DARPHIN Hydra Skin Cooling Mask: Σούπερ ενυδάτωση για νεανικές επιδερμίδες.

 

 

 

Κατά τη διάρκεια της μέρας, το δέρμα χάνει υγρασία εξαιτίας των συχνών αλλαγών της θερμοκρασίας. Απλές συνήθειες όπως ο ύπνος, το φαγητό και η άθληση επηρεάζουν επίσης την ικανότητα της επιδερμίδας να διατηρήσει το νερό που υπάρχει μέσα στον οργανισμό  μας.

 

 

Η αφυδάτωση κάνει την επιδερμίδα ξηρή, με αίσθημα δυσφορίας και αλλοιωμένη τόσο στην εικόνα όσο και στην υφή. Παράλληλα, ευνοεί την εμφάνιση των πρώτων γραμμών και επηρεάζει την ελαστικότητα της επιδερμίδας. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, η ενυδάτωση και η προστασία της επιδερμίδας είναι απαραίτητη και πρέπει να ξεκινά νωρίς.

 

 

 

 

 

 

Darphin Hydra Skin Cooling Mask

 

Μια φόρμουλα εμπλουτισμένη με βοτανικά συστατικά και Υαλουρονικό Οξύ που βοηθούν στην υγρασία της επιδερμίδας, δημιουργώντας έναν Κύκλο Ενυδάτωσης. Η μάσκα δροσίζει άμεσα και ενυδατώνει  συνεχώς  για 24 ώρες έπειτα από μόλις 10 λεπτά εφαρμογής.  Σαν αποτέλεσμα, η επιδερμίδα είναι ορατά πιο σφριγηλή και υγιής.

 

How to:

 

Εφάρμοσε ένα λεπτό στρώμα σε καθαρό πρόσωπο και λαιμό πριν την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς (serum και κρέμα). Άφησε για 10 λεπτά και αφαιρέστε χρησιμοποιώντας μια βρεγμένη πετσέτα. Σαν αποτέλεσμα, το πρόσωπο δείχνει όμορφο και πανέτοιμο να ξεκινήσει τη μέρα, ενώ το προϊόν δεν αφήνει κατάλοιπα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί 3 φορές την εβδομάδα. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

 

 

 

 

 

Mask Tip:

Μπορείτε να τοποθετήσετε τη μάσκα στο ψυγείο, για μία ακόμα πιο δροσερή αίσθηση και άμεση όψη υγείας στην επιδερμίδα.

 

 

 

9 Σχόλια
  1. Ό,τι πρέπει για τα νεαρά bb girls μέλη της παρέας μας…..

  2. Πόσο λυπάμαι που δεν απευθύνονται πια σε εμένα αυτά τα προϊόντα!

  3. Εχω χρησιμοποιησει κρέμες Darphin και τις βρήκα πολύ ενυδατικες και απίστευτα καλά ανεκτές από το λιπαρο μου δερμα..Νομίζω μια βαθιά ενυδατική μάσκα είναι για όλες τις ηλικίες, ειδικά αυτή την περίοδο..

  4. Υπέροχο και δροσερό προϊόν, must γι’αυτην την εποχή! Ότι έχω δοκιμάσει της Darphin, με έχει ενθουσιάσει! Οπότε, τυχερά νεαρά bbgirls, μιας που η ενυδάτωση πρέπει να ξεκινά από νωρίς, αυτή η μάσκα είναι ιδανική για σας!
    xx

  5. Γεια σας …έχω δοκιμάσει της Darphin, για τις δικες μου αναγκες. Και ματιων και νυχτας μονο τα καλυτερα εχω να πω

  6. Σαν νεαρό bbgirl λοιπόν κ αναζητούμενο αυτό το διάστημα τι μάσκες να χρησιμοποιώ πλεον λίγες κ καλές κ μιας κ η επιδερμίδα μου είναι ευαίσθητη κ όχι μεικτή/λιπαρή όπως νόμιζα κ επειδή πραγματικα δεν μπορώ να βρω κατάλληλες για ευαίσθητες επιδερμιδες αυτή η μάσκα νομίζω παρέχει ολα όσα χρειάζομαι!! Ευχαριστώ @ Τζούλια κ αν εχεις κ αλλες προτάσεις πες μας

  7. Διαθέτει υπέροχα προϊόντα για όλες τις ηλικίες,τα έλαια δε,είναι μούρλια!

  8. Είναι για νεανικές λέει?Ε και???
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.