10 αγαπημένα body mists για να νιώθεις δροσερή και διακριτικά αρωματισμένη όλη μέρα.

 

 

Δροσερά και αναζωογονητικά τα body mists είναι ιδανικά για να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ για να νιώθουμε δροσερές και διακριτικά αρωματισμένες,  κάθε στιγμή.

 

 

Η τέλεια στιγμή για να ψεκαστείτε με ένα body mist είναι μετά το πρωινό σας ντους και για να διαρκέσει περισσότερο το τρυκ είναι να έχετε  απλώσει πριν, μια κρέμα σώματος ή ένα body butter. Τα ενυδατικά συστατικά τους θα ενυδατώσουν το δέρμα αλλά παράλληλα θα «κλειδώσουν» την μυρωδιά του body mist και θα το κάνουν να διαρκέσει περισσότερο.

 

Πολύ μεγάλη γκάμα σε body mists θα βρείτε στο The Body Shop για να διαλέξετε το άρωμα που σας ταιριάζει περισσότερο, λουλουδάτο, φρουτώδες, gourmand κλπ

 

 

 

 

Victoria’s  Secret “Bare Vanilla” 14Ε

 

 

 

Guess 1981 Τιμή 8,40Ε

 

 

 

Εrre Due “Amalfi Breeze” Τιμή 8Ε

 

 

 

Aveda Balancing Body Mist Charka 1 Τιμή 38Ε

 

 

 

 

Tom Ford Soleil Blanc All Over Body Spray Τιμή 58Ε

 

 

 

 

 

Β.U. Tropical Passion Body Mist Τιμή 6,90Ε

 

 

 

Spirit Seventeen Noir Floral Body Mist Τιμή 7,60Ε

 

 

 

 

Cartier “Carat” Hair & Body Mist Τιμή 30Ε

 

 

 

Tommy G Body Splash “Sheer Summer” Τιμή 6,95Ε

 

 

 

 

 

Ποιό είναι το δικό σας αγαπημένο body mist;

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Καλημερα αγαπημενο bb!!
    Μου λείψατε πολυ!!!😁😁😁Εκανα ενα μικρο καλοκαιρινο διάλειμμα και τωρα επεστρεψα με μεγαλη χαρα και ανυπομονησία να διαβασω ολα τα αθρα που αφησα.😉😉😉😉
    Το καλοκαιρι χρησιμοποιω κυριως body mist τα βρισκω αναλαφρα και πιο δροσερα.Απο τα αγαπημενα μου εκτος απο τα Caudalie που δεν τα αλλαζω με τιποτα😁 φετος εχουν βγαλει ενα εξαιρετικο body mist το soleil des vignes❤❤❤
    Αμεσως μετα θα εβαζα ενα ακομα αγαπημενο το Coconut passion Victorias secret.Αλλα αυτο που εξεπλάγην ηταν το B.U tropical passion πολυ ωραιο καλοκαιρινο αρωμα και με διαρκεια!

  2. @SofiaT: Καλώς όρισες αγαπημένη μας! Μας έλειψες πολύ! Welcome back beloved bb girl! 💕😘❤️

    (Πράγματι το B.U. ήταν μια όμορφη και προσιτή προσθήκη στη γκάμα της μάρκας)

  3. Nuxe fragrant water
    Ολοιδιο το prodigieuse και δροσεροτερο

  4. Οτιδηποτε εχει καρυδα το λατρευω , μυριζεις τελεια

  5. Το body mist από BU ήταν το πιο value for money προ’ι’όν που δοκίμασα φετος το καλοκαίρι…. απίστευτη μυρωδιά το tropical passion και με απιστευτη διάρκεια ….ομολογώ πως με εξέπληξε ευχάριστα!!!

  6. Οι κυρίες θα γνωρίζετε ήδη την εταιρεία Revolution ως μια πιο οικονομική εταιρεία make up (make up revolution), τον τελευταίο χρόνο κυκλοφόρησε και skin care σειρά και πριν λίγους μήνες μια μεγάλη σχετικά σειρά με body mists.Παιδιά δοκιμάστε τα και θα καταργήσετε το άρωμα (ειδικά το καλοκαίρι).Έχουν μεγάλη (πραγματικά μεγάλη) διάρκεια και ένταση στο άρωμα,ειδικά αν ψεκάζετε τα ρούχα σας θα μυρίζουν και την επόμενη μέρα,σας το υπογράφω.Κάποιες-ελάχιστες μυρωδιές είναι unisex αλλά οι περισσότερες καθαρά γυναικείες.Η φίλη μου έχει ήδη 4 στη συλλογή της.Εγώ τρελένομαι να μυρίζω πάνω της το Beach Baby !!! Θα τα βρείτε στα Hondos και σε ηλεκτρονικά καταστήματα.Κοστίζουν γύρω στα 12e!

  7. Πάντα το καλοκαίρι φοράω περισσότερο body mist από άρωμα και τα πιο αγαπημένα μου ειναι το Vanilla της Victoria Secret και ενα με άρωμα καρύδας από την Avon..

  8. @PANOS ,ευχαριστούμε bb boy για την πληροφορία…. θα το ψάξω…η διάρκεια στα body mists είναι κάτι που δεν είναι πάντα εφικτό!

  9. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο από αυτά, αν και το Guess, σα να μου έκλεισε το μάτι!
    xx

  10. Αθάνατη B.U αυτό θα το δοκιμάσω στανταράκι!! Παντα ειχαν διάρκεια κ η κολωνια κ το σπρει της B.U

  11. Γεια σας!Δεν αγαπώ ιδiαίτερα τα body mists λόγω μικρής χρονικής διάρκειας.Αν υπήρχε κάποιο που να κρατάει περισσότερο γιατί όχι;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.