Vichy: To σύστημα 3 step mineral για λάμψη και υγεία στην επιδερμίδα.

 

Εύκολα και σε μόλις τρία βήματα η Vichy μας προτρέπει να δοκιμάσουμε ένα σύστημα τριών mineral προϊόντων που θα χαρίσουν ενυδάτωση, ομοιομορφία και  άμεση λάμψη στην επιδερμίδα.

 

 

Βήμα 1ο

 

MINERAL 89

Εφαρμόστε το booster καθημερινής ενδυνάμωσης τόνωσης και ενδυνάμωσης Mineral 89, με 89% Ιαματικό Μεταλλικό Νερό, για να προετοιμάσετε, να ενυδατώσετε και να προστατεύσετε την επιδερμίδα σας. Ενισχύει την επιδερμίδα κάνοντάς τη πιο δυνατή ενάντια στην ορατή γήρανση που προκαλείται από τηρύπανση, την καταπόνηση και την κόπωση.

 

 

 

Βήμα 2ο

 

 

MINERALBLEND FLUID FOUNDATION

Αφού το Mineral 89 απορροφηθεί πλήρως στην επιδερμίδα, εφαρμόστε το μέικαπ MINERALBLEND απλώνοντάς το ομοιόμορφα από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω. Θα προσφέρει ενυδάτωση, ομοιομορφία, και φυσική κάλυψη των ατελειών. Η φόρμουλα του περιλαμβάνει 70% υδάτινη βάση εμπλουτισμένη με το πανίσχυρο Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy  για άμεση αίσθηση φρεσκάδας χωρίς λιπαρό τελείωμα. Επιπλέον Φυσικό Υαλουρονικό οξύ, που σφραγίζει την υγρασία και απελευθερώνει τη λάμψη της επιδερμίδας και τέλος mineral/ ορυκτές χρωστικές  που προσφέρουν στην επιδερμίδα ομοιόμορφη, φωτεινή όψη με λάμψη φρεσκάδας.

 

 

 

Βήμα 3ο

 

MINERALBLEND 3 COLOUR POWDER

Δώστε μια δόση λάμψης, εφαρμόζοντας την πούδρα ομοιόμορφα σε όλο το πρόσωπο. Το αποτέλεσμα; Μη λιπαρό, φυσικό που μένει απόλυτα σταθερό όλη την ημέρα, για επιδερμίδα που λάμπει από μέσα προς τα έξω. Τελειώσετ χρησιμοποιώνταε τις διαφορετικές αποχρώσεις της πούδρας ως bronzer, highlighter ή σκιά! Μία πούδρα με πολλαπλές χρήσεις και φόρμουλα από mineral χρωστικές καθώς και έλαιο καρύδας   για άνετη και ανάλαφρη αίσθηση στην επιδερμίδα, χωρίς να προκαλείται ξηρότητα.

 

 

10 Σχόλια
  1. Έχω χρησιμοποιήσει το mineral 89 και ανήκει στα αγαπημένα μου προϊόντα. Γενικά με τη Vichy, έχω μια πολύ καλή σχέση…τα περισσότερα προϊόντα της που έχω δοκιμάσει ανταποκρίνονται με εξαιρετικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα μου, και το. mineral 89 είναι ένα από αυτά! Τώρα μου έκανε “κλικ” και το foundetion που θα το δοκιμάσω οπωσδήποτε!
    xx

  2. Το mineral 89 είναι τέλειο προϊόν, καθόλου βαρύ και το δέρμα μου το αγάπησε πραγματικά!! Από ότι βλέπω θα αγάπησει και την πούδρα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην την αγοράσω..

  3. Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αν κ πολύ γνωστό στην αγορά! Οι απόψεις γι αυτο το προιόν διιστανται αλλά ίσως το δοκιμάσω μελλοντικά

  4. Το mineral 89 το έχω δοκιμάσει, καθώς μου το πήρανε δώρο, κι ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη! Το φοβόμουνα, καθώς έχω λιπαρό δέρμα κι έλεγα ότι θα μου πέσει βαρύ. Αντιθέτως, έχει πολύ ωραία ελαφριά υφή και μάλιστα, επειδή έγινε το δέρμα πιο ανθεκτικό φαντάζομαι, όταν το χρησιμοποιούσα ως κρέμα νύχτας δεν είχα καθόλου σπιθούρια.

  5. To mineral 89 το έχω αγοράσει αρκετές φορές,μου αρέσει το αποτέλεσμά του.Τα άλλα δύο όχι,αλλά θα ήθελα!

  6. Το mineral 89 το ειχα πάρει δώρο στην μαμά μου η οποία το έχει λατρέψει! Δεν έχει τύχει να το δοκιμάσω ακόμα… Θα ήθελα όμως να δοκιμάσω την πούδρα!!!! ❤❤❤💚💚💚💛💛💛💛💜💜💜💜💜💜💜💛💛💛💚💚💚❤❤❤💙💙💙💙💙

  7. Σίγουρα θα δοκιμάσω κι εγώ τα βήματα 2 και 3…

  8. Εχω ενα δειγμα μενει να το δοκιμασω

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.