5 αποχρώσεις σε καφέ κραγιόν από τη Maybelline New York

 

 

 

 

 

 

Αν σου αρέσει το καφέ χρώμα στα κραγιόν πήγαινε συστημένη στη νέα limited edition σειρά,  Super Stay  Coffee Matte Ink  της Maybelline New York.

 

 

Δεν θα πω ψέματα, δεν έχω τολμήσει ποτέ να φορέσω κραγιόν σε καφέ απόχρωση, θυμάμαι όμως καλά τη μητέρα μου εκεί κάπου στα τέλη της δεκαετίας των 90’ς που είχε αγαπήσει ένα καφέ κραγιόν γνωστής μάρκας ( τα καφέ κραγιόν ήταν mega trend της εποχής)  και πραγματικά δεν μπορούσα να καταλάβω το λόγο,  διότι ούσα φυσική ξανθιά και ανοιχτόχρωμη, δεν της πήγαινε καθόλου -sorry mommy.  Ευτυχώς δεν της κράτησε πολύ η αδυναμία και ξαναγύρισε στο ροδακινί και σε  πιο κολακευτικές για την ίδια αποχρώσεις.

 

 

Maybelline New York Super Stay  Coffee Matte Ink  

 

 

 

 

 

 

Με καφέ κραγιόν η Britney Spears,  η Jennifer Aniston και η Cindy Crawford,  στα late 90’ς φυσικά.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Παρόλα αυτά  η βιομηχανία περνάει τον τελευταίο καιρό ένα καφέ revival και υπάρχουν πολλές εκεί έξω που αγαπούν  αυτές τις αποχρώσεις και φυσικά να πούμε εδώ ότι οι φόρμουλες του  τότε, δεν έχουν σχέση με τις πολύ καλύτερες φόρμουλες και υφές του  σήμερα.

 

 

Kylie Jenner στο τώρα με καφέ κραγιόν.

 

 

 

 

 

 

Πιστή στα trends και η Maybelline New York λανσάρει για το Φθινόπωρο τα νέα κραγιόν Super Stay Coffee Edition. Πέντε αποχρώσεις, κάποιες πιο σκούρες όπως η “Mocha Inventor”,  κάποιες πιο σοκολά nude όπως η “Hazelnut Hypnotizer”, ή με λίγο πορτοκαλί  όπως η  “Caramell Collector”,  πολύ σταθερό αποτέλεσμα – όπως όλα τα super stay εξάλλου- οπότε αν σας αρέσουν αυτές οι αποχρώσεις με τιμή περίπου στα 8Ε, look no further.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21 Σχόλια
  1. Αν σου πηγαίνει ειναι θαύμα! Εχω φορεσει κι εγω στα τελη 90’s εντονο σκούρο σοκολά και glossy της The Body Shop που είχαμε αγορασει με μια εξίσου τρελλή συνάδελφο (ασορτι κραγιον στο γραφειο!!!!!) και τα είχαμε λιώσει. Να μην σας πω πως είμασταν ή μαλλον ας μιλήσω για τον εαυτό μου…. Μια φορα μπήκε η μητέρα της μεσα στο Γραφειο και μας κοιταξε σοκαρισμένη η γυναίκα….. “Τι έχετε κανει στα χείλια σας? Γιατί το φοράτε αυτο το κραγιόν?” Εγω βλέποντας φωτογραφίες μου πολλά χρονια αργότερα διαπίστωσα, ότι με το χάλκοκόκκινο μαλλί που είχα τότε (αλλη τρελλή μοδα, ολες το ίδιο χρώμα είχαμε!) απόχρωση που δεν μου ταίριαζε καθόλου…. και το σκουρο σοκολά κραγιόν έμοιαζα τότε….. τουλάχιστον με 50άρα και χάλια 50άρα κι όλας! Στυλιστικά ατοπήματα της νεότητας, αλλά τι να κάνουμε…. Ετσι μάθαμε!

  2. Τα αγαπώ τα καφέ! Είχα ένα καφέ estee lauder, που το φόραγα με φειδώ για να μην τελειώσει… Αγαπώ και τα super stay. Εκτός από το πολύ σκούρο, που δεν θα υτο τολμήσω, τα άλλα δεν θα.μθα.μου γλιτώσουν-αν τα βρω!

  3. Α, επίσης απο το συγκεκριμενο κραγιόν της Maybelline που το έχω σε άλλο χρώμα, είμαι υπερ ευχαριστημένη! Ενα απο τα κορυφαία προιόντα της μάρκας, βάζει κατω και High end brands, δεν το συζητώ. Ανεξίτηλο και ενυδατικό ταυτόχρονα, υπέροχο αποτέλεσμα και επιτυχία αποχρώσεων!

  4. @ΔΟΜΝΙΚΗ: Ναι, ειδικά οι λίγο πιο απαλές είναι όμορφες αποχρώσεις, έχεις δίκιο.

  5. @Stella: Τα ίδια ακριβώς έλεγα εγώ στη μαμά μου “Μα, γιατί το κάνεις αυτό; Δε σου πάει καθόλου αυτό το κραγιόν!”. Ήταν και ματ βέβαια, τότε πρωτοστατούσαν τα ματ και ήταν απλώς χάλια… άλλες εποχές, άλλες υφές, άλλες αποχρώσεις, άλλες χρωστικές.

  6. @Amalia: Εχασα το στοίχημα που έβαλα με τον εαυτό μου… Στο σημερινό post και βλέποντας τουλάχιστον 2 από τις παραπάνω αποχρώσεις σκεφτόμουν “πάω στοίχημα, το πρώτο σχόλιο θα είναι της Amalia” – γιατί ήμουν σίγουρη ότι θα σου άρεσαν!
    (btw, αυτή τη μάρκα φορούσε και η μαμά μου τότε- όταν εσύ ήσουν μικρούλα φυσικά!)

  7. Δεν ειναι απο τις αγαπημένες μου οι καφε αποχρώσεις…. βέβαια, αυτο το σκουρο κάτω δεξιά θα το τολμουσα για χειμωνα…. τον χειμωνα στην δουλεια φορεσα ενα παρομοιο σε αποχρωση απο radiant (superstay μεταλλικό) και πήρα κολακευτικά σχόλια…

  8. @Stella συμφωνώ αν σου πηγαίνει είναι θαύμα!! Μου αρέσει αρκετα το καφέ δεν το φοραω κ καθημερινά βεβαια, αλλά μου αρέσουν περισσότερο όλα τα χρώματα που ξεφεύγουν από τα κλασικά κόκκινο-ροζ που δεν είναι κ τα αγαπημένα μου

  9. Η αλήθεια είναι ότι παλιότερα φορούσα συχνά καφέ κραγιόν, ειδικά σκούρα καφέ σε εξόδους, ήταν μόδα και νομίζω μου πήγαινε.. Θεωρώ ότι ταιριάζει καλύτερα σε μελαχρινες παρα σε ξανθές . Βέβαια στα καλλυντικά μου ζήτημα είναι αν έχω 2 καφέ κραγιόν, γιατί εδώ και αρκετά χρόνια προτιμώ τα πιο ζωηρα χρώματα, αλλά βλέποντας τα παραπάνω κραγιόν θα διαλέξω οπωσδηποτε αυτό που λέει σοκολά nude, πολύ όμορφη ζεστή απόχρωση!!

  10. Ουπς, και εγώ θυμάμαι τη μαμά μου να φοράει καφέ κραγιόν κάπου μέσα 90ς, ήταν πολύ της μοδός τότε! Είχε κάτι αποχρώσεις chocolate και mocha, αλλά θυμάμαι ότι δε μου άρεσαν – όχι, γιατί δεν της πήγαιναν, αλλά γιατί τη μεγαλοέδειχναν. Και εννοείται, βέβαια, ότι τα καβάτζωνα κρυφά (μάλλον θα είχα την εντύπωση ότι μεγαλοφαίνομαι και εγώ, ξέρετε, αυτό που όλα τα πιτσιρίκια βιάζονται να μεγαλώσουν και όταν μεγαλώσουν, κάνουν τα πάντα, για να μικροδείχνουν).
    Στο θέμα μας τώρα, φοβερά τα Super Stay της Maybelline – μ’αρέσει πιο πολύ το “Mocha Inventor”, που “βυσσινίζει” λίγο.

  11. @Maryl: Συμφωνώ απόλυτα. Περισσότερο ταιριάζει στις καστανές και τις μελαχρινές. Οι ξανθές πρέπει να προσέξουν πολύ την απόχρωση που θα διαλέξουν.

  12. @Sheena: Ήταν το must της εποχής! Και ναι φυσικά με τις τότε φόρμουλες σίγουρα τα καφέ σε έδειχναν μεγαλύτερη.

  13. @Julia, το πρόγραμμά μου είναι τρελό. Γράφω και δεν προλαβαίνω να ελέγξω αυτά που γράφω. Απόδειξη το παραπάνω σχόλιο! Τώρα είδα τα ακατάληπτα που συμπεριέλαβα! Πάντως, τα αναζητώ ιντερνετικά!
    Καλό μήνα!

  14. Λατρευω τις καφε αποχρωσεις θα δοκιμασω σιγουρα

  15. Καλό μήνα!!! Ναι, μου αρέσουν πολύ οι καφέ αποχρώσεις και νομίζω πως μου πάνε. Η σύνθεσή τους, super stay, με προκαλεί να τα δοκιμάσω!
    xx

  16. Μου αρέσει το καφέ στα χείλη αρκεί να μην είναι σαν nude ή άγριο.Έχω τρία που μου αρέσουν.Ωραίο για τις ξανθές είναι και το μπρονζέ.Το συγκεκριμένο δεν το έχω δοκιμάσει.Αυτά που έχω είναι smashbox,τα δύο, και the body shop το άλλο..

  17. @JULIA είπες για ξανθές, καστανές και μελαχρινες αλλά για κοκκινομάλλες δεν διάβασα κάτι….

  18. Τα super stay κραγιόν είναι φοβερά!!! Πραγματικά κρατάνε για αρκετές ώρες!!! 💙💙❤❤❤❤❤💚💚💛💛💛💛💜💜💛💚💚❤❤💙 Δεν ξέρω αν θα μου ταίριαζαν τα σκούρα καφέ κραγιόν αλλά ίσως κάνω μια δοκιμή στο καφέ που έχει τόνους πορτοκαλι μέσα… για να γλυκάνει λιγάκι!!! 💙💙💙❤❤❤💚💚💛💛💜💜💜💛💚💚❤❤❤💙

  19. Όταν είχα βάψει τα μαλλιά μου ένα έντονο καροτοπορτοκαλί τα καφέ κραγιόν μου πήγαιναν απίστευτα και τα φόρεσα πολύ.Ευτυχώς δεν ενέδωσα ποτέ στο trend “καφέ σκούρο περίγραμμα ανοιχτόχρωμο κραγιόν – ήπια ελληνικό καφέ και δεν σκουπίστηκα”. Τα αγαπημένα μου ήταν της L’Oreal που δεν έβγαιναν με τίποτα και είχαν ενσωματωμένο μολύβι στην ίδια απόχρωση .Το πρώτο και το δεύτερο θα τα φορούσα άνετα φθινόπωρο – χειμώνα.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.