DNA Centers, Αντίο φωτογήρανση. H υγιής, λαμπερή επιδερμίδα μου μετά το καλοκαίρι με NANO2GLOW

 

 

Τα καλά αποτελέσματα δεν διαρκούν εσαεί. Πρέπει να τα συντηρήσεις,  αν θέλεις να τα διατηρήσεις. Αυτό ισχύει παντού και έχει εφαρμογές σχεδόν σε κάθε πτυχή της ζωής μας.

 

Ένα χρυσό μετάλλιο θα μένει να σκονίζεται στο ράφι  αν ο αθλητής δεν συνεχίσει με το ίδιο πάθος και την ίδια επιμονή τις προπονήσεις του. Ένας καλός βαθμός στο σχολείο εύκολα μπορεί να χαλάσει,  αν ο μαθητής τα φορτώσει στον κόκορα.  Ένα πτυχίο δεν σημαίνει κάτι, αν ο κάτοχός του δεν συνεχίσει να ενημερώνεται και να παρακολουθεί στενά τα τεκταινόμενα της επιστήμης του. Μια οποιαδήποτε σχέση είτε φιλική, είτε οικογενειακή, είτε ερωτική, θέλει δουλειά, θέλει συντήρηση, θέλει νοιάξιμο, θέλει προσπάθεια,  για να μην «μαραθεί».

 

 

Φυσικά το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την εξωτερική μας εμφάνιση. Όσο προσέχουμε, όσο νοιαζόμαστε, όσο φροντίζουμε τον εαυτό μας, τόσο πιο φρέσκες, νεανικές και λαμπερές δείχνουμε. Γιατί το ζητούμενο δεν είναι να δείξουμε νεότερες. Μια γυναίκα στα 40, δεν μπορεί να ξαναγίνει 25. Μια γυναίκα στα 47, δεν μπορεί να ξαναγίνει 27.  Αυτό όμως που μπορεί να γίνει είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της,  όποια και αν είναι η ηλικία της. Μια  θεραπεία προσώπου όσο εξειδικευμένη και αν είναι  δεν μπορεί να διαρκέσει για πάντα. Πρέπει να συντηρούμε τα αποτελέσματα για να διαρκέσουν όσο το δυνατόν περισσότερο.  

 



Τον Ιούλιο που έκανα την θεραπεία Caviar Treatment   στα DNA Centers στο Σύνταγμα και πραγματικά ενθουσιάστηκα, ήδη είχα σκεφτεί δυο μήνες μπροστά. Είχα μπροστά μου τον μισό Ιούλιο και  όλο τον Αύγουστο και με θάλασσες, έντονη ηλιοφάνεια, αλάτια και χλώρια,  ήμουν σίγουρη ότι η επιδερμίδα μου θα είχε ταλαιπωρηθεί αρκετά, όταν θα επέστρεφα στην πόλη.

 

 

Και επειδή πρέπει να προσέχω για να έχω, αρχές της εβδομάδας ήρθα σε επαφή με τα DNA Centers στο Σύνταγμα και ζήτησα να κάνω μια θεραπεία που να αναστρέψει άμεσα όποια βλάβη είχε υποστεί το δέρμα μου αυτόν τον 1,5 μήνα.

 

 

Το ιατρικό team των DNA Centers είχε την απάντηση: η ιδανική θεραπεία για μετά την ταλαιπωρία του καλοκαιριού για το δικό μου δέρμα ήταν η NANO2GLOW. Μια επαναστατική μέθοδος αντιγήρανσης που συνδυάζει την τεχνολογία OZONE PLASMA σε συνδυασμό με την καινοτομική φόρμουλα ΝΑΝΟ2GLOW.  Αυτός ο μοναδικός συνδυασμός προάγει με πολλαπλούς τρόπους την αναστροφή των βλαβών της επιδερμίδας ενώ ταυτόχρονα επιδιορθώνει τις αρνητικές συνέπειες της φωτογήρανσης- δηλαδή ακριβώς το δικό μου ζητούμενο!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η θεραπεία ξεκινάει με το μηχάνημα OZONE PLASMA το οποίο προκαλεί Micro-Sparks, θα έλεγα μικρο-σπινθήρες (απόλυτα ανώδυνο – εγώ δεν είμαι καθόλου του πόνου και του άβολου συναισθήματος- δεν αντέχω) που ενεργοποιούν τον γρήγορο πολλαπλασιασμό των υγιών κυττάρων και επαναπροσδιορίζουν και επιδιορθώνουν  το  PΗ της επιδερμίδας. Επιπλέον με το OZONE PLASMA επιτυγχάνεται πρωτεϊνοσύνθεση η οποία ενισχύει την δομή του ενδοδερμικού πλέγματος του προσώπου με αποτέλεσμα να ενισχύεται η συνεκτικότητα του δέρματος.

 

 

 

 

Χάρη στο OZONE PLASMA το δέρμα μου είναι έτοιμο να δεχτεί και να απορροφήσει τέλεια και σε βάθος το βασικό συστατικό της φόρμουλας NANO2GLOW που είναι το Sodium DNA ένα δραστικό συστατικό βιολογικής θαλάσσιας προέλευσης  με υψηλές ιδιότητες δερματικής αναδόμησης-  ένας ισχυρός διεγέρτης της επιδιόρθωσης και αναγέννησης κυττάρων των γερασμένων ιστών. Το αποτέλεσμα επιβεβαιώνεται από πολλαπλές κλινικές δοκιμές παγκοσμίως, σύμφωνα με τις οποίες μόρια του SODIUM DNA περνούν από τις κυτταρικές μεμβράνες έτσι ώστε η δράση τους να είναι εσωτερική  και όχι απλά επιφανειακή. Οι επιδράσεις στο δέρμα έχουν δοκιμαστεί με διάφορες κλινικές δοκιμές που εξασφαλίζουν την αποτελεσματικότητα, την πλήρη συμβατότητα με το δέρμα και την απόλυτη ασφάλεια χρήσης.

 

 

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της θεραπείες είναι η ισχυρή λείανση των ρυτίδων, η σημαντική αύξηση της ελαστικότητας αλλά και της σύσφιξης του δέρματος, η πλούσια ενυδάτωση και η λάμψη.

 

 

Η θεραπεία ολοκληρώνεται με μάσκα οξυγόνωσης που οξυγονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα. Φυσικά δεν φεύγουμε ποτέ αν πριν δεν εφαρμοστεί ένα tinted αντηλιακό προσώπου- ποτέ χωρίς αντηλιακό στον ήλιο.

 

 

Θεωρώ ότι η NANO2GLOW είναι η τέλεια θεραπεία για κάθε μια από εμάς που θέλει να αντιστρέψει τις αρνητικές επιπτώσεις που έχει υποστεί το δέρμα μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Και πόσο μάλλον αυτού του συγκεκριμένου καλοκαιριού, που το δέρμα μας έχει υποστεί και μια επιπλέον ταλαιπωρία, λόγω της χρήσης των μασκών προστασίας.

 

 

 

Μιλώντας λίγο πριν για τα 27 μου χρόνια που δεν γυρίζουν πίσω,   πριν λίγο καιρό η Βίκυ – κολλητή, ανακάλυψε κάτι φωτογραφίες που είχαμε βγάλει ένα υπέροχο καλοκαίρι στην Σαντορίνη σχεδόν δυο δεκαετίες πίσω και μου τις έστειλε να τις δω και να κάνουμε ένα «ταξίδι» down memory lane.

 

 

Ιδού λοιπόν εγώ πολλά, πολλά καλοκαίρια πριν

 

 

 

 

Μπορώ να ξαναγίνω 27; Όχι δεν μπορώ. Αλλά με την πρόοδο της επιστήμης,  με τις νέες κοσμετολογικές ανακαλύψεις, με τα νέα εξελιγμένα μηχανήματα και φυσικά πάντα σε επιστημονικά κέντρα όπως τα DNA Centers που παρέχουν  εξειδικευμένες  ιατρικές συμβουλές από επιστήμονες γιατρούς και δερματολόγους, ναι, μπορώ να είμαι η καλύτερη εκδοχή μου και στην ηλικία που είμαι τώρα.

 

 

 

 

 

Stay tuned.

 

 

28 Σχόλια
  1. Όλες χρειαζόμαστε θεραπείες προσώπου μετά την έκθεση στον ήλιο. Ξέρουμε κάποια τιμή;

  2. @ΑΓΑΘΗ ΠΑΛΙΟΥ: Αγαθή μου, μπες σε αυτό το link και συμπλήρωσε τη φόρμα που θα δεις. https://dnacenters.gr/nano2glow-chrysla/

    Αυτή τη στιγμή “τρέχει” μια πολύ καλή προσφορά σε εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή.

  3. Να πω ότι βλέπω κάποια σημαντική διαφορά Τζούλια μου στη φωτογραφία που είναι 20 χρόνια πριν με τωρα, δεν βλέπω! Και τότε μια κουκλίτσα, τωρα μια κουκλαρα.. Πάντα πίστευα και θα πιστεύω ότι αυτό οφείλεται, πέρα από ένα καλό DNA, και στη φροντίδα που αφιερώνουμε στο δέρμα μας από τη νεανική ηλικία, χωρίς να το αφήνουμε στην τύχη του..

  4. Tζένιφερ, μου φαίνεται κοπλιμέντα θέλεις….εγώ πάντως σε βρίσκω εξίσου όμορφη με τότε που ήσουν 27…μη σου πω και καλύτερη!!!

  5. @Maryl: Αυτό που δεν άφηνα ποτέ στην τύχη του, για να λέω και την αλήθεια ήταν ο καθαρισμός και η ΜΕΓΑΛΗ προσοχή στον ήλιο. Οι φίλες μου με θυμούνται να παθαίνω αμόκ, αν δεν έβρισκα σκιά στην παραλία, ή ομπρέλα ή κάτι τέλος πάντων. Και πάντα μα πάντα αντηλιακό! Και φυσικά τώρα, -πλέον και λίγο πιο εξειδικευμένες θεραπείες, όπως αυτές που σας γράφω. (τώρα ήρθε η ώρα για το κατι τις παραπάνω… χιχιχι…)

  6. Kαλημερα
    Στην παλια φωτογραφια φαινεται η δροσια της νιοτης τα πλουσια μαλλια και η φρεσκαδα της ηλικιας σου
    Στην νεα φωτο σιγουρα νομιζω δεν χρειαζοσουν συντηρηση….αν και συμφωνω οτι πρεπει να συντηρουμε κατι για να ειναι πιο ευκολη η θεραπεια….
    Οι βλαβες του ηλιου και της θαλασσας δεν ειναι ορατες τουλαχιστον με γυμνο ματι οπως βλεπω τις φωτογραφιες
    Σιγουρα ομως η γλυκητητα και η καλοσυνη ξεχειλιζουν και στις δυο φωτο

  7. @Celia: Ευχαριστώ αγαπημένη, αλλά κακά τα ψέματα… όταν μου έστειλε αυτή τη φωτό η Βίκυ, έκανα λίγα δευτερόλεπτα να με αναγνωρίσω…

  8. “Αυτό όμως που μπορεί να γίνει είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού της, όποια και αν είναι η ηλικία της.” Αυτό!!!! Αυτη είναι η ουσία! By the way είσαι κούκλα και στις δυο φωτο! Στην πρωτη είναι η δροσιά κι η αθωότητα της νιότης, η ρομαντική γλύκα της αμεσοτητας που διακρίνω, αλλά εγω να σου πω ειλικρινά, προτιμώ τις δευτερες, τις σημερινές φωτογραφίες, γιατί η γαλήνη κι η ωριμότητα, η σοφία κι η εμπειρία που ακτινοβολούν είναι άκρως σαγηνευτικές!
    Θα σας εξομολογηθώ και κάτι…. Κάποτε είχα συνεργαστεί κι είχα γνωρίσει προσωπικά τον Γιάννη Μπουτάρη, έναν άνθρωπο που εκτιμούσα ιδιαιτέρως πριν ακόμα γνωρίσω κι εκτίμησα ακόμα περισσότερο, όταν τον γνώρισα και συνεργάστηκα καιρό μαζί του. Στην πρωτη μας συναντηση θα σας πω, ότι τον χαρακτηρισα (κι ακόμα το λεω…) ένας απο τους ερωτεύσιμους άντρες που έχω γνωρίσει στη ζωή μου! Αυτο για να θυμόμαστε, ότι το εσωτερικό ακτινοβολεί και λάμπει και μας κάνει πάντα ελκυστικούς και όμορφους σ΄όποιον έχει μάτια να το δει!

  9. @Rania: Είναι αλήθεια προσέχω τον εαυτό μου όπως και εσυ εξ άλλου. Όχι υπερβολές, αλλά από μια ηλικία και έπειτα πρέπει να προσέχουμε ακόμα περισσότερο.

  10. @Stella: Είμαστε η τυχερή γενιά. Με την εξέλιξη της κοσμετολογιας πράγματι μπορούμε να είμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας σε κάθε ηλικία.

  11. @Stella έχεις απόλυτο δίκιο φίλη μου,πολλές φορές η εμφάνιση δεν έχει καμία σχέση με την ακτινοβολία και την αύρα ενός ανθρώπου,μεγάλη συζήτηση τι κανει έναν άνθρωπο ερωτεύσιμο και τι όχι.Για να σου πω την αλήθεια πιστεύω οτι όσο μεγαλώνουμε κοιτάμε και εμείς διαφορετικά τους ανθρώπους γιατί αλλάζει και ο τρόπος που προσεγίζουμε τον έρωτα(και όχι μόνο) και εμείς οι ίδιοι.
    @Julia Σε θαυμάζω που αφήνεσαι στις υπηρεσίες των κέντρων ομορφιάς!!! Εγώ έχω ένα ψυχολογικό θεματάκι (όλο κουσούρια βγάζει ο γαμπρός😂😂😂) και δεν αντέχω-ούτε και εμπιστεύομαι άλλους ακόμα και επαγγελματίες σε θέματα εμφάνισης και αυτό ξεκινάει απο μια ισχυρή αντίληψη που έχω πως κανείς δεν ξέρει καλύτερα εμένα και τις ανάγκες μου παρα μόνο εγώ ο ίδιος.Να φανταστείς έμαθα να κουρεύομαι μόνος μου γιατί δεν έμενα σχεδόν ποτέ ικανοποιημένος στα κομμωτήρια.Η αλήθεια είναι οτι πιάνει που λένε το χέρι μου και τα καταφέρνω εξαιρετικά!!! Δεν σημαίνει βέβαια οτι δεν αναγνωρίζω την ικανότητα των επαγγελματιών αλλα θα απευθυνθώ σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις ειδικά σε θέματα εμφάνισης-beauty.Για παράδειγμα έχω απευθυνθεί σε πλαστικό χειρουργό για συγκεκριμένο θέμα (μια επέμβαση που έκανα) γιατί δεν γινόταν να αυτοχειρουργηθώ…γιατί αν μπορούσα ακόμα και αυτό θα το έκανα μόνος μου.Όσον αφορά για θεραπείες skin care θεωρώ οτι αν ένας άνθρωπος δεν έχει παραμελήσει την φροντίδα του δερματός του και γενικότερα του εαυτού του δεν έχει να κερδίσει και πολλά απο τέτοιες θεραπείες σε κέντρα ομορφιάς.Στις μέρες μας είναι τέτοιο το οπλοστάσιο που διαθέτουμε απο εξειδικευμένα προϊόντα για προσωπική χρήση στο σπίτι που νομίζω οτι αν φροντίσουμε το δέρμα μας απο νεαρή ηλικία με τον σωστό τρόπο συστηματικά και μεθοδικά,με γνώσεις και ενημέρωση, θα γίνουμε οι αισθητικοί και δερματολόγοι του εαυτού μας(πάντα βέβαια υπάρχουν και οι περιπτώσεις που είναι αναγκαίο να απευθυνούμε στους ειδικούς για λόγους υγείας η για πιο συγκεκριμένα-σοβαρά θέματα)
    Πέρα όμως απο τη φροντίδα του δέρματος διάβασα πριν λίγο καιρό ένα άρθρο ξένου δερματολόγου που έλεγε οτι η επιστήμη μπορεί πια να αντιμετωπίσει τα πάντα σχετικά με την γήρανση του δέρματος αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα ακόμα για να αντιμετωπίσει τη γήρανση στο βλέμμα του ανθρώπου. Και δεν εννοούσε ο άνθρωπος τα μάτια και το δέρμα γύρω απο αυτά ,αλλά με τη λέξη βλέμμα εννοούσε τον τρόπο που κοιτάμε.Νομίζω οτι είναι απο τα πιο ουσιαστικά πράγματα που έχω ακούσει σχετικά με τη γήρανση του ανθρώπου γιατί στην πραγματικότητα το βλέμμα ΄΄γράφει την ηλικία”.Βέβαια πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις που ηλικιακά μεγάλοι άνθρωποι συντηρούν ακόμα εκτός απο το νεανικό τους δέρμα και το σπινθηροβόλο ζωηρό βλέμμα της νιότης.Αν ξέρει κανείς πως μπορούμε να το καταφέρουμε αυτό παρακαλώ δώστε μας τα φώτα σας…

  12. @Julia, super σε βλέπω ,super! Καλό Φθινόπωρο ανανεωμένη @Julia μου!
    xx

  13. Θυμαμαι Τζούλια μια φράση σε ενα αρθρο που είχες γραψει κ εγινε το μοτο μου: Το θεμα δεν είναι να φαίνεσαι 10 χρονια νεοτερη αλλα δέκα χρόνια ομορφότερη!! Σίγουρα παίζουν πολλά τα γονίδια,ο τρόπος ζωης,άγχη κ προβλήματα υγείας,σταναχώριες μπορούν να επηρεάσουν πολύ την διατήρηση της νεοτητας! Σίγουρα η περιποίηση είναι το λιγότερο που μπορούμε να κανουμε ώστε να γίνουμε η καλύτερη εκδοση του εαυτού μας!

  14. Διάβασα και για την Caviar, διάβασα και για την Nano2Glow και τώρα είμαι σε δίλλημα. Ποια να επιλέξω; (καλά στη φωτό δεν δείχνεις 27, 17 δείχνεις …)

  15. @ANASTASIA: Πω πω πω… τι ερώτηση μου κάνεις τώρα; Δύσκολα μου βάζεις Αναστασία.. Λοιπόν. Θα έλεγα τώρα και μετά από την έκθεση που είχες στον ήλιο όπως όλοι μας, για αρχή να κάνεις την NANO2GLOW. Και αργότερα τον Οκτώβριο ή και αρχές Νοεμβρίου να κάνεις την Caviar για να είσαι κούκλα και λαμπερή για τις γιορτές που θα πλησιάζουν. (ναι καλά, αν ήμουν 17 θα ήμουν και 10 χρόνια μικρότερη τώρα.. χαχαχαχαχα)

  16. @TZENH KAΣΑΠΙΔΟΥ: To θυμάσαι βλέπω! Δίκιο δεν έχω; Αριστούχα είσαι και προσέχεις πολύ στο “μάθημα” αγαπημένη μας Tζένη- Τζένη!! 🙂 🙂 🙂

  17. @Panos: Αστειεύεσαι προφανώς αγαπημένε μου. Θα καταργήσουμε την επιστημονική πρόοδο; Γνωρίζεις ότι η γήρανση ως βιολογικό φαινόμενο χάρη στην πρόοδο της επιστήμης και την ανάλυση του DNA αποτελεί αντικείμενο δεκάδων για να μην πω εκατοντάδων ερευνητικών ομάδων σε όλο τον κόσμο; Ήδη οι επιστήμονες γνωρίζουν κάποιους από τους μηχανισμούς που είναι υπεύθυνοι και οδηγούν τα κύτταρα σε γήρανση. Ενέργεια, μιτροχόνδρια, γλυκόζη, ελεύθερες ρίζες οξυγόνου, σπερμιδίνη, μετφορμίνη, ήταν έννοιες άγνωστες πριν μόλις 20 χρόνια. Για να μην αναφέρω και το προσδόκιμο της ζωής. To ίδιο είναι μια γυναίκα 50 ετών πριν από 25 χρόνια και το ίδιο μια γυναίκα 50 ετών σήμερα; Ή και ένας άντρας – δεν έχει να κάνει με το φύλο.

    Και γιατί νομίζεις ότι οι μη επεμβατικές αλλά άκρως αποτελεσματικές θεραπείες ομορφιάς δεν γίνονται πλέον από αισθητικούς αλλά από γιατρούς δερματολόγους; Από το νόμο παγκοσμίως δεν επιτρέπεται σε προϊόν πώλησης με την ονομασία «καλλυντικό» να περιλαμβάνεται πάνω από 10% φόρμουλα ενεργού αντιγηραντικού συστατικού. Θέλεις κάτι πολύ πιο δραστικό, κάποιες χημικές ενώσεις ας τα πούμε «φάρμακα» (που πολλές φορές προέρχονται και από φυσικά συστατικά) για να μπορέσουν τα κύτταρα να αποτοξινωθούν εκ των έσω και όχι επιφανειακά. Ε και αυτές που αρχίζεις να τις χρειάζεσαι όταν είσαι πάνω από 40 δεν τις βρίσκεις σε καταστήματα καλλυντικών, ούτε online. Το να προσέχεις από μικρή ηλικία το δέρμα σου και να χρησιμοποιείς σωστά προϊόντα περιποίησης παίζει τεράστιο ρόλο στο να διατηρηθεί υγιές και άρα νεανικό, αλλά για κάτι πιο δραστικό ευτυχώς πλέον έχουμε γιατρούς να απευθυνθούμε.

    Και για να γελάσουμε και λίγο, έλεγα προχθές σε έναν κολλητό μου (που επίσης δεν το έχει με τους γιατρούς..) ότι κάποτε, βγάζανε και μόνοι τους τα δόντια τους με τανάλια, ευτυχώς αυτό δεν ισχύει πια.

    Όσο για το βλέμμα, έχεις απόλυτο δίκιο είναι λαχταριστό το σπινθηροβόλο βλέμμα της νιότης, αλλά είναι πολύ ωραίο και το σαγηνευτικό της ωριμότητας, δεν συμφωνείς;

  18. @Julia: Ομορφιά μου! Πόσο γλυκό χαμόγελο! Και στη φωτογραφία 20 χρόνια πριν για κάποιο λόγο μου θύμισες τη Shakira!
    Πάντως, πέρα από τα καλά γονίδια, ρόλο παίζει και πόσο κάποιος/α φροντίζει και περιποιείται τον εαυτό του. Επίσης, για μένα τουλάχιστον, εξαιρετικά σημαντικός ο καλός καθαρισμός του προσώπου σε καθημερινή βάση – αισθάνεσαι άλλος άνθρωπος μετά!

  19. @Julia χαχαχα έκανα εικόνα να έχω δέσει το δόντι με κλωστή στο πομολο-χερούλι της πόρτας και πέθανα στο γέλιο!!!
    Έχεις απόλυτο δίκιο στα όσα λές και σε ”τσιγκλάω” να μας γράφεις λίγο παραπάνω στα σχόλια γιατί έχει ενδιαφέρον να μαθαίνουμε και μερικά πράγματα πιο θεωρητικά-επιστημονικά σχετικά με την αντιγήρανση .

  20. @Panos: Άλλος ένας λογος που σε αγαπώ, γιατί τα σχόλιά σου, πάντα δίνουν τροφή για σκέψη και για προβληματισμό, είτε συμφωνούμε είτε όχι. Συνέχισε ακάθεκτος το «τσιγκλισμα!» 😂🤪

  21. @Panos …αυτο που εκανες εικονα με το δοντι το εχω κανει στην πραξη στο χωριο στην ηλικια που κουνιοντουσαν τα πρωτα δοντια για να βγουν τα μονιμα.
    Μου αρεσει και εμενα ο τροπος γραφης σου καθως και σε πολλα που γραφεις συμφωνω
    Συνεχισε και απο μενα

  22. Τζούλια μου το πρόσωπο σου τότε και τώρα μου φαίνεται το ίδιο!!! Πολύ φρέσκο και γλυκό!!!! 💜💜💜💜💛💛💛💛💙💙💙💙💙💚💚💚💚💚❤❤❤❤❤❤

  23. Εισαι πολυ λαμπερη και το πιο σκουρο χρωμα στα μαλλια σου παει πολυ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.