Νέα σειρά καθαρισμού και ντεμακιγιάζ από τη Nuxe με ροδόνερο.

 

 

 

“Very Rose” ονομάζεται η νέα σειρά καθαρισμού και ντεμακιγιάζ από τη Nuxe με λίγα και απαραίτητα  συστατικά σε κάθε σύνθεση, από τα οποία πάνω από 94% είναι φυτικής προέλευσης- με κύριο συστατικό το ροδόνερο (Rosa Damascena).

 

Αυτό το φυτικό απόσταγμα από ολόκληρα τριαντάφυλλα  καταπραΰνει και απαλύνει όλους τους τύπους δερμάτων, συμπεριλαμβανομένου του πολύ ευαίσθητου.

 

Η έρευνα της NUXE έχει επιλέξει προσεχτικά τους κατάλληλους καθαριστικούς παράγοντες για να εξασφαλίζουν αποτελεσματικά την απομάκρυνση των καθημερινών ρύπων από την επιδερμίδα, προστατεύοντας το μικρωβίωμά της.

 

Για ακόμα μια πιο απαλή δράση, συνδυάζονται με ένα σύμπλεγμα που σέβεται την επιδερμίδα και αποτελείται από 100% φυτικής προέλευσης ενυδατικά σάκχαρα. Αυτά τα σάκχαρα είναι ικανά τόσο να συλλέξουν και να συγκρατήσουν νερό βαθιά μέσα στο δέρμα, όσο και να αυξήσουν τα αποθέματα νερού του δέρματος. Επομένως εκτός από απαλό αλλά και βαθύ καθαρισμό προσφέρουν και   ενυδατική δράση  ενισχύοντας τη λειτουργία του φραγμού του δέρματος. Αναζωογονητικό και υπέροχο και το άρωμα των προϊόντων που θυμίζει φρέσκο, δροσερό τριαντάφυλλο.

 

 

 

 

ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

 

                                                  Nuxe “Very Rose” ΝΤΕΜΑΚΙΓΙΑΖ

 

 

 

3 -σε-1 Απαλό νερό Micellaire

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥ – ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ

Ένα πράγματι απαραίτητο μικκυλιακό νερό που καθαρίζει το πρόσωπο και μάτια με μία κίνηση. Η καταπραϋντική του δράση σέβεται τέλεια την ισορροπία του δέρματος. Είναι must have προϊόν, το οποίο όσο αποτελεσματικά αφαιρεί το μακιγιάζ, τόσο υπόσχεται μια στιγμή απόλυτης ευχαρίστησης.

Μπουκάλι με αντίστροφη αντλία 400ml. Λ.Τ. 21€

Μπουκάλι 200ml Λ.Τ. 15€

 

 

Κρεμώδες Γαλάκτωμα Ντεμακιγιάζ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ-ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ

Κρεμώδης καινοτόμα  υφή που απομακρύνει πολύ απαλά το μακιγιάζ με ματ φινίρισμα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί απευθείας με τα δάχτυλα για ακόμη πιο απαλή εφαρμογή πριν ξεπλυθεί (με νερό ή την δροστιστική τονωτική λοσιόν)

Μπουκάλι με αντλία

200ml Λ.Τ. 15€

 

 

 

 

Δροσιστική Τονωτική λοσιόν Σπρέι

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ

ΤΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥ – ΠΡΟΣΩΠΟ

Το πρωί το σπρέι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως το πρώτο βήμα στην ρουτίνα ομορφιάς ξυπνώντας το δέρμα με ένα δροσιστικό πέπλο. Το βράδυ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως το τελευταίο στάδιο για την ολοκλήρωση του ντεμακιάζ. Μια φόρμουλα εμπλουτισμένη με αλλαντοΐνη, ενυδατώνει και καταπραΰνει.

Σπρέι 200ml

Λ.Τ. 15€  

 

 

 

                                                                   Nuxe “Very Rose”  ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ

 

 

Ελαφρύς Αφρός Καθαρισμού

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ

ΤΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥ- ΠΡΟΣΩΠΟ

Αυτός ο πλούσιος και εξαιρετικά κρεμώδης αφρός τεχνολογίας mice llaire τυλίγει το πρόσωπο σε ένα πέπλο απαλότητας. Απομακρύνει τις ακαθαρσίες χωρίς να ξηραίνει το δέρμα.

Μπουκάλι με αντλία

Λ.Τ. 15€

 

 

 

Λοσιόν Απολέπισης για Λάμψη

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ – ΠΡΟΣΩΠΟ

Αυτό το καινοτόμο προϊόν απλώνεται κάθε βράδυ για μια απαλή καθημερινή απολέπιση. Εμπλουτισμένο με σαλικυλικό οξύ και 4 οξέα φρούτων, μέρα με τη μέρα η φόρμουλά του αφαιρεί την εξωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας, για μια «ανανεωμένη» επιδερμίδα. Αυτή η καθημερινή απολέπιση ανανέωνει την υφήτης επιδερμίδας και αποκαθιστά τη λάμψη του.

Συμβουλή: Χρησιμοποιήστε την κατά προτίμηση το βράδυ, αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο

 Μπουκάλι 150ml

Λ.Τ. 20,5€

 

 

 

 

 

H νέα σειρά θα είναι διαθέσιμη από τον Σεπτέμβριο.

 

 

 

17 Σχόλια
  1. Η nuxe προσεχει την καταναλώτριά της. Όλες τους οι συσκευασίες σπρει, και airless, για να μην ανεβει το μικροβιακό φορτιο.
    Προσωπικά τη λατρευω. Βρισκω μια εντιμη προσπάθεια να φτιαξει ωραία προϊόντα!

  2. Καταπληκτικά νεα!!Χρησιμοποιώ σταθερά την lotion που μυρίζει υπέροχα,μπαίνει και στα μάτια και είναι ότι πρέπει για το ευαίσθητο μικτό λιπαρό δέρμα μου…τώρα με αυτά τα καινούργια θα αγοράσω το miceller και τον αφρο.Να ρωτήσω ,το βάζακι που βλέπω στην φωτογραφία να υποθέσω ότι είναι cleansing balm;…αν ναι,οπωσδήποτε θα το αγοράσω,μπράβο στην Nuxe,ευχαριστούμε πολύ!!!

  3. Καλό μήνα με υγεία 💖 πολύ όμορφα νέα της Nuxe, μου αρέσει το ροδόνερο στα καλλυντικά προϊόντα, το βρίσκω πολύ δροσερό και ενυδατικο!

  4. Τελεια νεα!!Παντα χρησιμοποιω αφρο για τον καθαρισμο του προσωπου τωρα ξερω πια θα ειναι η επομενη αγορα μου😁

  5. Ροδόνερο κορυφαίο ανθόνερο..σαν ντεμακιγιάζ, σαν τονερ, μέσα σε κρέμες κ σέρουμ είναι το καλύτερο!! Nuxe από τις αγαπημενες μου εταιρίες προιοντων..στις αγορές μου θα είναι ο αφρός καθαρισμού κ εννοείται η λοσιόν απολέπισης με οξέα φρούτων!!!

  6. Μου αρέσει πολύ η αίσθηση και το άρωμα του ροδονερου σε προϊόντα ντεμακιγιαζ. (Ήδη χρησιμοποιώ ανάλογη σειρά σε ευρείας) Οπότε , όταν κυκλοφορήσουν θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω στο δέρμα μου.
    xx

  7. Φέτος δοκίμασα πρώτη φορά αντηλιακή της nuxe και έχω ενθουσιαστεί από την υφή και το άρωμα. Τα νέα προϊόντα είναι ελκυστικά. Τα περιμένουμε, λοιπόν.

  8. Πολύ καλό brand,μου αρέσει.Η λοσιόν σε spray ακούγεται τέλεια!

  9. @ΕΛΈΝΗ ΓΙΑΛΑΜΑ είναι cleansing gel mask….
    To ροδόνερο ειναι τέλειο για την επιδερμίδα…. με το που θα γυρίσουμε απο διακοπές (αυτές τις λίγες) η επόμενη αγορά θα είναι το νερό Micellaire,η τονωτική λοσιόν ,ο αφρός και η λοσιόν απολέπισης (ειδικά την τελευταία θεωρω πως θα την εκτιμήσει η επιδερμίδα μου μετά τον ήλιο των διακοπών)
    ***εδώ θέλω να πω πόσο εντυπωσιάστηκα από μια πρόσφατη φωτό της Τζένιφερ που είδα στο insta μαζί με δυο φίλες της…
    @JULIA, δεν ξέρω αν είχε φίλτρα η φωτό αλλά λάμπεις, γλυκιά μου…. δεν σε έχω ξαναδεί πιο λαμπερή σε φωτό τόσο καιρό που σε ακολουθώ…. κάτι κάνεις εσύ….. σατανάάάάάά…. )μην μου πεις πως ευθυνονται τα dna centers,,, )

  10. @RANIA Τώρα που το λες, μοιαζει λιγο η συσκευασία χρωματικά με τα fine flowers….

  11. Και εμένα μου αρέσει πολύ οτιδήποτε περιέχει ροδόνερο! 💙❤❤❤💚💛💛💜💜💜💛💛💚💚💚❤❤💙💙💙💙❤💚💛💛💜 Περιμένουμε λοιπόν να βγουν τον Σεπτέμβρη για να κάνουμε μια δοκιμή!!! 💙💙💙💙❤❤❤❤💚💚💚💚💛💛💛💛💛💜💜💜

  12. @celia,συμφωνώ!!!Κι εγώ τα DNA centers σκέφτηκα!!!

  13. @Celia & Marianna: Χχαχαχχχαχα!! Δίκιο έχετε και οι δυο σας! Είμαι ενθουσιασμένημε τα αποτελέσματα στα DNA και θα σας τα πω όλα, σιγά- σιγά και ένα- ένα. Τώρα που έκανα την αρχή δεν θα σταματήσω! Και να ξέρετε κάτι: όσα φίλτρα και να βάλεις σε μια φωτό αν το δέρμα δεν είναι ήδη προσεγμένο με τις κατάλληλες θεραπείες, the camera never lies!!

  14. @JENNIFER Μα λάμπεις,παιδί μου…. κι εδώ που τα λέμε ,σαφώς κι οι θεραπείες βοηθάνε… αλλά πρέπει να είσαι και καλά μέσα σου…. αλλιώς, δεν…και με φίλτρα και με θεραπείες το πρόσωπό σου δεν θα εκπέμπει αυτην την λάμψη….
    @ΜΑRIANNA ,είδες πόση λάμψη……
    Μπράβο,Τζούλια μας….

  15. Η λοσιόν απολέπισης μπήκε στη λίστα μου.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.