Mακιγιάζ Chanel Fall 2020: Θηλυκότητα με τη δύναμη του ροζ.

 

 

Μόνο «ροζ» δεν υπήρξε αυτή η χρονιά,  παρόλα αυτά η αγαπημένη Chanel πάει κόντρα στην εποχή και παρουσιάζει για το Φθινόπωρο του 2020 μια συλλογή μακιγιάζ αφιερωμένη στο δυναμικό και όχι το ρομαντικό- ροζ χρώμα.

 

Το Baume Essentiel Rosee, είναι ένα multi use stick,  για ρόδινη διακριτική λάμψη σε μάγουλα και χείλη. Με το ίδιο στικ μπορείτε να δώσετε έμφαση σε χαρακτηριστικά του προσώπου κάνοντας highlighting,  ή και να το απλώσετε στα βλέφαρα σας.

 

 

 

 

Τρεις νέες τετραπλές παλέτες σκιών Les 4 Ombres eyeshadow palettes. Ματ καφέ, σκούρο κόκκινο, ρουμπινί και δαμασκηνί, μπορντό αλλά και πιο απαλές αποχρώσεις του ροζ.

 

Από αριστερά προς τα δεξιά «Candeur et Provocation», «Expérience» και  «Séduction»

 

 

 

 

 

Stylo Yeux Waterproof.  Tα δυο αδιάβροχα eyeliners στις αποχρώσεις «Psyche» ένα ματ μελιτζανί χρώμα και  «Romance» ένα πλούσιο ροζ- καφέ.

 

 

 

 

 

Στα αγαπημένα Rouge Allure Ink Fusion βρίσκουμε την απόχρωση Ambiguïté, ένα taupe καφέ και την απόχρωση Idyllique ένα πιο σκούρο κόκκινο-καφέ χρώμα.

 

 

 

 

 

Στα κραγιόν βρίσκουμε δυο νέα διάφανα και λαμπερά Rouge Coco Flash το “Flashed” σε ζεστή ροζ απόχρωση και το “Lust” ένα απαλό καφέ, καθώς και δυο Rouge Coco με σατινέ τελείωμα το “Adrienne” ένα καραμελέ ροδακινί  και το “Αttraction” σε πλούσια καφέ απόχρωση.

 

 

 

 

 

Τα Le Vernis έρχονται και αυτά σε δυο νέα  χρώματα το Interdit, και το  Égérie, ένα απαλό ροζ μπεζ.

 

 

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Πολύ όμορφα, σικ χρώματα, τέλεια φθινοπωρινα,! Εγώ που αγαπώ το ροζ, ειδικά στις ρομαντικές του αποχρώσεις, βρίσκω τέλεια και τα παραπάνω χρώματα, ειδικά στις σκιές και τα κραγιόν..

  2. Αχ, κύριε Πρέσβη, μας κακομαθαίνετε! Μίλησαν όλα στην καρδιά μου (οι σκιές λίγο παραπάνω!)!!

  3. Aυτα μαλιστα
    Τι ομορφα τι λαχταριστα ολα
    Σταθηκα πολυ στο τεταρτο κραγιον “Αttraction” σε πλούσια καφέ απόχρωση. καθως επισης και στο Interdit, βερνικι
    Τι ομορφα χρωματα φθινοπωρινα που ειναι …τα χαζευω συνεχεια
    Καλημερα σε ολες ευχομαι

  4. Υπέροχα! Τι άλλο θα ήταν, αφού είναι channel! Το 2ο κραγιόν, τι βαθύ και μοναδικό χρώμα που έχει! Αλλά, και οι παλέτες… τέλειες!
    xx

  5. Και κοριτσίστικο και σικάτο και διαχρονικό….λατρεύουμε ροζ!!!

  6. Ποσο ωραια ολα! Ελεγα να μην ψωνισω αλλα με το που τα ειδα τα ερωτευτηκα ολα χαχα

  7. Μου αρέσει πολύ το ροζ αλλά μόνο σε κραγιόν κ βερνίκια νυχιών. Το antrienne πολύ ωραίο

  8. Αγαπημένο μου ΒΒ! Κάτι τέτοια ποστ σ’ αφήνουν άυπνη το βράδυ, φέρνουν πεταλούδες στο στομάχι και φτερουγίσματα στην καρδιά. Αγαπημένο μου BB…. Moνο εσύ έχεις τη δύναμη να μας γυρίζεις πίσω στους εφηβικους έρωτες μας με αντικείμενο του πόθου λαχταριστα chanel. Επειδή βέβαια κάποιες από μας απέχουν πολύ πλέον από την εφηβεία…. το λες και γεροντοερωτα με τις ίδιες συνέπειες….😉😜😂❤️😍

  9. Οι παλέτες φανταστικές…αχχχ!
    Μουτςς

  10. Καλά τέλεια όλα και το στικ πολύ χρηστικό 💕💕

  11. Όταν μιλάμε για chanel ,δεν έχω λόγια,καλύτερα να μην πω τίποτα!Τη θέλω όλη τη σειρά!

  12. Πολύ όμορφα όλα. Παλιότερα φόραγα αυχνά μια σκιά τέτοιας απόχρωσης από μία παλέτα Chanel. Όμως, έχωτην εντύπωση ότι μεγαλώνοντας βαραίνει πολύ το βλέμμα μου και αναζητώ πιο ανοιχτές αποχρώσεις του βρώμικου ροζ…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.