Τσάντες. Αγαπημένο αξεσουάρ για την ανανέωση της γκαρνταρόμπας μας.

 

 

Τσάντες. Ίσως το δεύτερο αγαπημένο αξεσουάρ της γυναικείας γκαρνταρόμπας μετά τα παπούτσια. Αν και αυτό δεν ισχύει για όλες. Κάποιες θεωρούν ότι η τσάντα είναι το Νο 1 και τα παπούτσια το Νο 2.

 

(όχι εγώ.)

 

Θυμηθείτε τη σκηνή στην ταινία του 1992 «Σιωπή των Αμνών». «Μού έρχεσαι εδώ νομίζοντας ότι είσαι κάποια,  κρατώντας την ακριβή σου τσάντα, αλλά φορώντας φτηνιάρικα παπούτσια» είπε – ο Dr Hannibal Lecter στην πράκτορα του FBI Clarice Starling  κάνοντάς τη να κοκκινίσει από ντροπή αφού εκείνη προτιμούσε να ξοδέψει περισσότερα χρήματα για μια καλή τσάντα, παρά για ένα ζευγάρι παπούτσια (υπέροχοι οι Anthony Hopkins και Jodie Foster)

 

 

Όπως και να έχει,  είτε τις θεωρείτε Νο 1 αξεσουάρ, είτε Νο 2 ας ρίξουμε μια ματιά σε κάποιες τσάντες από τη νέα συλλογή Zara γιατί κοντοζυγώνει ο καιρός για ανανέωση της ντουλάπας μας.

 

 

Δερμάτινο λευκό τσαντάκι 49,95Ε

 

 

 

 

Ντένιμ με χρυσή αλυσίδα 29,95

 

 

Μαύρη καπιτονέ χιαστί,  22,95Ε

 

 

 

 

Box καρδιά με αλυσίδα 29,95

 

 

 

 

Shopper με σούρες, 29,95

 

 

 

 

Οβάλ Box, 35,95

 

 

 

 

 

Box μεταλιζέ 29,95

 

 

 

 

 

Δερμάτινη με πτυχώσεις και χρυσή αλυσίδα 99,95Ε

 

 

 

 

 

Σακίδιο με φερμουάρ 19,95

 

 

 

 

 

 

 

 

Καπιτονέ σάκος 25,95

 

 

 

 

Υφασμάτινο καλάθι 29,95

 

 

 

 

Χιαστί με χρυσό κούμπωμα 29,95Ε

 

 

 

 

Χιαστί με αλυσίδες 25,95

 

 

 

 

Χιαστί σουέντ 39,95

 

 

 

 

Φάκελος, ντένιμ πατσγουόρκ 39,95Ε

 

 

 

 

Μαύρη δερμάτινη με  γεωμετρικά σχέδια 89,95Ε

 

 

 

 

 

Με λαβή 25,95

 

 

 

 

Θήκη κινητού χιαστί 17,95

 

 

 

 

 

Πάρτε τις τσάντες σας παραμάσχαλα, μια νέα σεζόν ξεκινάει σήμερα. Να ευχηθώ Καλό μήνα, να ευχηθώ η σεζόν αυτή να είναι όσο το δυνατόν πιο ήρεμη, με όσο το δυνατόν λιγότερες δυσάρεστες ειδήσεις. Μπαίνουμε σιγά – σιγά στο αποκαλόκαιρο, όπου να’ναι επίσης σιγά – σιγά έρχεται και το Φθινόπωρο και με την άκρη του ματιού μου βλέπω να χοροπηδάνε από χαρά η Celia και η Sheena (μαζί σας κορίτσια, αλλά δεν το διατυμπανίζουμε γιατί είμαστε μειοψηφία εδώ μέσα…J)

 

 

 

20 Σχόλια
  1. Καλό μήνα σε όλους μας και καλό Αποκαλοκαιρο😉🌞εφόσον, ως γνωστόν, ειμαι λάτρης του καλοκαιριού! Μεγάλη ποικιλία από τσάντες, τα Ζαρα, όπως και από παπούτσια, παλιότερα μάλιστα μόνο από Ζαρα ψώνιζα τα παπούτσια μου.. Και θεωρώ ότι η τσάντα είναι εξίσου σημαντικό αξεσουάρ σαν τα παπούτσια και όσες και να έχω δεν είναι ποτέ αρκετές.. Θυμάμαι χαρακτηριστικά, πριν κάτι χρόνια στη μία ντουλάπα που έχω τσάντες και παπούτσια, ειχα πάθει μια εκτακτη ζημιά, και επειδή ελειπα, ο άντρας μου με το μάστορα έπρεπε να την αδειάσουν για να διορθώσουν τη ζημιά. Ο μαστορας λοιπον είπε στον Θοδωρή, απηυδισμενος προφανώς: φίλε μου πρώτη φορά βλέπω σε μία ντουλάπα τόσες τσάντες και παπούτσια, ενα μεροκάματο θα χρειαστώ για να τις αδειάσω…Κάθε φορά λοιπόν που με βλέπει να αγοράζω αυτά τα δύο αγαπημένα μου αξεσουάρ μου θυμίζει τα λόγια του μάστορα, εχει γίνει το αστείο μας..

  2. Καλό Μήνα σε όλες και όλους! Αυτή η μαύρη τσάντα με τις αλυσίδες, μου κλείνει το μάτι!

  3. Γεια σας.
    Αγαπω τις τσαντες αλλα βαριεμαι να μεταφερω τα πραγματα που εχω μεσα ( που ειναι πολλα) σε ααλη γιαυτο χρησιμοποιω μονο 3 η 4 το πολυ
    Ειμαι περιεργη , και τις θελω κομψες , και οχι ατσουμπαλες με λουρια αγκραφες. αλυσιδες κλπ
    Εχω βρει αγαπημενο καταστημα που εχει το στυλ που προτιμω
    Βρισκω επισης ομορφες στο ΜΑΝGO Και σε μια ακομη ελληνικη εταιρεια οχι απο αυτες που βγαζουν πολλα σχεδια ανα σεζον.
    Ειμαι λατρης επισης καλογουστων οικων που δεν “φωναζουν” με logo την επωνυμια τους

  4. Καλό μήνα! Πράγματι, ωραίο, πρακτικό καί απαραίτητο αξεσουάρ οι τσάντες. Μου άρεσε η μαύρη καπιτονέ χιαστί. Παρότι έχω αρκετές στη συλλογή μου, αυτή που χρησιμοποιώ πολύ είναι μια μαύρη δερμάτινη, σε σχετικά μεγάλο μέγεθος, που χωράει σχεδόν τα πάντα!
    xx

  5. @Maryl: Καλό μήνα αγαπημένη! Γέλασα με την ιστορία σου και μη σου πω ότι κάτι μου θυμίζει… κάτι μου θυμίζει!! 🙂 :):)

  6. @ANASTASIA: Και μένα μου κλείνει το μάτι. Έχει ένα glam rock style που μου αρέσει.

  7. @RANIA: Αυτό ξαναπέστο! Τι πράγμα να πρέπει να μεταφέρεις όλα τα διάφορα, από τη μια τσάντα στην άλλη. Έχω χάσει/ ξεχάσει, πάμπολα κραγιόν έτσι..

  8. @Sofia Marga: Καλό μήνα αγαπημένη! Αχ αυτές οι μεγάλες τσαντες.. μόνο εμείς δεν μπαίνουμε μέσα… χαχαχα

  9. Λατρευω τσαντες ξοδευω αρκετα λεφτα και ειναι το νουμερο ενα για μενα , επειδη κουβαλαω αρκετα πραγματα κοιταω να ειναι σχετικα ελαφριες. Φυσικα και στα παπουτσια δινω μεγαλη σημασια να εχουν καλο δερμα κλπ

  10. Ξεκάθαρα απαραίτητο συστατικό της εμφάνισης η τσάντα! Και όσες και να έχεις δεν είναι ποτέ αρκετές, άσχετα αν καταλήγεις σε 3-4, για να μη μεταφέρεις πράγματα, όπως λέει και η Ράνια. Προσωπικά, τα τελευταία χρόνια μ’έχουν βολέψει απίστευτα τα backpacks, υπάρχει πια απίστευτη ποικιλία, είναι σούπερ βολικά και χωράνε τα πάντα μέσα! Οπότε εκείνο το σακίδιο ώμου μου έκλεισε το μάτι!
    Υ.Γ. Καλό μήνα και καλό αποκαλόκαιρο! Σχολώντας από τη δουλειά, είδα ότι ο υδράργυρος έλεγε 37 βαθμούς! Πότε θα χειμωνιάσει επιτέλους? Οι φίλοι μου στην Αμερική ήδη έχουν ξεκινήσει ετοιμασίες για το Halloween!

  11. Αν αυτήν που έχει πολλά ζευγάρια παπούτσια την αποκαλούν ”σαρανταποδαρούσα”, αυτήν που έχει πολλές τσάντες πώς την αποκαλούν;;; Αυτή είμαι εγώ…. Πάντως, το bb boy του σπιτιου με αποκαλεί θέα Κάλι…….

  12. @Celia: το bb boy σου Θεά σε προσφωνεί…! Υπέροχο (ς)
    xx

  13. Δεν το είχα ποτέ με τις τσάντες..εγώ @SHEENA δεν καταλήγω σε 3-4 γιατί 3-4 έχω χαχαχα καταλήγω σε 1 αντε 2 ενα backpack κ σε μια χιαστί ώμου κ παλι λόγω της κόρης μου που κουβαλαω κ δικα της μέσα.. παλιότερα φορούσα μονο μπανανα για την μεση..δεν ξερω θέλω να περπατάω ανετη νιώθω πως η τσάντα με βαρένει..

  14. @ΤΖΕΝΗ ΚΑΣΑΠΙΔΟΥ: Καλά, αν έχεις και παιδάκι, δεν το συζητώ, το τσαντάκι του Σπορτ Μπίλλυ πρέπει να κουβαλάς! Γι’αυτό λέω ότι με βολεύουν τα σακίδια ώμου, γιατί ισομοιράζεται το βάρος και δεν κουράζεσαι. Πάντως, πολλές φορές, όταν πάω για περπάτημα π.χ., φορτώνω κλειδιά, κινητό και πορτοφόλι στις τσέπες και βγαίνω χωρίς τσάντα. Είναι μια αίσθηση ελευθερίας, χαχαχαχα!

  15. @SOFIAMARGA ,θεά Κάλι με λέει γιατί είχε πολλά χέρια η θεά….ένα για κάθε τσάντα…χαχα…. αν είχα λέει πολλά χέρια σαν τη θεά Κάλι, θα μπορούσα να κρατάω εναλλάξ όλες τις τσάντες που έχω στην κατοχή μου…..

  16. Την Μαύρη καπιτονέ χιαστί στα 22,95Ε την βλεπω παντού στο Instagram!!!! Συνήθως βέβαια την βλέπω σε μπεζ χρώμα και είναι εξίσου υπέροχη όπως η μαύρη!!! Έχει μπει ήδη στην λίστα για τα χειμερινά μου ψώνια 💜💜💜💜💜💜💜💛💛💛💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚💚💚💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

  17. Ωραίες προτάσεις.Καλό μήνα αγαπημένες μου.
    Μουτςς

  18. Τσάντες, αχ τσάντες!!! Στις πόσες μπορεί να σταματήσει μια γυναίκα; Φέτος αποφάσισα και έκανα μια γενναία εκκαθάριση και χάρισα πολλές, λόγω χώρου… Η γαλάζιαμε τη λαβή είναι γλύκα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.