛💛💚💚❤❤💙💙

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.