Nέα σειρά περιποίησης και μακιγιάζ από τη Jennifer Lopez.

 

 

Mε teaser στον λογαριασμό της στο Instagram,   με το trademark μακιγιάζ “Sunset glow,  αλλά και με το hashtag #JLoBeauty coming soon,  η J Lo, μας ανακοινώνει ότι σύντομα θα κυκλοφορήσει μια δική της σειρά περιποίησης.

 

 

Η αλήθεια είναι ότι αν κάποια πρέπει να κυκλοφορήσει μια δική της σειρά περιποίησης αυτή πράγματι πρέπει να είναι η εντελώς αγέραστη 51χρονη JLo, η οποία δεν μεγαλώνει, απλά καλυτερεύει.

 

 

“Don’t want to keep you all waiting too much longer…..#SomethingIsComing.” έγραψε επίσης η ίδια ενώ η επίσημη έναρξη της νέας της εταιρείας έγινε  τον περασμένο Δεκέμβριο στο U.S. Patent and Trademark Office, για προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης. Όσο αφορά την περιποίηση έχουν ήδη διαρρεύσει κάποιες πληροφορίες που την θέλουν να λανσάρει προϊόντα όπως ενυδατικές κρέμες, καθαρισμό προσώπου, μάσκες, serum και κρέμες σώματος.

 

 

View this post on Instagram

Sunset glow… #JLoBeauty coming soon

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

 

 

Όλο αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο για το κορίτσι – Μίδας που ό, τι πιάνει γίνεται χρυσός, είναι γνωστό εξ άλλου ότι κυκλοφορούν δεκάδες JLo αρώματα που μοσχοπουλάνε ενώ στο  παρελθόν έχει κάνει και συνεργασία για limited edition μακιγιάζ με το brand μακιγιάζ Inglot Cosmetics. Το πιο πρόσφατο beauty λανσάρισμα που έκανε,  ήταν για το 25ο άρωμα της (!), το “Promise” το Φθινόπωρο του 2019.

 

 

Αλλά με αυτή τη νέα ολόδική της σειρά μακιγιάζ και περιποίησης έρεχται να προστεθεί στη λίστα με τις πολλές celebrities που κάνουν το ίδιο όπως Rihanna, Kylie Jenner , Kylie Jenner, Selena Gomez, Kim Kardashian Lady Gaga, Jessica Alba κλπ.

 

 

Αναμένουμε!.

 

 

8 Σχόλια
  1. Καλημέρα! Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον! Πολύ ξεχωριστή προσωπικότητα η JLo! Συμφωνώ, αγεραστη! …και πανέμορφη! Πάντα μου άρεσε! Τώρα θα δω, αν με ικανοποιεί και νέα σειρά ομορφιάς που λανσάρει!
    xx

  2. Καλημερα Τζουλια, κοριτσια και Panos
    Επεστρεψα μετα απο ενα πολυ ομορφο καλοκαιρι διαρκειας που περασα
    Αν και εχω λιγο τυψεις με ολα αυτα που συμβαινουν γυρω μας εγω να περνω ομορφα
    Αλλα……
    Οσο για την Τζενιφερ θα πω αντιδραστικα παλι τα εξης
    Αγεραστη και ομορφη ειναι με προιοντα αλλων εταιρειων αλλα και υπηρεσιες ομορφιας που κανει
    Αρα την πραγματικα αψεγαδιαστη εικονα της την οφειλει σε αλλες εταιρειες και οχι σε δικη της σειρα
    Ελπιζω μονο να γνωριζει (εννοειται οι ειδημονες των εργαστηριων της και οχι αυτη) τα συστατικα που την βοηθησαν σε αυτη την εικονα και να τα ενταξουν στην δικη της σειρα
    Εχω και εγω την περιεργεια να τα δω
    Καλη και ασφαλη επιστροφη να εχουμε ολοι και ολες
    Με περιμενει πολυ διαβασμα των προγουμενων αρθρων γιατι εχω μεινει πισω στα νεα

  3. Οτι λανσάρει η αγαπημένη μου πανέμορφη J Lo προσπαθώ πάντα να αποκτήσω όσο μπορώ.. Θυμάμαι μία εποχή που δεν ξέρω πόσα ρούχα JLo ειχα αγοράσει, και οταν κάποια στιγμή εκλεισε το κατάστημα στον Πειραιά που τα έβρισκα και έτυχε να είμαι διακοπές στη Ρόδο, ειχα βρει εκεί ενα κατάστημα με ρούχα JLo και μέχρι να φύγουμε, πηγαινα κάθε μέρα εκεί και ψώνιζα 😉.. Βλέπω το ίδιο να γίνεται και με τα καλλυντικά της, ανυπομονώ να τα δω!

  4. Εκτός από ταλαντούχα η JLo αποδεικνύεται και επειχηρηματικό μυαλό….

  5. Μου αρέσει πολύ!!! Περιμένω ❤❤❤❤💙💙💙💙💙❤❤❤💚💚💛💛💛💜💜💜💛💛💛💛💚💚💚💚❤❤❤💙

  6. Σιγουρα εχω περιέργεια να δω τα νέα της λανσαρίσματα, αλλά δεν πιστεύω ότι θα ξεχωρίζουν σε κάτι από τα υπόλοιπα προιόντα αλλων εταιρειών βάση συστατικών που γνωρίζουμε..όπως έχω ξαναπεί στράφηκα στα φυσικά προιόντα κ πραγματικά σώθηκα..κ φυσικά εννοώ όπως την αγαπημενης μας Στέλλας κ όχι των γνωστών εμπορικών εταιρειών που ναι μεν λένε “φυσικά συστατικά” αλλά η ανάλυση των συστατικών τους είναι ακρως απογοητευτική! Μακάρι καποια στιγμή να μας κανει κάποια άρθρα πανω στα φυσικά προιόντα η Στέλλα😉

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.