Εxpressie by Essie: στεγνώνει στο λεπτό με την ποιότητα Essie!  

 

 

 

“Επιμεληθήκαμε τη σειρά expressie για να βρούμε αποχρώσεις που ταιριάζουν σε κάθε εποχή και κολακεύουν τους περισσότερους τόνους επιδερμίδας.

 

Η ουδετερότητα των χρωμάτων σημαίνει ότι πραγματικά ο καθένας μας μπορεί να βρει την απόχρωση εκείνη που εκφράζει ποιος είναι ή απλά σε τι mood βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή.”

 

 

Kάπως έτσι παρουσίασε τη νέα σειρά expressie της αγαπημένης μάρκας σε βερνίκια νυχιών η Stephanie Bruno, essie head of global product development.

 

 

 

 

Τα νέα expressie by essie έφτασαν για γρήγορο στέγνωμα στη στιγμή, σε περίπου 1 λεπτό,  κάτι που εδώ που τα λέμε όλες μας θέλουμε. Καινοτόμα σύνθεση και ένα έξυπνο  «γωνιακό» πινέλο για μεγαλύτερη ευκολία  στην  εφαρμογή. Και επειδή μιλάμε για ποιότητα Essie, το μανικιούρ με μόλις δυο στρώσεις θα έχει τη γνωστή διάρκεια που αγαπήσαμε όλες.

 

 

 

 

 

Το expressie θα κυκλοφορήσει σε 24 αποχρώσεις κλασσικές αλλά και πολύ fashion forward  και είναι σίγουρο ότι κάπου εκεί,  θα βρεις τη δική σου αγαπημένη.

 

 

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Το έχω γράψει αρκετές φορές, τι πειράζει άλλη μία; Το βολικότερο πινέλο ever (για μένα τουλάχιστον)! Και άμα στεγνώνει και στο λεπτό, τόσο το καλύτερο!

  2. Ότι πιο καλύτερο σε ενα βερνίκι νυχιών: να στεγνώνει στο λεπτό!! Όταν βέβαια το βερνίκι αυτό είναι Essie η ποιότητα είναι σίγουρη!

  3. Υπέροχη Essie, με την πιο εξαιρετική ποιότητα που υπάρχει! Τώρα ακόμα πιο super αφού θα στεγνώνει σε χρόνο dt!
    xx

  4. Αξιόπιστη εταιρεία,μοναδικό αποτέλεσμα!

  5. Ωραία χρώματα, essie ποιότητα και γρήγορο στέγνωμα. Τι άλλο να ζητήσεις;

  6. Υπέροχο!!!! Αν και συνηθίζω να κάνω ημιμονιμο μια στο τόσο τα αφήνω και τα βαφω με κανονικό βερνίκι. ❤❤💙💙💚💚💛💛💜💜 τέλειο το ότι στεγνώνει τόσο γρήγορα!!!!

  7. Θα συμφωνησω και εγω με την @Celia το γκρι-μπλε ειναι τελειο!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.