Επιγενετική: νέες κοσμετολογικές έρευνες από την Estee Lauder για τον βελτιωμένο ορό Advanced Night Repair Synchronized Multi- Recovery Complex

 

 

 

Υπάρχουν κάποια προϊόντα skincare στην αγορά που έχουν δώσει εδώ και χρόνια τις εξετάσεις τους και τις έχουν περάσει με άριστα. Και μάλιστα πρόκειται για προϊόντα που βασισμένα σε έρευνες  και νέες ανακαλύψεις στον τομέα της κοσμετολογίας,  όχι μόνο δεν «παλιώνουν» αλλά ανανεώνουν  τη φόρμουλά  τους και γίνονται ακόμα καλύτερα.

 

Ένα από αυτά τα προϊόντα και παγκόσμιο best seller είναι και το Advanced Night Recovery Complex της Estee Lauder. Ένα serum που αν και μας συστήθηκε για την βραδινή ιεροτελεστία ομορφιάς εν τούτοις είναι πολλές οι γυναίκες που το φορούν πρωί και βράδυ και ορκίζονται στα θεαματικά του αποτελέσματα.

 

Φέτος για μια ακόμα φορά τα εργαστήρια της Estee Lauder εξελίσσουν τον αγαπημένο ορό και παρουσιάζουν το νέο Advanced Night Repair Synchronized Multi- Recovery Complex,  έπειτα από νέες έρευνες βασισμένες  στο επιστημονικό πεδίο της Επιγενετικής.

 

 

 

 

                                             Πρωτοποριακή Επιγενετική Ανακάλυψη

 

Στο επιστημονικό πεδίο της Επιγενετικής, έχει αποδειχθεί ότι μόλις το 25% περίπου της γήρανσης είναι προκαθορισμένο από τα γονίδια μας. Το υπόλοιπο 75% της διαδικασίας γήρανσης, θεωρείται ότι επηρεάζεται από περιβαλλοντικούς παράγοντες και τον τρόπο ζωής. Στις αρχές του 2000 ανακαλύφθηκε μια νέα ισχυρή κατηγορία επιγενετικών μικρο-σηματοδοτικών μορίων. Αυτά τα μικρά μόρια είναι παρόντα σε όλο το σώμα και επικοινωνούν γρήγορα απαντήσεις σε εξωτερικές αλλαγές.

 

Τα τελευταία 7 χρόνια, οι επιστήμονες της Estée Lauder ερεύνησαν πάνω από 80 μικρο-σηματοδοτικά μόρια που βρίσκονται στα κύτταρα της επιδερμίδας, ώστε να μπορέσουν να καταλάβουν καλύτερα ποιος είναι ο ρόλος τους σε ό, τι αφορά στη γήρανση της επιδερμίδας. Σε μια πρωτοφανή ανακάλυψη, η Estée Lauder ταυτοποίησε ένα εξειδικευμένο μικρο-σηματοδοτικό μόριο το οποίο είναι απαραίτητο για τη φυσική επανόρθωση της επιδερμίδας και προάγει πολλαπλά ζωτικής σημασίας μονοπάτια αντιγήρανσης.

 

Κυρίως, αυτό το μικρο-σηματοδοτικό μόριο, βοηθά την επιδερμίδα να αυξήσει τη φυσική ανανέωση νέων κυττάρων και ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου. Οι μελέτες in-vitro της Estée Lauder, έδειξαν επίσης ότι το επίπεδο μικρο-σηματοδοτικών μορίων στα κύτταρα της επιδερμίδας μειώνεται ως μέρος της διαδικασίας γήρανσης.

 

 

 

 

 

                                         Νέα Τεχνολογία ChronoluxTM Power Signal

 

Εμπνευσμένη από την επιστήμη της επιγενετικής, αυτή η αποκλειστική τεχνολογία, που εμπεριέχει ένα νέο μικρο-σηματοδοτικό μόριο ενεργοποιητή, με κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία σε αναμονή, είναι ενισχυμένη με ένα αποκλειστικό σύμπλοκο από εκχύλισμα ζυμομύκητα, ένα πεπτίδιο και φυσικά συστατικά, τα οποία βοηθούν την επιδερμίδα να μεγιστοποιήσει τη φυσική επανόρθωση της γρήγορα και ενισχύουν τη φυσική δύναμη αναγέννησης νεότητας της επιδερμίδας.

 

 

-Βοηθά άμεσα την πυροδότηση ενός δυναμικού, συνδεδεμένου δικτύου επανόρθωσης που προάγει τις φυσικές διαδικασίες επανόρθωσης της επιδερμίδας.

 

-Βοηθά την ενίσχυση του φυσικού συγχρονισμού των διαδικασιών επανόρθωσης της επιδερμίδας, ώστε να επανορθώνεται ακριβώς τη σωστή στιγμή – τη νύχτα, και μεγιστοποιεί το φυσικό ρυθμό επανόρθωσης και προστασίας μέρα και νύχτα.

 

 

 

 

 

 

-Ενισχύει τη φυσική διαδικασία καθαρότητας των κυττάρων ώστε να αντιμετωπιστούν οι φθορές στα κύτταρα.

 

-Βοηθά την επιδερμίδα να αυξήσει τη φυσική διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων και την παραγωγή νέων κατά 43%.

 

-Βοηθά την επιδερμίδα να ενισχύσει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου.

 

 

 

 

                       Το νέο Advanced Night Repair Synchronized Multi- Recovery Complex.

 

 

 

Ενσωματώνοντας την  πρωτοποριακή νέα τεχνολογία ChronoluxTM Power Signal,  το νέο Advanced Night Repair στηρίζει τη φυσική επανόρθωση της επιδερμίδας και τη βοηθά  να αυξήσει τη φυσική ανανέωση νέων κυττάρων και την παραγωγή κολλαγόνου έτσι ώστε να δείξει και να είναι πιο σφριγηλή.

 

Ο ορός  απορροφάται γρήγορα όσο ΄δουλεύει’ για να μειώσει την εμφάνιση των πολλαπλών σημαδιών γήρανσης και βοηθά την επιδερμίδα να προστατευτεί από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις του μοντέρνου τρόπου ζωής. Μετά από μια εφαρμογή η επιδερμίδα φαίνεται λαμπερή και γεμάτη ενυδάτωση, μετά από μόνο τρεις εβδομάδες οι γραμμές φαίνονται μειωμένες και μετά τη χρήση μιας συσκευασίας η επιδερμίδα έχει πιο σφριγηλή αίσθηση, φαίνεται υγιής, πιο νεανική, με νέα σφριγηλότητα και ζωτικότητα.

 

 

Η συσκευασία και το μπουκάλι ίσως από τα πιο αναγνωρίσιμα beauty bottles της αγοράς, αυτό το «μικρό καφέ μπουκαλάκιι» που έχει εμπνευσθεί από παλαιά  φαρμακεία, έχει σχεδιαστεί και μετατραπεί σε ένα εντυπωσιακά πολυτελές μπουκάλι  από ανακυκλώσιμο γυαλί, με κομψό περίγραμμα και βελτιωμένο βαθμό διαφάνειας.

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Ο ορος advanced night repair της Estee Lauder είναι καταπληκτικος, τον είχε πάρει η μαμά μου και όποτε πήγαιω στο πατρικό μου, βάζω κ εγώ.. Μεταμορφώνει το δέρμα.. Θα πω στη μαμά μου και για τη νέα αυτή κυκλοφορια, σίγουρα θα την ενδιαφέρει..

  2. Το πρωτο σέρουμ της αγοράς που τα τοποθέτησε στον χάρτη, ως προιόντα αξεπέραστης κοσμετολογικης αξίας! Respect!
    Μακάρι να αντιληφθουν μια μέρα οι Ελληνίδες (γιατί στο εξωτερικό τα δεδομένα είναι άλλα) πόσο σημαντικό προιον για την περιποιηση και την αντιγήρανση είναι τα σερουμ. Θυμάσαι Τζου πριν χρόνια, που καναμε δειγματοληπτικο τεστ σε γυναικες σε εκεινο το καφε στο Κολωνάκι, αν φορουν σερουμ και μας απαντούσαν “γιατί? αφου φοράω κρέμα…”
    Ειχα καταθεσει κι εδω την εμπειρία μου
    https://beautyblog.gr/2016/03/23/mithos-h-alhthia-vazoume-ta-serum-sto-mikros/

  3. Χαιρετε….τοτε δεν διαβαζα bb @Stella ενδιαφεροντα αυτα που εγραφες
    Οσο για το σερουμ πηγα ταξιδι στο Μοντρεαλ πριν 20 χρονια περιπου και οι παραγγελιες που εινα ηταν γιαυτον τον ορο απο ολες τις ξαδελφες μου
    Ηταν και πιστευω παντα θα ειναι με αυτα που διαβαζω το μπεστ σελλερ των σερουμ
    Εξελισσετε παντα συμβαδιζοντας με τα νεα δεδομενα
    Αγαπημενο μου παρα πολυ

  4. @Stella δεν εννοω το 2016 που εγραψες το ποστ τοτε σχολιασα κιολας απο κατω εννοω τοτε που επινες καφε με την Τζουλια

  5. @ΡΑΝΙΑ…. εγω στο Βανκούβερ πηγαινα δυο φορες τον χρόνο και θυμαμαι αυτο που λες ….ολες οι παραγγελίες απο τις φιλες και συγγενείς μου αφορουσαν το συγκεκριμένο serum….
    @STELLA πάω να διαβάσω το ”μυθοι κι αλήθειες”
    Για τον Advanced Night Repair δεν έχω λόγια…. σας εχω γράψει πως τον χρησιμοποιώ ακόμα και με το foundation (iδανικά με το double wear maximum cover)….η νεα εξελιγμένη φόρμουλα Synchronized Multi- Recovery Complex είμαι σίγουρη πως θα είναι ακόμα πιο τέλεια…. θα ήθελα να την δοκιμάσω (in Estee we trust!!)

  6. Σαφώς έχει περάσει τις εξετάσεις με άριστα ο κλασσικός αγαπημένος μας ορος της Estée Lauder. Χαίρομαι που βελτιώνεται , όσο προχωρά η επιστήμη! Αυτό δείχνει ότι τα μεγάλα ονόματα, δεν μένουν στις… δάφνες τους, αλλά επενδύουν στα ήδη πετυχημένα προϊόντα τους, ώστε να γίνουν ιδανικά. Βάζω ορούς πολλά χρόνια, ίσως να είναι και το ΠΙΟ απαραίτητο μπουκαλάκι της καθημερινής μου φροντίδας Ο ορός αυτός, πάντα χάριζε άμεσο αποτέλεσμα κάθε πρωί στην επιδερμίδα μου, ύστερα από την εφαρμογή του το προηγούμενο βράδυ. Θαύμα; …κι όμως αληθινό!
    xx

  7. Με ολα αυτα τα θετικα σχόλια με πείσετε😁😁

  8. Δεν έχω δοκιμάσει άλλον ορό με τέτοια υφή και αποτέλεσμα από την πρώτη μέρα. Φαντάζομαι πώς θα είναι ο εξελιγμένος…

  9. Αγαπημένος ορός,σίγουρα θα πάρω τη νέα έκδοση!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.