Catrice: Nέα συλλογή μακιγιάζ F/W 2020 από τη budget – friendly μάρκα.

 

 

 

Tέλος την εβδομάδας και ας δούμε μια συλλογή μακιγιάζ για το Φθινόπωρο 2020- δεν χάνουμε τίποτα. Αυτή τη φορά από την budget-friendly  Catrice.

 

Σύμφωνα με το brand «τα καθαρά καλλυντικά, το λαμπερό δέρμα και οι έξυπνες λύσεις ομορφιάς είναι στο επίκεντρο της βασικής σειράς φθινόπωρο / χειμώνας 2020 . Η τάση στα look ποικίλει από το  φυσικό μακιγιάζ μέχρι τα πιο dramatic look. Το σίγουρο είναι ότι οι λάτρεις του μακιγιάζ θέλουν τα αγαπημένα τους καλλυντικά να είναι εύκολα στη χρήση και να προσφέρουν τη μέγιστη απόδοση.”

 

 

 

THE COLLECTION EYESHADOW PALETTES Τιμή 5,69Ε

Η νέα συλλογή διατίθεται σε τρείς διαφορετικές χρωματικές παλέτες – EARTH, NUDE και στο κοκκινωπό-θερμό COCOA – για ματ ή ιριδίζοντα look, για κάθε μέρα και βράδυ. Κάθε παλέτα περιέχει μία undertone απόχρωση για βάση και μία απόχρωση highlighter για να δώσει στο μακιγιάζ το τέλειο φινίρισμα.

 

 

 

 

 

TRUE SKIN HYDRATING FOUNDATION τιμή 4,59Ε

Η φροντίδα, η μακρά διάρκεια και η μεσαία προς υψηλή κάλυψη, που κτίζεται σε στρώσεις, κάνει τις μικρές ατέλειες και τις κοκκινίλες να εξαφανίζονται, ενώ παράλληλα αφήνει μια ιδιαίτερα ελαφριά αίσθηση, για ένα  φυσικό, ματ φινίρισμα. Η vegan φόρμουλα με υαλουρονικό οξύ και έλαιο από σπόρους καρπουζιού παρέχει βαθιά ενυδάτωση.

 

 

 

LOVE SKIN & RESPECT EARTH HYDRO PRIMER Τιμή 5,69Ε

Εφαρμόζεται κάτω από το foundation και η vegan σύστασή του, με φυτικά συστατικά από βιολογικό κεράσι, αλόη και καρύδα, αναπλάθει το δέρμα, προσφέροντας έντονη ενυδάτωση για 24 ώρες και εξαφανίζει τους μεγενθυμένους πόρους, χάρη στο εφέ θάμπωσης. Το αποτέλεσμα είναι μια ομοιόμορφη επιδερμίδα και μια ευχάριστη αίσθηση στο δέρμα. Δεν περιέχει parabens, ορυκτέλαια, PEGs, σιλικόνες ή μικρο-πλαστικά σωματίδια. Η συσκευασία είναι από 42% ανακυκλωμένο πλαστικό και παράγεται με 100% πράσινη ενέργεια.

 

 

 

 

LASHES TO KILL 24H NO PANDA EYES SMUDGEPROOF MASCARA

Διαρκεί 24 ώρες χωρίς να μουντζουρώνει ή να θρυμματίζεται,  και μπορεί να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες ανάγκες του λιπαρού δέρματος. Είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στον ιδρώτα και μένει τέλεια στη θέση της ακόμη και μετά από εντατικές προπονήσεις. Το βουρτσάκι από ίνες σε σχήμα κλεψύδρας «πιάνει» κάθε βλεφαρίδα. Μπορεί εύκολα να αφαιρεθεί με ζεστό νερό ή ντεμακιγιάζ.

 

 

 

 

 

BROW DEFINER BRUSH PEN LONGLASTING Τιμή 3,99Ε

 

Πως θα σας φαινόταν ένα προϊόν για τα φρύδια σε μορφή στυλό; Το πινέλο του νέου Brush Pen έχει μια πολύ λεπτή και επίπεδη, πλατιά πλευρά από μαλακές συνθετικές τρίχες. Η υφή είναι πολύ ελαφριά, «σαν φτερό» στο δέρμα, στεγνώνει γρήγορα και διαρκεί όλη την ημέρα. Σε 4 αποχρώσεις από την πιο ανοιχτή έως την πιο σκούρα.

 

 

BETTER THAN FAKE LIPS PLUMPING LIP PRIMER Τιμή 5,69Ε

Η υφή αυτού του primer, εμπλουτισμένη με το δραστικό συστατικό VOLULIP ™  δημιουργεί ένα άμεσο εφέ όγκου και έχει μια διακριτική γεύση μέντας με ένα επιπλέον cooling εφέ. Κλινικά αποδεδειγμένο, το VOLULIP ™ εξασφαλίζει καλύτερα ενυδατωμένα χείλη με αυξημένο όγκο και σφριγηλότητα.  Η υγρή βάση στεγνώνει γρήγορα και αφήνει πίσω της ένα ελαφρώς ματ φινίρισμα στα χείλη -ιδανική για ένα χρωματιστό κραγιόν.

 

 

 

 

EYECONISTA HIGH VOLUME HIGH CARE MASCARA Τιμή 5,69Ε

Δραματικές, καμπυλωτές βλεφαρίδες με επιπλέον όγκο και περιποίηση. Χάρη στο βελτιωμένο βουρτσάκι για όγκο, η vegan, χωρίς μικροπλαστικά σύσταση με θρεπτικό έλαιο κάνναβης καλύπτει τέλεια κάθε μεμονωμένη βλεφαρίδα, μεγαλώνει τις βλεφαρίδες και τους παρέχει την βέλτιστη καμπύλη με μία μόνο εφαρμογή.

 

 

 

 

VOLUMIZING LIP BOOSTER Τιμή 3,99Ε

H δημοφιλής σειρά Volumizing Lip Booster ενισχύεται με 4 μοντέρνες αποχρώσεις με υψηλή χρωματική απόδοση. Προσφέρουν υψηλή κάλυψη, δροσίζουν και γεμίζουν τα χείλη χάρη στα συστατικά μενθόλης που περιέχουν και ταυτόχρονα εξομαλύνουν τις λεπτές γραμμές.

 

 

 

ICONAILS GEL LACQUER Τιμή 3,39Ε

Η best seller σειρά βερνικιών εμπλουτίζεται με πέντε νέες αποχρώσεις, συμπεριλαμβανομένης της απόχρωσης Νο 100 – το party animal ανάμεσα στα ICONails, το οποίο έρχεται σε ένα έντονο περλέ – ιριδίζον ροζέ.

 

 

 

 

 

Καλό ΣΚ σε όλες και ιδιαίτερα στις φίλες μας στα νησιά του Ιονίου και τη Δυτική Πελοπόννησο. Προσεκτικά σήμερα, εντάξει;

 

 

15 Σχόλια
  1. Η catrice παντα καταφερνει να με εκπλήσσει ευχαριστα με τους μικρους θυσαυρους που βγαζει καθε φορα😁

  2. Καλημερα.
    Ομορφα και πολυ προσιτα τα προιοντα catrice. Εχω αγορασει αλλα εχω κανει και δωρα αυτης της εταιρειας
    @Julia δικιο εχεις στην απαντηση που μου εδωσες στο χθεσινο ποστ
    Ουδεν κακο αμιγες καλου. Εννοειται οτι οι κρεμες θα εχουν παντα την τιμητικη τους και την θεση που πρεπει στο προσωπο μου. Αυτα που θα αδικηθουν ειναι το μεικ απ και το κραγιον
    @SOFIAT πηγα σημερα στα SEPHORA που ηταν κοντα στην δουλεια που ειχα και δεν μου εδωσαν δειγμα γιατι δεν τους ειχαν φερει. Ομως με ψεκασε η κοπελα. Εχω να πω οτι ειναι πολυ ομορφο αρωμα
    Με εξαιρετικη διακριτικη “πολυτελη” θα ελεγα μυρωδια και 3 ωρες μετα και ενω εχω κανει και μπανιο αφου γυρισα απ εξω μυριζει ακομη
    Μου θυμιζει λιγο το SI αλλα δεν με ενοχλει. Ειναι ιδιαιτερο και μυριζει τελεια

  3. @Rania παντως στον Χοντο η αισθητικος που ηταν εκει που εδωσε αμεσως δειγμα και με ψεκασε😁Θα συμφωνησω μαζι σου η διάρκεια του ηταν μεγαλη😁

  4. Θα δοκιμάσω σίγουρα το VOLUMIZING LIP BOOSTER μαζί με το primer χειλιών και την EYECONISTA HIGH VOLUME HIGH CARE MASCARA….Αααα , και το foundation….
    Έχω δοκιμάσει κατά καιρούς αρκετά προ’ι’όντα της catrice ,διστακτικά και με επιφύλαξη ομολογώ αρχικά, αλλά είναι πράγματι value for money products!!!
    ****BB Girls, εχετε κανενα eshop που να βρίσκετε τις νεες αφίξεις από catrice σχετικά γρήγορα;;;
    Καλο ΠΣΚ να εχουμε ….και προσοχή στον Ιανό…
    @AMALIA, τι νέα απο την Ζάκυνθο;;;

  5. Τα Catrice είναι τα αγαπημενα καλλυντικά τη κορης μου και η αληθεια είναι πως οτι μεικ απ τους εχω βαλει μου εχει ταιριαξει τόσο οσο να φοραγα καποιο από τα πολύ ακριβά που κυκλοφορουν στην αγορα! Θα δειξω στη μικρή τις καινούργιες κυκλοφορίες..

  6. @SofiaT: Πράγματι. Κάνουν καλή δουλειά. Βέβαια έρχεται και άλλη μάρκα με πολύ καλή ποιότητα και πολύ προσιτές τιμές. Θα τα πούμε σύντομα γι αυτή. (Teaser!!!😀💕)

  7. @Rania: Ρανια μου Νο 1 η φροντίδα της επιδερμίδας πάντα γιατί μόνο σε μια υγιή επιδερμίδα δείχνει κολακευτικό και το μακιγιάζ.

  8. @Maryl: Και για πιο μικρά και για πιο μεγάλα κορίτσια η Catrice! 💜

  9. Καλημέρα σε όλα τα bbgirls από την βροχερή Εύβοια! Και για τις δικές μου κόρες @Maryl η Catrice είναι μία από τις αγαπημένες τους μάρκες! Θα συμφωνήσω όμως και με την@Julia, ότι είναι για μικρά και για μεγάλα κορίτσια! Η μάσκαρα με αυτό το βουρτσακι και αυτήν την super προσιτή τιμή, βρήκε τη θέση της στο μποντουαρ μου!
    xx

  10. @Celia, βλέπω τι έγινε σε άλλες περιοχές και λέω ότι φτηνά τη γλιτώσαμε!

  11. Υπέροχα όλα! Θα ήθελα να δοκιμάσω το primer, εεεεε βασικά με τέτοια τιμή θα το δοκιμάσω σίγουρα!!!!! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Επίσης η παλέτα ματιών έχει υπέροχα χρώματα!!!! Σίγουρα θα προστεθεί κάποια στιγμή στη συλλογή μου!!! 💙💙💙💙💙💙❤❤❤❤❤❤❤❤

  12. @AMALIA μου, τέλος καλό ολά καλά…ηταν μια δύσκολη δοκιμασία για πολλούς συμπολίτες μας….

  13. Την παλετα και το primer θελω να δοκιμασω

  14. Τελικά ό,τι κι αν έχω πάρει από την Catrice δεν με απογοήτευσε το αντίθετο θα έλεγα.
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.