10 αγαπημένα χρωματιστά eyeliners.

 

Ειδικά γι’ αυτή την εποχή,  δεν μπορώ να σκεφτώ πιο κολακευτικό και ταυτόχρονα fun προϊόν μακιγιάζ από ένα χρωματιστό eyeliner, που με έναν τρόπο βοηθάει έστω και νοητά να συνεχίσει αυτή η χαλαρή και παιγνιδιάρικη διάθεση του καλοκαιριού.

 

Εγώ έχω πιάσει τον εαυτό μου, να ψάχνει χρωματιστά eyeliners μέσα στα συρτάρια μου, εκεί γύρω στα μέσα Ιουλίου και συνεχίζω ακάθεκτη μέχρι τα μέσα του Φθινοπώρου.  Αγαπημένο μου είναι το Estee Lauder Intense Kajal Eyeliner Duo. Super μολύβι ματιών, βάφει έντονα και άψογα, δεν μουτζουρώνει, έχει απίστευτη διάρκεια, δεν ξεθωριάζει με τίποτα!

 

Τόσο σταθερό που με μεγάλη μου ντροπή θα σας πω τι έκανα πριν λίγο καιρό. Η βραδιά είχε λίγο (έως πολύ) ξενύχτι και όταν γύρισα σπίτι και έκανα ντεμακιγιάζ, έκανα όλο το πρόσωπο αλλά βαρέθηκα να κάνω και στα μάτια και ξύπνησα το επόμενο πρωί με ένα ωραιότατο τυρκουάζ eyeliner  γύρω από τα μάτια. (μην το δοκιμάσετε ποτέ! Ε, εντάξει και εγώ μια φορά το έκανα, δεν θα το ξανακάνω, το υπόσχομαι. )

 

Επίσης το ότι  είναι διπλό το κάνει αφάνταστα βολικό, όταν είμαι σε φάση «μυστηρίου» απλώνω το μαύρο και τώρα το καλοκαίρι που είμαι σε πιο fun διάθεση,  λατρεύω την τυρκουάζ του απόχρωση. (αφήστε που ταιριάζει τέλεια και με τις μάσκες μου…- γελάμε για να μην κλαίμε..)

 

 

Estee Lauder Intense Kajal Eyeliner Duo.

 

 

 

 

Με αυτά και με εκείνα, ας δούμε λίγα ακόμα χρωματιστά eyeliners:

 

 

Benefit, Bad Gal Bang σε μοβ

 

 

 

 

Crayola τριπλή συλλογή, σε σκούρο πράσινο, χάλκινο και μοβ και τιμή 18Ε – δεν το λες κακό.

 

 

 

 

Sephora Colorful Contour Eyeliner No 21 σκούρο πράσινο

 

 

 

 

Makeup For Ever στην απόχρωση Unlimited Blue

 

 

 

 

Lancome Drama, πλούσιο, σκούρο δαμασκηνί-μοβ

 

 

 

 

Νars Longwear Eyeliner No 11 Park Avenue, σκούρο μπλε

 

 

 

 

Μaybelline New York Lasting Drama “Teal” σε έντονη πράσινη απόχρωση.

 

 

 

 

ΝΥΧ Professional Eyeliner σε απόχρωση Gold

 

 

 

ZOEVE Graphic Eyes No 12 ροζ μεταλιζέ

 

 

 

 

Sephora Eyeliner To Go, μίνι eyeliner και μίνι τιμή 5,50 σε ασημί απόχρωση

 

 

 

 

 

Εσείς φοράτε χρωματιστό eyeliner; Εχετε κάποιο αγαπημένο;

 

 

 

21 Σχόλια
  1. Καλημερα
    Τι ομορφο να βαζεις χρωμα στα ματια
    Ειδικα τωρα το καλοκαιρι το τολμω
    Βαζω και σκουρο πρασινο αλλα και το δαμασκηνι
    Φωτιζουν τα ματια πιο πολυ
    Τζουλια αυτο με τις μασκες ασε….. αφου δεν μπορουμε να δειξουμε τα κραγιον ας δειχνουμε τουλαχιστον ομορφα τα ματια μας
    Ας τα τονιζουμε να δειχνουν ομορφοτερα και πιο εντονα
    Καλημερα καλο μηνα να εχουμε
    Να ερθουν γρηγορα τα Χριστουγεννα και α φυγει το 2020 που το ειχα και σε εκτιμηση, οτι θα ειναι τυχερο λογω των αριθμων του

  2. To χρωματιστό eye liner είναι το αγαπημένο μου μακιγιάζ!!!! Το πρόβλημα μου είναι, ότι κανα δυο χρόνια τώρα έχω παρατηρήσει, ότι με κάνει να δείχνω ιδιαιτέρως κουρασμένη και τονίζει τους μαύρους κύκλους μου, όσο concealer κι αν βάλω. Είναι ενοχλητικό να σου λένε πως δείχνεις κουρασμένη…
    Μιλάω για το υγρό eye liner τύπου cat eye, μόνο στο πάνω βλέφαρο. Εχετε καμμιά ιδέα?
    Βy the way, το δαμασκηνί όλα τα λεφτά!!!

  3. Πραγματικά, τώρα με τη μάσκα, τα μάτια είναι το μοναδικό σημείο που μπορούμε να τονίσουμε!
    @Stella: κι εγώ το παθαίνω αυτό δυστυχώς… όχι τη στιγμή που θα το φορέσω αλλά προοδευτικά το μάτι δείχνει κουρασμένο, κυρίως όταν χρησιμοποιώ σκούρες αποχρώσεις. Ίσως η λιπαρότητα της περιοχής του ματιού «λιώνει» το χρώμα; Πάντως είναι frustrating! 😏
    Προσωπικά αγαπώ πολύ την απόχρωση της φωτογραφίας – για καλοκαίρι είναι σούπερ!
    Αλλά και το δαμασκηνί νομίζω μου φωνάζει! 😂
    Καλό αποκαλόκαιρο bb girls!!!

  4. Εμένα το αγαπημένο μου ειναι ενα τυρκουαζ Liner(το glimmerstic diamond) της Αvon, που όποτε το φοράω μου λένε οτι με δείχνει πιο φρέσκια και νέα.. Ομως τώρα που βλέπω και το μωβ της Benefit μπαίνω στον πειρασμό να δοκιμάσω και αυτό..

  5. @Stella: μμμμ… και δαμασκηνί χρώμα και cat eye, φοβάμαι ότι μπορεί να κάνει “σκιά” και γι αυτό να δείχνουν κουρασμένα τα μάτια σου. Πάντως εγώ με το τυρκουάζ πάλι, νιώθω το αντίθετο. Πιο λαμπερά και πιο φρέσκα μάτια.

  6. @BIKY: Ισχύει ό,τι έγραψα και στη Στέλλα αλλά πάντως έχεις απόλυτο δίκιο όσο αφορά το frustrating! Ειδικά με προιόντα που δεν έχουν ιδιαίτερα σταθερή φόρμουλα και τείνουν να “λιώνουν”. Καλό αποκαλόκαιρο Βίκυ μας!

  7. @Maryl: Τυρκουάζ, πράσινο και το χειμώνα μοβ ή σκούρο μπλε. Αυτά είναι και τα δικά μου αγαπημένα χρώματα. Και τώρα με τις μάσκες θα του δώσω να καταλάβει σε eyeliner!!

  8. @JULIA @ BIKY Οχι, όχι κορίτσια δεν εχει καμμία σχεση με το λιωσιμο, ούτε με το χρώμα. Δεν εννουσα, οτι το παθαινω με δαμασκηνι, απλα μου άρεσε πολύ το δαμασκηνι της Lancome. Ουτε λιώνει το eye liner, γιατί παντα χρησιμοποιω αδιαβροχα. Ισως απλά δεν με κολακευει πλέον. Δεν είναι όλα, για όλη μας τη ζωή, τι να κάνουμε?

  9. @Stella οντως δεν ειναι ολα για ολες σε ολες τις ηλικιες μας
    Η μωβ μπορντω που χρησιμοποιω δεν με δειχνει κουρασμενη
    Μηπως οντως εισαι κουρασενη οταν φορας την συγκεκριμενη
    Βεβαια εχεις πειρα πλεον….και ξερεις τι δεν παει καλα

  10. @ΡΑΝΙΑ Οχι, αυτο εννουσα πριν, δεν εχει σχεση με το χρωμα. Συμβαινει με όποιο χρωμα κι αν βάλω ακομα και με γκρι η μαυρο.

  11. Δεν αγαπώ να χρησιμοποιώ eyeliners…..όμως το Benefit, Bad Gal Bang σε μοβ θα μπορούσε να με κάνει να αναθεωρήσω…..

  12. Παλιότερα χρησιμοποιούσα πράσινο το καλοκαίρι και μωβ/σκούρο μπλε το χειμώνα. Πλέον σπάνια, ειδικά το καλοκαίρι έχω υιοθετήσει το less is more και προτιμώ να δίνω έμφαση στα χείλη. Αλλά πλέον με τη μάσκα κόπηκε και αυτό! Το Lancome το έχω σε μαύρο και είναι πολύ σταθερό – τα δε μεταλλιζέ δε μου αρέσουν καθόλου.
    @Stella: Το έχω διαπιστώσει αυτό που λες και συμπάσχω! Ειδικά το χειμώνα, με μαύρο eyeliner, οι κύκλοι φαίνονταν πιο έντονοι και το βλέμμα κουρασμένο και “θαμπό”. Οπότε έκανα smoky eyes (μπορείς να “παίξεις” με όποια απόχρωση θες και σου ταιριάζει) και σίγουρα μπορώ να σου πω πως έβλεπα διαφορά προς το καλύτερο.

  13. Χρησιμοποιώ δύσκολα το eye liner, αν και τα μάτια μου μου αρέσει πολύ να τα μακιγιαρω με μάσκαρα και σκιές, ειδικά από την Clarins που έχει το τέλειο μωβ – ροζ για μένα. Οι κόρες μου όμως, βάζουν eye liner με χρώμα – κυρίως πράσινο – και τους πάει πολύ.
    xx

  14. Το eyeliner είναι από τα πολύ αγαπημένα μου καλλυντικά μακιγιάζ κ στην εφηβεία χρησιμοποιούσα διάφορα χρωματα eyeliner και μάσκαρα ματιών τα τελευταία 15 χρόνια περιορίστηκα στο μαύρο😕 οταν όμως βλέπω αυτά τα χρώματα ξανά απορώ κ εγώ γιατί?? Ειδικα αυτό από benefit κ της maybelline φαίνονται τέλεια!!

  15. @Stella & Sheena: Α, τώρα κατάλαβα. Η εμπειρία μου, μου λέει ότι από μια ηλικία και έπειτα δεν χρειάζεται να ξεχάσουμε τα eyeliners απλά να είμααστε προσεκτικές στα χρώματα και τον τρόπο εφαρμογής. Τι εννοώ: αντί για μαύρο ένα δαμασκηνί ή ακόμα καλύτερα ένα καφέ. Αντί για cat eye μόνο μια πολύ λεπτή γραμμή σίριζα στις πάνω βλεφαρίδες που ναι μεν τονίζει το σχήμα των ματιών και οριοθετεί το βλέμμα, αλλά δεν βαραίνει τα μάτια και δεν τα δείχνει κουρασμένα.

  16. Το σκούρο πράσινο από τα sephora θα το δοκιμάσω σίγουρα!!! Εχω γαλαζοπράσινα ματιά και πιστεύω θα δείχνουν υπέροχα αν τα τονίσω !!! Κάποια στιγμή θα ήθελα να δω πως θα γράφει στο μάτι μου το σκούρο δαμασκηνι 💖💖💖💙💙💙💙❤❤❤❤💜💜💜💜💜💛💛💛💛💛💛💛💚💚💚💚💚💚💙💙💙💙💙💙💙❤❤❤❤❤

  17. Δεν φοραω αλλα τωρα που τα βλεπω ισως φοραγα καποιο

  18. Μου αρέσουν αλλά δεν έχω σταθερό χέρι και τα αποφεύγω γενικά.Το δαμασκηνί-μοβ τέλειο.
    Μουτςς

  19. Δύσκολα πια βάζω χρωματιστά eyeliner αν και έχω πλούσια χρωματική συλλογή. Το μαύρο μολύβι μου, όμως, μπαίνει ως eyeliner, μόνο για βραδινές εμφανίσεις.

  20. Βάζω χρώμα στα μάτια.Αγαπημένα τα smashbox και bobbie brown.To μαύρο eyliner clinique είναι τέλειο,το αγοράζω χρόνια.
    Tα μολύβια της smashbox είναι φοβερά αλλά θέλουν ξύσιμο,κάτι που βαριέμαι!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.