Preview: Ερχεται το νέο άρωμα του Giorgio Armani “My Way”

 

 

 

Επτά χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία του «Sì» με πρόσωπο την longtime μούσα του σχεδιαστή Cate Blanchett αλλά και του Passione –  μια πιο μεστή εκδοχή του “Sì” – o Giorgio Armani επιστρέφει με το νέο άρωμα “My Way”.

 

 

Σύμφωνα με τον Giorgio Armani,  το άρωμα My Way αποτελεί μια ισχυρή και μοναδική δήλωση να ακολουθούμε το δικό μας μονοπάτι. Πολλά περισσότερα από ένα όνομα, το My Way αντικατοπτρίζει πως τα ταξίδια της ζωής, είτε είναι γεωγραφικά είτε συναισθηματικά, διαμορφώνουν τον χαρακτήρα μας και μέσα από τους ανθρώπους που συναντάμε και τις στιγμές που ζούμε, δημιουργούμε τη δική μας μοναδική ιστορία ζωής. Αντιπροσωπεύοντας μία διάθεση προσωπικής αναζήτησης, το άρωμα MY WAY αντικατοπτρίζει τη φιλοσοφία «I am what I live».

 

Ως μούσα του αρώματος επιλέχθηκε η  αμερικανίδα ηθοποιός Adria Arjona, η οποία εκτός από το άρωμα  θα εκπροσωπεί τον οίκο Giorgio Armani Beauty ως πρόσωπο και για τα προϊόντα μακιγιάζ. Η Adria θα πρωταγωνιστήσει στην  σειρά ταινιών Morbius της Marvel, η οποία προβλέπεται να κυκλοφορήσει το 2021.

 

 

 

 

 

 

«Η Adria Arjona είναι μια ταξιδιώτισσα, μια νεαρή γυναίκα του σήμερα. Έξυπνη, χωρίς προκαταλήψεις, ανεξάρτητη και ικανή να εκτιμά κάθε εμπειρία ζωής. Είναι μια πολίτης του κόσμου που, χάρη στις αυθεντικές εμπειρίες και συναναστροφές της, μπορεί πράγματι να λέει: I am what I live.» Giorgio Armani

 

 

Η παρουσίαση του αρώματος “My Way”  εστιάζει και στη μείωση του περιβαλλοντικού του αντίκτυπου και στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής: Όπως λέει και ο μετρ:  «Πιστεύω ότι σήμερα όλοι πρέπει να ασχολούμαστε περισσότερο από ποτέ με τα περιβαλλοντικά ζητήματα. Δεν μπορούμε να αγνοούμε το γεγονός ότι το μέλλον των επόμενων γενιών εξαρτάται από τις επιλογές μας.»

 

Η χρήση ανακυκλωμένων κι ανακυκλώσιμων υλικών, η βιώσιμη προμήθεια συστατικών αλλά και το καινοτόμο σύστημα refill του μπουκαλιού του αρώματος, αντικατοπτρίζουν την οικολογική συνείδηση και τις ενέργειες του οίκου Giorgio Armani Beauty κατά τη δημιουργία του αρώματος My way.

 

 

 

 

 

Χάρη στο συνδυασμό αυτών των ενεργειών και την προστασία 6.500 στρεμμάτων τροπικού δάσους στη Μαδαγασκάρη, το “My Way” επιτυγχάνει ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα. Ως αποτέλεσμα ενός νέου 5ετούς πλάνου δράσης, ο οίκος Giorgio Armani Beauty δεσμεύεται επίσης να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα κατά 25% επιπλέον και να επιτύχει ουδέτερο ισοζύγιο άνθρακα για όλα τα προϊόντα του έως το 2025.

 

 

Σε αυτό το preview- δελτίο τύπου της εταιρίας αν και διαβάσαμε αρκετά για  την contemporary  lifestyle φιλοσοφία του νέου αρώματος, θαυμάσαμε την οικολογική συνείδηση του σχεδιαστή,  μάθαμε το «πιασάρικο» όνομα “My Way” -που τραγούδησε δεκαετίες πριν ο Frankie και  θα βοηθήσει πολύ στα hashtags-  ρίξαμε μια ματιά στο βιογραφικό της -όχι και τόσο famous- νέας μούσας του οίκου Adria Arjona  εν τούτοις δεν μάθαμε σχεδόν τίποτα για το άρωμα αυτό καθ’ αυτό και τον χυμό που. Πηγές αναφέρουν  ότι  είναι μια δημιουργία δυο αρωματοποιιών: του Carlos Benaim ο οποίος μεταξύ άλλων είναι και ο  δημιουργός πολλών best seller αρωμάτων όπως το Victor & Rolf Flowerbomb, το Jasmin Noir του οίκου Bvlgari, και το Euphoria by Calvin Klein, και του Bruno Jovanovic που έχει δημιουργήσει αρώματα για  λιγότερο mainstream brands όπως το niche Thirdman’s Eau Monumentale αλλά και το signature Editions de Parfums Frederic Malle.

 

 

 

 

 

 

Είναι ένα λουλουδένιο άρωμα αφού οι δύο αρωματοποιοί επέλεξαν λευκά,  θηλυκά και ρομαντικά άνθη και νότες από tuberose, περγαμόντο, βανίλια Μαδαγασκάρης, γιασεμί, άνθη προρτοκαλιάς, κέδρο και λευκό μόσχο

 

 

Παγκόσμιο λανσάρισμα στις 24 Αυγούστου 2020  και η αποκάλυψη του βίντεο της διαφημιστικής καμπάνιας θα πραγματοποιηθεί στις 6 Σεπτεμβρίου 2020. Τέλος  έχουν ήδη ξεκινήσει τα pre orders του αρώματος εδώ στην τιμή των $97 για τα 50ml

 

 

 

 

 

 

14 Σχόλια
  1. Συμφωνώ με τη Στέλλα.. Όμορφη η καινούρια μούσα, αλλά εμένα μου είναι παντελώς άγνωστη, πρώτη φορά εδώ την είδα. Πάντως το όνομα του αρώματος είναι πολύ ελκυστικο!

  2. Δε νομίζω πάντως ότι είναι τόσο σημαντική η επιλογή της μούσας. Για παράδειγμα ενώ η Cate Blanchett είναι από τις ηθοποιούς που μου αρέσουν αρκετά, βρήκα πολύ άστοχη την παρουσία της στο διαφημιστικό του “Si”. Αυστραλία, θάλασσα, αμμουδιές, «φρεσκάδες» για μένα δεν ταίριαξαν καθόλου με την ιταλική και μεσογειακή ταυτότητα του αρώματος. Κάπως καλύτερη η καμπάνια στο Si Passione με την ίδια. Για να δούμε το νέο άρωμα γιατί οι αρωματοποιοί είναι promising…

  3. Μου αρέσει πολύ που ο Armani εστιάζει στην δημιουργία ενός αρώματος με τόσο έντονη την οικολογική συνείδηση του. Το άρωμα θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία, , όταν θα είναι διαθέσιμο και στην χώρα μας.
    xx

  4. Mόνο εγώ μόλις διάβασα το όνομα του νέου αρώματος, έφερα στον νου μου τον λατρεμένο Frankie;;;;
    I’ve loved, laughed and cried
    I’ve had my fill, my share of loosing
    And now, as tears subside
    I find it all so amusing
    To think I did all that
    And may I say, not in a shy way
    Oh no, no, not me
    I did it my way
    Tην νέα μούσα ούτε κι εγώ την γνωρίζω…. οι νότες είναι από τις αγαπημένες μου και θεωρώ απ’ αυτές που ταιριάζουν περισσότερο στο δέρμα μου….

  5. Θα ήθελα να το μυρίσω βασικά γιατι είναι Armani γιατί από ονομασίες δεν μπορώ να καταλάβω κ πολλά! Βασικά πρωτα κοιτάω μάρκα,μετά το μπουκάλι κ μετά συνηθως αν μου αρέσει εξωτερικά μαρέσει κ το άρωμα

  6. Μάλλον πολύ λουλουδάτο για τα γούστα μου, αλλά η ιδέα με το refill, εξαιρετική!

  7. Γεια σας
    ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΡΜΑΝΙ
    Το μπουκαλι και το ονομα μου αρεσουν

  8. Βανιλια μαδαγασκαρης, γιασεμι , θα ειναι πολυ ωραιο

  9. Πολύ όμορφη η Adria Arjona!!! Περιμένουμε να το μυρίσουμε από κοντά 💙💙💙💙💙❤❤❤❤❤❤💚💚💚💚💚💚💚💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

  10. @ΜΑRIANNA ,είδες;;;Ξέρεις τι λένε για τα μεγάλα πνεύματα,εεε;;;;

  11. Όμορφη κοπέλα αν και τελείως “συνηθισμένη” έχει κάτι ξεχωριστό που προσπαθώ να εντοπίσω.Ίσως είναι οι γωνίες στο πρόσωπό της,δεν ξέρω αλλά μ΄ αρέσει. Το σύστημα refill με ξεπερνάει.Έκανα εικόνα να τρέχουμε να γεμίσουμε τα μπουκαλάκια μας. Πιστεύω όμως πως θα ακολουθήσουν κι άλλοι .
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.