Νέα σειρά μακιγιάζ από την Byredo (!).

 

 

 

Την σουηδική αρωματική μάρκα Byredo την είχαμε γνωρίσει εδώ μέσα πριν από λίγα χρόνια τότε που μας είχε ξεσηκώσει το άρωμα Bibliothèque με νότες παλιάς βιβλιοθήκης και πολύτιμων δερματόδετων τόμων.

 

Ο δημιουργός και καλλιτεχνικός διευθυντής  της Byredo Ben Gorham σε συνεργασία με την makeup artist Isamaya Ffrench, λανσάρουν μια νέα σειρά μακιγιάζ για την οποία όπως δήλωσαν οι ίδιοι, δούλευαν εδώ και δυο χρόνια και το επίσημο λανσάρισμά της αναμένεται τον Οκτώβριο.

 

 

 

 

 

 

 

Με τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν αυτό που τραβάει εξ’  αρχής την προσοχή είναι το όμορφο packaging μιλάμε για προϊόντα που χαίρεσαι να τα έχεις στο beauty case.

 

 

H σειρά θα αποτελείται  από 16 multi use Color Sticks, 3 παλέτες σκιών, Mascara, Μαύρο υγρό eyeliner, 15 κραγιόν, lip balm και 15 κραγιόν με ονομασίες όπως “Divorce”, “Dancehall Queen”, “Worship Her” κλπ κλπ, καταλάβατε ό, τι πρέπει για hashtags.

 

 

Byredo Lipsticks

 

 

 

 

 

Πάντως χωρίς αμφιβολία, σταρ προϊόν της σειράς δεν είναι άλλο από το multi use Color Stick ένα στικ για τα χείλη, τα μάτια, τα μάγουλα και όπως λέει ο δημιουργός «όπου αλλού σας οδηγήσει η φαντασία σας και το χρώμα που θα επιλέξετε»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Online και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών θα την βρίσκουμε από αρχές Οκτωβρίου και είμαι περίεργη, αν θα κάνει την εμφάνισή της και εδώ.

 

 

15 Σχόλια
  1. Εντυπωσιακές φουτουριστικές συσκευασίες! Απίθανα έντονα χρώματα! Απόλαυση!

  2. Ποιος περίμενε κάτι λιγότερο από την byredo!!! Τι να πω για το design της συσκευασίας, σκέτο κόσμημα!
    Πολύ ευφάνταστο το multi use colour stick και φοβερές αποχρώσεις! Τρελαίνομαι για συνδυασμό burnt orange και metallic olive green και για το μπρονζέ στα χείλη, σε πείσμα της μάσκας!!!
    Ανυπομονώ να κυκλοφορήσουν γιατί είμαι περίεργη: τι χρώμα να έχει το divorce;;;; 😂

  3. Καλημερα
    Πολυ ομορφες συσκευασιες….σκετο κοσμημα
    Τα χρωματα μπορει να δειχνουν ομορφα αλλα δεν νομιζω να ειναι “φορεσιμα” αν υπαρχει τετοια λεξη
    Παντως οτι ερχετε καλοδεχουμενο και ο καιρος και η χρηση τους θα δειξει αν αξιζει να μεινουν

  4. @Amalia: Ακριβώς έτσι! Φουτουριστικες. Για να δούμε και τι απόδοση θα έχουν…

  5. @ΒΙΚΥ: Καλά δεν το συζητώ… το Divorce θα είναι κατακόκκινο «revenge” lipstick 💄, τι άλλο; Και εγώ αγαπώ πολύ τα multi use sticks. Ένα για όλα!!

  6. @Ρανια: Για την καμπάνια σίγουρα έχουν επιλέξει εξτραβαγκανζα χρώματα. Επειδή όμως στο τέλος της μέρας η πώληση μετράει για να παραμείνει η μάρκα – σίγουρα θα λανσάρουν και πιο «ήσυχες» αποχρώσεις.

  7. @Ράνια, ήδη στη φωτογραφία των multi use υπάρχουν και πολύ ευκολοφόρετα χρώματα. Μέχρι και τα αγαπημένα μου nude.

  8. Οι συσκευασίες ειναι οντως εκπληκτικες, και τα χρώματα φαίνονται super! Κι εγώ αγαπάω τα πολυχρηστικά προϊόντα, τα stick είναι οτι καλύτερο για ενα νεσεσέρ οταν ταξιδεύεις.. Μου αρεσουν πολύ οι τολμηρές αποχρώσεις, τις θεωρώ βέβαια κατάλληλες για νεαρές ηλικίες..

  9. @Τζουλια ναι εσυ σαν πιο ειδικη ξερεις οτι για λογους διαφημισης βαζουν αυτα τα εξτραβαγκανζα χρώματα.
    Δεν το σκεφτηκα καθολου
    Παντως οι απλες αποχρωσεις που χρησιμοποιουμε ολες παντα ειναι πιο ευκολοφορετες
    Εννοειται οτι θα ηθελα να μπορω να τα δω απο κοντα, κυριως για την υφη τους

  10. Εκπληκτικό ντιζάιν στις συσκευασίες αυτές! Από τις πιο όμορφες και πρωτότυπες που έχω δει! Κι όσο για τα προϊόντα, μου αρέσει πολύ το καφέ – πορτοκαλοκόκκινο κραγιόν… πολύ ζεστό χρώμα. Ότι πρέπει για το Φθινόπωρο!
    xx

  11. Οι συσκευασιες ειναι τελειες παρα πολυ στυλατες

  12. Λιτές και κομψές συσκευασίες και χρώματα με διλαθεση pop…..ντρέπομαι που το λέω αλλά δεν το γνώριζα το brand….

  13. Δεν γνώριζα την εταιρεία😕 αλλά οι συσκευασιες κ τα έντονα χρώματα είναι ενδιαφέρον κ πιο ενδιαφέρον η μορφή stick που πέρσυ δοκίμασα πρώτη φορά σε μορφή stick κ μπορώ να πω ότι είναι ο,τι πιο εύχρηστο υπάρχει!! Φαντάζομαι θα έχουν κ καλή απόδοση

  14. Βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το στικ-πολυεργαλείο και σκέφτομαι πόσο μπροστά ήμασταν τελικά όταν κάποτε εκεί στα μαθητικά χρόνια (επίτηδες δεν προσδιορίζω χρονικά) με ένα κραγιονάκι κάναμε ολόκληρο μακιγιάζ.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.