BIO HEMP: Νέα σειρά φροντίδας από τη Garnier με τη δύναμη της κάνναβης.

 

 

Για τα ευεργετικά οφέλη του έλαιου κάνναβης έχουμε μιλήσει με λεπτομέρειες εδώ και τώρα άλλη μια μάρκα ομορφιάς, αυτή τη φορά η Garnier παρουσιάζει μια νέα σειρά προϊόντων περιποίησης με φόρμουλα από έλαιο κάνναβης και Βιταμίνη Ε.

 

Η δύναμη του βιολογικού ελαίου σπόρου κάνναβης  συναντά τη Βιταμίνη Ε

Η Garnier  συστήνει την νέα σειρά περιποίησης της επιδερμίδας Βio Hemp, η οποία περιλαμβάνει μια νέα ρουτίνα ενυδάτωσης και επανόρθωσης της επιδερμίδας για πρωί και βράδυ ενώ έχει σαν βάση της το βιολογικό έλαιο σπόρου κάνναβης σε συνδυασμό με τη βιταμίνη Ε. Για πρώτη φορά, η Garnier συνδυάζει ένα βιολογικό, φρέσκο και  ισχυρό συστατικό με ένα συστατικό που εξειδικεύεται στην περιποίηση της επιδερμίδας, προσφέροντας μια καθημερινή distress εμπειρία, με στόχο την άμεση & εντατική ενυδάτωση και επανόρθωση της επιδερμίδας.

 

Το άρωμα της σειράς Garnier Bio Hemp

 

Η νέα σειρά ΒΙΟ Hemp από τη Garnier χαρίζει μια ολοκληρωμένη εμπειρία, στην οποία μπλέκονται  αρώματα και νότες ξύλου σε συνδυασμό με φρέσκες φυτικές νότες από τσάι και περγαμόντο και διακριτικές νότες από πεύκο, πατσουλί και σανταλόξυλο. Όλα τα αρώματα μαζί, εναρμονίζονται και γίνονται ένα,  για να δημιουργήσουν μια ιδιαίτερη υπογραφή, αυτή τη σειράς Hemp.

 

 

 

 

Τα προϊόντα της σειράς Garnier Bio Hemp

 

Ενυδατικό & Επανορθωτικό έλαιο προσώπου για το βράδυ

 

Τη νύχτα, η επιδερμίδα αναγεννάται, έτσι ώστε να διασφαλίσει τη σωστή λειτουργία των επιδερμικών φραγμών κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αυτό το ενυδατικό επανορθωτικό έλαιο προσώπου πολλαπλών χρήσεων ενυδατώνει την επιδερμίδα, χωρίς ωστόσο να είναι λιπαρό και να κολλάει χάρη στην ιδιαίτερη σύνθεση του εμπλουτισμένη με βιολογικό έλαιο σπόρου κάνναβης και βιταμίνη Ε. Τα πλεονεκτήματα αυτών των συστατικών βοηθούν στην αναδόμηση της επιδερμίδας, μειώνοντας αισθητά τα σημάδια της στρεσαρισμένης επιδερμίδας και τις λεπτές γραμμές του προσώπου, ενυδατώνοντας την επιδερμίδα και κάνοντάς την να δείχνει πιο λεία, απαλή και λαμπερή. Το άρωμα 100% φυσικής προέλευσης αφήνει μια ευχάριστη απαλή μυρωδιά.

 

 

 

 

Ενυδατική & Επανορθωτική Κρέμα-Gel Προσώπου

Η ενυδατική επανορθωτική κρέμα προσώπου BIO Hemp είναι εμπλουτισμένη με βιολογικό έλαιο σπόρου κάνναβης και βιταμίνη Ε. Με τα υψηλής αποτελεσματικότητας συστατικά της, βοηθά στην επανόρθωση των σημαδιών που δημιουργούνται από το στρες με μια φόρμουλα η οποία θρέφει, ενυδατώνει και απαλύνει  τις λεπτές γραμμές. Μια φρέσκια και δροσερή αίσθηση στη διάρκεια της πρωινής  ρουτίνας.

 

 

 

 

 

 

ΣΠΟΡΟΙ ΚΑΝΝΑΒΗΣ – από βιώσιμες πηγές

Οι πιστοποιημένα βιολογικοί σπόροι κάνναβης που χρησιμοποιεί η Garnier, καλλιεργούνται στη Γαλλία και τη Γερμανία, με σεβασμό στην ισορροπία του οικοσυστήματος και με βάση τις υποδείξεις της βιολογικής καλλιέργειας. Η καλλιέργεια της κάνναβης μειώνει παράλληλα τη χρήση των εισροών, δηλαδή των προιόντων που δεν υπάρχουν φυσικά στο έδαφος. Με σεβασμό  στον φυσικό κύκλο του συγκεκριμένου φυτού, τα φύλλα της κάνναβης συλλέγονται το φθινόπωρο, μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου.

 

 

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟ ΣΠΟΡΟΥ ΚΑΝΝΑΒΗΣ

Μόλις γίνει η συγκομιδή των σπόρων, αποξηραίνονται και καθαρίζονται, χωρίς τη χρήση διαλυτών με καθαρό νερό. Στη συνέχεια παγώνουν έτσι ώστε να διατηρήσουν όλα τα θρεπτικά συστατικά των σπόρων. Η εξαγωγή γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να εξαχθεί το πιο αγνό έλαιο κάνναβης από τους σπόρους, ενώ όλες οι διαδικασίες είναι έτσι δομημένες ώστε να έχουν το λιγότερο δυνατό αντίκτυπο στο περιβάλλον.

 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ – βιολογικές συνθέσεις

Το τελευταίο στάδιο είναι αυτό του formulation. Πρόκειται για την επιστήμη του να επιλέγεις και να αναμιγνύεις συγκεκριμένα συστατικά, με σκοπό να δημιουργήσεις  αποτελεσματικά προϊόντα. Η Garnier συνδύασε το βιολογικό έλαιο σπόρου κάνναβης με μια ισχυρή σύνθεση, έτσι ώστε να δημιουργήσει  εύχρηστα και αποτελεσματικά προϊόντα για τη στρεσαρισμένη επιδερμίδα.

 

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Εχω δοκιμασει και την προηγουμενη σειρα bio με ελαιο λεβαντας και μπορω να πω οτι ειναι εξαιρετικη!!!Μου αρεσει πολυ η στροφη της εταιριας στα φυτικα σκευασματα!!Σιγουρα θα αγοτασω το λαδακι.

  2. Πολύ ενδιαφέρουσα προσθήκη το έλαιο κανναβης στα προϊόντα της Garnier, κι εγω το ελσιο προσώπου θα ήθελα να δοκιμάσω..

  3. Ενδιαφέρον προιόντα ολα θα τα δοκίμαζα απλά επειδή έχω στραφεί τελείως τους τελευταίους μήνες στα φυσικά προιόντα χωρίς χημικά κ τέτοια δύσκολα φεύγω τώρα!! Αλλά σίγουρα είναι μια νέα ελπιδοφόρα σειρά

  4. Μου αρέσει η χρήση ελαιώδους προϊόντος το βράδυ, οπότε μάλλον θα το δοκιμάσω. Η κρέμα της προηγούμενης σειράς με τη λεβάντα είχε ωραία υφή, αλλά υπερβολικά έντονο άρωμα.

  5. Μου αρέσει πολύ που δοκιμάζουν κάτι διαφορετικό!!! Πολύ πιθανό να δοκιμάσω και εγώ!!!!! 💙💙💙💙❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💚💚💚💚💚💚💚💛💛💛💛💛💛💜💜💜💜

  6. Δεν έχω δοκιμάσει κανένα προ’ι’όν απο τη σειρά HEMP…. θα το κάνω σίγουρα….

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.