Φθινόπωρο 2020: Makeup trends από τη Maybelline New York.

 

 

 

 

 

 

 

 

Η Maybelline New York  ονομάζει τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ για το Φθινόπωρο 2020  “Back to School”. School μπορεί να μην πηγαίνουμε πλέον, αλλά για να δούμε τι έχει να μας προτείνει γι αυτή τη σεζόν η νεοϋορκέζικη μάρκα μακιγιάζ.

 

Trend #1 Dewy Complexion

 

Η λαμπερή, δροσερή επιδερμίδα επιστρέφει. Σε ορισμένες περιπτώσεις η dewy επιδερμίδα συμπληρώνει το no makeup makeup look , άλλες φορές είναι απλώς ένας τρόπος να φαίνεται το μακιγιάζ πιο φυσικό.

 

 

 

 

 

Τrend #2. Grungy and Smokey Eye Makeup

Το  smokey επανέρχεται στις τάσεις μακιγιάζ του φθινοπώρου 2020, πιο σκοτεινό και πιο μουτζουρωμένο, με περισσότερα goth & punk στοιχεία, αλλά με λιγότερα από τα vibes της δεκαετίας του ’90 που παρατηρήσαμε τις τελευταίες δύο σεζόν.

 

 

 

 

 

Trend #3 Bushy Brows

Τα έντονα φρύδια είναι iconic και στις τάσεις στο μακιγιάζ για το φθινόπωρο του 2020. Πυκνά και έντονα χτενισμένα προς τα πάνω.

 

 

 

 

 

 

Trend #4. Dark & Glossy Lips

 

Το σκούρο κραγιόν είναι πολύ σημαντικό μέρος του μακιγιάζ για vampy fall 2020. Οι περισσότερες σκούρες αποχρώσεις κραγιόν κυμαίνονται μεταξύ του σκούρου μελιτζανί και του καφέ, ενώ οι makeup artists αφήνουν την επιλογή μεταξύ ματ φινιρίσματος ή δροσερού glossy.

 

 

 

 

 

Trend #5. Jewel – Tone Eyes

 

Τα jewel-tone, είναι ο καλύτερος τρόπος για να παίξετε με τα χρώματα στο μακιγιάζ του φθινοπώρου 2020. Είναι πιο ενδιαφέροντα από τους γήινους τόνους, και μπορούν να γίνουν έντονα συνδυάζοντας μεταλλικούς και ματ τόνους.

 

 

 

 

 

 

Πως σας φάνηκαν; Σκέπτεστε να υιοθετήσετε κάποια από τις παραπάνω τάσεις; Bλέπετε φαντάζομαι ότι μάτια – φρύδια, πρωταγωνιστούν και πως όχι εξ άλλου…

 

 

 

29 Σχόλια
  1. Εγω το smokey δεν το εχω αποχωριστεί. Οι αποχρωσεις είναι που αλλάζουν. Από τα σκληρα γκρι-μαυρα παω πια στα πιο γλυκα γήινα και χρωματιστά. Το βιολε – δαμασκηνι μου αρεσει πάντως πολύ!

    Πάντως αυτη η covid κατάσταση είναι μια μεγάλη πίκρα… Σ΄εμενα προσωπικά και φαντάζομαι σε πολλές απο σας εχει στερησει όλη τη χαρά τόσο του shopping, όσο και του να βλέπεις και να τεστάρεις καινούργια πραγματα. Ηθελα να μοιραστω μαζί σας αυτο το γεγονός. Πήγα χθες μια βόλτα μετά από πάρα πολλούς μήνες που δεν μου έκανε κεφι να πάω (!!!) στον Χόντο. Ηθελα να τσεκάρω, εστω να δω απο μακριά, το καινούργιο gel stick bronzer της Max Factor. Ετσι βρε παιδί μου, για την εμπειρία. Η κοπέλα του Brand ευγενεστατη, πάσχιζε να με εξυπηρετήσει. Δεν είναι μόνο, ότι δεν μπορεις να τα αγγίξεις, είναι όλα τυλιγμενα με σελοφάν, δεν μπορείς καν να δεις την απόχρωση…. είναι τραγικό. Δεν υπήρχε καν ενα τεστερ, όχι να το βαλω πάνω μου φυσικά, αλλά να μου το δειξει η πωλητρια σε φυσικό προιον, να δω έστω λιγο απο μακριά την αποχρωση. Τι να καταλαβω βλεποντας τις συσκευασίες μόνο? Τι να καταλάβω απο το χρώμα των συσκευασιων? Να πω στην τυχη θελω το 01 ή το 02 ή το 03? Πόσο ματ έιναι? Πόσο shimmering? Πόσο έντονο βγαινει στην εφαρμογή? Πορτοκαλίζει? Εν τω μεταξύ η πωλήτρια η καημένη, ευγενέστατη το επαναλαμβάνω, μου έδειχνε φωτογραφίες, αποχρώσεις σ΄ένα Notebook…. της λεω “το καταλαβαίνετε, οτι απο τη φωτογραφία ή το μακιγιαζ του μοντέλου, δεν μπορω να καταλάβω ποια απόχρωση θα πήγαινε σε μένα…. Ειδικά τον χειμώνα…. ” Μου πρότεινε να με γραψει στην λίστα των SMS, ώστε όταν γινουν καποιες προσφορές να ειδοποιηθώ “τουλάχιστον να το αγοράσετε σε φθηνότερη τιμη”… Αναγνώρισε η κοπέλλα, ότι Blind buy, ας είναι τουλάχιστον πιο οικονομική…. Δεν μου κανει όμως κεφι έτσι και το βλέπω και τελείως άτοπο να αγοράζεις στην τυχη καινούργια προιόντα…. Δηλαδή πραγματικα πόσα κραγιον θα παρουμε στην τύχη για να πετύχουμε αυτο που θέλουμε?
    Τα έχουμε πει βεβαια, αλλά ευκαιρίας δοθείσης….

  2. Καλημερα
    @Stella ποσο δικιο εχεις.
    Αντι να τρεχουμε στα μαγαζια να δουμε και να δοκιμασουμε τα νεα προιοντα ,με ολα αυτα που τους εχουν πει για την προστασια μας δεν μου κανει αισθηση να δω τιποτα.
    Παρα μονο κοιταζω σχεδια για μασκες να δω καποια που θα μου αρεσει για να ξεφυγω απο τις ασπρες – μαυρες- μπλε
    Λες και κοιταζω νεα μοντελακια στο ΖΑΡΑ
    Η ταση για καφε ,μελιτζανι με βρισκει ενθερμη οπαδο
    Το χρωμα του κραγιον στα χειλη στην φωτο που ανοιγει το ποστ το ερωτευτηκα
    Αλλα λογω της μασκας μαλλον θα δωσω και εγω εμφαση στα ματια

  3. Κάνω κάθε μέρα μακιγιάζ ματιων. Είχε χροοοονια να μου συμβεί αυτό…

  4. Ένα μεγάλο ΝΑΙ σε όλα από μένα! Και για τα smokey eyes, και για τις αποχρώσεις στις σκιές στην τελευταία φωτό και για το κραγιόν! Τα λατρεύω αυτά τα χρώματα!
    @Stella: Κατανοώ και συμπάσχω! Το ίδιο ισχύει και με τα ρούχα – όταν είχαν πρωτοανοίξει τα καταστήματα μετά την καραντίνα, δεν επιτρεπόταν να δοκιμάσεις. Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι πλέον, γιατί δεν ξαναπήγα για ψώνια, αλλά πήρα παντελόνι έτσι και δε μου έστρωσε καθόλου καλά.
    @Julia: Άσχετο, αλλά με αφορμή το σχόλιο για τα φρύδια, έχει γίνει κάποιο post για τατουάζ φρυδιών; Θα με ενδιέφερε.

  5. Οι σκιές είναι αυτές που με ιντριγκάρουν πάντα αλλά χωρίς τεστ επάνω μου να δω αν μου πηγαίνουν δεν τις αγοράζω.

  6. @Sheena: Για άλλη μια φορά λειτούργησε η bb τηλεπάθεια αφού πριν λίγες ώρες μιλούσαμε με bb girl αγαπημένο για τατού φρυδιών. Δεν θυμάμαι αν έχει γίνει post ( νομίζω πως όχι..) αλλά γνωρίζω τουλάχιστον 2 πολύ καλες tatoo artists. Απλά δυστυχώς είναι και οι 2 στην Αθήνα αγαπημένη…

  7. @Stella & Domniki: Απόλυτο δίκιο έχετε τι να λέμε τώρα… παρόλα αυτά και η ένδυση και το beauty market πάει καλύτερα από το αναμενόμενο… goes to show ότι όταν τα πράγματα «δυσκολεύουν» καπως πρέπει να αμυνθούμε.

  8. To Smoky eye make up είναι πάντα αγαπημένο μου.. Ωραία τα χρώματα όλα πάντως, αν και βλέπω φέτος τα δεκάδες κραγιόν που έχω να πηγαίνουν χαμένα… Βασικά με την τηλεεργασια πλέον βαφομαι μόνο όταν βγαίνω έξω για βόλτα πια… Το ίδιο βλέπω να γίνεται και στο επόμενο διάστημα που δεν θα υπάρχει πλέον ούτε τηλεεργασια για μένα.. Και με αυτά που συμβαίνουν φοβάμαι να βγω έστω για έναν καφέ μέρα παρά μέρα για να χρησιμοποιω και τα καλλυντικά μου..

  9. @Maryl Αυτες τις μέρες τριγυρίζει σαν τίτλος ποστ στο μυαλό μου …”την εποχή που χάθηκε το κραγιόν…”

  10. Θεωρώ πως το smokey από μια ηλικία και πάνω είναι μάλλον απαγορευτικό …. δείχνει το βλέμμα κουρασμένο…
    Το πολύ πυκνό φρύδι (πολύ πυκνό όμως) που βλέπω στα stories πολλών influencers (ή wannabe influencers) , επίσης θεωρώ πως δεν τις κολακεύει όλες…προσωπικά ,μου αρέσει να φαίνεται φυσικό κι αυτήν την γεωμετρική αυστηρότητα που βλέπω στις περισσότερες και το τόσο πολύ ”γέμισμα” τα βαρέθηκα και λίγο…
    Τα σκούρα κραγιόν είναι το καλύτερό μου….
    Τώρα, για το new baby skin (και για να γελάσουμε και λίγο) , δεν ξέρω αν θα προτιμήσω αυτό ή κάτι ωραία baby skin φίλτρα που κυκλοφορούν στο insta ….
    Σε άλλα νέα, ανυπομονώ να μπει για τα καλά το φθινόπωρο…ήδη εχω αρχίσει να πίνω τσάι το πρωί…να διακοσμώ φθινοπωρινά τον χώρο κλπ ….
    ****ερχεται ένα δύσκολο διήμερο όσο αφορά στις καιρικές συνθήκες….μεγάλη προσοχή ,bb girls…ιδιαίτερα όσες κινείστε με το αυτοκίνητό σας….καταφτάνει ο Ιανός (ο θεός της ρωμ.μυθολογίας όλων των ενάρξεων και των μεταβάσεων)

  11. ΒΒ Girls, εγω είμαι κατα των long stay και long lasting κραγιόν γιατί εχω διαβάσει αρκετά αρνητικά για τις φόρμουλές τους….αλλά μήπως να αρχίζω να αναθεωρώ… τώρα με τις μάσκες ,έχει δοκιμάσει καμιά σας κάτι ανεξίτηλο που να το προτείνει;;;;;

  12. Απο ολα θα προτιμήσω τα bushy brows για λιγο γεμισμα των φρυδιων γιατι δεν μου αρέσουν τα πολυ εντονα φρυδια οπως και καποια tatoo τα οποια τα βρισκω τραγικα😊😂
    @Stella θα συμφωνησω και εγω μαζι σου….προχθες πηγα μια βολτα στον Χοντο και απο το πολυ σελοφαν νομιζα οτι θα μετακομίσει ολο το μαγαζι🤣 Το μονο θετικο ειναι οτι οταν ζητας δειγμα για αρωμα τωρα λογο covid σου δεινουν αμεσως😁
    Δοκιμασω το νεο αρωμα του emporio armani my way το οποιο το βρισκω γλυκο και δροσερο…προσωπικα μου αρεσε αυτο που πηρα το καλοκαιρι το Ocean di gioa ενα καθαρα καλοκαιρινο αρωμα😊

  13. @Sofia T θελω και εγω να μυρισω το my way δινουν οντως δειγμα η να παω χωρις να εχω βαλει αρωμα να με ψεκασουν
    Οσον αφορα το κραγιον παρολο που τα λατρευω βλεπω να πεφτουν σε αχρηστια
    Οπως πεφτει και η πολλες κρεμα ημερας…το προσωπο δεν το βλεπει ουτε ηλιος ουτε καυσαεριο πλεον
    Απαραιτητο πιο πολυ το σπρευ ενυδατωσης

  14. @Julia: Ευχαριστώ για την απάντηση, αγαπημένη! ΄Εκανε πριν μερικούς μήνες η κολλητή της αδερφής μου στην Αθήνα και έμεινε κατευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. Το σκέφτομαι και εγώ, που είμαι άφρυδη. Και για να πω τον πόνο μου κάπου, δεν έχω ούτε μία άσπρη τρίχα στο κεφάλι και έχω βγάλει ΜΙΑ στο δεξί φρύδι, αφήστε, να σκάσω είμαι! Μα είναι δυνατόν;;;

  15. @Stella Πόσο συμφωνώ σε όσα λες!! Εμενα στα hondos ήταν από μικρή που με θυμαμαι με την μαμά μου κ συνεχίζει να είναι η πρώτη μου σκέψη όποτε πάω στο κέντρο στην Θεσσαλονίκη..οχι πως δεν πήγα κ το καλοκαίρι πήγα με το που άνοιξαν μετα τον κορονοιό αλλά στα stand του μακιγιάζ μόνο κοίταξα έτσι από μακριά γιατί δεν μου κάνει το ίδιο κέφι κ ντρεπόμουν να μην ξέρω τι να πω στις κοπελες θέλω αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς μιας κ δεν μπορω να το δω..τέσπα το φθινοπωρο κ ο χειμώνας αγαπάνε τα σκούρα κραγιόν κ μου έλειψαν τα σκούρα κραγιόν μου κ ανυπομονώ να τα φορέσω αν δεν μας επιβάλλουν κ την μασκα στον δρόμο..

  16. Αχ, αυτό το vampy look πόσο το αγαπώ!! Φέτος θα χαθεί βέβαια πίσω από τη μάσκα, αλλά… Έχω στο πρόγραμμα να προσθέσω ένα μπορντώ κραγιόν στη συλλογή μου. Υπάρχει άραγε κάποιο dupe από τα Sephora lipstain, για το Plath από KVD;;

  17. @ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: Ας σκεφτόμαστε θετικά. Δεν θα χαθεί το look μας. Δεν θα κλειστουμε και στη φυλακή. Με προσοχή πάντα (και χωρίς συνωστισμό) και τους φίλους μας θα δούμε και σε ένα κάλεσμα θα πάμε και σε ένα εστιατόριο και σε ένα μπαράκι. Και τα vampy κραγιόν μας θα τα βάλουμε, αγαπημένη.

    Ωωω σίγουρα υπάρχει dupe, έχουν γύρω στις 50 αποχρωσεις σε αυτή τη σειρά. Για τσέκαρε το Νο 99 Purple Red.

  18. @RANIA: Αυτό ακριβώς σκεφτόμουν χθες. Ουδεν κακόν, αμιγές καλού. Τέλειο δέρμα θα κάνουμε προφυλαγμένες πίσω από τη μάσκα μας. Αλλά οι κρέμες απαραίτητες, έστω και έτσι.

  19. @ΡΑΝΙΑ Νο 2 και @ όλες: Γιατί νομίζετε οι γυναίκες στη Σαουδική Αραβία έχουν ομολογουμένως τα πιο αψεγάδιαστα, δέρματα; (χεχεχε…)

  20. Οι σκιες ειναι τελειες , η αληθεια ειναι οτι πλεον μονο τα ματια βαφω γιατι με τη μασκα ολη μερα στη δουλεια μονο αυτα φαινονται χαχα

  21. Και για μένα (ξανά) άρχισε η εποχή που κάνω μακιγιάζ στα μάτια..! Το κραγιόν, όμως δεν μπορώ να το αποχωριστώ! Κι ας φοράω μάσκα! Το μπορντό σκούρο καφέ κραγιόν vampy τρελά αγαπημένο! @Julia μ’αρεσει πολύ αυτό που μας λες: όχι δε θα αφήσουμε να χαθεί το look μας!
    xx

  22. Ξέχασα κάτι και συμπληρώνω: το my way, το δοκίμασα, πολύ καλό και με φοβερή διάρκεια του 24 Ώρου.
    Επίσης, @Sheena, δεν γνωρίζω που μένεις, αλλά αν σου είναι σχετικά κοντά η Χαλκίδα, έχω να σου προτείνω για
    tattoo φρυδιών εδώ, με εκπληκτικό αποτέλεσμα & επαγγελματική δουλειά.
    xx

  23. @SofiaMarga: Σοφία μου, σ’ευχαριστώ πολύ! Αλλά μου πέφτει κομματάκι μακριά η Χαλκίδα, καθότι κάτοικος βόρειας Ελλάδας και Θεσσαλονίκης συγκεκριμένα. Ωστόσο, μια βόλτα στην όμορφη πόλη σας πρέπει να την κάνω, έχω ακούσει τα καλύτερα! Καλό σουκού!

  24. Τα προϊόντα για τα φρύδια φαίνονται ενδιαφέροντα. Κι εγώ έχω ξεχάσει το κραγιόν. Το ανέκδοτο είναι ότι ούτε πούδρα δεν βάζω στην περιοχή της μάσκας. Αυτό που κάνω είναι να βάζω ένα πυκνό στρώμα ενυδατικής, γιατί νιώθω πολύ ξηρό το δέρμα μου, μετά την πρώτη εβδομάδα στο σχολείο.

  25. @JULIA

    Τέλεια, θα το ψάξω! Ευχαριστώ πολύ, καλή συνέχεια!!

  26. Όσες φορές (καταλαθος) έχω βάψει το φρύδι μου λίγο παραπάνω ένιωθα πως με αγριεύει. Και το χειρότερο; Δεν το καταλάβαινα στον καθρέφτη του σπιτιού μου αλλά έξω!!! Και άντε να σβήσεις το φρύδι όταν είσαι σε ένα μαγαζί χαχαχαχαχαχα 😁😁😁 Δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα οι σκουροχρωμες αποχρώσεις!! ❤❤❤❤❤❤❤💙💙💙💙💙❤❤❤❤❤❤❤💙💙💙💙💙

  27. Πραγματικά,δεν πρέπει να μας παίρνει από κάτω λόγω covid.Πήγα ψώνισα, χωρίς να δοκιμάσω φυσικά.Τα ρούχα όμως τα δοκίμασα.Ε,δεν γίνεται,δεν μπορούμε να ζούμε σαν εξωγήινοι.

  28. Κι εγώ θεωρώ ότι το smokey είναι απαγορευτικό για μάτια με ρυτίδες.Πάντως,λόγω μάσκας,βάφω λίγο πιο έντονα τα μάτια.

  29. Μου αρέσουν τα σκούρα κραγιόν κι αυτό της φωτογραφίας είναι τέλειο.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.